Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά εγώ τον τρελαίνω στα φιλιά το μπεμπικό μου!!!

Νομίζω πως μας πέσανε λίγο τα μαγουλάκια και αγχώνομαι.Δεν τρώει και μένα πολύ αυτές τις μέρες!!!Το Σαββάτο θα έρθει ο γιατρός για το εμβόλιο και θα δούμε πως πάει απο βάρος.Μου φαίνεται οτι ψήλωσε!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερία είσαι του "νι" και του "λι"???

Τέλεια τα μιλάτε βρε παιδί μου, τα είχα μάθει κι εγώ ένα διάστημα που έμενα με τη νονά του μπέμπη στο ίδιο σπίτι στην Αθήνα, μου είχε κολλήσει!!

Ντίνα όλες έτσι λέμε καλέ για τα μαγουλάκια αλλά θα έχει πάρει κι αυτός θα δεις! απλά ψηλώνουν μάλλον αρκετά τώρα και μας φαίνεται πως αδυνατίζουν τα θρεφταράκια!!

Τώρα κοιμήθηκε κι εμένα το μπεμπούλι μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Εμείς τρώμε τώρα, σε λίγο θα κοιμηθεί.

Ευτυχώς είχα προλάβει τον προγούμενο μήνα και είχα προμηθευτεί πιτζαμάκια και ζιπουνάκια από Μόδερκεαρ. Ντίνα μόνο το Jumbο μπορώ να σου προτείνω. Πάρε 2-3 κομμάτια να κάνεις την δουλειά σου και ωστόσο μπορεί να φτιάει το πρόβλημα και να μπορείς να παραγγείλεις.

Τι βάρος είχε ο μικρός σου τον προηγούμενο μήνα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια,ξερετε τι σκεφτομουν τις προάλλες και γελαγα μονη μου..?

Φανταστείτε σε 20-30 χρόνια..να υπαρχει ακομη το parents και να τα λέμε ακομη!

Και να λέμε, εκανε η νύφη/κορη μου τεστ και ειναι εγκυος!!!!!!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!

Τι πλάκα που θα έχει ε??

Επισης σημερα εκτος απο το οτι εκανα την 1η μου χοριακή και ειναι μια πολυ ιδιαίτερη μερα για εμενα..σαν σημερα πριν απο 1 χρόνο μπηκατε και όλες εσεις στη ζωη μου!

Κανατε την εγκυμοσυνη να κυλήσει τοσο ομορφα και απλά...μοιραστηκα πολλά μαζι σας και θα ήθελα να σας ευχαριστησω καθεμια ξεχωριστα για οτι μου έχει δωσει..

Με γέλια, με χαρες, με αγωνίες περασαμε τοσα πολλά...δε θα ξεχασω ποτε πως καρδιοχτυπουσαμε ολες μαζι τον Αυγουστο..δεθηκα μαζι σας..να το ξέρετε!!!!!

Καλη νυχτα φιλενάδες!!!!!!

Είμαι Σοφία μου, ναι. Εδώ στο Ηράκ΄λει'ο το έχουμε ψωμοτύρι!!! Ναι μάλλον ψηλώνουν γιατί τα παντελονάκια μας πέφτουν κοντά. Εντομεταξύ εμείς έχουμε θέμα με τα ρούχα γιατί στα μπλουζάκια φοράει 1 νούμερο παραπάνω από ό,τι στα παντελόνια, οπότε τα σετάκια πάντα τα σπάμε και δεν τα φοράμε σαν σετ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελική μια από τα ίδια αισθάνομαι και εγώ και όλες μας νομίζω. Εύχομαι μόνο κάποια στιγμή να καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζί, θα είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να προσφέρει το νετ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ας το καλο ρε κορίτσια τι κουβέντα ανοίξατε για το νετ... σπουδαίο πράγμα. στη δική μου ζωή τουλάχιστον έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. και τον άντρα μου εδώ τον γνώρισα. και γνώρισα και σας. που ένα χρόνο τώρα μου κρατάτε συντροφιά κάθε μέρα. δεν γράφω συχνά όσο θέλω γιατί από μια τα μωρά, από την αλλη η δουλειά δεν προλαβαίνω αλλά κάθε μέρα, σχεδόν με αγωνία, μπαίνω να διαβάσω και το πρωί και το βράδυ. ωραία παρεούλα. ελπίζω έτσι να συνεχίσει.

