Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειπα να παιξω και γω το ¨"που ειναι το μωρο" και το μωρο με κέρασε εμετο!!!!

ευτυχως που το καταλαβα αλλιως θα τον ετρωγα μεσα στο στομα...!

Αυτό το χω πάθει άπειρες φορές. Με γουλίτσες κ σάλια! Στο στόμα κατευθείαν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Για το καθισματάκι bumbo έχω να δηλώσω τα εξής!

Στο κουτί λέει 3-12 μηνών και έχει ένα σωρό εγκρίσεις απο γιατρούς κλπ.

ΑΛΛΑ δε λέει για πολύ, λίγα λεπτά έτσι να της φεύγει η ....μη το πω, στάνταρ δε κάνει καλό ακόμα. Πέφτει όλο το βάρος στη σπονδυλική. Το κεφάλι πρέπει να το στηρίζουν τέλεια για να κάτσουν εκεί, ευτυχώς η δικιά μου το στηρίζει εξαρχής θα λεγα. Οχι ότι τώρα δε της αρεσει κ δε μπορεί, ίσα ίσα, μια χαρά τη βρίσκει, τη βλέπω γουστάρει, αλλά όπως το βλέπω νομίζω είναι νωρίς...σε κανα μήνα σίγουρα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

μα δεν εχουν καθολου μυαλο!! Τεσπα! Ειμαι πολυ χαρουμενη ηρθε η παιδιατρος τελικα....ειμαστε 68 ποντους και κανενα 7κιλο ειπε γιατι δεν ειχε ζυγαρια μαζι της. αλλα μας ειπε να τη βαζουμε να καθεται και μολις μπει στον 6ο στρατα. Ρε κοριτσια δεν το πιστευα την σηκωσε μονη της και στηριξε το βαρος της ισα ισα την ακουμπουσε η παιδιατρος και τα ποδαρακια της ολοισια....τα παιξα!!!! μα να χω τετοιο παιδι μες στο σπιτι μου και να μην το ξερω....τζιμανι και η μαμα...χιχιχιχιχι!!! ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!Εκανα σαν τρελη!

ειπα να παιξω και γω το ¨"που ειναι το μωρο" και το μωρο με κέρασε εμετο!!!!

ευτυχως που το καταλαβα αλλιως θα τον ετρωγα μεσα στο στομα...!

ωχχ.................πολυ εμετο?

Γεια σας κοριτσάκια! Αχ αφήστε τι πάθαμε!Τώρα που σας γράφω το ξεπέρασα το σοκ που έπαθα το πρωί! Κατά τις 8 ξύπνησα από φασαρία, κόρνες κακό! Στη διασταύρωση κάτω από το σπίτι μας αυτό το ρημάδι το στοπ όλο παραβιάζεται κι έχουμε ατυχήματα! Μια στιγμή ακούω και την πόρτα να ανοίγει και τον Άρη να πηγαίνει και να έρχεται. Σηκώνομαι, εξαφανισμένος! Λέω θα πήγε να δει τι έγινε...βγαίνω κι εγώ στο μπαλκόνι να δω και τι βλέπω???? Το δόλιο το τουτούνι μου τρομπέτα!!! Όλη η δεξιά πλαϊνή πλευρά από πίσω μέχρι εμπρός τρακαρισμένο!! Αυτός που παραβίασε το στοπ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω μας! Και ήταν παρκαρισμένο στη μέση του τετραγώνου!! Πώς βρέθηκε από τη διασταύρωση στη μέση του τετραγώνου ήθελα να ήξερα???!!! Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ήταν ακόμη δυο αυτοκίνητα πίσω από εμάς! Δεν έπεσε σε αυτά στο δικό μας έπεσε!!! Μιλάμε για τρελή γκαντεμιά! Και το θέμα είναι ότι θα πηγαίναμε Λασίθι την ερχόμενη εβδομάδα και τώρα δεν μπορούμε! Ένας Θεός ξέρει πόσες μέρες θα κάνει να φτιαχτεί... μπορεί λέει να χρειαστεί να αλλάξει ολόκληρη η πόρτα. Ευτυχώς θα μας τα πληρώσει η ασφάλεια του υπαίτιου.

