Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χιχιχι!!!Καλοοοο!!!! Ρε αγορομάνες τωρα που το θυμηθηκα... ο μικρός στο μπάνιο καμια φορα τυχαια ετσι οπως εξερευνα με τα χερια του πιανει πουλακι και "αγραφα...." και φυσικα κλεινει τη γροθια και καταλαβαινετε τρεχουμε πανικοβλητοι να ελευθερωσουμε τα μελλοντικα μας εγγονια απο το χερι του!Αν πονεσει δε θα τα φησει απο μονος του λετε? Γιατι μια-δυο φορες δεν το προσεξα κι ο αντρας μου φωναζει να εχω το νου μου! Το εχετε παθει εσεις??

δε παθαίνει απολύτως τίποτα. εννοείται θα το τραβάει, εγώμερικές φορές λέω στον άντρα μου καλά αυτός θα το ξεριζώσει! αλλά δε πονάνε φαίνεται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

δε παθαίνει απολύτως τίποτα. εννοείται θα το τραβάει, εγώμερικές φορές λέω στον άντρα μου καλά αυτός θα το ξεριζώσει! αλλά δε πονάνε φαίνεται

χιχιχι! Να το πω στον αντρα μου γιατι παθαινει ενα πανικο αλλο πραμα! Λες και ζουλαει τα δικα του ενα πραμα και ποναει αυτος! ευχαριστω Αννουλα μου! ;)

Καλε θα το τρελανετε το κοριτσι!! χαχαχα!!! να ρωτησω κι εγω κοριτσια σε οσες ηρθε περιοδος. ο κυκλος μετα ειναι αστατος? εγω ακομα να αδιαθετησω κ δε θηλαζω κι αποκλειστικα. απλα σκεφτομαι οταν αποθηλασω κι αδιαθετησω κ βαλουμε μπρος για το 2ο πάλι θα φαω μια περιουσια στα τεστ! Μια ζωη ειχα αστατο κυκλο κι ηλπιζα να στρωσει μετα την εγκυμοσυνη-γεννα αλλα ακούω άλλα! για πες μας αντριαννα!

Kai o dikos mou kyklos astatos itan, ena xrono prin piasoume tin mpoumpou eixe strosi ligaki...

Ego adithetisa ton gia proti fora me to pou sarantisa genika einai astatos o kiklos mou meta apo tin genna px ton proigoumeno mina mou irthan 10 meres pio noris... ayto pou einai diaforetiko apo prin einai oti exo apiroelaxiston aima... sxedon tipota diladi

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

χαχαχα!!! Α ρε Αννούλα να μην το σκεφτώ αλλά δεν πήγαινε κι ο νους μου ότι κατά εκεί το πήγαινε η κότα! Μετά πήρα χαμπάρι οτι κοίταζε τα βυζιά μου!!! χαχαχα!!!

Αντριάνα έχω μεγαλη περιεργεια να δω πώς θα είναι κι ο δικός μου κύκλος...Πάλι οβαλ τον φαντάζομαι βέβαια! Εύχομαι να έχεις πιάσει το μπεμπέ να το κάνεις κι αυτό λιονταράκι να ταιριάξει με το αδερφάκι του! ;) Και στις υπόλοιπες με το καλό! Ρε συ??? Μετά θα μπαίνεις εδώ ή στις Αυγούστου του 10΄???? χαχαχα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε?

πολυ γελασαμε με τις περιγραφες μας!!

Αννα, περαστικα!!!

Νεκταρια, τι να πω? ελπιζω να γινει γρηγορα και οπως ειπαν λαμαρινες ειναι μονο.

Ανδριαννα, με το καλο!!!!

Λιζα, τι δουλεια κανει ο κουμπαρος???? ωραια ακουγεται να περναει!!!

Κλεοπατρα, καποιες φορες και εμενα τσιριζει μεσα στην νυχτα. δινω πιπιλα και ηρεμει.

