Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαλλον εχεις δικιο female! Ειναι μεν σταθερο το βαρος της, αλλα ειναι μονο 3 μερες τωρα, θα το παρακολουθω. Καλα που δεν επεστρεψα τη ζυγαρια.

Δεν θα εδινα πολλη σημασια αλλα την ιδια μερα που ξεκινησε το.....φαινομενο κατι εγινε με μια αγορα απο Αγγλια, μας γελασε μεγαλο καταστημα -ΟΧΙ η mothercare!- και μας χρεωσε για ελαττωματικο προϊόν αλλα η τραπεζα δεν δεχεται την αμφισβητηση συναλλαγης μας, λεει επρεπε να μην το παραλαβουμε! (εμ, αφου δεν περιμενε φυσικα το κουριερ, πώς να το ελεγξω??) Παμε για δικαστηρια...γι αυτο φοβαμαι μην ειναι απο τη στεναχωρια. Ουφ πια λεφτα ειναι μονο, λεω να χαλαρωσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

600 ευρω...βασικα τα πηρα γιατι ο καταναλωτης δεν ειναι καθολου καλυμενος, αν δεν δεχτει πισω ο εμπορος το προιον, το λουζεται οσο χαλασμενο και να ειναι! Αναγκαστηκα να κανω καταγγελια στο Ευρωπαικο Κεντρο Καταναλωτη, ιστοριες για αγριους για τοσο απλη υποθεση...

Μολις φτιαξει παλι ο καιρος θα αρχισουμε παλι τις βολτες και θα ειμαστε σιγουρα καλυτερα

πήγαμε κι εμείς παιδίατρο, ευτυχώς βρήκαμε μια καλή και μάλλον αυτή θα κρατήσουμε. λοιπόν και τα 2 μου βλαστάρια γερά, σχολαστικότατη εξέταση, 1,5 ώρα μας πήρε!

ο Μανού 63 εκατ. και 6300. καααλά.

δε σας είχα πει, πριν λίγες μέρες είδα στο χέρι μου ένα τσίμπημα και μετά από λίγο έγινε σκληρό σα γρομπαλάκι. με ενοχλούσε, φαγούρα και πόνο μαζί και είπα θα ναι κουνούπι και προφανώς μολυσμένο και δεν έδωσα σημασία. παρέμενε όμως και με πονούσε αρκετά κι έβαλα κανα δυο φορές μπεταντίν. ε που θα πήγαινε έλεγα θα υποχωρήσει. μ έφαγε ο άντρας μου κατέβα να το δείξεις στο φαρμακείο! που εγώ...

ε σήμερα που είμασταν στη παιδίατρο το βλέπει (μέγεθος φασολιού, κόκκινο και συμπαγές/σκληρό) τι είναι αυτό ρωτάει για να δω και τι μου λέει παιδιά ότι είναι;;;;

σταφυλόκοκκος!!! αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

μου δωσε μια αλοιφή και μου πε να πάρω αντιβίωση αμοξιλ! που κάνει για το θηλασμό. και από βδομάδα αν δεν υποχωρήσει να πάω σε χειρούργο να το ανοίξει για να φύγει το υγρό. ό,τι να ναι κοινώς!

της είπα ότι δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα για μένα, να φανταστείτε δεν έχω πάει γυναικολόγο από τότε που σαράντησα! και της το λέω και μου πήρε το βιβλιάριο να υποχρεωθεί να μου τον γράψει στο ικα σε μαιευτήρα και να το θεωρήσει να μου το δώσει τη δευτέρα που θα ξαναπάω για το εμβόλιο του μικρού για να κάνω τον υπέρηχο έξω σε διαγνωστικό. φοβερό;;; δε μ έχουν συνηθίσει έτσι οι γιατροί. μακάρι να χω βρει μια γυναίκα εμπιστοσύνης!

αυτά κατά τ άλλα καλά. έφαγα του σκασμού και νυστάζω τρελά!

πολλές καληνύχτες!!!

περαστικάαααα

να τι ξεχασα, ακομη περιοδο δεν εχω.

9 μηνες εγκυμοσυνη και ηδη 4 μηνες με την μικρη χωρις περιοδο!

αυτα ειναι τα καλα!!!!

κι εγω ακόμα περίοδο..αμα βεβαια υπολογισεις οτι ειχα λόχεια 54 μερες περιπου....εχω πληρωσει το χρεος μου!!

