Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Honey kalimera,

GIa kalo kai gia kako pare ena tilephono ton paidiatro na deis ti tha sou pei.

Isos na tin stenaxorise to gegonos oti tin eipan paxouli kai apofasise na kanei diata xixixi.

JimDin HRA sigoura exei stin kalithea alla den nomizo oti se boleyei :)

des poio se boleyei apo tin lista

http://ira-bebe.gr/products5.php?lang=1&wh=5

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ρε Αντριάνα (με 1 ή 2 ν?? Αντριάννα??)

Το θέμα είναι ότι σε σύνολο μέρας τρώει αυτό που πρέπει συνήθως, κάπου 700-750μλ. Αν συνεχίσει κιάλλο το βιολάκι θα πάρω σίγουρα, απλά έχω διαπιστώσει πως όταν παίρνω με τη μία δεν έχω αρκετά στοιχεία να δώσω κ με ρωτάει διάφορα, οπότε περιμένω λίγο πρώτα να δω, και μετά τηλ.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Επίσης ξέχασα να πω ότι όοοολη μέρα είναι με τη γλώσσα έξω. Αφασία, σα χαζή είναι καλέ, της λέω βάλε μέσα τη γλώσσα καλέ, θα σου μείνει! Σα σαλαμάνδρα είναι!

Πάω να απλώσω ρούχα τώρα.:mad:

Γεια σου ρε Αντριάνα (με 1 ή 2 ν?? Αντριάννα??)

Το θέμα είναι ότι σε σύνολο μέρας τρώει αυτό που πρέπει συνήθως, κάπου 700-750μλ. Αν συνεχίσει κιάλλο το βιολάκι θα πάρω σίγουρα, απλά έχω διαπιστώσει πως όταν παίρνω με τη μία δεν έχω αρκετά στοιχεία να δώσω κ με ρωτάει διάφορα, οπότε περιμένω λίγο πρώτα να δω, και μετά τηλ.

me ena N kleo mou :) , afou troei sto sinolo toso mia xara eisai i dikia mou troei 850 sinolo

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Επίσης ξέχασα να πω ότι όοοολη μέρα είναι με τη γλώσσα έξω. Αφασία, σα χαζή είναι καλέ, της λέω βάλε μέσα τη γλώσσα καλέ, θα σου μείνει! Σα σαλαμάνδρα είναι!

Πάω να απλώσω ρούχα τώρα.:mad:

exo kai ego polles douleis gamoto :( alla bariemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :)

Κλεοπάτρα αν έχει κανονικές πάνες και είναι ευδιάθετη μην ανησυχείς

κι εμένα κάνει διάφορα τέτοια, τα ενοχλούν τα ούλα τους, βγαίνουν οι ρίζες.

και είναι και στο παιδί, δεν τρώνε όλα κάθε φορά συγκεκριμένη ποσότητα.

εμείς περνάμε τέτοιες φάσεις συχνά αλλά εφόσον παίρνει βάρος και είναι από διάθεση καλά, πιστεύω είμαστε οκ...

εδώ εμένα κάποιες φορές κάνει 80 τη μία και 250 την άλλη.

άλλες μέρες είναι περίπου στα 180 σταθερά...

pvGHp2.png9TDjp2.png

καλημερα!!! με ενα ν ειναι η αντριανα μη βλεπεις που μπερδευτηκα μια μερα κ την εγραψα με 2 δασκαλα πραμα! χαχαχα!!!! εγω κοριτσια δε ξερω βελονακι!!! τι θα κραταω μπροστα στπ πισι?? τα χαπακια της χοληστερινης κ της οστεοπόρωσης κανουν???!!!

Α χθες τελικα ο μικιος ξυπνησε στις 5! ματακι γαριδα, ξεφασκιωτος οποτε τον εβαλα αναγκαστικα λιγο στο βυζι!! Κλεο μην ξαναπαραπονεθεις για τον υπνο της μικρας γιατι θα ερθω κολυμπωντας να σε πνιξω!!!! χαχαχα!!!

Νεκταρια τρελαινομαι στα γελιαααααααααααααααααα!!!!!!!!

βαλε τον να πει λιλιπουποληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, θα με θυμηθεις

να ησουν απο μια μερια να δεις!!!!!!!!!!!! διαβαζω το μηνυμα σου κ πεθαινω στα γελια! με ρωταει ο αντρας μου που καθοταν παραπερα "γιατι γελας?" του λεω πεθαμενη στο γελιο

-πες λιλιπουπολη!

-λιλιπούπολη...?

-χαχαχαχαχα!!!!!!!

-Α στο διαλο ρε!!!!

