Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννούλα με προβλημάτισες γιατί ο μικρός εδώ και κάμποσο καιρό είχε αρχικά σαν ένα τσίμπημα στο αυτάκι του κι είπα κι εγώ ότι ίσως ήταν κουνούπι, όμως μετά έγινε γρομπαλάκι λίγο κόκκινο και το έχει ακόμη. Η παιδίατρος το ψηλάφισε και είπε ότι δεν έχει υγρό, με ρώτησε αν τον πονάει και της είπα μάλλον όχι γιατί έχω δοκιμάσει πολλές φορές και το πιέζω απαλά να δω αν θα αντιδράσει αλλά κύριος ο μπέμπης. Μας είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αν θέλουμε να πάμε σε ωρυλά να το δει αλλα τώρα με τις γριπες καλύτερα να το αφήσουμε για αργότερα.... Μήπως να πάω σε κανένα δερματολογο? Ανησύχησα τώρα....

εμένα που το είδε μου πε ότι έχει υγρό και πρέπει να πάω σε χειρούργο να το ανοιξει αν δεν υποχωρήσει με την αντιβίωση. α και με πονάει πολύ.

δοθιίνα μου το πε λέγεται αυτό το ογκίδιο (δε ξέρω και πως γράφεται)

Νεκταρία φοβερό αυτό με το τουτού. εγώ θα είχα γίνει μπίλιες.

άντε να το πω κι αυτό.....!!!! γελάω κάθε φορά που γράφεις "τουτούνι" γιατί έτσι αποκαλεί ο μητσάκος το πουλάκι του. χα!

χιχιχι!!!Καλοοοο!!!! Ρε αγορομάνες τωρα που το θυμηθηκα... ο μικρός στο μπάνιο καμια φορα τυχαια ετσι οπως εξερευνα με τα χερια του πιανει πουλακι και "αγραφα...." και φυσικα κλεινει τη γροθια και καταλαβαινετε τρεχουμε πανικοβλητοι να ελευθερωσουμε τα μελλοντικα μας εγγονια απο το χερι του!Αν πονεσει δε θα τα φησει απο μονος του λετε? Γιατι μια-δυο φορες δεν το προσεξα κι ο αντρας μου φωναζει να εχω το νου μου! Το εχετε παθει εσεις??

Διαφημίσεις

εμένα που το είδε μου πε ότι έχει υγρό και πρέπει να πάω σε χειρούργο να το ανοιξει αν δεν υποχωρήσει με την αντιβίωση. α και με πονάει πολύ.

δοθιίνα μου το πε λέγεται αυτό το ογκίδιο (δε ξέρω και πως γράφεται)

Δευτερα εχει δερματολογο!!!!!

Καλέ τι τόσο δυσσάρεστο είδε?

Μωρέ, τη βασανίζω τη καημένη?? Δε περνάει καλά?

Πωπω με έχει πιάσει η φρίκη σήμερα...

ξερεις ποσες φορες το εχει κανει ο δικος μου? κι αναρωτιεμαι τα ιδια πραματα! μπορει να ειδε εφιαλτη οπως λεει η αννουλα. ισως τον τοκετο...η κατι που την εχει τρομαξει πχ ενα παιχνιδι, εναν κροτο... ποιος ξερει?

χιχιχι!!!Καλοοοο!!!! Ρε αγορομάνες τωρα που το θυμηθηκα... ο μικρός στο μπάνιο καμια φορα τυχαια ετσι οπως εξερευνα με τα χερια του πιανει πουλακι και "αγραφα...." και φυσικα κλεινει τη γροθια και καταλαβαινετε τρεχουμε πανικοβλητοι να ελευθερωσουμε τα μελλοντικα μας εγγονια απο το χερι του!Αν πονεσει δε θα τα φησει απο μονος του λετε? Γιατι μια-δυο φορες δεν το προσεξα κι ο αντρας μου φωναζει να εχω το νου μου! Το εχετε παθει εσεις??

Kala milame kserathika sto gelio .....

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????

Καλε θα το τρελανετε το κοριτσι!! χαχαχα!!! να ρωτησω κι εγω κοριτσια σε οσες ηρθε περιοδος. ο κυκλος μετα ειναι αστατος? εγω ακομα να αδιαθετησω κ δε θηλαζω κι αποκλειστικα. απλα σκεφτομαι οταν αποθηλασω κι αδιαθετησω κ βαλουμε μπρος για το 2ο πάλι θα φαω μια περιουσια στα τεστ! Μια ζωη ειχα αστατο κυκλο κι ηλπιζα να στρωσει μετα την εγκυμοσυνη-γεννα αλλα ακούω άλλα! για πες μας αντριαννα!

Honey eisai mia xara manoula, den ksereis pos einai i kakies i manes... na sou gnoriso mia gia na katalabeis (tin koumpara mou) einai sto 4 paidi ayta ta paidia ta lipame pragmatika megalonoun mesa stin broma kai stin kakouxia... tes pa merikes fores anarotieme giati dinei o theoulis paidia se aytous kai den dinei se zeygaria pou prospathoun xronia..

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Το άλλο δε σας το πα. Πάω χθες να ψωνίσω κανένα παντελονάκι γιατί ένα μου κάνει όλο κι όλο και το έχω πλύνε- βάλε βρίσκω ένα φτηνό τζινάκι...το τζινάκι ωραίο αλλά επάνω μου πολύ μέτριο τεσπά... και μετά πάω για κανένα πιο καλό μαύρο υφσμάτινο σε ένα μαγαζί φτηνό όπου ψώνιζα πολύ στην εγκυμοσύνη και με έμαθε η πωλήτρια! Μπαίνω μέσα διαλέγω δοκιμάζω τα γνωστά ωστόσο αυτή "αχ γέννησες και τι έκανες είπαμε και α ναι θέλει χρόνο να επανέλθει το σώμα" και πάμε στα παρατράγουδα...

-Το θηλάζεις?

-Το θηλάζω. (δε με ρωτησε αποκλειστικά ή όχι κι έκανα ζαβολιά εδώ... χιχιχι!!!)

-Για αυτό δεν έχεις χάσει ακόμα τα κιλά!

-Δεν πειράζει, υγεία και τα κιλά χάνονται (σιγά μην κάτσω να της αναλύσω τα οφέλη του θηλασμού βάζοντας και βγάζοντας παντελόνια!)

-Και τώρα που είσαι εδώ τι θα φάει το μωρό?

-Έβγαλα πριν να έρθω και του άφησα γάλα.

-Και πού το έχεις το γάλα?

-Σε μπουκάλι στο ψυγείο! (τι στο καλό? χαζή είναι?)

-Καλέ πού το έχεις το γάλα??

-Πού να το έχω καλέ σου λέω? Στο ψυγείο. (με κοιτάει με ύφος σα να μην της αρκούσε η απάντηση μου.... λέω για όνομα του Θεού να της αναλύσω πώς αποθηκεύεται το γάλα θέλει?

-Δε με κατάλαβες!!! Πού το έχεις το γάλα που δεν έχεις βυζί!!!!

Χάνος η δικιά σου!!!! Άκου θράσος! Εκεί που λέτε τα πήρα και έκατσα και της τα είπα ένα χεράκι! Ακούς εκεί!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...