σας φιλώ και σας καληνυχτώ.

fYFap3.pngIV83p3.png

Αχ ναι, μακάρι να μη χαθούμε και να κάνουμε παρείτσα για πολύ καιρό! κι εγώ σας θεωρώ όλες φίλες μου καλές!!

Ναι Αγγελική,μας φαντάζομαι τώρα με το βελονάκι και το πλεχτό μπροστά στο pc να λέμε τα δικά μας, ωραία θα ήταν!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!

Χμμμ διάβασα κ γω τους συναισθηματισμούς, δε θα μιλήσω για μένα....αφήστε το καλύτερα....έχω κ το χάλι μου. Μου άλλαξε το ομοιοπαθητικό κ μου χει βγει στη φόρα ότι έχω και δεν έχω πάθει, καθαρίζει ο οργανισμός υποτίθεται...για να δω!

Η ερώτηση της μέρας: Η μπεμπού από το πρωί ως το απόγευμα δε τρώει τίποτες, 80-90 μλ κ τέρμα, μετά τις 17.00 κάτι πάει να γίνει. Της βάζω το μπιμπερό στο στόμα κ το δαγκώνει, το μασάει καλέ, μήπως να της φτιάξω καμιά μπριζόλα??? Να πάρω τη γιατρό ή όχι....δε ξέρω. Και από προχτές έχει λυσσάξει, μασάει σα τρελή ότι τύχει να πιάσει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χμμμ διάβασα κ γω τους συναισθηματισμούς, δε θα μιλήσω για μένα....αφήστε το καλύτερα....έχω κ το χάλι μου. Μου άλλαξε το ομοιοπαθητικό κ μου χει βγει στη φόρα ότι έχω και δεν έχω πάθει, καθαρίζει ο οργανισμός υποτίθεται...για να δω!

Η ερώτηση της μέρας: Η μπεμπού από το πρωί ως το απόγευμα δε τρώει τίποτες, 80-90 μλ κ τέρμα, μετά τις 17.00 κάτι πάει να γίνει. Της βάζω το μπιμπερό στο στόμα κ το δαγκώνει, το μασάει καλέ, μήπως να της φτιάξω καμιά μπριζόλα??? Να πάρω τη γιατρό ή όχι....δε ξέρω. Και από προχτές έχει λυσσάξει, μασάει σα τρελή ότι τύχει να πιάσει.

Kλεό τα μπουμπούκια μας δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα φαφουτάκια!!!χιχιχι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kλεό τα μπουμπούκια μας δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμα φαφουτάκια!!!χιχιχι!!!

Μπα, δε νομίζω δόντι από τώρα...τα τρίβω τα ούλα της, καθόλου φουσκωτά δε μου φαίνονται, βέβαια αυτή καραγουστάρει το τρίψιμο.

Πάντως φαφούτα μ'αρέσει πολύ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μπα, δε νομίζω δόντι από τώρα...τα τρίβω τα ούλα της, καθόλου φουσκωτά δε μου φαίνονται, βέβαια αυτή καραγουστάρει το τρίψιμο.

Πάντως φαφούτα μ'αρέσει πολύ!

Kουκλάκια είναι και φαφουτάκια αλλά για φαντάσου να σκάσει κανένα δοντάκι απο κάτω!!!Χαχαχα!!!Και μένα τρώει τα ΠΑΝΤΑ!!!Ολα στο στόμα!!!Το Σαββάτο έχουμε γιατρό την προηγούμενη φορά μου είπε είναι πολύ νωρίς!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...