Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είσαι καλέ Αννούλα? εχάθηκες!! όλα καλά?

Μια χαρα ολα Σοφακι...Εσεις, τι κανει ο κουκλος σου;;; Διαβασα μια χαρα μεγαλωνει ε;;; Τα πατησατε τα 7 κιλακια, αν θυμαμαι καλα;;; Και μεις εδω ολα καλα....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα ολα Σοφακι...Εσεις, τι κανει ο κουκλος σου;;; Διαβασα μια χαρα μεγαλωνει ε;;; Τα πατησατε τα 7 κιλακια, αν θυμαμαι καλα;;; Και μεις εδω ολα καλα....

Ναι καλός είναι, γελάμε τώρα και παίζουμε τα παιχνίδια μας!! εσένα η μπουμπού σου?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!! Ευχαριστω για τις ευχες...Να ειστε καλα και να χαιρεστε παντα τα μωρακια σας...

Κοριτσάκι μου Χρόνια σου Πολλά και Ευτυχισμένα!!!! Να είσαι πάντα καλά και υγιής και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν.

Τι έγινε? Ξεγρίπωσες???Σε περιμένω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα-Σόμπολε χρόνια σου πολλά και εσένα! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν, μέσα σε αυτούς και εμείς και να χαίρεσαι και εσύ την οικογένειά σου!!!

Σε 2 χρονάκια από τώρα σου εύχομαι εκτός από αμαξάκια και μακ κουίν να μαζεύεις κουκλίτσες και πιαστράκια από τα πατώματα!!!!!!!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καλός είναι, γελάμε τώρα και παίζουμε τα παιχνίδια μας!! εσένα η μπουμπού σου?

Μια χαρα ειναι Σοφακι...Ευτυχως...Τα κοντευουμε και μεις τα 7 κιλα. Αυριο παμε νοσοκομειο για μια ενεση στη μικρη και θα τη ζυγισουμε να δουμε αν τα εχει φτασει.

ovvZp2.png

Κοριτσάκι μου Χρόνια σου Πολλά και Ευτυχισμένα!!!! Να είσαι πάντα καλά και υγιής και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν.

Τι έγινε? Ξεγρίπωσες???Σε περιμένω!

Να εισαι καλα Ελευθερια μου...Και συ να χαιρεσαι τον αγοραρο σου...Ακομα ειναι κρυωμενη το πιστευεις;;; Και σημερα εχω την μπεμπα μονη μου και κυκλοφορω ωσαν τον Ζορο με τη μασκα και παλι εχω αγχος μην την κολλησω.

ovvZp2.png

Γεια σας!!! Μπηκα για τα χρονια πολλα!!

Αννουλα μου χρονια σου πολλα κοπελα μου!! Να σαι παντα καλα κ ευτυχισμενη, Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου κ να σε χαιρονται κ αυτοι! Υγεια πανω απ ολα κ μπολικη αγαπη!!!!!

Χαιρετω κ τις αλλες κοπελες, φιλια στα μπουμπουκια σας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες θερμότατα!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου που υπάρχετε για μένα!

δε σας αλλάζω με τίποτα!!!!

(κι όσα νοιώθουμε μεταξύ μας βρίσκονται πολύ μακρύτερα από ιδιωτικά ή δημόσια φόρουμ, μακάρι να νοιώθουν έτσι και τα υπόλοιπα μέλη μεταξύ τους! τους το εύχομαι πάντως)

εύχομαι υγεία κι ευτυχία στις οικογένειές σας και πάνω απ όλα στα μωρουδάκια της παρέας μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...