Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το παιδι μου κοιμαται απο τις 1.30 χτες το βραδυ, λετε να παω να την ξυπνησω??Εχει αλλαξει σταση 1-2 φορες...τι να κανω.?

Οταν το χε κάνει εμένα μια φορα μου χαν πει να κανω πάρτυ, χαμάμ, κομμωτήριο, μάσκες, μανικιούρ κλπ κλπ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Honey kalimera,

GIa kalo kai gia kako pare ena tilephono ton paidiatro na deis ti tha sou pei.

Isos na tin stenaxorise to gegonos oti tin eipan paxouli kai apofasise na kanei diata xixixi.

JimDin HRA sigoura exei stin kalithea alla den nomizo oti se boleyei :)

des poio se boleyei apo tin lista

http://ira-bebe.gr/products5.php?lang=1&wh=5

ευχαριστώ πολύ συμπεθέρα!!!Έχει και Πειραιά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

το παιδι μου κοιμαται απο τις 1.30 χτες το βραδυ, λετε να παω να την ξυπνησω??Εχει αλλαξει σταση 1-2 φορες...τι να κανω.?

πιές το καφεδάκι σου :)

εμένα κοιμάται πολλές ώρες και ρώτησα τη γιατρό μήπως δεν κάνει για το ζάχαρο κλπ

και μου είπε να μην την ξυπνάω, να κοιμάται όσο θέλει.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Σημερα κλεινουμε 4 μηνες!!!!!!!!!!

το βραδυ στις 1,30 θυμομουν που τετοια ωρα ημουν στο νοσοκομειο και σε λιγο πηγαινα για γεννα.... και στις 8 το πρωι σκεφτομασταν που την ειχαμε αλλαξει και την βλεπαμε να κοιμαται....

Επισης σημερα εκτος απο το οτι εκανα την 1η μου χοριακή και ειναι μια πολυ ιδιαίτερη μερα για εμενα..σαν σημερα πριν απο 1 χρόνο μπηκατε και όλες εσεις στη ζωη μου!Κανατε την εγκυμοσυνη να κυλήσει τοσο ομορφα και απλά...μοιραστηκα πολλά μαζι σας και θα ήθελα να σας ευχαριστησω καθεμια ξεχωριστα για οτι μου έχει δωσει..

Με γέλια, με χαρες, με αγωνίες περασαμε τοσα πολλά...δε θα ξεχασω ποτε πως καρδιοχτυπουσαμε ολες μαζι τον Αυγουστο..δεθηκα μαζι σας..να το ξέρετε!!!!!

Αγγελικη, ετσι νιωθω κ εγω. Ειχαμε πρωτομπει στο φορουμ κ στην αρχη μονο σας διαβαζα. μετα που ξεκινησα να γραφω ενιωσα να εχω εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει.

αντε με συγκινησες πρωι πρωι....

Επίσης ξέχασα να πω ότι όοοολη μέρα είναι με τη γλώσσα έξω. Αφασία, σα χαζή είναι καλέ, της λέω βάλε μέσα τη γλώσσα καλέ, θα σου μείνει! Σα σαλαμάνδρα είναι!

Κλεοπατρα, πολυ μοιαζουν τα μωρα μας!!!

εχει μια βδομαδα που βαζει τα δαχτυλα στο στομα στο πλαι οχι για να πιπιλισει.

τρωει την σαλιαρα της, την κουβερτα, τα παιχνιδια της...

ειδα οτι στο πλαι τα κατω ουλα λιγο πρηστηκαν....

για δοντια ειναι ισως μικρα αλλα εχουν ξεκινησει να πρηζονται τα ουλα της!!!

Ανδριανα, πως τα καταφερνεις με την δουλεια, σπιτι κ μωρο?

Μαριτα, Ελευθερια, Νεκταρια, Μαρία, Ντινα, Σοφια, Σισι, κ λοιπες

τι κανετε????

Ευχαριστώ κορίτσια, πάω να τσεκαρω αναπνοούλα...ξέρετε το γνωστό άγχος!!! Μπηκα στο childrensalon και σημερα πηγα κι εβγαλα καρτα απο την τραπεζα για αγορες για το κορακλακι μου και το βαφτιστηρακι μου!!!!!!!!Αν εχετε καμια καλη προταση...τι να παρω στη μπουμπου μου? Κανενα ωραιο φορεμα?

Διαφημίσεις

να ησουν απο μια μερια να δεις!!!!!!!!!!!! διαβαζω το μηνυμα σου κ πεθαινω στα γελια! με ρωταει ο αντρας μου που καθοταν παραπερα "γιατι γελας?" του λεω πεθαμενη στο γελιο

-πες λιλιπουπολη!

-λιλιπούπολη...?

-χαχαχαχαχα!!!!!!!