Κλοεμακ, υπεροχα νεα! πολυ μου αρεσε αυτο με την κουκουβαγια! ολες ετσι ειμαστε!

Αγγελικη, τι φωτογραφιες ειναι αυτες στο φβ!!!!

τι ηθελα να σας πω? το ξεχασα....

στην προσπαθεια να παρακολουθησω τα νεα σας ξεχνιεμαι....

α! εκανα κουραμπιεδες!!!! και σημερα θα πειραματιστω με τα μελομακαρονα!

εχτες ειπα να καθησω να γραψω και εγω κατιτις, καθομαι λοιπον, κρατωντας την μπεμπα στον ωμο και μολις πηγα να γραψω με αρπαζει απο τα μαλλια!!!

να προσπαθω να μου τα αφησει και αυτη πιο δυνατα!

αρχισα να γελαω, πηγαμε στην κρεββατοκαμαρα, την ξαπλωσα και τελικα τα αφησε!!!

με καπελο θα κυκλοφορω!!!

και το ονομα αυτης Αννα-Μαρια!!!!!

με το καλό το όνομα Ελισάβετ μου και του χρόνου για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, μπράβο άξια, μόνο εγώ σε αυτά είμαι στούρνος!

ευτυχώς σε πέτυχα, με το ζόρι χωράει ο μικρός πια στο σλινγκ, τι να κάνω να πάρω μει τάι; τον έβαλα χτες όρθιο να κοιτάει προς τα έξω και τα γονατά του ήταν διπλωμένα

Κι εμένα τα βουτάει και κάνω αμάν να ελευθερωθώ! Και μια φορά μου είχε πιασει από χαμηλά κοντά στο λαιμό, να έχω δακρύσει από τον πόνο μέχρι να λυθώ! Κι από δίπλα ο άντρας μου να του λέει: Μπράβο Γιώργο, ξεπάτωσε τα μαλλάκια της μαμάς!" και να γελάει! Μια φορά που του έπιασε τη μύτη και του έκανε και γρατζουνιά έσκασα κι εγώ στο γέλιο και του είπα! "Μπράβο Γιώργο να μάθει κι ο μπαμπάς που θέλει να ξεμαλλιάσεις τη μαμά!!"

Ωραίο όνομα, έχουμε μια μικρή φιλενάδα Άννα-Μαρία και τη φωνάζουν και Άννα-Μαρία, δεν επικράτησε κάποιο από τα δύο. Έτσι να κάνετε κι εσείς! ;)

Διαφημίσεις

με το καλό το όνομα Ελισάβετ μου και του χρόνου για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, μπράβο άξια, μόνο εγώ σε αυτά είμαι στούρνος!

ευτυχώς σε πέτυχα, με το ζόρι χωράει ο μικρός πια στο σλινγκ, τι να κάνω να πάρω μει τάι; τον έβαλα χτες όρθιο να κοιτάει προς τα έξω και τα γονατά του ήταν διπλωμένα

ευχαριστουμε!!!

ποσα κιλα ειναι? στο www.ntanta.gr εχει και πως να το κουβαλας. εμεις που ειμαστε 6,5 ειναι βολικα, με τα ποδια εξω και κοιταει προς τα εμενα. οπως στην φωτογραφια (στο φατσοβιβλιο)

φορωντας μει ται πηγαμε και ψωνισαμε στο σουπερμαρκετ με τον μπαμπα μας. ειναι πιο ορθιο και για περισσοτερα κιλα. ειναι θεμα πιο σε βολευει.

προσωπικα, για βολτες μακρινες το μει ται, ενω για κοντινες και για θηλασμο το σλιγκ.

Αν εισαι Αθηνα, και εχεις χρονο εχουν συναντησεις. www.babywearing.gr και σε αυτη την ιστοσελιδα εχει πολλες οδηγιες.