-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

να ησουν απο μια μερια να δεις!!!!!!!!!!!! διαβαζω το μηνυμα σου κ πεθαινω στα γελια! με ρωταει ο αντρας μου που καθοταν παραπερα "γιατι γελας?" του λεω πεθαμενη στο γελιο

-πες λιλιπουπολη!

-λιλιπούπολη...?

-χαχαχαχαχα!!!!!!!

-Α στο διαλο ρε!!!!

-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

hehehe gia ayto sas agapao giati mou ftiaxnete tin diathesi :).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Οχι βρε δασκάλα...δε παραπονιέμαι...απλά σε κάποια φάση ανησύχησα που δε κοιμάται στη διάρκεια της μέρας 2ωρα κ 3ωρα, αλλά τελικά οκ, με κάλυψε η απάντηση της ντοκτόρισσας.

Τώρα βέβαια πλέον της κάνω εκπαίδευση, νομίζω έχει περάσει ήδη 1 βδομάδα. Πρωί-μεσημέρι-απόγευμα- στα υπνάκια της δηλαδή, νανούρισμα τέλος. Τη βάζω όταν βλέπω ότι είναι ψόφια, λίγο χαδάκια, λίγο λογάκια, λίγο πιπίλα, τριβει τη μούρη της για λίγο κ κοιμάται.

Ε τις πρώτες φορές γκρίνιαζε κ μυξόκλαιγε 10-15 λεπτά, δεν έφευγα από δίπλα της βέβαια, μη νομίζετε ότι τη παραταγα στη μοίρα της, απλά δε τη σήκωνα.

Θα τολμήσω να πω ότι τώρα κάποιες λίγες φορές έχει κοιμηθεί μόνη της τελείως κ αμέσως, πχ τώρα σε 2 λεπτά με το ρολόι τεζα. Αλλες φορές μπορεί να κάνει λίγα λεπτά παραπάνω, ποτέ όμως πια 10 λεπτά, κ με πολύ λιγότερη γκρίνια, σχεδόν πια καθόλου.

Μόνο αν αργήσω να τη βάλω, τότε γκρινιάζει πιο πολύ κ δυσκολεύεται περισσότερο, αλλά φταίω εγω, που δε τη πήρα χαμπάρι εγκαίρως ότι νύσταξε. Μαθαίνω κ γω....:oops:

Το βράδυ μέχρι στιγμής κοιμάται με το βραδινό γάλα, οπότε δεν έχει χρειαστεί....να δούμε.

Ε, μάλλον αυτοί που γραφουν αυτά τα βιβλία κάτι ξέρουν, φαίνεται οτι δουλεύει.

Διαφημίσεις

-πες λιλιπουπολη!

-λιλιπούπολη...?

-χαχαχαχαχα!!!!!!!

-Α στο διαλο ρε!!!!

-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

Μ έκανες πρωι πρωι και εσκασα στο γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχεις!!! Απλα δεν υπάρχεις!! Θα κατεβω πρωτοχρονια στο Ηρακλειο να ερθεισ να πιουμε καφεδακι.

Ασχετο, πριν την είχα αγκαλιά κ της έλεγα κάτι μπουρδίτσες, κ κόλλησε κ με κοίταζε κάπως παράξενα. Δε ξεκόλλαγε με τίποτα, μιλάμε τρόμαξα, για κάμποσα λεπτά ήταν έτσι :shock: κολλημένη κ με κάρφωνε.

Τι παίχτηκε???

Καλημέρα κορίτσια :)

Κλεοπάτρα αν έχει κανονικές πάνες και είναι ευδιάθετη μην ανησυχείς

κι εμένα κάνει διάφορα τέτοια, τα ενοχλούν τα ούλα τους, βγαίνουν οι ρίζες.

και είναι και στο παιδί, δεν τρώνε όλα κάθε φορά συγκεκριμένη ποσότητα.

εμείς περνάμε τέτοιες φάσεις συχνά αλλά εφόσον παίρνει βάρος και είναι από διάθεση καλά, πιστεύω είμαστε οκ...

εδώ εμένα κάποιες φορές κάνει 80 τη μία και 250 την άλλη.

άλλες μέρες είναι περίπου στα 180 σταθερά...

250??Γκλουπ?

Εμείς είμαστε στα 80-180, κυρίως κάπου στα 140-150, μια δυο φορές έφαγε 190 κ 200.

Απορώ πως μου την είπε κ χοντρή!!!!:mad: Βαρυκόκκαλη είναι!

-πες λιλιπουπολη!

-λιλιπούπολη...?

-χαχαχαχαχα!!!!!!!

-Α στο διαλο ρε!!!!

-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

Kαλόοοοο!!!!ΧΑΧΑΧΑ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...