Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Winnie7 είπε:

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Κρίμα, σου παίρνουν το χαλί κάτω από τα πόδια κάτι τέτοια. Σου εύχομαι το 25 να είναι το τυχερό σου, όπως και όλες μας. Αν έχεις ιστορικό αποβολών και πληροίς τις προϋποθέσεις για προεμφυτευτικό να το κάνεις. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ισχύει για να περάσεις επιτροπή γιατί έχω ακούσει διάφορα, εμένα μου είχε πει ο γιατρός μου πως θέλω τουλάχιστον δυο αποβολές ή 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες ή αποδεδειγμένα σοβαρό κληρονομικό νόσημα όπως η μεσογειακή αναιμία. Και κάποιους συναδέλφους σε εργαστήρια που ρώτησα κάτι ανάλογο μου είπαν. Αν μπορείς να το κάνεις να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Το κόστος είναι ένα θέμα αλλά όπως και όλα τα άλλα αφού μπήκαμε στο χώρο ας χορέψουμε. 
      Σίγουρα με ελεγμένη βλαστοκύστη έχεις καλύτερες πιθανότητες ωστόσο η κύηση είναι ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Αν θυμάμαι καλά ήταν η 5η σου εμβρυομεταφορά; Σίγουρα κάτι παίζει. Έχεις ελέγξει το περιβάλλον την μήτρας; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Sunny για ξαναπες για το ποσο και ποσα γευματα πρεπει να κανουν τα μωρακια αναλογα με τους μηνες. Τα βλεπω αναποδα τα μηνυματα και πού να το ψαχνω τωρα αυτο που εγραψες. Μειωνονται δηλαδη οσο μεγαλωνουν ε;; Και ρωτουσα και γω τον αντρα μου μα πώς ειναι δυνατον να τρωει λιγοτερα γευματα οσο μεγαλωνει.

Λογικό είναι, τρώει πιο λίγα γεύματα αλλά περισσερη ποσότητα, ιδίως αν κοιμάται σερί το βράδυ χάνει 1 γεύμα.

dIZLp2.pngtgMcp2.png

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανάκληθηκαν παιδικά καροτσάκια "MacLaren" λόγω ατυχημάτων

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009, 03:57 www. zougla.gr

Το σύστημα άρθρωσης των παιδικών καροτσιών, MacLaren, εγκυμονεί κίνδυνο ακρωτηριασμού δακτύλων και κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμού στο παιδί, όταν ο καταναλωτής ανοίγει και κλείνει το καρότσι.

Μετά από αυτή τη διαπίστωση, η βρετανική εταιρεία αναγκάστηκε να ανακαλέσει ένα εκατομμύριο παιδικά καρότσια, μετά από σχετικό αίτημα της αμερικανική Επιτροπής Ασφάλειας των Καταναλωτών (CPSC).

Συνολικά 15 διαμαρτυρίες έλαβε η εταιρεία MacLaren, με τις εξής περιπτώσεις. Παιδιά που έβαλαν τα δάκτυλά τους στο σύστημα άρθρωσης του καροτσιού, είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθούν 12 περιπτώσεις ακρωτηριασμού δακτύλων.

Η ανάκληση αφορά όλα τα μονά και διπλά καροτσάκια με ομπρέλα της MacLaren στα οποία αναγράφεται η επωνυμία MacLaren στο προϊόν. Πρόκειται για τα μοντέλα Volo, Triumph, Quest, Sport, Quest Mod, Techno XT, TechnoXLR, Twin Triumph, Twin Techno και Easy Traveller.

Τα μοντέλα αυτά, τα οποία κυκλοφόρησαν στην αγορά σε όλο τον κόσμο μεταξύ του 1999 και του Νοεμβρίου του 2009, με τιμή από 100 ως 360 δολάρια, κατασκευάζονται στην Κίνα, διευκρινίζει η CPSC.

Η αμερικανική αυτή επιτροπή καλεί τους καταναλωτές «να σταματήσουν αμέσως να χρησιμοποιούν τα προϊόντα αυτά μέχρι νεωτέρας

ΚΑΛΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ!

οι συντελεστές είναι μία γενική φόρμουλα να υπολογίζεις πόσο πρέπει να τρώει ένα μωρό ανάλογα με τα κιλά του. το 110 που είπε η sunny σημαίνει ότι ανα κιλό βάρους πρέπει να τρώει 110 ml γάλακτος.

ο φούσκας μου που είναι 6900 πρέπει να τρώει 760 ml την ημέρα.

πάντως έχε υπόψιν σου ότι πρόκειται για ενδεικτικές τιμές.

ουφ κοιμήθηκε! στο τσακ ήμουν να τον παρατήσω έξω στην ντουλάπα που έχουμε στην αυλή γιατί δεν άντεχα άλλο! από την ώρα που ξύπνησε 09.00 γκρινιάζει. ούτε αγκαλιά καθιστή, ούτε αγκαλιά όρθια, ούτε στο καρότσι, ούτε ξαπλωμένος δίπλα μου να παίζουμε, ούτε στο ρηλάξ, ούτε στην κουνίτσα του, ούτε πιπίλα, ούτε γάλα.... με έκανε και έκλαιγα από τα νεύρα μου πια! έλεος. τουλάχιστον ξεράθηκε στον ύπνο τώρα. άντε να δούμε για πόσο.

