Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Αννούλα του χρόνου με μια κορούλα!!

Α κι εγώ 29-12-2006 αρραβωνιάστηκα με τον Άρη και 30-12-2008 έκανα το τεστ πέρσι, τυχερός μήνας πράγματι!

Με το παιδί δε μου λέει κάτι και όταν γκρινιάζει τον κάνει βόλτες και του περνάει, απλά που δε μπορεί να κάτσει σπίτι πολύ ώρα, ψάχνει να δει που θα πάει, κρούβεται μου φαίνεται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχα το κεφάλαιο άντρες ανοίξατε πάλι? Τι το θέλετε και το ξεσκαλίζετε μωρέ, γι ανα συγχιζόμαστε??

Εμένα όσο είναι σπίτι βοηθάει σε σημείο να θέλει να έχει συνέχεια αγκαλιά τον μικρό και μόλις τον αφήσει κάτω να γκρινιάζιε. Σε εμένα γιατί δεν τα κάνει αυτά όλη την υπόλοιπη ημέρα μου λέτε? Και σκουπίζω και σφουγγαρίζω και μαγειρεύω και κάθεται στο καροτσάκι του και κοιμάται κάθε 2 ώρες. Αυτός ο μπαμπάς είναι η 'καταστροφήμας'. Σήμερα του τον άφησα να πάω λαική και δεν έχει κοιμηθεί ούτε 2 ώρες σήμερα, ανάκατα όλο του το πρόγραμμα.

Σοφάκι ευχαριστώ για την παρατήρηση. Εμείς χάσαμε το μαλλί από μια δερματίτιδα όχι από την νινίδα και το έχει χάσει μόνο ψηλά, γύρω γύρω και πίσω έχει μαλλάκια όπως πριν.

Πάω να μπανιαριστώ, τα λέμε πιο αργά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μερσι!!!

ετσι ειναι οι αντρες! Πρώτα μου λεγε συνεχεια να κανουμε παιδι να κανουμε παιδι και οταν το παιδι ηρθε λακισε ο αντρας! μολις γκρινιαξει το παιδι και την εχει εκεινος, τι εχει το παιδι και κλαίει? του λέω μάντεψε! Μου λέει ε πες μου τι? Του λέω δεν ξέρω ξεκίνα με τη γνωστή απαγωγή και θα το βρεις! Και θυμώνει! Ξιδακι! Τουλάχιστον έχω το παιδί μου. Και είναι μια θεα!! Οπότε αυτουνού θα του περάσει κάποια στιγμή αυτό που τον τριγουνίζει!

χαχαχα

ετσι του απαντω και εγω οταν με ρωταει γιατι κλαιει!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον...

Απο ολαααααα αυτα που εχετε γράψει απο χθες, ένα εχω συγκρατήσει..:D

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ LACTA!!!!!!!!!

Tα πετάνε αυτα βρε Αννουλα μου ετσι????

Ακομη με τη διαιτα τραβιέμαι και μου τρεξανε τα σάλια λεμεεεεεεεεεε!!!

Οντως φιλενάδα ο Δεκεμβρης ειναι ο μηνας σου.Τέλος!

Και μεις 25/12 ειχαμε αρραβωνιαστεί με τον καλό μου!

Καλέ,που πηγατε πάλι ολες αποψε???

Αντριάννα μου,χρυσοχέρα μου εσυ, οταν κάνεις το τεστ να ειμαστε οι πρωτες που θα το μάθουμε σε παρακαλω!!!!

Και για να το γιορτάσουμε θα φτιάξεις οτι κέικ ξέρεις (που απο οτι εχω καταλάβει ειναι πολλαααα) και θα έρθουμε σπίτι σου να τα τσακίσουμε!!!!!!

Λιζα,εγω το στηθος εχω να το νιωσω ετσι "πέτρα" οπως στην αρχη πάααααααρα πολυ καιρο,αλλα δεν αγχωνομαι,αφου παιρνει βάρος η μπεμπουλα κανενα προβλημα.

Μαλιστα σημερα δοκιμασα για 1η φορα το swing και εβγαλα αρκετο γαλατάκι παρολο που σου λεω οτι ειναι εντελως πιτα.

