Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ένα ένα τα θέματα, εμένα ο μάρσιπος έχει μείνει στο συρτάρι γιατί όποτε προσπαθούσα να τον βάλω δυσανασχετούσε, εδώ δεν του αρέσει το καθισματάκι του αυτοκινήτου, έχει πάρει από τη μαμά του το χρυσό μου, οπότε μένει η λύση του καροτσιού που είναι άνετος, τώρα που σταματάω σιγά σιγά να θηλάζω δε με προβληματίζει τόσο το καρότσι

-περίοδος μου ήρθε για πρώτη φορά πριν 4 μέρες, μάλλον έπειδή μειώνεται το γάλα, τον βάζω βέβαια να θηλάσει σε κάθε γεύμα αλλά μετά τρώει κι ένα μπιμπερό σχεδόν όλο ή το μισό ανάλογα

-από δόντια πώς πάτε, σήμερα ο καημενούλης έκλαιγε γοερά όλο το μεσημέρι, από το πρωί δε θέλει να καλοφάει και τραβάει την πιπίλα, πιπιλάει συνέχεια τα χέρια του, μου είπε η παιδίατρος να του τρίψω με καθαρά δάχτυλα τα ούλα, να του δώσω depon σιροπάκι κι ένα τζελ, το mondisal, καλά το γράφω? φυσικά η επίσκεψη στους άλλους παππούδες αναβάλλεται, αν θέλει ας έρθει εδώ η γιαγιά του γιατί ο παππούς δεν μπορεί να μετακινηθεί

-στολίσατε? εμείς τη δευτέρα κάνουμε γενική και μετά θέλω να πάρω ένα μικρό δεντράκι γιατί έχουμε μικρό σαλόνι και μέ όλα τα συμπράγκαλα του μπέμπη φέτος δε χωρά η δεντράρα που έχουμε, θα βάλω όμως και πολλά φωτάκια και γενικό στολισμό και μέσα στο σπίτι και στο μπαλκόνι, και δεν πειράζει που θα είναι junior το δέντρο, θα είναι ασορτί με τον μπεμπούλη μας

Ηθελα να ρωτησω την παιδιατρο γι αυτο! Δεν ειναι πια καιρος? Πολλες φορες θηλαζουμε γιατι μαλλον διψαμε κι οχι επειδη πειναμε!

Εγώ ξέρω ό,τι νερό αρχίζουν μαζί με τις κρέμες αλλά ο παιδίατρος από μόνος του μου είπε να του δίνω 2 φορές την ημέρα. Δεν του έδινα αλλά μου είπαν και άλλοι πως εφόσον το μωρό είναι μεγάλο, πρέπει να του δίνω. Επειδή δεν ξέρω και επειδή είναι καλό να το συνηθίζει άρχισα να του δίνω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ελευθερούλα μου ο γιατρός σας το είπε? Για ποιο λόγο? Αφού δεν τρώει ακόμα στερεή τροφή. Άσε που όταν διψάει θηλάζει... Παράξενο μου φαίνεται από τόσο νωρίς..

Ναι καλέ ο γιατρός! Και εμένα περίεργο μου φάνηκε γι'αυτό και δεν του έδωσα τόσο καιρό αλλά μετ΄απου με προβλημάτισαν και άλλοι είπα να το ξεκινήσω. Εξάλλου κακό δεν κάνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ ξέρω ό,τι νερό αρχίζουν μαζί με τις κρέμες αλλά ο παιδίατρος από μόνος του μου είπε να του δίνω 2 φορές την ημέρα. Δεν του έδινα αλλά μου είπαν και άλλοι πως εφόσον το μωρό είναι μεγάλο, πρέπει να του δίνω. Επειδή δεν ξέρω και επειδή είναι καλό να το συνηθίζει άρχισα να του δίνω.[/quote

σωστό αυτό το να συνηθίζει, ο δημήτρης άρχισε να πίνει 7 μηνών! δε το θελε με τίποτα παρόλο που έτρεχε

Καλέ τι τόσο δυσσάρεστο είδε?

Μωρέ, τη βασανίζω τη καημένη?? Δε περνάει καλά?

Πωπω με έχει πιάσει η φρίκη σήμερα...