-Α στο διαλο ρε!!!!

-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Έφτιαξε ο καιρός σήμερα εδώ, να απλώσω κανένα ρούχο να στεγνώσει γιατί με τη βροχή θένε 2 μέρες!

Ρε συ Νεκταρία δε ντρέπεσαι να δουλεύεις τον άντρα σου??? άκου λιλιπούπολη!!

Εμείς στην Αθήνα που σπουδάζαμε το κάναμε κι εμείς στην πλάκα γιατί είχαμε κάμποσους Ηρακλειώτες στην Κρητική Εστία που μέναμε δύο χρόνια και λέγαμε συνέχεια: "Μία μίνι πολύ καλή πολυκλινική στο λιμάνι του Ηρακλείου!" και πεθέναμε στο γέλιο!!

Μαρία θα ξυπνήσει μόνη της καλέ σε λίγο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα Μαρια!

ασε την καλε να κοιμηθει!!!!

μια φορα την ξυπνησα οταν ηταν 2 μηνων και μετα γκρινιαζε για κανα 3ωρο τοσο πολυ που δεν την ξυπνησα ξανα.

μονο το πρωι καποιες φορες που θελω να φυγουμε, πηγαινω κοντα στο κρεββατι της και της μιλαω απο αποσταση. συνηθως ξυπναει.

βεβαια κοιμαται απο τις 9,30 με ενα μικρο 10λεπτο διαλλειμα στις 4 και σηκωνεται στις 7,30 για πρωι.

Διαφημίσεις

Α κ μένα βάζει το δάχτυλο στο πλάι κ το μασάει.

Πς καταλαβαίνουμε αν είναι πρησμένα τα ούλα??:?:

Εμάς τα είδε η παιδιατρος αλλα φαινεται αν τα παρατηρεις κι επισης ασπριζουν ειδικα πισω και στο πλαι περισσοτερο.

Εμάς τα είδε η παιδιατρος αλλα φαινεται αν τα παρατηρεις κι επισης ασπριζουν ειδικα πισω και στο πλαι περισσοτερο.

που πίσω??? να ασπρίζουν από μόνα τους???

:confused::confused:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Α κ μένα βάζει το δάχτυλο στο πλάι κ το μασάει.

Πς καταλαβαίνουμε αν είναι πρησμένα τα ούλα??:?:

μια μερα το παρατηρησα που ανοιγε το στομα της και μιλαγε.

πως τα λενε τα μυτερα δοντια των βρυκολακων?

ε, σε εκεινο το σημειο, στο κατω μερος, ειδα να φουσκωνει λιγο.

το παρατηρησα και τωρα 2 βδομαδες μετα εχει φουσκωσει και λιγο ασπρισει.

την παρασκευη θα το δειξω στην παιδιατρο να μας πει τι ειναι.

παραξενευτηκα στην αρχη λογω οτι ειναι νωρις αλλα τρωει τα παντα!

στην αρχη νομισα οτι ηθελε πιπιλα αλλα οταν ειδα να τρωει το βιβλιαρακι της και την σαλιαρα αρχισα να την ψιλιαζομαι την δουλεια....

που πίσω??? να ασπρίζουν από μόνα τους???

:confused::confused:

ναι, επισης το νιωθω οταν με θηλαζει οτι εχουν κατεβει κι αλλο.....πισω εννοω προς τα μεσα στο στοματακι της τα ουλα ειναι ασπρα και μου ειπε η ντοκτορ οτι ειναι απο το φουκωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκταρια σου' χω ακομα πιο δυσκολη φραση: μια λιλιπουπολιτισσα στο λιμανι της λιλιπουπολης!!!

Kαλημερούδια! νυστάζω κορίτσια, νυστάζω απίστευτα. νομίζω οτι έχω περάσει πλέον στη φάση που όσο και να κοιμηθώ δεν ξεκουράζομαι. πονάω παντού, όλο μου το κορμί και το μονο που θέλω να κάνω ειναι να κάτσω στο κρεβάτι και να κάνω... τεντωματάκια!

μια χαρά κεφάτες βλέπω ότι είστε πάντως κοπελιές μου. να είστε καλά έτσι ν διαβάζω θετικές σκέψεις να φτιάχνει η μέρα.

elisabeth_th πολλές πολλές ευχές για την κουκλίτσα σου να ειναι γερή και δυνατή και εσείς καλά να την καμαρώνεται.

Kloemak τι λες; είσαι τρεληηηηηηηηηηηηηηή (εδώ η δασκάλα γελάει)! μην και τυχόν ξυπνήσεις το παιδί. αμάν κάνουμε να κοιμηθούν και εσύ θες να το ξυπνήσεις. εσένα θα σου άρεσε να ξυπνήσουν ενώ κοιμασαι ωραία και καλά; άντε...

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...