Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια μερα το παρατηρησα που ανοιγε το στομα της και μιλαγε.

πως τα λενε τα μυτερα δοντια των βρυκολακων?

ε, σε εκεινο το σημειο, στο κατω μερος, ειδα να φουσκωνει λιγο.

το παρατηρησα και τωρα 2 βδομαδες μετα εχει φουσκωσει και λιγο ασπρισει.

την παρασκευη θα το δειξω στην παιδιατρο να μας πει τι ειναι.

παραξενευτηκα στην αρχη λογω οτι ειναι νωρις αλλα τρωει τα παντα!

στην αρχη νομισα οτι ηθελε πιπιλα αλλα οταν ειδα να τρωει το βιβλιαρακι της και την σαλιαρα αρχισα να την ψιλιαζομαι την δουλεια....

Οπως το λες...μασαει τα παντα! Ανησυχω για το τι θα βρω καμια μερα μεσα στο στομα της...ακομα και το καλωδιο του τηλεφωνου γραπωνει αμα την εχω αγκαλια και τα παιρνει στο κρανιο αν της το παρω μακρια!!!! Είναι κατεργαρα γυναικα...τι θα γινω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια! νυστάζω κορίτσια, νυστάζω απίστευτα. νομίζω οτι έχω περάσει πλέον στη φάση που όσο και να κοιμηθώ δεν ξεκουράζομαι. πονάω παντού, όλο μου το κορμί και το μονο που θέλω να κάνω ειναι να κάτσω στο κρεβάτι και να κάνω... τεντωματάκια!

μια χαρά κεφάτες βλέπω ότι είστε πάντως κοπελιές μου. να είστε καλά έτσι ν διαβάζω θετικές σκέψεις να φτιάχνει η μέρα.

elisabeth_th πολλές πολλές ευχές για την κουκλίτσα σου να ειναι γερή και δυνατή και εσείς καλά να την καμαρώνεται.

Kloemak τι λες; είσαι τρεληηηηηηηηηηηηηηή (εδώ η δασκάλα γελάει)! μην και τυχόν ξυπνήσεις το παιδί. αμάν κάνουμε να κοιμηθούν και εσύ θες να το ξυπνήσεις. εσένα θα σου άρεσε να ξυπνήσουν ενώ κοιμασαι ωραία και καλά; άντε...

ωχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βρηκα το δασκαλο μου!! Η νυσταγμενη, κοιμισμενα παιδιά ονειρεύεται!! Εχεις δικιο!!!!

Kαλημερούδια! νυστάζω κορίτσια, νυστάζω απίστευτα. νομίζω οτι έχω περάσει πλέον στη φάση που όσο και να κοιμηθώ δεν ξεκουράζομαι. πονάω παντού, όλο μου το κορμί και το μονο που θέλω να κάνω ειναι να κάτσω στο κρεβάτι και να κάνω... τεντωματάκια!

Ευχαριστουμε!!!!

σημερα με το ζορι σηκωθηκα απο το κρεβατι.

εχει και μια απαισια υγρασια που δενξερω αν ποναω απο αυτην ή το μωρο.

τα γονατα, οι ωμοι, η μεση σαν ερειπιο νιωθω.

με ενα μωρο...

ουτε τολμω να φανταστω πως την παλευεις με τα διδυμα!!!

ουτε τολμω να φανταστω πως την παλευεις με τα διδυμα!!!

Ελισσάβετ να σου πω ένα μυστικό; κάθε φορά που τα παίζω από την κούραση και σέρνομαι, σκέφτομαι σκέφτομαι ότι άλλοι για να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα (δύο παιδιά) θα περάσουν δύο φορές το πακέτο της κούρασης (φυσικά και τις ευχάριστες στιγμές), οπότε λέω ότι είμαι πολύ τυχερη. τώρα πέρα από τα μπακαλίστικα και τις χαζομάρες που λέω, νοιώθω πραγματικά πάρα πολή τυχερή όταν τα βλέπω να γελάνε και τα δύο ειναι τόσο μεγάλη η ανταμοιβή που ειναι ένα εκπληκτικό πράγμα και η κούραση φεύγει...

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Ελισάβετ χρόνια σας πολλά, γίνατε τεσσάρων μηνών!!!

Μαρίτα υπομονή!!καλέ σου κοιμούνται καθόλου μέσα στη μέρα μαζί ή δεν είναι εύκολο?

Έχεις βοήθεια? η μαμά είναι κοντά?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχ καλέ χρόνια πολλά Ελισάβετ!!

Γεννηθήκατε μια μέρα μετά απο μας, δε το θυμόμουν...

Αντε κ με αυτά που γράφει κ η Μαρίτα θα αρχίσω τα κλαψ...

Κάθε βράδυ, εκεί πριν με πάρει ο ύπνος, γυρνάω στο αριστερό μου πλάι, το αγαπημένο μου. Και ασυναίσθητα βάζω το χέρι στη κοιλιά όπως έκανα στην εγκυμοσύνη για να βολευτώ κ να της πω καληνύχτα. Και λέω, μα τι κάνεις μωρέ...κ στο καπάκι μου ρχεται η φάση που η μαία μου (αυτη η γυναίκα θα χει πεθάνει στο λόξιγκα) με γύρισε στο αριστερό πλευρό (με το χέρι της μη σχολιάσω που....), για να φτιάξει τη θέση της μικρής, κ μου λέει πωπωπω μαλλί για κοτσίδες έχει, κ σαπίζω στο κλάμα επιτόπου, κ μου λέει ο αντρούλης μου

-πονάς?

-όχι, κλαψ κλουψ

-τότε γιατί κλαις

-γιατί θα κάνουμε μωρόοοοοοοοο κλαψ κλουψ

:shock::shock::shock::shock:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Sisi μου καμιά φορά κοιμούνται και τα δύο μαζί, αλλά αυτό είναι λαχείο, και σπάνια κάθεται γιατί μία κοιμάται ο ένας μια ο άλλος και καμία φορά ξυπνάει ο ένας τον άλλον. από βοήθεια η μητέρα του άντρα μου κάνει ότι μπορεί η γυναίκα αλλά η αλήθεια ειναι ότι της έχουν φορτωθεί πολλά και εκείνης οπότε είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση.

δυστυχώς η δική μου μαμά δεν ζει, οπότε από την πλευρά μου δεν υπάρχει καθόλου βοήθεια. πόσο πολύ μου έχει λείψει!

αχ ρε Κλεοπάτρα πόσο ευαισθητούλα είσαι!!!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια, πάω να τσεκαρω αναπνοούλα...ξέρετε το γνωστό άγχος!!! Μπηκα στο childrensalon και σημερα πηγα κι εβγαλα καρτα απο την τραπεζα για αγορες για το κορακλακι μου και το βαφτιστηρακι μου!!!!!!!!Αν εχετε καμια καλη προταση...τι να παρω στη μπουμπου μου? Κανενα ωραιο φορεμα?

Καλές αγορές!!!

πρόσεξε όμως την παράδοση γιατί αν τα θέλεις για χριστουγεννιάτικα δώρα ίσως να μην προλάβεις.

στις γιορτές καθυστερούν πολύ όλες οι διεθνείς παραλαβές.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Μαρίτα μου σε βοηθάει η πεθερά σου ευτυχώς αλλά κι εσύ πιστεύω είσαι πολύ καλή μαμά και τα προλαβαίνεις όλα και για τα δύο μπεμπουλάκια σου!! αφού προλαβαίνεις και μπαίνεις κι εδώ για λίγο έστω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...