Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσωπικά όσες κοπέλες είχα ρωτήσει εδώ πολύ λίγες περιπτώσεις ειχε δείξει το τεστ από 7η ημέρα. Επισης η μαία μοι είχε πει πως αν την 7η ημέρα πχ φανεί στο αίμα, κάνει 2 μέρες περίπου να φανεί στα ούρα. Λίγη υπομονή ακόμα.

τι να πω κοριτσι μου.. μακαρι να γινει ενα θαυμα και για μενα. συνεχιζω τα φαρμακα, δυο μερες μεινανε. στις εγκυμοσυνες που ειχα παντως εμενα μου χε δειξει και τις τρεις φορες. και απογευμα κιολας. 7η-8η μερα. αλλα κυριως ενιωθα καποια πραγματα και θυμαμαι ειχα μαι τις τρεις αιμα εμφυτευσης. αυτη δεν αισθανομαι και τιποτα. ολα λαθος. 

ευχαριστω κοριτσια. μονο εσεις καταλαβαινετε τη ματαιωση μου! μονο εσεις! ευχαριστω για τις ελπιδες ! μακαρι να βγειτε αληθινες.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

045dh.th.jpg

Κοιτάχτε τι βρήκα....κλαψ...

Μαιευτήριο λίγες ώρες μετά....κλουψ...

Πωπω τι γατάκι είναι αυτό??

Καλά αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες με τα μωράκια μας νομίζω, έτσι που είναι τόσο μικρούλια!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

045dh.th.jpg

Κοιτάχτε τι βρήκα....κλαψ...

Μαιευτήριο λίγες ώρες μετά....κλουψ...

αχ με κανεις και κοιτω τις δικες μας φωτο... σαν γατακια ειναι...

κοριτσια τι ειναι τα tag στους υπνοσακους? και ποσο πρεπει να παρουμε?

βλεπω τις 2 ιστοσελιδες για υπνοσακους και γραφει 2.3 ή 2.4 tag.

Sisi μου κανένα παράπονο δεν έχω ούτε από την πεθερά μου ούτε από τον άντρα μου. εντάξε δυσκολευόμαστε λίγο αλλά θα τα καταφέρουμε. όσο για το ίντερνετ για μένα είναι το μέσο της δουλειάς μου οπότε είμαι σχεδόν συνεχώς on line.

elisabeth_th το tog περιγράφι την απόδοση που έχει ο υπνόσακος. το 2.4 ειναι το πιο ζεστό και νομίζω ότι με αυτο το παιδί δεν θέλει επιπλέον σκέπασμα. είναι για πολύ κρύο δωμάτιο.

ρε κορίτσια βοηθήστε με λίγο ποια κοριτσόπουλα - αυστομανούλες γιορτάζουν αύριο;;; εκτος της Άννας που ειναι ευκολο.

fYFap3.pngIV83p3.png

Επανήλθααααα!!! Πριν κανένα μισάωρο λέω στον άντρα μου "Για ξαναπές λιλιπούπολη!" :lol: Γέλασε δε με πλάκωσε στις φάπες!!!

Ο μπαμπάς μας έχει άδεια από χθες και μέχρι την επομένη των Φώτων!!!! ;) Και το καλό είναι ότι πλέον ξεκουράζομαι, θα πηγαίνουμε πρωινές βόλτες και θα μας έχει και τους δυο μας το μωρό! Το κακό είναι ότι τσακωνόμαστε συνέχεια!!! Είμαι λίγο νευρική τελευταία και έχω το κακό όπως η μάνα μου μόλις θυμώσω να κάνω μπαμ! Κριός κι αυτός απορώ πώς δε φουντώνει να με πετάξει από το μπαλκόνι! Μόνο λέει στο μωρό: "Γιώργη θα πάθεις ψυχολογικά προβλήματα αν χωρίσω τη μάνα σου??" "Γιώργη θα τη σκοτώσω τη μάνα σου!" κι άλλα τέτοια χαριτωμένα! :lol:

Στην ιστοσελίδα με τα ρούχα που βάλατε δε βλέπω πουθενά να λέει αποστολές εκτός Αγγλίας?? Στέλνει?

