Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν πειράζει καλέ! το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!

Έχει τη γλύκα της και η ανυπομονησία κι η αγωνία, σε κάνει να το θέλεις πιο πολύ!!

Exeis apolito dikio, tora pou exoume to proto einai pio xalara ta pragmata mia kai ksereis oti mporeis aplos den ksereis pote :).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτές οι καμπύλες στο βιβλιάριο είναι για παιδιά που δεν θηλάζουν νομίζω ε? Μπα θα πέσει και σε εμάς η ανάπτυξη, είναι κοινό για όλα τα παιδιά αυτό. Μετά τον 4ο νομίζω πέφτουν οι ρυθμοί.

Τι να σου πω, εκεί μας σημειώνει η γιατρός κάθε μήνα που πάμε! Για να δούμε πως θα συνεχίσουνε τα μπουμπουκάκια!

Πότε καλέ θα έρθετε που έχουμε πει να γνωριστούμε?? και η Άννα που είναι η Ηρακλειώτισα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας τι κάνετε??!!!!!!

Εμεις πηγαμε βολτα το πρωι, εχει άδεια ο μπαμπας μας ολη την εβδομάδα και θα μας φάνε οι δρόμοι...τι καλααα!!!!! Πηρα και ενα ωραιο μπουφανάκι, ουτε και θυμαμαι ποσα χρονια ειχα να αγορασω μαυρο μπουφαν,μου αρεσε πολυ αυτο που είχα και δεν ελεγα να ξεκολλησω,αλλά τα εφαγε τα ψωμιά του!

Αντριάννα next time!!!Εμεις παντως θα αγωνιουμε κάθε μήνα μαζι σου να το ξέρεις!!!

Ρε Κλεοπάτρα που την εχεις εκει στη φωτο,σε πάρκο? μαρεσει θελω και γω ενα τετοιο! Και μαρεσει που της εχεις και καθρεπτη να κοιταζεται η μπουμπουκα!! Ειναι ομως για φαγωμα η άτιμη!!!!!

Εμενα εχθες ξυπναγε ανα 3ωρο!!! τραγικοοοοοοοοοοοοοοοο.Αφου την κοιταγα και ελεγα δε το πιστευω οτι μου συμβαινει αυτο!

Εγω σας ειπα βρηκα μια Αυγουστομάνα 2010 στο παλιο parents,ετοιμη ημουν να της στειλω μηνυμα να ερθει στα καφε!

Η Βελουδένια ειναι ακομη στο χωριο! Εχετε όλες πολλά φιλιααα!

Αννουλα,ποσα ποτηρια ηπιες παιδακι μου?? 8 ωρες σερι?? Αχ αχ αχ με βάζεις σε σκέψεις φιλενάδα!!! Τουλάχιστον θα περάσατε τέλεια!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Καλημέρα σας!

Πήγαμε γιατρό το πρωί για εμβόλια, μας τσίμπησε τα μπουτάκια, κλάψαμε πάλι αλλά λίγο!

Μεγαλώσαμε κι εμείς, είμαστε 7.150 και 64,5 πόντους, πήγαμε στην 97η καμπύλη από την 90η που ήμασταν δύο μήνες! Εχτές κοιτούσα τα νούμερα στις καμπύλες και σκεφτόμουνα, Ελευθερία για εσάς δεν υπάρχει καμπύλη, τις έχετε περάσει όλες!!

Ωστόσο πολύ πρωινός τύπος ο μικρός σου!! θα προκόψει το παιδί στη ζωή του αν ξυπνάει έτσι!

Αχ ρε Κλεοπάτρα το μαλλί της μου αρέσει της Ζωούλας!!

Χρόνια της πολλά!!

Ανδριάννα καλά αποτελέσματα να έχεις!!

Μαρία σου την έφτιαξε τη μέρα εχτές η πεθερά, με την καλή κουβέντα στο στόμα κι αυτή!!

sisi πόσο γεννήθηκε ο μικρός σου κι έχει φτάσει 7 κιλά? εμείς είμαστε 6500, ανεβαίνουμε λίγο λίγο και 60 πόντους, πριν 2 βδομάδες βέβαια που την είδε η γιατρός, κοντά στα Χριστούγεννα έχουμε πάλι εμβόλιο, επαναληπτικό του infarinx

Τι να σου πω, εκεί μας σημειώνει η γιατρός κάθε μήνα που πάμε! Για να δούμε πως θα συνεχίσουνε τα μπουμπουκάκια!

Πότε καλέ θα έρθετε που έχουμε πει να γνωριστούμε?? και η Άννα που είναι η Ηρακλειώτισα?