Σοφακι εχεις υπερπαραγωγη παιδακι μου εσυ!! Φτου φτου!!!!

Μηπως παιρνεις τιποτα μαγιά μπυρας?? Διαφορετικά βγαζε λιγο με το χέρι ισα να ανακουφιστείς.

Νεκταράκι ελπιζω να φτιαχνει συντομα η ζημιά μη χαλασετε και το ταξίδι σας.Και μη στενοχωριέσαι για τις λαμαρίνες, την υγειά μας να εχουμε πάνω απο όλα.

Σημερα πηραμε επιτέλους και τα εισιτηριάκια μας!!! It's official!!!

19/12 στις 09,00 παταμε Αθηναϊκό εδαφος!!!!!!!

Βελουδένια ακους??????

Συγχιστηκα ομως με τη βλαμενη εκει,οταν ειχα κάνει την κρατηση της ειχα πει στο εισιτήριο της μπεμπας να γραψει "Μαριλιζα" (βασικα αυτή ρωτησε το ονομα)και εκεινη εγραψε μονο MISS...

Ηθελα να το βαλω μαζι με τα ενθυμια που της κραταω,ως το πρωτο της εισιτήριο,ενταξει και τωρα θα το βάλω,απλα ηθελα να αναγράφεται το ονομα,,τεσπα.

Ουφ αυτα..

άντε κοπελιά που είσαι σήμερα όλη μέρα! λοιπόν θα τη δοκιμάσω τη τούρτα αύριο και αν λέει θα τη φέρω στη συνάντηση.

πτώμα είμαι και νυστάζω ως συνήθως μην επαναλαμβάνομαι, θα κάνω όμως λίγη δουλίτσα ακόμα. τα μωρά ταβλιάστηκαν ευτυχώς.

εμείς αύριο θα στολίσουμε. άντε να δούμε πόσο θα αντέξει αυτό το καψερό (το δέντρο εννοείται)

Καλή ακούγεται η τουρτίτσα!!θα έτρωγα κι εγώ 1-2 κομματάκια τώρα πριν πάω για ύπνο!!

Όχι καλέ Αγγελική τι υπερπαραγωγή, κι εγώ κανονικά δεν πρήζομαι σχεδόν καθόλου, αλλά αν τρώει μόνο 5 λεπτά το μικρό από εκεί που έτρωγε 10-15 και δεν αδειάζει το στήθος καν, έτσι μαζεύει και πρήζεται, βγάζω λίγο με το χέρι αν δω και ζορίζομαι, δεν παίρνω μαγιά καθόλου.

Ωραία θα περάσετε Αθήνα τις γιορτές, θα δεις και οικογένεια και φίλες, φαντάζομαι με τι καμάρι θα πας τη μικρή σου να τη δουν!!

Καλό βράδυ!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στις Νικολέτες και τους Νικολήδες! Αννούλα να χαίρεσαι τον αντρούλι σου, πολύχρονος και του χρόνου με μια κορούλα!!

Νίκη δεν έχουμε νομίζω, καμιά άλλη έχει Νίκο? Να τους χαίρεστε όλους!!!

Χθες βράδυ μου έβγαλε την ψυχή να κοιμηθεί κατά τις 10:30 (έτρωγε, τον έβαζα στην κούνια, ξυπνούσε και φτου και από την αρχή) και το κορυφαίο είναι ό,τι ξύπνησε στις 2 και ήθελε μαμ! Τον γύρισα πλευρό αλλά δεν έπιασε, έβαλε τα κλάματα!!!!Έχει 1 μήνα και κάτι να το κάνει αυτό. Αχ λέω περνάμε φάση ταχείας ανάπτυης, δεν εξηγείται αλλιώς. Αλλά από εκείνη την ώρα δεν έχει ξυπνήσει ακόμη. Έχω ελπίδες!!

Πάω να σας διαβάσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τούρτα λάκτα??? Εγώ τσακίζω κάθε είδους γλυκό ρε παιδιά. Το καλό είναι ό,τι η ζυγαριά δεν ανεβαίνει το κακό είναι ό,τι η λεκάνη δεν μικραίνει!!!!Όχου!!!Τόσα συνολάκια τι θα τα κάνω με λέτε???Πάλι σε άπορους θα τα ξαποστείλω?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πολλές πολλές καλημέρες και από μένα! Χρονιά πολλά στοους εορτάζοντες. Άννα και Κλοεμάκ χρόνια πολλά στους άντρες σας. να τους χαίρεστε και να σας χαίρονται! ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον.