Διαφημίσεις

Το άλλο δε σας το πα. Πάω χθες να ψωνίσω κανένα παντελονάκι γιατί ένα μου κάνει όλο κι όλο και το έχω πλύνε- βάλε βρίσκω ένα φτηνό τζινάκι...το τζινάκι ωραίο αλλά επάνω μου πολύ μέτριο τεσπά... και μετά πάω για κανένα πιο καλό μαύρο υφσμάτινο σε ένα μαγαζί φτηνό όπου ψώνιζα πολύ στην εγκυμοσύνη και με έμαθε η πωλήτρια! Μπαίνω μέσα διαλέγω δοκιμάζω τα γνωστά ωστόσο αυτή "αχ γέννησες και τι έκανες είπαμε και α ναι θέλει χρόνο να επανέλθει το σώμα" και πάμε στα παρατράγουδα...

-Το θηλάζεις?

-Το θηλάζω. (δε με ρωτησε αποκλειστικά ή όχι κι έκανα ζαβολιά εδώ... χιχιχι!!!)

-Για αυτό δεν έχεις χάσει ακόμα τα κιλά!

-Δεν πειράζει, υγεία και τα κιλά χάνονται (σιγά μην κάτσω να της αναλύσω τα οφέλη του θηλασμού βάζοντας και βγάζοντας παντελόνια!)

-Και τώρα που είσαι εδώ τι θα φάει το μωρό?

-Έβγαλα πριν να έρθω και του άφησα γάλα.

-Και πού το έχεις το γάλα?

-Σε μπουκάλι στο ψυγείο! (τι στο καλό? χαζή είναι?)

-Καλέ πού το έχεις το γάλα??

-Πού να το έχω καλέ σου λέω? Στο ψυγείο. (με κοιτάει με ύφος σα να μην της αρκούσε η απάντηση μου.... λέω για όνομα του Θεού να της αναλύσω πώς αποθηκεύεται το γάλα θέλει?

-Δε με κατάλαβες!!! Πού το έχεις το γάλα που δεν έχεις βυζί!!!!

Χάνος η δικιά σου!!!! Άκου θράσος! Εκεί που λέτε τα πήρα και έκατσα και της τα είπα ένα χεράκι! Ακούς εκεί!!!

α καλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω ετσι νομιζα στην αρχη, μεχρι που συναντησα την σοφια και μου εδειξε απο κοντα πως γινεται! απο 2 μηνων περιπου φοριεται με τα ποδια εξω. και εμενα αυτο ηταν το αγχος μου.

ειναι μεγαλη ελευθερια! οταν ημασταν σουπερμαρκετ αποκοιμηθηκε απο το περπατημα!!!

στο δευτερο παιδι, ειναι ακομη πιο χρησιμο.

πριν 2 βδομαδες πηγαμε σε μια εκδηλωση με τον αντρα μου και χρειαστηκε να μετακινηθουμε και να σταθουμε για λιγη ωρα. η μικρη ομως πεινουσε. την εβαλα στο σλιγκ, θηλαζε και την σκεπασα με την ουρα. Αν δεν φαινοντουσαν τα ποδια της κανεις δεν θα καταλαβαινε τι γινοταν!!!

και μια κοπελα απο εδω,που μενει Αθηνα, πηγε στο mall με το μωρο σε σλιγκ.

δεν θυμαμαι ποια ομως.

τελειοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! Κι εγώ θελω να το παρω αυτο το σλινγκ....πες μου οτι το πηρες απο το ιντερνετ!! Γιατι πριν την πρωτοχρονια που θα μας φανε τα αεροδρομια θελω να την εχω προστατευμενη...

Καλησπέρα κορίτσια!

Έκανα κάμποση ώρα να σας διαβάσω, εχτές είχα πάει στο χωριό στη μάνα μου με το μπέμπη, πότε το μάθανε όμως όλες οι θειάδες μου και είχανε μαζευτεί και μας περιμένανε! τον τρελάνανε το μικρό!! Στολίσαμε σήμερα κι εμείς, δεν ενθουσιάστηκε ο μικρός, σημασία δεν έδωσε στα ωραία τα φωτάκια! μόνο ένας άγιος Βασίλης φουσκωτός που του φέρανε του αρέσει και τον κοιτάει και γελάει!!

Εμένα ρε κορίτσια τι έχει πάθει πάλι και δεν τρώει? 5 λεπτά μόνο και μετά αρχίζει τα γελάκια, τον ξαναβάζω τίποτα ο κύριος! το στήθος δεν αδειάζει και μέχρι το επόμενο 3ωρο είναι και τα δύο πρησμένα! μήπως έτσι μου μειωθεί η παραγωγή αφού μένει γάλα στο στήθος συνέχεια? 3-4 μέρες το κάνει αυτό!