εμάς σταμάτησε η τρελλή ανάπτυξη με το που μπήκαμε στον 3ο μήνα, βέβαια δε θηλάζει αποκλειστικά, μικτή διατροφή, δεν ξέρω σε ποια καμπύλη είναι, είδα ότι είμαστε στη μέση και πάνω, 1 ή 2 πάνω από το μέσο όρο

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!! Αννούλα και Μαρία να χαίρεστε τους άντρες σας για χθες! Και Κλεό να σου ζήσει η κουκλίτσα σου! Χθες ήρθε ο νονός μας από το Λασίθι και λείπαμε όλη μέρα γιαυτό δε μπήκα. Κλεό να μιλήσεις στις νονές που λες γιατί είναι πολύ σημαντικό... Κι εμείς από νονό...καλό παιδί αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ κοντά στο μωρό περισσότερο λόγω απόστασης και δουλειάς. Αλλά δεν θα πάω κόντρα στον Άρη, το πολύ-πολύ να του το χτυπάω μετά!

Ελευθερούλα έφτιαξα το καρότσι και αράζω μέσα τον μικρό! Ψιλοκάθεται κι αν γκρινιάζει τον κάνω μια βόλτα μες στο σπίτι να τον ξεγελάσω και μπορώ και να τον πάω όπου κάνω τις δουλειές μου! Να σαι καλά βρε κοριτσάκι που μου το πρότεινες!!! ;)

Και να σου πω ότι τρελάθηκα με την προφορά σου!!! Δεν ξέρεις πόσο μου αρέσει που μιλάτε έτσι τραγουδιστά! Νιώθεις ρε παιδί μου ότι έχεις να κάνεις με καλούς ανθρώπους! Να μην είμαι κι εγώ από πέρα μεριά... μόνο γεννήθηκα στην πόλη με τα ψώνια!!! χαχαχα!!!

Αντριάνα μου στο τσακ είμαι να ακολουθήσω το δρόμο σου! Κορίτσια κοιμάται για βράδυ και το πρωί που ξυπνάω ήδη μου λείπει! Ακούω παιδικά τραγουδάκια ακόμα και τα πιο χαζά και κλαίω από συγκίνηση όταν σκέφτομαι ότι θα τα τραγουδάει ο μικρούλης μου σε λίγο καιρό! Κλεό στο γυάλινη μικρή κουκλίτσα κλαίω κι εγώ κάθε φορά οπότε δεν είσαι εξωγήινη!! Στην αρχή νόμιζα ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα αλλά αφού το παθαίνεις κι εσύ μάλλον νορμάλ είμαι!!! χαχαχα!!!

Όσο για την ανάπτυξη που λέτε... εμένα πρέπει να έχει πάρει λίγο από τις 21 που είχαμε κάνει το εμβόλιο. Κανένα μισόκιλο??? Αργά-αργά θα πηγαίνουμε κι εμείς φαντάζομαι! Έχω περιέργεια να δω στις 21 πάλι που θα πάμε αν παίρνει βάρος! Δε θέλω να κάνουμε εξετάσεις!

Και το κορυφαίο! Χθες το βράδυ στις 10:30 θήλασε γιατί είχα 6 ώρες να βγάλω γάλα και κοιμήθηκε. Ήμουν σίγουρη ότι θα ξυπνήσει νωρίς οπότε στις 11 πήγα κι εγώ για ύπνο.... Στις 6:15 (!!!) τον ακούω και τον σήκωσα να τον θηλάσω. Αμέσως το μετάνιωσα γιατί κορίτσια ήταν ξερός και μάλλον έβλεπε όνειρο και μουρμούριζε!!! Έτσι όπως κοιμόταν ήπιε λίγο και τον έβαλα πάλι πίσω. Ξύπνησε 9 παρά κάτι! Από τη μία μετάνιωσα που τον θήλασα γιατί δεν είχε καλοξυπνήσει και ήθελα να δω αν άντεχε μέχρι το πρωί από την άλλη.... δεν έπρεπε να βγάλω γάλα τόσες ώρες??? Οπότε γλίτωσα την άντληση!

Αχ τυχαίο ήταν το ξέρω αλλά θα ήταν ωραία να σταματήσει να ξυπνάει τη νύχτα!!! Από την άλλη αν λέμε ΑΝ... σταματήσει εγώ τι θα κάνω με το γάλα? Να το βγάζω λέτε? Όσες θηλάζετε τι θα κάνατε στη θέση μου?

sisi πόσο γεννήθηκε ο μικρός σου κι έχει φτάσει 7 κιλά? εμείς είμαστε 6500, ανεβαίνουμε λίγο λίγο και 60 πόντους, πριν 2 βδομάδες βέβαια που την είδε η γιατρός, κοντά στα Χριστούγεννα έχουμε πάλι εμβόλιο, επαναληπτικό του infarinx

3.340 γεννήθηκε ο μπόμπιρας, ευτυχώς δεν πήρε από μένα το παιδί, θα ήτανε στούμπος!

