Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το προγραμμα της μικρης να μου πειτε τη γνωμη...

1. Σημερα θα τη βαλω στην κουνια μεσα στο δωματιο μου γιατι δε χωραει πια στο καλαθακι και τη λυπαμαι...καμια συμβουλη, κατι να προσεξω??

2. το βραδυ κοιμαται κανενα διωρο μεχρι τις 10-11 και μετα ξυπναει την κανω μπανιο κια ξανακοιμαται στις 12-1...ειναι κακο αυτο? κανω κατι λαθος? τι λετε κι εσεις??

ακουω γνωμες ελευθερα, δε με πειραζει..

Προσωπικά (απότι έχω διαβάσει και μιλήσει με κάποιους ανθρώπους) επειδή ο συνεχόμενος βραδινός ύπνος, ιδίως αυτος που ξεκινά το αργότερο στις 9, είναι πολύ απαραίτητος για το παιδί και προσφέρει πολλά καλά αναπτυξιακά στο παιδί, επιδιώκω να τη βάζω νωρίς, χωρίς περισπασμούς, για να μάθει τη ρουτίνα. Και έχει πετύχει. Θα έλεγα να καθιερώσετε μια ρουτίνα υπνου από τις 8 κ μετά του τύπου χαλαρο παιχνιδάκι, μπανάκι, φαγητό, ύπνος. Κάνει καλό στα παιδάκια η ρουτίνα, κ ο βραδινός υπνος να ξεκινάει από νωρίς.

Τώρα για τη κούνια δε ξέρω να σου πω, εγώ την έβαλα κάπου 45 ημερων στο δωμάτιό της κ δε κατάλαβε τίποτα, δεν είχαμε κάποια αλλαγή.

Καλή επιτυχία!!!!!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

κατευθείαν στο κρεβάτι τους εγώ τα χα και τα 2 μου τα παιδιά και στα δωμάτιά τους, αλλά είμαι εκτός συναγωνισμού γιατί μου τυχαν παλαβά παιδιά και ξυπνάνε τη νύχτα. τώρα ο Μανού 2 φορές θα ξυπνήσει στάνταρ. συμφωνώ με Κλεό για το πρόγραμμα, δύκολο είναι όμως, αν τον κοιμίσω 10 θα μου ξυπνήσει 3 αν τον κοιμίσω 12 θα ξυπνήσει 6. βάναυσο το πρώτο, ειδικά για μένα ππου κοιμάμαι 1 για να βλέπω και τον άντρα μου που δε τον βλέπω ποτέ. γενικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

πάω για νάνι! πτώμα είμαι!

σας φιλώ!

κατευθείαν στο κρεβάτι τους εγώ τα χα και τα 2 μου τα παιδιά και στα δωμάτιά τους, αλλά είμαι εκτός συναγωνισμού γιατί μου τυχαν παλαβά παιδιά και ξυπνάνε τη νύχτα. τώρα ο Μανού 2 φορές θα ξυπνήσει στάνταρ. συμφωνώ με Κλεό για το πρόγραμμα, δύκολο είναι όμως, αν τον κοιμίσω 10 θα μου ξυπνήσει 3 αν τον κοιμίσω 12 θα ξυπνήσει 6. βάναυσο το πρώτο, ειδικά για μένα ππου κοιμάμαι 1 για να βλέπω και τον άντρα μου που δε τον βλέπω ποτέ. γενικά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

πάω για νάνι! πτώμα είμαι!

σας φιλώ!

Καλη ξεκουραση Αννουλα!!!!!!!!!

Αλόοοοο

Πήγαμε γιατρό, μας είπε παχουλές! Αμάν!

62 πόντους κ 6350. Είναι στο 75% στις καμπύλες κ μας είπε ότι είναι μια χαρά, τελείως φυσιολογικά, προς το παχουλό! Πάνε τα όνειρά μας για τοπ μόντελ!

Η γιατρίνα μας λέει ότι καλά είναι να μην είναι παχουλά τα παιδάκια!

Και χάρηκε όταν της είπα ότι τελευταία η μικρή θέλει να τρώει πιο συχνα από πιο λίγο. Αυτό είναι λέει το πιο καλό κ για το πεπτικό κ για τη καλή κατανομή των θερμίδων και των θρεπτικών συστατικών, μου θύμισε το διατροφολόγο μου, πάντα έλεγε ότι τα μικρά κ συχνά γεύματα είναι ό,τι καλύτερο.

Λοιπόν είχα κάνει λάθος στην ομοιοπαθητική αγωγή, της τα έδωσα με λάθος σειρά, γι'αυτό ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες κ επέστρεψαν τα στομαχικά της. Βρέθηκε το λάθος, θα το διορθώσουμε από αύριο κ ελπίζω να ηρεμήσει. Χαζή μάναααααααααα.

Τι άλλο? Α, κρεμα όταν κλείσει τον 5ο.

