Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια πολλή-πολλή καλημέρα να ευχηθώ κι έχει και καλή μέρα οπότε είμαι κι εντός θέματος!!!!!! Αννούλες μας χρόνια πολλά και καλά κι ότι επιθυμείτε να το πάθετε! Στην εδώ με το καλό το 2ο και στο γλυκό μας Σόμπολο με το καλό και την κόρη!

Θα σας βάλω κάποια στιγμή φώτο κι εγώ από το καράβι μας! Εμείς δε στολίζουμε δέντρο αλλά μάλλον του χρόνου με τον μπέμπη πιο μεγάλο μπορεί να αλλάξουμε συνήθεια και να τον βάζουμε να κρεμάει τις μπάλες! Εμείς έχουμε ένα καράβι άσπρο με κόκκινα φωτάκια αλλά φέτος πήραμε και μπλε για να χαζεύει ο μικρός! Λατέρνα το κάναμε! Τη μια ανάβουμε τα κόκκινα την άλλη τα μπλε την άλλη όλα μαζί! χαχαχα!! Τη φώτογραφική την ξεχάσαμε στο αμάξι που στείλαμε για επιδιόρθωση και όταν την πάρει ο άντρας μου θα βγάλω καμιά φώτο να σας στείλω.

Ο μικρός χθες ψιλοξύπνησε από 2-3 φορές! Τον άκουγα μες στο σκοτάδι να κουνιέται και η πλάκα είναι ότι όταν χασμουριέται ακούγεται το "χχxααα" και μόλις κλείνει το στόμα του ένα "χαπ!" οπότε πάντα προλαβαίνω πριν το "χαπ" που έχει ανοικτό το στόμα να του χώνω την πιπίλα και ρουφάει και ξανακοιμάται! :lol:

Προσπαθώ τώρα 2 μέρες να τον κοιμίζω την ημέρα χωρίς φασκιά και του τη βάζω μόνο τη νύχτα γιατί όλο κουνιέται και τον μετακομίσαμε στο παρκοκρέβατο (κι αν κουνιέται εκεί μέσα κάνει πολύ φασαρία ρε γμτ) Τον μετακομίσαμε που λέτε γιατί το πορτ-μπεμπέ του πέφτει πλέον μικρό και κοπανιέται ακόμα και φασκιωμένος! Μιλάμε για τρελούς χτύπους ήθελα να ήξερα ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΕ???? Στο εμβόλιο ήξερε να τσιρίζει...όταν κοπάναγε τα πόδια στα πλαστικά του πορτ-μπεμπέ δεν έβγαζε κιχ!

Τον βαζω στην κούνια, του δίνω να πιάνει την κουβέρτα και βάζω το χέρι μου στο στέρνο του για να το γραπώσει και πιπίλα. Αν αρχίσει να κλαίει τον κουνάω λίγο απαλά και κάνω λίγο "σσσσ". Έχει πλάκα που κάνει "μμμμμ" παραπονιάρικο όπως πιπιλάει με κλειστά τα ματάκια και μετά από κοιμιέται! Αυτό το "μμμμ" το παραπονιάρικο ανακατεμένο με το "φστ-φστ" όπως πιπιλάει με κάνει και κλαίω! Είναι τόσο παραπονιάρικο κι ενώ ξέρω ότι σε λίγα δευτερόλεπτα θα κοιμηθεί και το κάνει σα να προσπαθεί να νανουριστεί, με κάνει και λιώνω, μου έρχεται να το πιάσω αγκαλίτσα αλλά κρατιέμαι!

Σκατά πυγμή η δικιά σου! Όταν μεγαλώσει θα με κάνει ότι θέλει μου φαίνεται!!! :lol:

Κι επίσης λούστηκα και το μισό μαλλί βρέθηκε στην μπανιέρα! Φοβάμαι ότι το υπόλοιπο μισό θα μείνει στη βούρτσα όταν τα χτενίσω! Καμιά συμβουλή? Εκτός από 5 τόνους μαλακτική τι κάνετε εσείς ρε κορίτσια? Σκέφτομαι να κόψω το λούσιμο αλλά δε λέει! :lol:

Χρόνια πολλά φιλενάδα!!!Να σε χαίρονται οι άντρες σου και γρήγορα και με μία μπουμπούκα με στα ροζ και τα φούξια!!!

549062c91it46lgr.gif

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ πολύ φοβάμαι πως σε λίγο θα γίνω σαν τον μπέμπη!!!Με λίγα μαλλάκια και αυτά κοντά!!!Το τελευταίο γεύμα(και καλά)πριν τομ βραδινό ύπνο το δίνω στις 9.Πίνει απο 150 εώς 210 frisolac και μετά για κάνα 5-10λεπτο στο στήθος!!!Το αποτέλεσμα ξυπνάει στις 2.30 ,στις 5.30 και μετά στις 7.30!!!Άραγε αν δεν έπινε ξένο γάλα πόσες φορές θα ξυπναγε το βράδυ???Δεν θέλω να ξέρω!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ναι... και ήθελα να προσθέσω.... Ρε Κλεό χωρίς λίγο κούνημα γίνεται να κοιμηθούν?????!!!

Αμέεεεεεεεεεε

Σκέψου το έτσι...σε λίγους μήνες να σε δω τι θα κουνας κ πως!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κι επίσης λούστηκα και το μισό μαλλί βρέθηκε στην μπανιέρα! Φοβάμαι ότι το υπόλοιπο μισό θα μείνει στη βούρτσα όταν τα χτενίσω! Καμιά συμβουλή? Εκτός από 5 τόνους μαλακτική τι κάνετε εσείς ρε κορίτσια? Σκέφτομαι να κόψω το λούσιμο αλλά δε λέει! :lol:

Επίσης κ γω....

Και η αλογοουρά όλη μέρα δε βοηθάει...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κι εγώ δεν την κουνάω ποτέ και μια χαρά κοιμάται, μόνη της.

μπορεί να γκρινιάξει καμιά φορά, να της δώσω πιπίλα και είναι οκ.

σχετικα με τα μαλλια, έχετε κόψει το σίδηρο? εγω έπαιρνα μέχρι πρόσφατα,

ο οργανισμός επανέρχεται σταδιακά, ειδικά αν θηλάζετε μην τον κόβετε ή πάρτε μικρή δόση. ρωτήστε και τον γιατρό σας, είναι αναμενόμενο να έχουμε μια αυξημένη απώλεια αλλά η έλλειψη σιδήρου επηρεάζει πολύ.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Kalimera koritsia

XRONIA POLLA stis Anoules :).

Daskalitsa kai omos ginetai na kimithoun xoris kounima, i dikia mou edo kai mia ebdomada kimate moni tis(parea me tin pipila tis fysika) stin kounao mono otan einai poli gkriniara min sou po oti pleon den thelei kounima katholou kai otan nystazei gkriniazei gia na tis doso tin pipila kai na tin afiso kato.

oso gia ta malia den ksero re koritsia alla fobame oti se ligo kairo den tha exo trika pano sto kefali mou... den tolmao na ta afiso kato olo kotsida ta exo gia na min gemizo ton topo alla kai pali gemizo olo to spiti to skilaki mas xanei ligotera apo emena

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...