να ρωτήσω κάτι... σήμερα θα πάμε να δούμε ένα παιδικό σταθμό που μας πρότειναν καθώς από μέσα Γενάρη επιστρέφω στη δουλειά. εκτός από τα βασικά (καθαριότητα, ασφάλεια, απασχόληση των μωρών) τι άλλο νομίζετε ότι θα ήταν καλό να προσέξω;

uE9Mp2.png

Καλημέρα σας!

πωπω τι παλιόκαιρος είναι αυτός σήμερα???

Κορίτσια είμαι στεναχωρημένη...δεν ξέρω τι να κάνω...

Καταρχήν έχουμε το θέμα του ύπνου της μπέμπας...αρνείται να κοιμηθεί όλη τη μέρα....χθες απο τις 12:15 το μεσημέρι ξανακοιμήθηκε στη μια το βράδυ!

Και επειδή κατά τη διάρκεια της μέρας προφανώς νύσταζε αλλά δεν κοιμόταν, είχαμε γκρίνια....συνέχεια όμως...

Και μετά είχαμε το άλλο...κατά τις 7-8 το βράδυ κάθε μέρα αισθάνομαι και τα δυο στήθη τελείως άδεια....και όταν βάζω τη μικρή εκείνες τις ώρες να θηλάσει, τσαντίζεται που πρέπει να καταβάλλει προσπάθεια για να φάει και τελικά καταλήγει με την πιπίλα στο στόμα...

Και αγχώνομαι εγώ γιατί δε μπορώ να καταλάβω πότε και αν χορταίνει...

αφού κλαίει απο γκρίνια συνέχεια και δεν ξέρω πότε είναι και απο πείνα!

Δεν ξέρω τι να κάνω...

πάντως απο βρεγμένες πάνες είναι εντάξει...τα κακά μας ελλατώθηκαν πάρα πολύ. Χθες δεν έκανε καθόλου και σήμερα το πρωί που έκανε, ήταν λίγα...

ουφ...έχω αγχωθεί...

να πάρω μαγιά μπύρας να αυξήσω την παραγωγή μου????

Καλημερα κι απο μενα fairy μου.. Λοιπον, το ιδιο ακριβως προβλημα αντιμετωπισα κ εγω στην αρχη, αυτο δεν σημαινει οτι σημερα που μιλαμε το στηθος μου ειναι τσιτα το απογευμα.. Απλα το χειριστικα αναλογα. Λοιπον, το στηθος εχει την ταση προς τις απογευματινες ωρες να ειναι σχετικα πιο αδειο.. Εχει ισως κουραστει ολη τη μερα τραβα τραβα.. Οταν λοιπον κ ο δικος μου εκανε τα ιδια, κ μιλαμε εκλαιγε για ωρες, κλαμα αυτος, κλαμα κ εγω, πιστευα οτι πεινουσε κ αγχωνομουν. Μου ειπε λοιπον ο γιατρος να μην τον ταιζω νωριτερα απο 2.5 ωρες απ την ωρα εναρξης του θηλασμου (εγω τηρω 3ωρο). Βεβαια κ παλι το βραδυ ειναι πιο μαλακο, αλλα δεν δειχνει να μην χορταινει ο μικρος.. Εαν παλι του τη δωσει κ αρχισει να κλαιει μασουλωντας τα χερια του αλλα παρολα αυτα δεν θελει να πιασει στηθος, τον κουναω του μιλαω περναει λιγη ωρα κ μετα τον βαζω πανω, τρωει κ κοιματε σαν να μην συμβαινει τιποτα..

Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.. δοκιμασε να δεις αν θα σε βολεψει κατι τετοιο κ απλα τσεκαρε το βαρος της καθε βδομαδα.. Αν εχει παρει το επιθημητο βαρος, τοτε εισαι καλυμενη..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Τελικα εχουμε περισσοτερα κοινα εκτος απ την ημερομηνια γεννησης εμεις οι 2... Τωρα τελευταια εχω χαλαρωσει λιγο καθως τα πραγματα εδω στο νησι ειναι καλα..Με την κολογριπη εννοω.. Θα δειξει..