Τώρα δε με νοιάζει, λαμαρίνες είναι αλλά όσο το βλέπω πονάει η ψυχή μου! Τον προηγούμενο μήνα το ξεχρέωσα κι όλα στραβά του πάνε από τότε! Μήπως να τους ζητήσω να το πληρώνω για λίγο ακόμα??? χαχαχα!!! Σας αφήνω να μπανιάρω το μικρό! Θα σας διαβάσω αύριο!

Γεια σας κοριτσάκια! Αχ αφήστε τι πάθαμε!Τώρα που σας γράφω το ξεπέρασα το σοκ που έπαθα το πρωί! Κατά τις 8 ξύπνησα από φασαρία, κόρνες κακό! Στη διασταύρωση κάτω από το σπίτι μας αυτό το ρημάδι το στοπ όλο παραβιάζεται κι έχουμε ατυχήματα! Μια στιγμή ακούω και την πόρτα να ανοίγει και τον Άρη να πηγαίνει και να έρχεται. Σηκώνομαι, εξαφανισμένος! Λέω θα πήγε να δει τι έγινε...βγαίνω κι εγώ στο μπαλκόνι να δω και τι βλέπω???? Το δόλιο το τουτούνι μου τρομπέτα!!! Όλη η δεξιά πλαϊνή πλευρά από πίσω μέχρι εμπρός τρακαρισμένο!! Αυτός που παραβίασε το στοπ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω μας! Και ήταν παρκαρισμένο στη μέση του τετραγώνου!! Πώς βρέθηκε από τη διασταύρωση στη μέση του τετραγώνου ήθελα να ήξερα???!!! Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ήταν ακόμη δυο αυτοκίνητα πίσω από εμάς! Δεν έπεσε σε αυτά στο δικό μας έπεσε!!! Μιλάμε για τρελή γκαντεμιά! Και το θέμα είναι ότι θα πηγαίναμε Λασίθι την ερχόμενη εβδομάδα και τώρα δεν μπορούμε! Ένας Θεός ξέρει πόσες μέρες θα κάνει να φτιαχτεί... μπορεί λέει να χρειαστεί να αλλάξει ολόκληρη η πόρτα. Ευτυχώς θα μας τα πληρώσει η ασφάλεια του υπαίτιου.

Τώρα δε με νοιάζει, λαμαρίνες είναι αλλά όσο το βλέπω πονάει η ψυχή μου! Τον προηγούμενο μήνα το ξεχρέωσα κι όλα στραβά του πάνε από τότε! Μήπως να τους ζητήσω να το πληρώνω για λίγο ακόμα??? χαχαχα!!! Σας αφήνω να μπανιάρω το μικρό! Θα σας διαβάσω αύριο!

ευτυχως που ειναι μονο οι λαμαρινες, οι λαμαρινες φτιαχνουν συναδελφισσα!!! να ειστε καλα εσεις πρωτα, βαλε ομως μεσα και κανενα σκορδακι!! Κριμα τωρα να ειστε ετσι μωλε!!!! Καλη δύναμη!! And have faith! Positive thinking!

Διαφημίσεις

Καλέ Νεκταρίτσα όλο αυτό έγινε για να μην πας στο πεθερικό. Αχαχα!Πλάκα κάνω εννοείται. Όντως γκαντεμιά μεγάλη αλλά αφού φτιάχνει και ανώδυνα για την τσέπη σας, ας πάει στο καλό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πήγαμε κι εμείς παιδίατρο, ευτυχώς βρήκαμε μια καλή και μάλλον αυτή θα κρατήσουμε. λοιπόν και τα 2 μου βλαστάρια γερά, σχολαστικότατη εξέταση, 1,5 ώρα μας πήρε!