Κι εγώ είπα ότι θα κάνω και μάλιστα εξεζητημένα! Θα μου κρατήσει ο άντρας μου τον μπέμπη. Μελομακάρονα κλασικά κάνω αλλά φέτος θέλω να δοκιμάσω μια συνταγή γεμιστα με καρύδι και γλυκό του κουταλιού κυδώνι. Επίσης θέλω να κάνω αντι για κουραμπιέδες πατούδα! Ένα υπέροχο κρητικό γλυκό σα γεμιστό κουραμπιέ παιδιά να γλύφετε όλα σας τα δάχτυλα! Θα ρωτήσω τη συνταγή από την πεθερά κι αν τα κάνω και βγουν καλά θα στείλω συνταγή! Είναι γεμιστά με καρύδι τριμμένο, μυρωδικά κανέλα και γαρύφαλλο και σουσάμι τα οποία τα ανακατεύεις με ένα σιρόπι κι έρχονται και γίνονται μια γέμιση υπέροχη, που βάζεις στη ζύμη που είναι σαν μπισκότο ή σαν κουραμπιές κι από πάνω πασπαλίζεις με άχνη τι να σας λέω??!!!

γιαγιάδες τελικά ή άσχετα τα ονόματα;

το Αννα της πεθερας μου, και το Μαρια της γιαγιας του αντρα μου!!!

Νεκταρια, και με τα 2 θα την φωναζουμε. κυριως λογω οτι η ανιψια του αντρα μου λεγεται Αννα οπως και η πεθερα μου. Σαν γιαννηδες ενα πραγμα!!!!

γλυκα φετος πειραματιστηκα. τι στο καλο, ποσο δυσκολο ειναι.

γενικα μου αρεσει η μαγειρικη και ειναι καλο ψυχοφαρμακο.

αντε μην σας τα λεω γιατι μελαγχολια θα με πιασει....

ευχαριστουμε!!!

ποσα κιλα ειναι? στο www.ntanta.gr εχει και πως να το κουβαλας. εμεις που ειμαστε 6,5 ειναι βολικα, με τα ποδια εξω και κοιταει προς τα εμενα. οπως στην φωτογραφια (στο φατσοβιβλιο)

φορωντας μει ται πηγαμε και ψωνισαμε στο σουπερμαρκετ με τον μπαμπα μας. ειναι πιο ορθιο και για περισσοτερα κιλα. ειναι θεμα πιο σε βολευει.

προσωπικα, για βολτες μακρινες το μει ται, ενω για κοντινες και για θηλασμο το σλιγκ.

Αν εισαι Αθηνα, και εχεις χρονο εχουν συναντησεις. www.babywearing.gr και σε αυτη την ιστοσελιδα εχει πολλες οδηγιες.

με τα πόδια έξω ε; δε το χω δοκιμάσει, εγώ μέσα του τα βαζα σα σε σακί ήταν ο κακομοίρης

με τα πόδια έξω ε; δε το χω δοκιμάσει, εγώ μέσα του τα βαζα σα σε σακί ήταν ο κακομοίρης

και εγω ετσι νομιζα στην αρχη, μεχρι που συναντησα την σοφια και μου εδειξε απο κοντα πως γινεται! απο 2 μηνων περιπου φοριεται με τα ποδια εξω. και εμενα αυτο ηταν το αγχος μου.

ειναι μεγαλη ελευθερια! οταν ημασταν σουπερμαρκετ αποκοιμηθηκε απο το περπατημα!!!

στο δευτερο παιδι, ειναι ακομη πιο χρησιμο.

πριν 2 βδομαδες πηγαμε σε μια εκδηλωση με τον αντρα μου και χρειαστηκε να μετακινηθουμε και να σταθουμε για λιγη ωρα. η μικρη ομως πεινουσε. την εβαλα στο σλιγκ, θηλαζε και την σκεπασα με την ουρα. Αν δεν φαινοντουσαν τα ποδια της κανεις δεν θα καταλαβαινε τι γινοταν!!!

και μια κοπελα απο εδω,που μενει Αθηνα, πηγε στο mall με το μωρο σε σλιγκ.

δεν θυμαμαι ποια ομως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...