τι μέρα χειμωνιάτικη και αυτή σήμερα! τα ζουζούνια κοιμούνται και εγώ σερφάρω, ο μπαμπας "παίζει" με το ρεύμα, από χθες έχουμε ένα πρόβλημα και πολλές φορές είμαστε off. το φτιάχνει λοιπόν. αχ πότε θα περάσει αυτός ο χειμώνας... δεν μου αρέσει καθόλου, έγω είμαι παιδί του καλοκαιριού δεν αντέχω το κρύο και τη μουντάδα, θέλω θάλασσα, παραλία...

τούρτες διαβάζω... χμ πωπω καταστροφές... λοιπόν κορίτσια εγώ χθες έφτιαξα μια τυρόπιττα και μια σπανακόπιτα. με έπιασε η προκοπή, άνοιξα φύλο και από την ώρα που τις έψησα τρώω συνεχώς. από τα λίγα πράγματα που φτιάχνω γιατί, σας έχω ξαναπεί, η μαγειρική δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά άμα θελήσω πίττα με πιάνει η προκοπή!

fYFap3.pngIV83p3.png

Μπράβο Μαρίτα χρυσοχέρα. Και εγώ έχω πεθυμήσει μια σπανακόπιτα ή ό,τι έχει σχέση με το σπανάκι, που το λατρεύω αλλά δεν κάνει στον θηλασμό και μένω μόνο με την όρεξη!

Πατριωτάκι χρόνια πολλά και στον δικό σου αντρούλη, δεν θυμόμουν ό,τι γιόρταζε. Και του χρόνου με τον γιο εσείς!

Μαριτάκι και εγώ παιδί του καλοκαιριού είμαι, κυρίως χωρίς θάλασσα δεν ζω αλλά κάπου το βαριέσαι μωρέ. Ωραίο είναι και ο χειμώνας, τζακάκι, χουχουλιασματάκι, λουκουμάδες. Μιαμ μιαμ!!! Που πήγατε όλες σήμερα ντε με τέτοιο παλιόκαιρο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρες!

Εγώ είμαι στραβωμένη σήμερα καθώς η μπεμπού ξύπνησε 5.30!

Μας έκανε γυμνάσια.

Της έκανα όμως κ γω, ως τις 8 δε τη σήκωσα απτη κούνια, και αναγκαστηκε να ξανακοιμηθεί ως τις 8 παρά, σπαστά βέβαια, με γκρίνια ανάμεσα κ πιπίλα.

Αλλά δε της πέρασε! Αμ δε που θα σηκωνόμουν 5.30 το πρωί να παίξω κουκου τσα! Δε φτάνει που όλη τη μέρα χορεύει, τη νύχτα θα κοιμάται. :rolleyes:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ρε κορίτσια....θυμάστε που σας έλεγα για το θέμα που έχω με τις νονές??

Την άλλη βδομάδα λέμε να τους το ξεφουρνίσουμε...έχω φρικάρει, δε ξέρω πως κ τι να πω.:confused:

Θα μου πουν, καλά 3 χρόνια το λεμε ότι θαμαστε νονές, τώρα το θυμηθηκατε που το χουμε πει παντού??

Και τι να πω, αμ το ξερα ότι θα μας έχετε γραμμένους?? Οτι δε ξέρετε αν έκανα αγόρι ή κορίτσι?? Οτι θα πείτε λάθος όνομα στη κολυμπήθρα γιατί δε θα το θυμάστε? Η ότι θα τσιρίζει η μπεμπού γιατί δε θα σας ξερει κ θα φοβαται??:mad:

Η να πω ότι ο καλός μου φίλος φέρεται στο παιδί σα 2ος πατέρας?

Και αξίζει και σε αυτόν αλλά κ στο μωρό μαι τέτοια σχέση??

Πωπω μιλάμε δε μπορώ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...