Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα, τι κάμνετε??

Εμεις εχουμε τρελη γκρινιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Την παιρνω αγκαλιά και μου αρπάζει τα χερια και μου τα τρωει,μιλάμε οτι εχει τρελή ΛΥΣΣΑ ολη μερα, τι ειναι αυτο ρε κοριτσια?

Δεν την παλευω,καθε τρεις και λιγο την εβαζα στο στηθος γιατι νομιζα οτι πεινουσε και το στηθος μου τωρα πονάει και ειναι παντελως άδειο..να δω τι θα δειπνήσει μετα η κυρια...

Εχθες το βραδυ ητανε ξυπνια 3-5!Και ο άντρας μου να λεει οτι φταιω ΕΓΩ!

Φταιει η διαιτα λεει! Δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη βλακεια δηλαδη, εκνευριστηκαα απιστευτα μες τα μαυρα μεσανυχτα μου ανεβηκε η πίεση 50.

Καλά που είστε ολες??

Αννουλα που εξαφανιστηκες καλε??

κι εμενα σημερα ετσι ειναι ολο το απογευμα τωρα πριν λιγο κοντεψα να παθω κλονισμο! αλλα την πηρε ο υπνος ευτυχως! Νομιζω οτι πονανε τα δοντια της τρελα! Βαζει οτι βρει και μασαει σαν τρελη ακομα και τη γλωσσα της! Τι να πω! κι εγω στο στηθος την εβαζα αλλα χειροτερα εκλαιγε μετα αντι να ησυχαζει! ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξεπατωθηκα!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εδώ είμαι παρούσα!

είχα μάθημα το πρωί

πολύ κουράζομαι τις μέρες που πάω για μάθημα

πες μου πως αντεχεις!!! Αν ειχα και τη δουλεια και το μωρο και μονη ολομοναχη σαν το λεμονι θα τα χα φτυσει!!!

για τα δόντια μου πε η παιδίατρος ότι είναι πολύ πρησμένα τα ούλα μας.

για όσες αναρωτιέστε το πότε, εμένα ο δημήτρης 5,5 μηνών είχε 2 δόντια!

ποναγε πολυ???μιας φιλης μου εβγαλε το πρωτο και για 2-3 βδομαδες εκλαιγε και στον υπνο του απο τον πονο...

ναι έτσι είναι Μαράκι μη το παίζω ήρωας, τα φτύνεις κανονικά, είναι μονόδρομος όμως και το συνηθίζεις θέλοντας και μη.

στο πρώτο ήμουν μόνη σα το λεμόνι όπως λες και είχα και τη σχολή.

το πρόγραμμά μας, εγερτήριο στις 7 πάει ο νίκος το δημήτρη σχολείο, ταίζω το μικρό, έρχεται φεύγω τρέχοντας για το μάθημα και κάθεται ο νίκος με το μωρό,γυρίζω 3 αφού πάρω τον μεγάλο απ το σχολείο για να φύγει ο νίκος για το φροντιστήριο. να μη μιλήσω για το απόγευμα που έχω όλες τις δουλειές και τα 2 παιδιά μόνη μου, να μη μιλήσω και για τα βραδινά ξενύχτια....και πάει λέγοντας

Διαφημίσεις

ναι έκλαιγε ο δημήτρης συνέχεια, δε ξεχώριζες αν ήταν απ τα δόντια ή απ το φυσικό του...χα! αϋπνίες ? φουλ! μουντιζαλ του τριβα στα ούλα και ντεπόν κάργα. να θυμάστε το χαρακτηριστικό όταν βγάζουν δόντια είναι οι διάρροιες

μια φορα ειχα σκεφτει οτι οι κατα τοπους μονες μαμαδες θα επρεπε να ειχαμε συστησει συλλογους αλληλοβοηθειας με τα παιδια τα μαθηματα και τα λοιπα τοιαυτα....αλλα πως γινεται αυτο??? Θα ταν παντως καλη ιδεα, δεν ειναι??Εγω τωρα που ειμαι μονη σαν το πεπονι, θα θελα καποιον οχι μονο για να μου βλεπει το παιδι, να ερθει να κατσει εδω να τον βαλω απεναντι μου να μιλαμε κανενα εικοσιτετραωρο.

έχω και σίδερο τώρα...θα ξαναφύγω....θα ρίχνω και κλεφτές ματιές όμως μη χάνω επεισόδια! μαγειρεύω και κιμά με μακαρόνια.

αφήστε που τα χω και με το σταθμό του μικρού οκ είναι δημόσιο αυτό δε σημαίνει ότι δε το πληρώνουμε.... όλο στάσεις και απεργίες, μια βδομάδα φαγητό δεν έχουν, απεργούν οι μαγείρισσες κι αύριο πάλι είναι κλειστός λόγω λέει συνέλευσης τους ό,τι να ναι...

τις τελευταιες μερες εχω πεσει παλι με τα μουτρα σοτ φαι γιατι μυο φωναζει συνεχεια ο βαρβαρος να μην κανω διαιτα λογω θηλασμου και νιωθω τυψεις...Anstef τι διαιτα κανεισ?