Δασκάλα πωπω γκαντεμιά με το αμαξάκι σας, μη στενοχωριέσαι, φτιάχνουν αυτά όπως είπαν και τα κορίτσια! Πολύ χαζή πρέπει να ήταν η πωλήτρια που σου την είπε! Αστείο και καλά το θεώρησε και το είπε για να γελάσετε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσια εχω προβλημα, τριτη μερα που το στηθος μου, μου φαινεται πολυ αδειο!!! Η μικρη τρωει επισης ξανα ανα διωρο περιπου και ξαναξυπναει νυχτα!!! Αφηστε που οι πανες της οι βρωμικες, οχι ευτυχως οι βρεμμενες, εχουν μειωθει απο 5-6 σε 2-3/ημερα!!

Θα μπω να ρωτησω τις μαιες αν συνεχιστει, ελπιζω να μην μου μειωθηκε η παραγωγη! Εκει που ειχα τοσο γαλα ! Αλλά στεναχωρηθηκα με ενα οικονομικο ζητημα προχθες η ηλιθια και επηρεαστηκα!

αμα νιωθεις οτι σου μιεωνεται η παραγωγη να βγαλεις 2-3-4 φορες τη μερα μετα που θα ταισεις λιγο γαλα με το θηλαστρο....αυτο μου το ειπε μαια για αυξηση παραγωγης. ετσι την πατησα κι εγω με το αριστερο στηθος νομιζα οτι δεν ειχα γαλα πολυ απο κει και τη θηλαζω τον τελευταιο μηνα μονο απο το δεξι....αρχισα να βγαζω ομως με το θηλαστρο και αισιοδοξω οτι θα επαναφερω το γαλατακι μας!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Έκανα κάμποση ώρα να σας διαβάσω, εχτές είχα πάει στο χωριό στη μάνα μου με το μπέμπη, πότε το μάθανε όμως όλες οι θειάδες μου και είχανε μαζευτεί και μας περιμένανε! τον τρελάνανε το μικρό!! Στολίσαμε σήμερα κι εμείς, δεν ενθουσιάστηκε ο μικρός, σημασία δεν έδωσε στα ωραία τα φωτάκια! μόνο ένας άγιος Βασίλης φουσκωτός που του φέρανε του αρέσει και τον κοιτάει και γελάει!!

Εμένα ρε κορίτσια τι έχει πάθει πάλι και δεν τρώει? 5 λεπτά μόνο και μετά αρχίζει τα γελάκια, τον ξαναβάζω τίποτα ο κύριος! το στήθος δεν αδειάζει και μέχρι το επόμενο 3ωρο είναι και τα δύο πρησμένα! μήπως έτσι μου μειωθεί η παραγωγή αφού μένει γάλα στο στήθος συνέχεια? 3-4 μέρες το κάνει αυτό!

Δασκάλα πωπω γκαντεμιά με το αμαξάκι σας, μη στενοχωριέσαι, φτιάχνουν αυτά όπως είπαν και τα κορίτσια! Πολύ χαζή πρέπει να ήταν η πωλήτρια που σου την είπε! Αστείο και καλά το θεώρησε και το είπε για να γελάσετε?

το μωρο σου τρωει οσο θελει και σημασια εχει που ειναι χαρουμενο...τωρα αμα το στηθος φουσκωνει στους αδενες και σε ενοχλει τρεχα στο μανιο και βαλτο κατω απο το ζεστο νερο να ανακουφιστεις. μην αγχωνεσαι παντως για το μπεμπουλακι σου!! Και ποιο ειναι το χωριο σου παρακαλω???

Διαφημίσεις

Σοφάκι αν δυσανασχετείς με το φούσκωμα στο στήθος βγάζε το αλλά αυτό δεν θα σου λύσει το πρόβλημα, ίσα ίσα θα το αυξήσει. Για ποιον λόγο? Αν ο μικρός στα 5 λεπτά χορταίνει (πολύ πιθανόν να συμβαίνει) και εσύ κάνεις αντλήσεις, το στήθος θα πάρει εντολή να συνεχίσει να παράγει και θα έχεις κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα. Αν μειωθεί η παραγωγή ο μικρός ξέρει πως θα την αυξήσει εφόσον θηλάζει αποκλειστικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρίτσα τι μακακία είπε η φουρνάρισσα? Τόσα ξέρεις πες της τόσα λες! Σημασία δεν έχει το μέγεθος στον θηλασμό!!!!!Ουσττττττττττ!Κάτι ήθελε να πει η ξύπνια και την είπε και κόλλησε!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα παίξουμε ξύλο με το σύγυξ!!! Βάζει το παιδί να βλέπει τιβί!!!!!Μα είναι δυνατόν????Δεν θέλω να βλέπει τιβί λέμε!!! Το παίρνω τώρα και πάμε μέσα να τον βάλω παρκοκρέβατο να σιδερώσω και εγώ! Ουφ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...