Διαφημίσεις

ελισαβετ να σου ζησει κοριτσι μου!!κουκλακι ειναι!!

κλεοπατρα τελικα κ ο δικος μου παιδιατρος ομοιπαθητικος ειναι-σημερα το μαθα δε το ηξερα-κ μου ειπε για τα δοντια να δωσω ομοιοπαθητικο σκευασμα...κ εμας εχουν πρηστει τα ουλα κ εχουν γινει λευκα σε ενα σημειο...μαλλον θα βγαλουμε δοντακι οσονουπω;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ti kanete koritsia!

egw den prolabainw na sas diabasw giati exw polu douleia apote 8a eksafanistw gia leges meres. ouffff

mou leipete!filia polla

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Επανήλθααααα!!! Πριν κανένα μισάωρο λέω στον άντρα μου "Για ξαναπές λιλιπούπολη!" :lol: Γέλασε δε με πλάκωσε στις φάπες!!!

Ο μπαμπάς μας έχει άδεια από χθες και μέχρι την επομένη των Φώτων!!!! ;) Και το καλό είναι ότι πλέον ξεκουράζομαι, θα πηγαίνουμε πρωινές βόλτες και θα μας έχει και τους δυο μας το μωρό! Το κακό είναι ότι τσακωνόμαστε συνέχεια!!! Είμαι λίγο νευρική τελευταία και έχω το κακό όπως η μάνα μου μόλις θυμώσω να κάνω μπαμ! Κριός κι αυτός απορώ πώς δε φουντώνει να με πετάξει από το μπαλκόνι! Μόνο λέει στο μωρό: "Γιώργη θα πάθεις ψυχολογικά προβλήματα αν χωρίσω τη μάνα σου??" "Γιώργη θα τη σκοτώσω τη μάνα σου!" κι άλλα τέτοια χαριτωμένα! :lol:

Στην ιστοσελίδα με τα ρούχα που βάλατε δε βλέπω πουθενά να λέει αποστολές εκτός Αγγλίας?? Στέλνει?

Kαι εγώ αυτό είδα.Δεν νομίζω να στέλνουν εκτός Αγγλίας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

myoox ψωνισα κι απο εδω και απο το childrensalon.εχει ωραια πραγματακια. πηρα του βαφτιστηριου, ενα tooth box, ενα κουμπαρα, ενα παντελονι gant, ενα πουκαμισο φερέ, 3 μαλλινες μπλουζες, moschino DG και timberland και παπουτσακια dior. Να του παρω και ενα παιχνιδακι????

Καλησπέρα, τι κάμνετε??

Εμεις εχουμε τρελη γκρινιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Την παιρνω αγκαλιά και μου αρπάζει τα χερια και μου τα τρωει,μιλάμε οτι εχει τρελή ΛΥΣΣΑ ολη μερα, τι ειναι αυτο ρε κοριτσια?

Δεν την παλευω,καθε τρεις και λιγο την εβαζα στο στηθος γιατι νομιζα οτι πεινουσε και το στηθος μου τωρα πονάει και ειναι παντελως άδειο..να δω τι θα δειπνήσει μετα η κυρια...

Εχθες το βραδυ ητανε ξυπνια 3-5!Και ο άντρας μου να λεει οτι φταιω ΕΓΩ!

Φταιει η διαιτα λεει! Δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη βλακεια δηλαδη, εκνευριστηκαα απιστευτα μες τα μαυρα μεσανυχτα μου ανεβηκε η πίεση 50.

Καλά που είστε ολες??

Αννουλα που εξαφανιστηκες καλε??

λίγο σας διάβασα το μεσημέρι πλάκα έχετε! πολύ καλά περνάω κι εγώ μαζί σας! τέλεια για την ακρίβεια!

αυτή η βδομάδα είναι του εμβολιασμού, χτες κάναμε του μωρού, παρασκευή θα κάνει κι ο μεγάλος το απλό αντιγριπικό.

χτες και προχτές του δωσα του μανού μπουκαλι ξένο το βράδυ. προσπαθώ να τον μάθω να κοιμάται τη νύχτα. κατά τ άλλα ευτύχης σκέτος όλο γέλια και χαρές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...