Κλεό μπορεί να είχε ποναλάκι στα εντεράκια ή πουθενά αλλού!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χιχιχι!!!Καλοοοο!!!! Ρε αγορομάνες τωρα που το θυμηθηκα... ο μικρός στο μπάνιο καμια φορα τυχαια ετσι οπως εξερευνα με τα χερια του πιανει πουλακι και "αγραφα...." και φυσικα κλεινει τη γροθια και καταλαβαινετε τρεχουμε πανικοβλητοι να ελευθερωσουμε τα μελλοντικα μας εγγονια απο το χερι του!Αν πονεσει δε θα τα φησει απο μονος του λετε? Γιατι μια-δυο φορες δεν το προσεξα κι ο αντρας μου φωναζει να εχω το νου μου! Το εχετε παθει εσεις??

Αχαχα!! Ο δικός μου δεν το χει πιάσει το πιστολάκι του. Αλλά άμα του το πιάνει ο μπαμπάς του χαμογελάει και άμα λάχει τον κατουράει κιόλας!

Για τον σταφυλόκοκκο που λες, την κουνιάδας μου το κοριτσάκι (12 μηνών τότε) το είχε και το διέγνωσε ο παιδίατρος και δεν πήγε σε δερματολόγο παρά του έδωσε αυτός αντιβίωση. Νομίζω ό,τι θα στο έλεγε η παιδίατρος αν ήταν κάτι τέτοιο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Andriana δεν μας λες τη συνταγη??? Γαλα να υποθεσω που δεν τρωω πια οτι δεν εχει...

Elisabeth ο κουμπαρος μου ειναι δικηγορος αλλα δεν βγαζει δεκαρα ετσι, ειναι ομως αριστος σολιστ στο πιανο και λεφτα ξεκινησε να βγαζει με το που αρχισε να δουλευει σε ξενοδοχεια 5*, αρχικα στην Ελλαδα (Μυκονο, Ελουντα) και αργοτερα εξω.....αλλες φορες παει και διδασκει αγγλικα, οπως εκανε στην Κινα. Ειναι πολυ ευκολο να πας σε αλλη χωρα να εργαστεις τελικα...

Εμενα δασκαλα μου την ειπε μια πωλητρια σε φουρνο τις προαλλες, λεει "καλα δεν τρωτε τιποτα, πόσο αδυνατη ειστε, πώς θα θηλασετε"...."εχουμε κακοποιησει την εννοια της οικειοτητας μου φαινεται, της λεω, δεν σας εχω συγγενη ουτε γνωριζομαστε για να παρετε τοσο θαρρος!!! Παιδιατρος ειστε εξαλλου????" Και το βουλωσε....πια, ολοι εχουν και απο μια αποψη, αν τους πεις τη δικια σου ομως δεν τους αρεσει.

Κοριτσια εχω προβλημα, τριτη μερα που το στηθος μου, μου φαινεται πολυ αδειο!!! Η μικρη τρωει επισης ξανα ανα διωρο περιπου και ξαναξυπναει νυχτα!!! Αφηστε που οι πανες της οι βρωμικες, οχι ευτυχως οι βρεμμενες, εχουν μειωθει απο 5-6 σε 2-3/ημερα!!

Θα μπω να ρωτησω τις μαιες αν συνεχιστει, ελπιζω να μην μου μειωθηκε η παραγωγη! Εκει που ειχα τοσο γαλα ! Αλλά στεναχωρηθηκα με ενα οικονομικο ζητημα προχθες η ηλιθια και επηρεαστηκα!

Λίζα από τις πάνες και μόνο το κατάλαβες? Ίσως να περνάει φάση ταχείας ανάπτυξης, μην πτοείσαι. Επίσης και ο δικός μου στην αρχή τα έκανε κάθε 5-6 ακόμηκαι 7-8 μέρες και τώρα τα κάνει κάθε μέρα. Αν οι βρεγμένες πάνες είναι 4-5 και το μωρό δεν είναι ανήσυχο δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν την ακούς να καταπίνει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βασικα εκτος απο τις πανες που μειωθηκαν αισθητα, το στηθος μου δεν ειναι "πετρα" οπως ηταν μεχρι πριν λιγες μερες. Ουτε εχει...πιδακες οπως ειχε. Επισης η μικρη γκρινιαζει και τρωει πιο συχνα ξαφνικα, ενω θελει να πιπιλαει αρκετη ωρα, εμενα ειχε να το κανει αυτο απο τον 1ο....ακουγεται να καταπινει αλλα στην αρχη, για λιγα λεπτα.

Μάλλον φάση ταχείας ανάπτυξης περνάει. Εμένα το έκανα αυτό μέχρι πριν 2 βδομάδες!!!!Και μια χαρά μεγαλώνει και χορταίνει. Μην αγχώνεσαι. Ξέρει αυτή τι κάνει. Αν βρέχει πάνες είναι οκ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...