Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι άλλο θα κάνω για να προλάβω τις ανάγκες του μικρού που αυξήθηκαν ξαφνικά??? Γιατί ήπιε 150 μητρικό αλλά του έδωσε και 60 γρ ξένο ο άντρας μου... Οπότε αν και σκράπα στα μαθηματικά 150 και 60 μας κάνουν 210...και εγώ για να βγάλω 210 πρέπει να κάνω 3 αντλήσεις η αγελάδα με παραγωγή κατσίκας! Πώς θα φτιάχνω τα 2 γεύματα μου λέτε???

Ρε Ελευθερούλα δώσε τα φώτα σου! Αν αντλείς κάθε 2 ώρες αυξάνεις λέει την παραγωγή... Και αφού στις 2 ώρες δε βγάζω τίποτα τι θα γίνει?? Να το βάζω κι ας μη βγάζω τίποτα? Γίνεται τίποτα έτσι? Μα σταγόνα όμως!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχχα!το κοίταγα σκεφτόμουν "μάλλον είναι αλλεργική σε κάτι"χαχαχαχχα

χαχαχαχαχαχα!!!! καλόοοοο!!!! Είσαι κι εσύ σβέλτη σαν κι εμένα ε???!!! χαχαχα!!! χωρίς παρεξήγηση έτσι?!

Διαφημίσεις

Λοιπον αν και όταν με το καλό ξαναγκαστρωθώ που λέγαμε και μου μυρίζει σοκολάτα Ντινάκι θα κάνεις καμιά καλή ε? Και Κλεό συνταγή για ταμπουλέ!!!!

Ταμπουλέ ε??

Καλό!

Και φαλάφελ και χούμους και σις ταούκ!

Η πεθερά μου τα κάνει ωραία, εγώ ντε ξέρει. Τα καταβροχθίζω πάντως!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ταμπουλέ!!!!

αχ

ο κουμπάρος μου κάνει στη θεσ.νικη. βρέχει λίγο το στάρι αυτό πως το λένε για να μαλακώσει και βάζει κρεμμυδάκι φρέσκο και μαιντανο μμμμμμμμμ

θα τον ρωτήσω

Κουσκούς (πλιγούρι)!

Με πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό, κ πολύ ψιλοκομμένη ντομάτα. Μιαμ. Να τιγκαρεις αραβικες πίτες με δαύτο, μιαμ. Λοιπόν, στο αραβικό εστιατόριο θα πάμε για φαϊ. Τζάμι!

Οκ, θα σας κουβαλάω Γλυφάδα πάλι όμως....αυτό το αραβικό που ξέρουμε κ πάμε (αρέσει κ στο σόι άρα guarantee καλό) είναι στον Αγιο Κων.νο στη πλατεία Γλυφάδας (εκεί παντρεύτηκα, ααααααααχχχχχ ήμουν αδύνατη τότε...). Λέγεται Beirut.

Διαφημίσεις

ο αδερφος μου δουλευε σε μαγαζι με αραβικα προϊοντα ενος φιλου μας! εχω φαει πιτες με το τσουβαλι κι ειχε κι ενα μιγμα για φαλαφελ το ανακατευες με νερο κ γινοταν! και το χουμους ωραιο αλλα να το κανεις μονος σου...το ετοιμο δε μου αρεσε. Αλλα μας ειχε κανει κι ενα γλυκο με καταΐφι κ τυρι κι σιροπι μουρλια!!! πως το λενε αυτο?

Aloooooooo!!!

Τι κάνετε??

Να χαιρομαστε τις Αννουλες μας μικρές και μεγάλες!!

Να ειναι παντα γερες και ευτυχισμένες!

Και μια μικρη ευχη ακομη για την Αννα27:να πνιγεί στα ροζ οσονούπω!!!!!!!!

Βελουδένια να χαιρεσαι και το πρωην nickname σου βρε (Αννα31)!!!χαχαχα!!!

Πολλά κερασματα βλέπω και ξελιγουριάζομαι!!!!!!!

Σημερα πηγε κατα διαόλου η διαιτα,φαγαμε goodys...δε βαριέσαι τα χα πεθυμησει πολυ!!!

Honey τι ειναι αυτα τα φαγητα? αραβικα??καινε ε? Εμενα ρε κοριτσια δε μαρεσουν τα καφτερα καθολου (σας το λέω, μη με καλεσει καμιά για τραπέζι την εχω κάνει!) τρελαινομαι ομως για κινεζικο..ποπο τρεχουν τα σάλια μου τωρα που σκεφτομαι..

Ειπα στον αντρα μου οτι θελω 1 απο τις 7 μερες που θα κάτσουμε να ειναι "The Mall day" και μου λεει οκ θα αφησουμε το μωρο στη μανα μου και θα παμε.......

Αααααααααααααααα δεν ειμαστε καλα του λεω, εγω & το μωρο παμε πακέτο καταλαβε το και δεν ειναι μονο λογω θηλασμου καμια σχεση.

Απλα δε θελω να την αφηνω μονη της με ανθρωπους που δε ξέρει,σε αγνωστο περιβάλλον,πιστευω θα νιωθει ανασφάλεια και δε μαρεσει επισης η ιδέα να γυρισω και να τη βρω μες τα σάλια της πεθερας.μπλιαξ.μπλιαξ.

Αντε γεια μας Αννουλα!!Και καλούς ύπνους στα μωραα!!!:lol::lol::lol::lol:

2516042uafipxrbwd.gif

Δε καίνε καλέ τα αραβικά! Καθόλου!

Αγγελική σου στειλα ένα πμ, το πήρες??

Βασικά σου ξαναστειλει σε καποια φάση αλλά μπααααααα! Με αγνοείς!:-(

Και ρωτάω τώρα εγώ που πάσχω από δενεχωγαλίτιδα... αν πίνω το κίντερτε του παιδιού που έχει μέσα γλυκάνισο και μάραθο που είναι γαλακταγωγά λέτε να κατεβάσω γάλα???!!! Εεεε??? Δε΄ν΄κακό!!!!

Λοιπον,σημερα που πηγα στο σουπερμαρκε πηρα και γω γλυκάνισο να βρασω να πιω μπας και δω καλιμέντο ;). με εχει ξεζουμισει η μικρή 2 μερες και με πιανουν παλι κεινες οι ανασφάλειες της δενεχωγαλίτιδας.

Πρεπει να ειναι μαζι με μάραθο? σκετο δε κάνει δηλαδη?

Εχω και ενα τσάι της weleda που ειναι βοηθητικο του θηλασμου,επινα μια βδομάδα τσάμπα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...