Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια της Αθηνας, στο Περιστερι, δε θυμαμαι που ακριβως, σε μια κάθετη της εθνικής ειναι, ειχα παει με μια φιλη μου παλαιοτερα, λοιπον εχει 2-3 στοκατζιδικα με παιδικα ρουχα αλουετ,μινι ραξεβσκι και αλλο ενα που δε το θυμαμαι τωρα.

και εχει φοβερες τιμες σε ρουχα προηγουμενης σεζον,σκεφτειτε η φιλη μου πηρε απο κει βαφτιστικά που θα βαφτιζε ενα μπέμπη.

Κλεοπατρα σου απαντησα στο μαιλ!!

Λοιπον αυριο 10,30 εχω κλεισει ραντεβου για ανταυγες,αλλα...

εδω και 3 ωρες ριχνει καρέκλες,εαν ειναι και αυριο ετσι την πάτησα,αποκλειεται να πάω γκρρρρρ.Θα κατεβω Αθηνα σα κατσιβέλα γαμώτι.

Με παιρνει η πεθερα και μου λεει, εχω παρει να φτιαξω σουφλε και παστιτσια κτλ και μια πατατοσαλατα που τρελενομαι και της λεω, ναι οκ..αλλά μπορεις να την κάνεις light γιατι προσεχω μη ξαναπάρω τα 3 κιλα που εχασα...

Και μου λεει "ΤΙ????????? Εκανες διαιτα???"

Και της λεω βεβαια και ξερεις ειμαι πιο κάτω τωρα στα κιλά απο οταν ξεκινησε η εγκυμοσυνη ,καλα μιλάμε πρεπει να εγινε μπλε-μωβ η φάτσα της!!!!!

YUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να δειτε που ολο παχυντικά θα φτιάχνει επιτηδες,ειμαι σίγουρη!

τα ξέρω αυτά τα μαγαζιά που λες δίπλα στο σπίτι μου είναι, έχει ένα κάρο ρούχα και πρέπει να έχεις ώρα να ψάχνεις. έχω πάρει κι εγώ πολλά από κει. στις εκπτώσεις είναι πολύ φθηνά γιατί φέρνουν προηγούμενης χρονιάς ρούχα. έχει και ακριβούτσικα δηλαδή.

πολύ καλές τιμές έχει το empoli που είναι προς το μπουρνάζι, από κει παίρνω εγώ.

κατά τ άλλα βαριέμαι πολυυυυυυυ, τις μαύρες μου έχω μάλλον....

νομιζω οτι μονιμα εχω τις μαυρες μου εκτος απο τισ στιγμες που γελαει η ΑνναΜαρια.

το μωρο, το σπιτι, ο περιγυρος που δεν εχω ανθρωπο για καφε, το οτι δεν μπορω να παω στην δουλεια μου, και αλλα ψιλολογια, πως να σηκωθουμε???

Διαφημίσεις

νομιζω οτι μονιμα εχω τις μαυρες μου εκτος απο τισ στιγμες που γελαει η ΑνναΜαρια.

το μωρο, το σπιτι, ο περιγυρος που δεν εχω ανθρωπο για καφε, το οτι δεν μπορω να παω στην δουλεια μου, και αλλα ψιλολογια, πως να σηκωθουμε???

δε βοηθάει κι ο καιρος!

έχω ένα καρο διόρθωμα, αύριο πρωινό ξύπνημα και νυστάζω τρελά!!!!

υπομονή καλό μου....

Δείτε αυτό:

http://www.mini-raxevsky.com/baby.html?p=2

Τα έχει -10% online.

ωραία αλλά πολύυυυ ακριβά. μα 45 ευρώ ένα φορμάκι?

κρίμα είναι πόσο να τα βάλει! αχ θα ξεπουληθώ μου φαίνεται....και δε περνάει και η μπογιά μου πια!!!!!!

Ναι ακριβά είναι βρε Άννα μου. Τι να πεις! Απλά για κάποιες που έχουν κόλλημα με τα συγκεκριμένα ρούχα καλή είναι και η εναλλακτική του online.

Αγγελική προσωπικά χαλαρώνω λίγο μιας και όλη μέρα είμαι στην τσίτα. Αλήθεια η μικρή σου ξυπνάει ακόμη το βράδυ ε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Απο τις 10 που κοιμάται εχει ξυπνήσει ηδη 2 φορες..τι να πω..τι να πω η μάνα???

Και ξυπνάει με κλάμα και οχι επειδη πεινάει,δε ξερω τι να κάνω. την παιρνω αγκαλιά την κουναω ε σε 10λεπτο ξανακοιμάται αλλά δεν ειναι δουλειά αυτη.

Το βραδυ ξυπνάει ανα 2-2,5 ωρες και ξανακοιμάται μετά απο 1-1,5 ασε οτι δε μου έκανε νεογέννητο τα κάνει τωρα..απωθημένα απο μωρά εχουνε???

Όχου πίκρα! Δεν νομιζω να πεινάει ανά 1-1,5 ώρα, από συνήθεια ξυπνάει!

Πικρα δε λες τιποτα Ελευεθρία, εκει που εκανε 6ωρα σερί πάνε αυτα,αν κανει 3ωρο πετάω τη σκουφια μου.

Και να εχω και τον άντρα μου να μου λέει καθε βράδυ "μα τι εχει το παιδι???

Ελα ντε, τι να εχει του λεω, κατσε να μυρισω τα νυχια να δω.:D

Μα τι ρωτας χριστιανε μου???

Ε,γυρνάει πλευρο και μου λεει "κουραγιο,μην απογοητευσαι!":lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...