Διαφημίσεις

έχω και σίδερο τώρα...θα ξαναφύγω....θα ρίχνω και κλεφτές ματιές όμως μη χάνω επεισόδια! μαγειρεύω και κιμά με μακαρόνια.

αφήστε που τα χω και με το σταθμό του μικρού οκ είναι δημόσιο αυτό δε σημαίνει ότι δε το πληρώνουμε.... όλο στάσεις και απεργίες, μια βδομάδα φαγητό δεν έχουν, απεργούν οι μαγείρισσες κι αύριο πάλι είναι κλειστός λόγω λέει συνέλευσης τους ό,τι να ναι...

παντως αννουλα μου εγω με τις απεργιες παντα συμμετεχω αλλα μη νομιζεις οτι και για μας ειναι ευκολο. ημερομισθιο παιρνω 30 Ε και στην απεργια μου κρατανε για μια μερα 58Ε. Αφου στη μεγαλη απεργια που απηργησα εχασα για ενα μηνα 1,5 μισθο. Και γι αυτους δεν ειναι ευκολο. Ξερεις τι κοροιδιες μας παιζουν? Το ξερεις οτι εφτιαξα μια ταξη που μου ειπε η συμβουλος οτι ειναι η πιο ωραια που ειχε μπει στις Κυκλαδες και τα ειχα κανει ολα με δικα μου λεφτα το καλοκαιρι? Και δεν ειμαι η μονη που τα τσονταρω για το σχολειο. Το ξερεις οτι δεν εγκρινουν πολλα πραγματα απο αυτα που χρειαζομαστε και τσονταρουμε ολες μαζι γιατι απο το νομο δεν προβλεπονται??? Εχουν κι αυτοι υποθετω τα δικια τους.

αχ ρε κορίτσι να μην είμαστε κοντά!!!! κρίμα! θα βγάλεις το άχτι σου τώρα στις γιορτές που θα επιστρέψεις στα πάτρια. σε νοιωθω φουλ!!!!!

Ασε Αννουλα μ!! Νομιζω οτι θα επιστρεψω και θα δω τους δικους μου και θα παθω πολιτισμικο σοκ απο την κοινωνικοτητα!!!Εδω και ο αντρας μου οταν ερχεται σπιτι σπανια εχει ορεξη για κουβεντα!

Που σε ρε συμπεθέρα σε χάσαμε!

Δε φαντάζομαι καν πως τη παλεύεις.

Μάλλον μέρα φαγώματος η σημερινή, κ μένα ειδικά σήμερα έχει βγάλει κάπου 3 λίτρα σάλια κ μασάει λυσσασμένα ότι τύχει να ακουμπήσει το χέρι της. Τα δάχτυλά μου τα λατρεύει κ δε πιπιλάει πλέον, μασάει μόνο.

Καλέ μιλησα με τη κοπέλα που είμασταν μαζί στο ΛΗΤΩ, αυτή 2ο μωρό, κοριτσάκι επίσης, ταχει παίξει, μόνη κ αυτή όλη μέρα, αλλά ρε παιδιά τα μωρά μας ίδια!

Γεννήθηκαν 7/8, ίδια ώρα 10.50, στο διπλανό χειρουργείο ήταν τη θυμάμαι καλά, 2800 κ τα δυο. Και τώρα κάνουν τα ίδιο ολόιδια χαίρια στο φαγητό, τρώνε τα ίδια μλ, κοιμούνται τις ακριβώς ίδιες ώρες μέρα νύχτα, φοβερό.

Μπας κ είχε κατι ο αέρας εκείνη τη μέρα στο ΛΗΤΩ?

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Που σε ρε συμπεθέρα σε χάσαμε!

Δε φαντάζομαι καν πως τη παλεύεις.

Μάλλον μέρα φαγώματος η σημερινή, κ μένα ειδικά σήμερα έχει βγάλει κάπου 3 λίτρα σάλια κ μασάει λυσσασμένα ότι τύχει να ακουμπήσει το χέρι της. Τα δάχτυλά μου τα λατρεύει κ δε πιπιλάει πλέον, μασάει μόνο.

Καλέ μιλησα με τη κοπέλα που είμασταν μαζί στο ΛΗΤΩ, αυτή 2ο μωρό, κοριτσάκι επίσης, ταχει παίξει, μόνη κ αυτή όλη μέρα, αλλά ρε παιδιά τα μωρά μας ίδια!

Γεννήθηκαν 7/8, ίδια ώρα 10.50, στο διπλανό χειρουργείο ήταν τη θυμάμαι καλά, 2800 κ τα δυο. Και τώρα κάνουν τα ίδιο ολόιδια χαίρια στο φαγητό, τρώνε τα ίδια μλ, κοιμούνται τις ακριβώς ίδιες ώρες μέρα νύχτα, φοβερό.

Μπας κ είχε κατι ο αέρας εκείνη τη μέρα στο ΛΗΤΩ?

τρομερο πραγματικα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...