Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!

Κορίτσια να χαίρεστε τους άντρες σας!!!

Στολίσαμε το δέντρο μας!!!Ο μπέμπης μιά χαρά με τα γνωστά βραδινά ξυπνήματα!!!

Περίοδο ακόμα δεν έχω αλλά εχθές με πόναγε λίγο η κοιλιά μου αλλά δεν...

Aγγελίνα τη παραλία είναι αυτή???Βέβαια η τουλουμπίτσα κλέβει την παράσταση!!!

Αndriana το έκανες το τεστ ή θα μας αφήσει με την αγωνία???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsares,

Ti kanete? Pos ta perasate to SK? Emeis xalara alla oraia xthes i mpoumpou edose resital ksekardistikou geliou mprosta se 8 atoma ta opoia tin xirokrotagane kai oso perisotero xirokrotagane toso perisotero gelage ( to exoum trabiksi video). Axx ayto to paidi mou apo tora fenete oti tha trabiksi mano tis ola ta blemata( to ksero to ksero eimai koukoubagiomana :)) ... aaaa by tha way akomi na adiathetiso. eipas ston antrouli mou opos erxetai apo tis douleies tou na mou ferei ena test. Tha exoume nea to apogeyma... tha sas enimeroso enoite :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καλημέρα σας! ευχαριστούμε για τις ευχές. τα παιξα χτες. πολύ κόσμος, πολύ φαί....ε ναι να το πω κι αυτό το τσουξα χτες παιδιά, πάνω από 3 ποτηρια κρασί....ο Μανού κοιμήθηκε απ τις 12 ως τις 8 πρώτη φορά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

το μπουμπούκι μας γίνεται 4 μηνών; και να δεις πότε θα γίνει 4 χρονών!!!

καλημέρα Αντριανάκι!!!!!(τώρα που σε πέτυχα!)

Ντίνα είσαι εδώ;;; δουλεύεις;

μ έχει φάει ο άντρας μου να ρθουμε από κει να δει τα ρούχα

καλημέρα σας! ευχαριστούμε για τις ευχές. τα παιξα χτες. πολύ κόσμος, πολύ φαί....ε ναι να το πω κι αυτό το τσουξα χτες παιδιά, πάνω από 3 ποτηρια κρασί....ο Μανού κοιμήθηκε απ τις 12 ως τις 8 πρώτη φορά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!Ντίρλα ο Μανού???:lol:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κορίτσια :)

Χρόνια πολλά για τους άντρες σας!

και του χρόνου Άννα!

είναι του κεφιού ο Μανού, γλεντάει και μετά ευχαριστιέται και ύπνο φαίνεται.

Κλεοπάτρα να χαίρεσαι τη ζουζούνα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά! χεχε, να μας δω τι θα κάνουμε στα γενέθλια δηλαδή....κουκουβαου!

Εφτιαξε κεφάλι ο Μανού?? Πολύ γουστάρω, εγώ που δε θηλάζω πια, αν βάλω στο μπιμπερό μερικές σταγονίτσες σανγκρία θα γίνει κάτι??

ΡΕ ΣΥ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ???

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΛΙΓΗ!!!

Μιλάμε θα σκάσω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ναι μωρέ το καλό μου, πρόβατο είναι, ενω ο άλλος απ την υπερένταση μάτι δεν έκλεισε όλη νύχτα, στο κρεβάτι μου τον είχα, δεν κοιμήθηκε και για μεσημέρι με τη φασαρία και μας πέθανε το βράδυ. που άλλα παιδιά απ τη κούραση κοιμούνται αυτόν τον πιάνει το αντίθετο

Διαφημίσεις

ναι μωρέ το καλό μου, πρόβατο είναι, ενω ο άλλος απ την υπερένταση μάτι δεν έκλεισε όλη νύχτα, στο κρεβάτι μου τον είχα, δεν κοιμήθηκε και για μεσημέρι με τη φασαρία και μας πέθανε το βράδυ. που άλλα παιδιά απ τη κούραση κοιμούνται αυτόν τον πιάνει το αντίθετο

Αυτό με πιάνει κ μένα...όλη μέρα χτες τίγκα το μάτι, ενώ μπορούσα να κοιμηθώ, είχε αναλάβει ο αντρούλης, εγώ τίποτα. Και τώρα σέρνομαι ακόμα πιο πολύ. Να φανταστείτε, ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ! Δε μπορώωωωω

Α επίσης έχω νέα!!!

Ο αντρούλης δήλωσε πως 2ο νινί θαθελε να ξεκινήσουμε προσπάθειες σε κανα χρόνο! Yeah! Πάλι καλάααα...

Η κολλητή μου τελικά αδιαθέτησε, δεν έμεινε έγκυος με τη 1η προσπάθεια και απογοητεύτηκε. Τι να της πεις τωρα!

Α επίσης έχω νέα!!!

Ο αντρούλης δήλωσε πως 2ο νινί θαθελε να ξεκινήσουμε προσπάθειες σε κανα χρόνο! Yeah! Πάλι καλάααα...

Η κολλητή μου τελικά αδιαθέτησε, δεν έμεινε έγκυος με τη 1η προσπάθεια και απογοητεύτηκε. Τι να της πεις τωρα!

Άντε καλέ που απογοητευτηκε για πές της να μπεί εδώ να της φτιάξουμε το κέφι!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...