ο Μανού 63 εκατ. και 6300. καααλά.

δε σας είχα πει, πριν λίγες μέρες είδα στο χέρι μου ένα τσίμπημα και μετά από λίγο έγινε σκληρό σα γρομπαλάκι. με ενοχλούσε, φαγούρα και πόνο μαζί και είπα θα ναι κουνούπι και προφανώς μολυσμένο και δεν έδωσα σημασία. παρέμενε όμως και με πονούσε αρκετά κι έβαλα κανα δυο φορές μπεταντίν. ε που θα πήγαινε έλεγα θα υποχωρήσει. μ έφαγε ο άντρας μου κατέβα να το δείξεις στο φαρμακείο! που εγώ...

ε σήμερα που είμασταν στη παιδίατρο το βλέπει (μέγεθος φασολιού, κόκκινο και συμπαγές/σκληρό) τι είναι αυτό ρωτάει για να δω και τι μου λέει παιδιά ότι είναι;;;;

σταφυλόκοκκος!!! αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

μου δωσε μια αλοιφή και μου πε να πάρω αντιβίωση αμοξιλ! που κάνει για το θηλασμό. και από βδομάδα αν δεν υποχωρήσει να πάω σε χειρούργο να το ανοίξει για να φύγει το υγρό. ό,τι να ναι κοινώς!

της είπα ότι δε προλαβαίνω να κάνω τίποτα για μένα, να φανταστείτε δεν έχω πάει γυναικολόγο από τότε που σαράντησα! και της το λέω και μου πήρε το βιβλιάριο να υποχρεωθεί να μου τον γράψει στο ικα σε μαιευτήρα και να το θεωρήσει να μου το δώσει τη δευτέρα που θα ξαναπάω για το εμβόλιο του μικρού για να κάνω τον υπέρηχο έξω σε διαγνωστικό. φοβερό;;; δε μ έχουν συνηθίσει έτσι οι γιατροί. μακάρι να χω βρει μια γυναίκα εμπιστοσύνης!

αυτά κατά τ άλλα καλά. έφαγα του σκασμού και νυστάζω τρελά!

πολλές καληνύχτες!!!

Kalimera koritsia,

TI na proto sxoliaso den ksero me ta tosa pou exete pei,

Honey i mpoumpounieres kai ti prosklisi mou aresan poli gia to kimeno den to sizitao me kata sigkinises...:).

Daskalitsa perastika sto toutouki sou :) sidera einai kai ftiaxnoun(tetia gkantemia omos) .

Annoula me katasigginises me tin eksomologisei kardias. Eyxome i kainouria paidiatros na einai kali opos les kai na glitoseis apo tis talepories. Perastika me to xeri sou koritsaki pali kala pou to ide i giatros.

Kloemak to nini asteri eee? Mipos tha perpatisi kai apo ton 6 mina xixixixix.

Xthes anaggastika na anebo etairia giati eixame mia sinantisi me ton CEO (bariomounaaaaaaa mono pou den me pire o ypnos).Afisa tin mpoumpou ston mpampa tis... re koritsia eno genika einai poli isixo moraki xthes tou edose kai katalabe sto klama milame ta epekse o antra mou lete na tis elipa kai gia ayto eklege?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλημέρα. Είχαμε πρωινό εγερτήριο σήμερα, στις 6!!!Αλλά δεν τον σήκωσα! Το άφησα και ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε 7:20, έφαγε και μετά μοίραζε κουβέντες και χαμόγελα. Ύπνος πάπαλα. Τώρα κοιμάται και εγώ αντλώ να του αφήσω γάλα να πάω λαική.

Άννα μου περαστικά σου. Ρώτησες αν είναι μεταδοτικό γιατί ο σταφυλόκκοκος είναι μικρόβιο.

Ανδρίανα πότε είπαμε περιμένεις περίοδο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...