Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε μα, μόνη μου μιλάω, φεύγω!

Ασχετο, εσας έχουν αρχίσει να κλαίνει στους ξένους?

Εμένα ναι, σε αυτούς που βλέπει συχνά είναι μια χαρά μέσα στο γέλιο.

Αμα πέφτουν επάνω της άνθρωποι που δε πολυβλέπει στραβώνει το μούτρο της κ τσιρίζει.

Τις προάλλες στη πεθερά μου σήκωσε χαμό! :mrgreen:

Εμ αφού την εχει δει 2 φορές!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα και Μαρια, Χρονια Πολλα για τους αντρες σας!!!!

και οποια αλλη εχει καποιο συγγενη με το ονομα Νικος ή Νικολεττα!

τι κανετε?

καλε και εγω θελω μια τουρτα λακτα!!!

Αγγελικη, κατεβαινεις Αθηνα?

τυχερη, θα συναντηθειτε με τις αλλες κοπελιες,ε?

αστε γιατι τωρα τα πηρα στο κρανιο με τους δικους μου!

ολο ρεζιλι με κανουν!

πιο καλα μου φαιρονται τα πεθερικα μου απο τους γονεις μου.

αντε να μην πω καμια βαρια κουβεντα....

Καλησπέρα κοριτσόπουλα!!

Άννα και Μαρία χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!! να τους χαίρεστε μαζί με τα παιδάκια σας!

Σπίτι σήμερα εμείς, έχει και κρύο και δεν πήγαμε πουθενά!

Πριν κανένα δίωρο ήρθανε να δούνε το μπέμπη όλες οι θείες και οι θείοι της μάνας μου και η γιαγιά και ο παππούς μου με το πουλμανάκι καλέ, 10 άτομα, είχανε πάει εκδρομή στα Σφακιά και περάσανε στο γυρισμό!! Ξάνοιγε ο μπέμπης καλά καλά, σου λέει μας την πέσανε!! Γέλιο είχαμε, καπί κανονικό!! Μας κάνανε βέβαια και την καλή μας χέρα!

Τι σου κάνανε βρε Ελισάβετ μου?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ρε κορίτσια....θυμάστε που σας έλεγα για το θέμα που έχω με τις νονές??

Την άλλη βδομάδα λέμε να τους το ξεφουρνίσουμε...έχω φρικάρει, δε ξέρω πως κ τι να πω.:confused:

Θα μου πουν, καλά 3 χρόνια το λεμε ότι θαμαστε νονές, τώρα το θυμηθηκατε που το χουμε πει παντού??

Και τι να πω, αμ το ξερα ότι θα μας έχετε γραμμένους?? Οτι δε ξέρετε αν έκανα αγόρι ή κορίτσι?? Οτι θα πείτε λάθος όνομα στη κολυμπήθρα γιατί δε θα το θυμάστε? Η ότι θα τσιρίζει η μπεμπού γιατί δε θα σας ξερει κ θα φοβαται??:mad:

Η να πω ότι ο καλός μου φίλος φέρεται στο παιδί σα 2ος πατέρας?

Και αξίζει και σε αυτόν αλλά κ στο μωρό μαι τέτοια σχέση??

Πωπω μιλάμε δε μπορώ!

Κλεό δεν είναι κακό να θέλεις το καλύτερο για το παιδί σου. Και ναι...εγώ έτσι ακριβώς θα τους το έλεγα. Το μωρό έχει μεγάλο δέσιμο με τον νονό, εσάς δεν σας γνωρίζει καλά καλά και προτιμώ έναν άνθρωπο να είναι κοντά στο παιδί. Χωρίς να τις προσβάλεις, εμέσως αλλά να πάρουν το μήνυμα. Εγώ είμαι πολύ στρέιτ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία γιατι δεν κάνει για τον θηλασμό το σπανάκι; δεν έχω φάει πολλές φορές αλλά μια δύο φορές που έτυχε δεν παρατήρησα κάτι. βέβαια εγώ δεν θηλάζω αποκλειστικά οπότε ίσως παίζει και αυτό ρόλο.

τώρα φτιάχνουμε μηλόπιτα. ο μπαμπάς μας δηλαδή τη φτιάχνει και μας έχει σπάσει τη μύτη με τη μυρωδιά!