Την γριπη και εγω την σκεφτομαι και φοβαμαι...Προς το παρον αποφασισαμε αυτο να μην τον παιρνει κανενας αγκαλια και να εβολιαστει ο Κοσμας μια και αυτος ειναι που συναναστρεφεται με κοσμο αφου δουλευει και εγω να μην εμβολιαστω αφου πολυ σπανια βγαινω εξω και να αποφευγουμε τους χωρους με πολυ κοσμο.Τωρα θα δειξει τι να πω...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι... σήμερα θα πάμε να δούμε ένα παιδικό σταθμό που μας πρότειναν καθώς από μέσα Γενάρη επιστρέφω στη δουλειά. εκτός από τα βασικά (καθαριότητα, ασφάλεια, απασχόληση των μωρών) τι άλλο νομίζετε ότι θα ήταν καλό να προσέξω;

Διάβασε αυτό το θεματάκι:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=42493

ίσως να γράφουν κάτι που να μην έχεις σκεφτεί να ρωτήσεις!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και εμεις πολυ πιπιλα!!!εμενα την ξυπναει πολυ και τα χερια που κουναει περα δωθε συνεχεια!αφου χτυπαει τον εαυτο της και κλαιει...

Και εμεις!!!!!Χτυπιεται μονος του και μετα κλαει....

αυτό το κάνει κ η δική μου!

να μην πω και για το οτι τραβάει τα μάτια της...τις προάλλες είχε πιάσει το μάτι και το είχε τραβήξει όλο κάτω! γιαυτό κι εγώ τις φοράω γαντάκια και το βράδυ για να κοιμηθεί απαραιτήτως φάσκιωμα! αλλιώς δεν κοιμάται!

Και εμεις με γαντια τον εχουμε μεχρι να μαθει οτι αυτα τα χερια ειναι δικα του.Μια φορα αυτογρατζουνηθηκε πολυ κοντα στο ματι και ματωσε και απο τοτε σπανια εχει τα χερια εξω...

ουφ κοιμήθηκε! στο τσακ ήμουν να τον παρατήσω έξω στην ντουλάπα που έχουμε στην αυλή γιατί δεν άντεχα άλλο! από την ώρα που ξύπνησε 09.00 γκρινιάζει. ούτε αγκαλιά καθιστή, ούτε αγκαλιά όρθια, ούτε στο καρότσι, ούτε ξαπλωμένος δίπλα μου να παίζουμε, ούτε στο ρηλάξ, ούτε στην κουνίτσα του, ούτε πιπίλα, ούτε γάλα.... με έκανε και έκλαιγα από τα νεύρα μου πια! έλεος. τουλάχιστον ξεράθηκε στον ύπνο τώρα. άντε να δούμε για πόσο.

Ελα ρε froggy λυπαμαι πολυ αλλα χαιρομαι κιολας γιατι δεν ειμαι μονη......Νομιζα οτι μονο ο δικος μου ειναι περιεργος!Τωρα τελευταια αρχισε να σου το κανει?Εμεις κοντευουμε 2 εβδομαδες ετσι!

Μαράκι πίστεψε με δε θέλεις!

θα τρέχεις και δε θα φτάνεις!

εγώ της βάζω την πιπίλα και μια χαρά...μετά της πέφτει, άντε να της την ξαναδώσω για να μην κλαέι...

Έχει πάρει χαμπάρι οτι όποτε της πέφτει τρέχω να της τη δώσω και πολλές φορές τη φτύνει επίτηδες για να της δίνω σημασία...για να βάλω πλυντήριο, μου πήρε 15 λεπτά με το βάλε-βγάλε της πιπίλας!!!

εμείς έχουμε τη χάνιμπαλ της chicco!

Ειναι που δεν καταλαβαινουν.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Εχει πλακα ο Θοδ που του λεει οταν σπρωχνει την πιπιλα " Να σου περασω ενα λαστιχακι γυρω απ το κεφαλι να μη σου φευγει" Τον ατιμο ομως, οταν θελει να φαει κ του δωσω πιπιλα για να τον κοροιδεψω, τσαντιζετε παρα πολυ.. στραβωνει ολη του η μουρη...!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε froggy λυπαμαι πολυ αλλα χαιρομαι κιολας γιατι δεν ειμαι μονη......Νομιζα οτι μονο ο δικος μου ειναι περιεργος!Τωρα τελευταια αρχισε να σου το κανει?Εμεις κοντευουμε 2 εβδομαδες ετσι!

γενικά είναι ήσυχο μωρό. μόνο λίγη γκρίνια έχουμε το απόγευμα. έχω καταλάβει ότι σαν να κουράζεται το απόγευμα και του βγαίνει με γκρίνια. τι να πω; σήμερα όμως από το πρωί είναι για σκότωμα! :mad:

fairytale ευχαριστώ για το λινκ! πάω να διαβάσω

uE9Mp2.png

καμιά σας δεν έχει μαύρο; :D

Ελα ρε τωρα ειδα την ερωτηση.Εγω εχω μαυρο της Medela που το βρηκα και πιο πρακτικο απο ολα!!!!Και δεν με σφιγγει και κραταει μια χαρα το στηθος

μιλάει με τη πετσέτα?????όλα τα λεφτά sunny!ωραία η μπουμπού, αλήθεια πώς την λες? εγώ τη πρόλαβα σε φωτο μια μέρα! τέλεια μαγουλάκια!

το απόγευμα θα τους πάω και τους δύο στο γιατρό για τσέκινγκ!

ραφαελα ειναι το ονομα μας!και μας παει πολυ!καλο checking στον γιατρουλη αννουλα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...