Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν άσχετο! Έχω παρατηρήσει ότι αν φάει κι έχει κατεβάσει πολύ αέρα και κάποιες φορές δε ρεύεται όσο και να τον κρατήσω όρθιο αν μετά από λίγη ώρα τον βάλω μπρούμυτα στο γυμναστήριο πάντα σε πολύ λίγα λεπτά ρεύεται! Πριν κανένα μισάωρο έφαγε με διαλείμματα και δε ρεύτηκε όσο κι αν του χτύπησα πλατούλα! Μόλις τώρα τον ακούμπησα στο γυμναστήριο μπρούμυτα και έκανε 2 ρεψίματα άλλο πράμα!!!

Διαφημίσεις

κλεο και λοιπα κοριτσια κατεβαστε αυτο το βιβλιο αν εχετε θεματα με τον υπνο των μωρων και ριξτε μια ματια ειναι τρομερο! ποσα λαθη εχω κανει και ποσο δικιο εχει σε ολα τα θεματα. θα σας παρει χρονο να το μελετησετε εγω σιγα-σιγα το παω οταν κοιμαται ο μπεμπης η τον κραταει ο μπαμπας.

http://rapidshare.com/files/37612570/The_No-Cry_Sleep_Solution.pdf

Αγάπηηηηηηηη το χω διαβάσει το βιβλίο!

Είναι πολύ καλό, προσπαθώ κ ακολουθώ!

Υπάρχουν πολλά αυτής της Pantley, τα χω παραγγείλει όλα!

Επίσης προσφάτως ανακάλυψα κ ένα άλλο πιο γενικό, είναι όμως γερμανικά. Το ψάχνω στα ελληνικά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Νεκταρίτσα. Θα το προσπαθήσω αν και από τούτο το πισίνι χλωμό το κόβω. Είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση!!!

Και εγώ κολλάω να το φιλήσω μωρέ, είναι μικρούλης!!! Έχω και τον άντρα μου και με φωνάζει ανωμαλάρα και ό,τι το μωρό θα το φιλάνε οι γκόμενες!Λέω πρώτα η μαμά και μετά οι άλλες γυναίκες. Γκρρρρρρρρρρρρρρρ! Με το δίκανο θα τις κυνηγάω. Λέτε να γίνω κακιά πεθερά??Αχαχαχα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλησπέρα ,

τώρα κατάφερα να το πάρει ο ύπνος το μπέμπικό!!!

Θα γίνει πάλι συνάντηση?Αν θέλετε την κάνουμε και στο σπίτι μου!Πειραιά ,χαμηλά στη θηβών αν σας βολεύει το κάνουμε εδώ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Θέλω να του πάρω φορμάκια ύπνου και μας βολεύουν πολύ του mothercare αλλά δεν θέλω να τους δώσω 34 ευρώ ενώ στην Αγγλία τα έχουν περίπου 17!!!Αλλά δεν βλέπω άλλη λύση!!!Φτού!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...