Κλεοπάτρα για νονό διαλέγουμε αυτόν που νομίζουμε ότι θα είναι πιο κοντά στο παιδί μας. τέλος. ειναι πολύ σημανατικό να έχει καλή σχέση με\ το παίδί με το νονό του. είναι μία σχέση ζωής και όχι για μια ημέρα να βγάλουμε φωτό. ούτε τα δώρα παίζουν ρόλο, μ΄νο ο άνθρωπος.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλησπέρα, ξανά εδώ...μπαινοβγαίνω.

Συμφωνώ απολύτως με αυτά που λέτε για το νονό, και δε το συζητώ, έτσι θα γίνει, απλά κολλάω πολύ ρε γμτ να ανοίξω το θέμα. Βρισκόμαστε κ σπανίως, θα πρέπει να τους καλέσω σπίτι κ να το ξεφουρνίσω...λογικά θα προετοιμάσω το έδαφος απτο τηλέφωνο, θα πω θέλω να μιλήσουμε κ για το θέμα της βάφτισης....μπα θα νομίσουν για τις μπομπονιέρες ότι θέλω να πω. Πωπωπωπω.:confused:

Καλησπέρα!!!!

Αχ,σαν σημερα πριν απο 1 χρονο εκανα το 1ο τεστάκι και γελαγα σα χαζό μόνη μου στο μπάνιο!!! Στον αντρα μου το ειπα μια μέρα μετά!!χαχαχα!!!!

Σημερα εκανε κρυουλάκι εδω αλλά πηγαμε βολτα με τη μπέμπα εκει που μέναμε παλιά, στον Καρφά, εχει μια τεραστια αμμουδερή παραλία εκει και κατεβασαμε το καροτσι κάτω στη θάλασσα, καλα μιλάμε πολυ πλάκα! Ηθελα να της δειξω που εγινε η συλληψη,επετειακή μέρα σημερα!

Αννουλααα χρόνια πολλά και καλά,να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και τα παιδάκια σας!!!Παντα υγεια και ευτυχία στη ζωή σας!!

Περιμενουμε νεοτερα για την τουρτα!!!!!!

Honey καλα λεει το τικεράκι,αυριο θα δειξει 4 months.O μηνας εχει 30 ημερες οχι 4 εβδομάδες=28 μερες.

Κλοεμακ να χαιρεσαι και συ τον άντρα σου!!!!!!

Ελισσαβετ και γω με τους δικους μου εχω προβληματα,αστα να πάνε,ουτε να τα συζητάω δε θελω γιατι μου ανεβαίνει η πιεση.Ενα θα σου πω μονο, ο πατερας μου δεν εχει δει ακομη την εγγόνα.Καταλαβες??

Κλεοπάτρα,γερα με τσαμπουκα στις νονες μη μασας, αυτη τη βλακεία εκανα και γω και τωρα το μετανιωνω πικρα φιλενάδα,πολυ πικρά.Αλλα δυστυχως εκανε και ταξιδι ο άνθρωπος να ερθει να τη δει και ντρεπομαι τι να του πω τωρα "δε σε θελω για νονο"?? Ασε που ο άντρς μου δε θα το επιτρέψει,ειναι παιδικός του φίλος ,τεσπα.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

εχει μια τεραστια αμμουδερή παραλία εκει και κατεβασαμε το καροτσι κάτω στη θάλασσα, καλα μιλάμε πολυ πλάκα! Ηθελα να της δειξω που εγινε η συλληψη,επετειακή μέρα σημερα!

Δηλαδή η σύλληψη έγινε στη θάλασσα??

Για πες, για πες!!:tongue:

Δηλαδή η σύλληψη έγινε στη θάλασσα??

Για πες, για πες!!:tongue:

Οχι μαρη παλαβιάρα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι,Νοεμβρη μήνα βάλαμε μαγιο και πηγαμε για μπάνιο??!!!!!!!!!!

και σα δε εφτανε αυτο,θα το κάναμε και μεσα στη θαλασσα???!!!!!!

:D :D :D :D :D

Το παλιο μας σπιτι ειναι πανω στην παραλία,οποτε της δειξαμε το σπιτι και μετα κατεβηκαμε στην αμμουδια!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...