Μια χαρά είστε καλέ στα κιλά και στο μπόι!!

Εμείς ξανά αρχές Γενάρη τα επόμενα εμβόλια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρία κι εγώ από τα κορίτσια διάβασα ότι έβαζαν τα μικρά στο καρότσι και στο σπίτι για να κάνουν βολτίτσες και τον έβαλα κι εγώ, στο καθισματάκι του αυτοκινήτου όμως που είναι πιο ψηλά και παρατηρεί καλύτερα από το πορτ μπεμπέ και του άρεσε αρκετά! και στην κουζίνα μαζί να πλύνω κανένα πιάτο!

Είναι ένα θέμα τώρα αυτό με το γάλα, κι εμένα πρήζεται αν δε σηκωθεί ένα βράδυ νωρίς να φάει και ξυπνήσει μόνο 6-7, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν κόψει τελείως το βραδινό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

honey να χαιρεσαι τη ζωιτσα σου!κουκλα ειναι τι να λεμε τωρα!σου εστειλα πμ στο αλλο παρεντς.

να χαιρεστε ολες τα μωρακια σας κουκλια ολα!!;)

Merci!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

paei o aygoustos koritsia :)

Adiathetisa molis ekena to test xexexe next month.

Φτου.

Πάλι εδώ θαμαι να τσιρίζω next time!!!

Σόρι κιόλας αλλά με πιάνει πόρωση!

Ευτυχώς δεν είσαι σα κ μένα γιατί θα χες σαλτάρει!

Διαφημίσεις

Ρε Κλεοπάτρα που την εχεις εκει στη φωτο,σε πάρκο? μαρεσει θελω και γω ενα τετοιο! Και μαρεσει που της εχεις και καθρεπτη να κοιταζεται η μπουμπουκα!! Ειναι ομως για φαγωμα η άτιμη!!!!!

Είναι ένα απλό παρκοκρέβατο που της έχω βάλει διάφορα παιχνιδάκια!

Τρελαίνεται για καθρέφτες το ψωνάκι!

Νεκταρίτσα λέμε κάπως το 'λι' ε?Αχαχα! Μου το έλεγαν και οι συμφοιτητές μου και τους φαινόταν χαριτωμένο αλλά δεν αλλάζουν αυτά τα πράματα. Σου έχω πει ό,τι έμενα σε ένα σπίτι με 3 Χανιώτισες και 1 Χανιώτη που μεταξύ τους δεν μιλιόντουσαν και μαζί μου τα έβρησκαν όλοι? Και με φώναζαν 'Κωλοηρακλειώτισσα' λόγω της γνωστής κόντρα περί πρωτεύουσας. Έχω πολλούς φίλους εκεί, καμιά μέρ αθα σου πω ονόματα, μπορεί να τα ξέρεις.

Ναι βρε, το κάθισμα είναι πιο ωραίο, το ξαπλωτό εμένα δεν το θέλει με τίποτα.

Σοφάκι πρέπει α δούμε πότε θα την κάνουμε αυτή την συνάντηση πριν αρχίσουν αστραπές και βροντές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΑΑΑ για το άλλο που λέτε το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. ΤΙ θα κάνω αν δεν σηκώνεται την νύχτα να θηλάζει? Και μου είχαν πει τα κορίτσια πως το στήθος δεν πρήζεται τόσο γιατί συνηθίζει. Και όντως έτσι είναι. Σε 2-3 μέρες δεν θα νιώθεται μεγάλη δυσφορία.Μην σας απασχολεί αυτό. Εμένα κάνει τελευταίο γεύμα 10-10:30 και επόμενο 6-7 και όλα μια χαρά! 2-3 μέρες θέλει να συνηθίσει το στήθος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Tι ανώμαλη καλέ! Κι εγώ θέλω πολύ να του σκάσω ένα γλωσσόφιλο! Βασικά να το ρουφήξω ολόκληρο θέλω!!! Προς το παρόν ρουφάω λαιμουδάκι, σβερκάκι, κοιλίτσα, μπουτάκια, πατουσάκια και σκάω κανένα φιλί σε μυτούλα, ματάκια, και μαγουλάκι! Δεν κρατιέμαι!!!!!

Το "λι" με τρελαίνει!!!!!!!!!!! Στην αρχή της σχέσης μας ρωτούσα τον Άρη "Νυστάζεις?" Μου απαντούσε: "Όχι και πολύ!" "Δλδ λίγο?" τον ξαναρωτούσα? "Ναι λίγο!" να απαντάει. Και τα ίδια για το αν πεινάει, αν ζεσταίνεται κλπ! Άργησε να το πάρει γραμμή ότι τον ρωτούσα για να ακούω το "λι" στο "πολύ" και στο "λίγο"!!! χιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...