Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε καίνε καλέ τα αραβικά! Καθόλου!

Αγγελική σου στειλα ένα πμ, το πήρες??

Βασικά σου ξαναστειλει σε καποια φάση αλλά μπααααααα! Με αγνοείς!:-(

Το πηρα!!!:D:D

Οχι ρε συ, δε σε αγνοω, απλα απο τοτε που ηρθαμε στο parentscafe δε μπορω να στειλω πμ, μονο να λάβω,τι να κανω, δε φταίω η γυναικα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το πηρα!!!:D:D

Οχι ρε συ, δε σε αγνοω, απλα απο τοτε που ηρθαμε στο parentscafe δε μπορω να στειλω πμ, μονο να λάβω,τι να κανω, δε φταίω η γυναικα!!!!!

Μμμμμμμμμμμ καλάαααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

με πήρε να μου ευχηθεί ένας πρώην μου παιδιά!!! πρώην όταν λέμε προ 8ετίας! ως φοιτήτρια! εγώ 20 τότε κι αυτός 35! ναι τα κανα τα κουλά μου.

άσχετο πολύ καλό παιδί! με ξαναβρήκε στο φέις. και μου πε να βρεθούμε όταν κατέβει Αθήνα να πάμε σε μια κοινή φίλη που γέννησε! μόνο που δεν έκλαιγε από συγκίνηση που μ άκουσε! έλα παναγία μου!

περίεργο να μιλάς με κάποιον μετά από τόσα χρόνια!

Διαφημίσεις

ενα γλυκο με καταΐφι κ τυρι κι σιροπι μουρλια!!! πως το λενε αυτο?

χμ... κιουνεφέ λέγεται αυτο. ωραιο ειναι. το φτιάνχω και εγώ και το πετυχαίνω κιόλας! όποτε θέλετε....

αχ ρε κορίτσια να είστε καλά. τι γλυκό και ποτό κεράσατε νωρίτερα...

fYFap3.pngIV83p3.png

Ρε Ελευθερούλα δώσε τα φώτα σου! Αν αντλείς κάθε 2 ώρες αυξάνεις λέει την παραγωγή... Και αφού στις 2 ώρες δε βγάζω τίποτα τι θα γίνει?? Να το βάζω κι ας μη βγάζω τίποτα? Γίνεται τίποτα έτσι? Μα σταγόνα όμως!!!

Έλα κοριτσάκι μου. Τώρα είδα το μήνυμα!! Να κάνεις αντλήσεις ανά μιάμιση-δυο ώρες. Θα αυξηθεί η παραγωγή όχι από την μια στιγμή στην άλλη αλλά σε 3-4 μέρες. Και το μωρό όταν πιπιλάει δεν βγάζει γάλα αλλά αυξάνει την παραγωγή!!! Μην μασάς. Είναι αρκετά μεγάλα τώρα για να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει!

Α και να σου πω. Βρήκα τρόπο να συναντηθούμε. Να μείνεις έγκυος πάλι και να έρθεις για αυχενική διαφάνεια στο 'Μητέρα'. Αχαχαχα!!! Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω κεράσματα. Εγώ θα πάρω μια βότκα πορτοκάλι σε ψηλό ποτήρι περικαλώ!!! Κανένα ξηροκάρπιο παίζει Αννούλα???

Μανταλενάκι του χρόνου θα σας τα πούμε επισήμως αλλά ως τότε να χαίρεσαι την μικρούλα Άννα-Μικαέλα. Καλέ και μια Άννα-Μαρία δεν έχουμε? Της Ελισάβετ είναι???

Τα αράβικα δεν είναι καυτερά ντε!!Κλεό από που είναι ο σύζυξ? Μας έχεις πει???Πάντως αυτοί οι άραβες είναι πολύ ερωτεύσιμοι ρε παιδί μου!!!Στο Αλ Χαλίλι κόντεψαν να με κλέψουν και ο σύγυξ σπάστηκεεεεεεεεεεε!!!! Μου λέει πάμε να φύγουμε, θα παίξω ξύλο εδώ!!!Αχαχαχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

επιτέλους κατάφερα να μπω, είχε κολλήσει η σελίδα?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Αννούλες, να χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμείς σήμερα περάσαμε μία πολύ όμορφη και ήσυχη μέρα, βάλαμε και τα πρώτα φωτάκια στο σπίτι, είχα βάλει και χριστουγεννιάτικα τραγούδια κι ο μπεμπούλης ενθουσιάστηκε, τα χάζευε κι έβγαζε φωνούλες ενθουσιασμού! που να δει και το δέντρο, μάλλον το σ/κ θα στολίσω, πάω να πλύνω κανένα πιάτο γιατί έχω και χαλασμένο πλυντήριο και θα σας παρακολουθώ

Μμμμμμμμμμμ καλάαααααααα

Αληθεια λεω..το εχω πει και αλλες φορες... το ιδιο προβλημα εχει και η δασκάλα.

και ηθελα να σου απαντησω κιολας..

στειλε μου το μαιλ σου. το δικο μου ειναι [email protected].

Διαφημίσεις

Καλέ ντάξει, τη πιστεύω την Αγγελική, απλά μ'αρέσει να κλαψουρίζω, χιχιχι.

Ελευθερία ο αντρούλης είναι μισός εξ Λιβύης (από μπαμπά). Καλός είναι ο ατιμούλης κ το μιλάει το αραβικό....:wink:

χμ... κιουνεφέ λέγεται αυτο. ωραιο ειναι. το φτιάνχω και εγώ και το πετυχαίνω κιόλας! όποτε θέλετε....

Το άλλο με τη κρέμα κ το ροδόνερο το φτιάχνεις??? Εκείνο μ'αρέσει τρελά! Με το τριμμένο καρύδι από πάνω....μιαμ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...