Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντίνα πολύ όμορφα τα δεντράκια! άντε να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά! έχετε στολίσει όλες? εγώ Σαββατοκύριακο λέω!

Αννούλα καλές δουλίτσες! πως πάνε με το κρύωμα τα αγόρια?καλύτερα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία μου αλλεργικά ήτανε δε περνάνε εύκολα, ίσως τώρα που κρυώνει ο καιρός να μειωθεί το πρόβλημα.

τη κυριακή θα έρθει ο αδεφός μου με τη μνηστή του να στολίσουμε, έχουμε και γιορτές, και σύζυγος και αδερφός και θα κάνω τραπέζι

Αγγελικούλα είναι γλυκιά σαν τουλούμπα η μπουμπού σου!!! Και που σαι???Αν σας φτύσει ο γαμπρός εδω είμαστε και εμείς καλέ!!!Αλήθεια το Βελουδάκι που είναι?Μονεμβασιά είπε ε?

Ντινάκι ευχαριστούμε για την όμορφη ατμόσφαιρα. Εγώ ακόμη δεν στόλισα, νωρίς δεν είναι μωρέ???Μετά τις 15 λέω!

'Αννα τα έχω βάψει μαύρα με αυτό το θέμα με Mothercare.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελικήηηηηηηηηη τι μωρό είναι αυτό καλέεεεεεεεεεεεεε

Πωπω σκέτη καραμελίτσα, φτου φτου!

Μια κουκλίτσα σαν αυτές τις πορσελάνινες με αυτά τα ρουχάκια!

Ελευθερία καλώς ήρθες στο κλαμπ της τενοντίτιδας, εγώ την έχω από παλιά κ τώρα ξαναεμφανίστηκε που αρχίζει να βαραίνει η μπέμπα. Ετσι αρχίζει, μούδιασμα και μυρμήγκιασμα στα δάχτυλα κ στο χέρι σταδιακά, ξαφνικές κ δυνατές σουβλιές σε διάφορα σημεία. Αυτά είναι η αρχή. Εμένα τώρα πονάνε πολύ και οι αντίχειρες στην ένωση με τη παλάμη κ το καρπό. Οταν είναι σε εξαρση δε μπορώ ούτε ποτήρι να πιάσω. Πρόσεχε!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τι γιορτή είναι την Κυριακή καλέ?

Κορίτσια αν θέλετε να βοηθήσετε στο θεμα του mothercare μπείτε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1409095#post1409095

και στείλτε και εσείς ένα ε-μάιλ μπας και βγάλουμε άκρη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τι γιορτή είναι την Κυριακή καλέ?

Κορίτσια αν θέλετε να βοηθήσετε στο θεμα του mothercare μπείτε εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1409095#post1409095

και στείλτε και εσείς ένα ε-μάιλ μπας και βγάλουμε άκρη!

καλέ 6 Δεκεμβρίου του Αγ.Νικολάου!!!!!!!

Ελευθερία σου ρθε και σένα τέτοιο μήνυμα; μήπως φταίει που οι παραγγελίες ερχόντουσαν διπλές; ξέρεις πότε θα ξεμπλοκάρει;

Φυσικά και μου ήρθε! Στο πηγάδι κατούρησα εγώ?Αχαχαχα! Δεν φταίνε η παραγγελίες καλέ?Ποια άλλη πήρε διπλή? Και όχι, δεν ξέρω πότε θα ξεμπλοκάρει αλλά εύχομαι άμεσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ας στείλουμε από ένα email διαμαρτυρίας όσες ψωνίζουμε μήπως και γίνει τίποτα..

εγώ πάλι τα έχω βάψει μαύρα με το θέμα της ίωσης.

η γιατρός μας είπε να εμβολιαστούμε και να μην την κρατάει κανένας αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

και βέβαια τα γνωστά σε κλειστούς χώρους πουθενά, να μην έχουμε επαφές με παιδιά που πάνε σχολείο κλπ (έτσι κι αλλιώς δεν την πάμε)

ενώ μέχρι τώρα ήταν πολύ χαλαρή.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλώς την Κλεό. Πώς πήγε η καροτσάδα σήμερα?

Και δεν με λες ρε κοπελιά...τι πρέπει να κάνω? Να πάω ντόκτορ????Μου είπαν ό,τι μπορεί να είναι και από το εμβόλιο!

Σήμερα πήγαμε αυτοκινητάδα και τζαμποβόλτα λόγω καιρού, εννοείται φύγαμε δινοντας πάλι 30 ευρά έτσι για πλάκα. Πήρα ό,τι υπάρχει από πιπίλα.

Κοίτα, προσπάθησε για 2-3 μέρες να μη το κουράζεις (ξέρω, ανέκδοτο, αλλά δε γίνεται αλλιώς, μόνο έτσι, αν χειροτερέψει θα πρέπει να το δέσεις κ να παίρνεις κ χάπια, δε νομίζω ότι θέλεις!). Λογικά θα ηρεμήσει αφού είναι αρχή. Και μη κάνεις τις ίδιες κινήσεις συνέχεια με το ίδιο χέρι.

Τώρα αν είναι από το εμβόλιο (οινκ οινκ) λογικά θα περάσει κ δε θα σε ξαναενοχλήσει!

Προχτές μίλησα με τη γιατρό στο τηλ για το θέμα της γρίπππης κλπ και μου είπε "μην ακούω βλακείες!"

Σήμερα έχουμε να πάμε να τη δει, θα ξαναμιλήσω να δω.

Προσωπικά έχω αποφασίσει να μη κλειστώ μέσα. Εννοείται προσέχουμε πολύ υγιεινή κ συνωστισμό αλλά μέχρι εκεί. Εναλλακτικές υπάρχουν πάντως για βόλτες.

κουκλόφατσα έχει και ξεχωρίζει βρε παιδί μου άντρας δε το μπερδεύεις με τίποτα!

τώρα διάβαζα τις συζητήσεις και των άλλων κοριτσιών, δε το χα πάρει χαμπάρι. κρίμαααα είχα ανυπομονησία.

τι έχει η μέρα; κάτι κακό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...