Αποστείρωση μπορώ σε καμιά βδομάδα να τη σταματήσω, yeah, καλό πλύσιμο μόνο είπε.

Αυτάαααααα.

Συνεχίζουμε βέβαια το ομοιοπαθητικό χαπάκι μετά από κάθε εμβόλιο.

Πήγα στα Jumpo και τα έχασα για αλλό πήγα άλλο πήρα!!!Έμεινε ο Δημήτρης στο σπίτι με τον μικρό και πήγα Πειραιά.Με την ψυχή στο στόμα γιατί δεν είχα αφήσει γάλα!!!Πήγα να πάρω διάφορα παιχνιδάκια που είναι για το στόμα γιατί όλο βάζει τα χεράκια του και γύρισα με ένα γυμναστήριο της fisher price!Όταν μπήκα στο σπίτι με ρωτάει ο Δημήτρης "καλά όλο αυτό είναι για να το δαγκώνει"χαχαχα έπεσα κάτω απο τα γέλια!!!Κορίτσια καταλαβε πως ήταν δωράκι το σκατούλι και ήταν όλο φωνες και γελάκια!Όσο έμεινε με τον μπαμπά παίζανε το "μωρό στον αέρα"!!!Ο μπαμπάς τον σηκώνει ψηλά και ο μπέμπης ξεκαρδίζεται στα γέλια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλέ όλα τα παιδιά ξυπνένε τη νύχτα! Δεν είναι παλαβά. Απλά εγώ διανύω μάλλον τη φάση της κ.....φαρδίας που κοιμάται. Βέβαια το κάνει πολύ καιρό αλλά ποτέ δε ξέρεις! Απόσο ξερω στάνταρ κάποια στιγμή όλα ξυπνάνε το βράδυ. Δόντια, εφιάλτες, άγχος αποχωρισμού, απόλα μας περιμένουν!

Απλά ο βραδινός ύπνος από νωρίς είναι πιο ποιοτικός. Τους κάνει πιο πολύ καλό, αυτό είναι σίγουρο! Και επίσης έχει μεγαλύτερη διάρκεια σταδιακα.

Αλόοοοο

Πήγαμε γιατρό, μας είπε παχουλές! Αμάν!

62 πόντους κ 6350. Είναι στο 75% στις καμπύλες κ μας είπε ότι είναι μια χαρά, τελείως φυσιολογικά, προς το παχουλό! Πάνε τα όνειρά μας για τοπ μόντελ!

Η γιατρίνα μας λέει ότι καλά είναι να μην είναι παχουλά τα παιδάκια!

Και χάρηκε όταν της είπα ότι τελευταία η μικρή θέλει να τρώει πιο συχνα από πιο λίγο. Αυτό είναι λέει το πιο καλό κ για το πεπτικό κ για τη καλή κατανομή των θερμίδων και των θρεπτικών συστατικών, μου θύμισε το διατροφολόγο μου, πάντα έλεγε ότι τα μικρά κ συχνά γεύματα είναι ό,τι καλύτερο.

Λοιπόν είχα κάνει λάθος στην ομοιοπαθητική αγωγή, της τα έδωσα με λάθος σειρά, γι'αυτό ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες κ επέστρεψαν τα στομαχικά της. Βρέθηκε το λάθος, θα το διορθώσουμε από αύριο κ ελπίζω να ηρεμήσει. Χαζή μάναααααααααα.

Τι άλλο? Α, κρεμα όταν κλείσει τον 5ο.

Αποστείρωση μπορώ σε καμιά βδομάδα να τη σταματήσω, yeah, καλό πλύσιμο μόνο είπε.

Αυτάαααααα.

Συνεχίζουμε βέβαια το ομοιοπαθητικό χαπάκι μετά από κάθε εμβόλιο.

Μπράβο Κλεό μιά χαρα η Ζωή!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα να πω, τη ρώτησα για τον ύπνο της μικράς, που κατά τη διάρκεια της μέρας δε κοιμάται παραπάνω από 3-4 μισάωρα.

Μου πε ότι είναι μια χαρά, γιατί κάνει πολύ καλό ύπνο το βράδυ που τη ξεκουράζει κ τη καλύπτει (αυτό που έλεγα πριν). Δεν είναι λέει το ίδιο να κοιμάται 2ωρα ή 3ωρα τη μέρα με το να κοιμάται σερί 9-10 ώρες το βράδυ.

Αρα δεν ανησυχώ, δεν είναι παλαβό το παιδί!

Εμείς μέχρι τις 9.30 έχουμε τελειώσει απο το μπάνιο ,το φαγητό και τα παιχνιδάκια και είναι με την πιπίλα του έτοιμος να κοιμήθεί!!!Προσπαθώ να το κάνω κάθε φορά αυτό αν και ο Δημήτρης μου λέει οτι ίσως αν τον βάζαμε για ύπνο πιο αργά να μην ξύπναγε το βράδυ.Τον λυπάμαι όμως γαιτί τρίβει τα ματάκια και γκρινιάζει.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...