Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο το κανει καθε μερα?γιατι ειναι μερες που η δικια μου κοιμαται και μερες που δεν κοιμαται...μηπως μπορεις να ακολουθησεις καποιο προγραμμα?δηλαδη να την βαζεις το πρωι καποια συγκεκριμενη ωρα για να μαθει?εγω αυτο που κανω ειναι να την βαζω καθε μερα στις 10 και στην 1 στην κουνια της και ετσι εχει μαθει και κοιμαται.αν περασει η ωρα της εχει εκνευρισμο κ μετα δεν κοιμαται με τιποτα.και το βραδυ στις 7.

Τις τελευταίες μέρες το κάνει Τατιάνα μου...

άστα να πάνε...

Κοιμάται μια χαρά στην αγκαλιά μου και με το που την αφήνω κάτω, είτε στην κούμια είτε στο πορτ μπεμπέ, στο 2λεπτο ξυπνάει και κλαίει!!!

Τώρα κοιμάται και αν ακολουθήσει το χθεσινό της πρόγραμμα, πάλι στη 1 τη νύχτα θα ξανακοιμηθεί!

δεν ξέρω τι να πω...να περνάει κάποια φάση? ίσως το άλμα ανάπτυξης της 8ης εβδομάδας? δεν ξέρω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

honey τι έπαθε η μπουμπού με το πόσιμο???????

Γιατί θα πάμε την άλλη Πέμπτη και μας το έχει γράψει κι αυτό η παιδίατρος!

Το πόσιμο για τη γαστρεντερίτιδα ε??

Δεν είναι σίγουρο ότι θα σας πειράξει, είχα ανοίξει κ τόπικ στο παλιό φόρουμ γιατί είχα φρικάρει....τις περισσότερες δε τις πείραξε καθόλου, εμάς ίσως λόγω κ γοπ να μας πείραξε τόσο. Τι να πω, δε ξέρω, πάντως είναι σίγουρο για μας γιατί αυτά τα παθε για 3 μέρες και στις 2 δόσεις.

dIZLp2.pngtgMcp2.png

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Κακά κάθε 3 μέρες με ουρλιαχτά, άρνηση να φάει, πολύ κλάμα, γουλιές πολλές, υγρά στομαχου, ξύπνια όλη μέρα κ νύχτα με κάποια 10λεπτα ύπνου στην αγκαλιά μου μόνο. Αυτό 3-4 μέρες....κ στη 1η δόση κ στη 2η. Ισιωσε μετά τη 3η μέρα που πήρε το ομοιοπαθητικό.

αχ αυτό μας έλειπε τώρα...

Ελπίζω να μην πάθουμε τα ίδια γιατί θα πάθω νευρικό κλονισμό...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

άστα να πάνε...

Κοιμάται μια χαρά στην αγκαλιά μου και με το που την αφήνω κάτω, είτε στην κούμια είτε στο πορτ μπεμπέ, στο 2λεπτο ξυπνάει και κλαίει!!!

Τώρα κοιμάται και αν ακολουθήσει το χθεσινό της πρόγραμμα, πάλι στη 1 τη νύχτα θα ξανακοιμηθεί!

δεν ξέρω τι να πω...να περνάει κάποια φάση? ίσως το άλμα ανάπτυξης της 8ης εβδομάδας? δεν ξέρω...

οτι περνανε φασεις περνανε!!!!και εσυ δεν εχεις την ιδια ορεξη καθε μερα ουτε την ιδια διαθεση...δεν ειναι ρομποτακια!εχουν νομιζω και αυτα την δικα τους θελω.πολλα παιδακια το κανουν αυτο...και μενα ειναι μερες που κοιμαται και μολις την βαλω στην κουνια ξυπναει και ειναι κ μερες που δεν καταλαβαινει τιποτα!χτες ελεγαν για την αλλαγη της πανας την νυχτα.λοιπον εγω την αλλαζω και τη νυχτα και την πλενω.αν θελει να κοιμηθει κοιμαται.που βασικα τη νυχτα παντα θελει!προχτες την αλλαξα στην 1 εφαγε και ετυχε να κανει κακα,την ξαναλαξα και κοιμηθηκε σαν πουλακι!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

honey μου ειναι συντελεστες που λενε περιπου ποσο τρωνε τα παιδακια!εννοειται πως δεν ειναι απολυτοι.πολλα παιδακια τρωνε παραπανω και πολλα λιγοτερο.

που ειναι να τους δω κ γω???

dIZLp2.pngtgMcp2.png

Διαφημίσεις

οτι περνανε φασεις περνανε!!!!και εσυ δεν εχεις την ιδια ορεξη καθε μερα ουτε την ιδια διαθεση...δεν ειναι ρομποτακια!εχουν νομιζω και αυτα την δικα τους θελω.πολλα παιδακια το κανουν αυτο...και μενα ειναι μερες που κοιμαται και μολις την βαλω στην κουνια ξυπναει και ειναι κ μερες που δεν καταλαβαινει τιποτα!χτες ελεγαν για την αλλαγη της πανας την νυχτα.λοιπον εγω την αλλαζω και τη νυχτα και την πλενω.αν θελει να κοιμηθει κοιμαται.που βασικα τη νυχτα παντα θελει!προχτες την αλλαξα στην 1 εφαγε και ετυχε να κανει κακα,την ξαναλαξα και κοιμηθηκε σαν πουλακι!

τυχερή είσαι!

εμένα αν ξυπνήσει, είναιν δρόμος χωρίς επιστροφή! δύσκολα θα ξανακοιμηθεί!

Γιαυτό το βράδυ που τη σηκώνω για να φάει, την αλλάζω μέσα στα σκοτάδια και χωρίς να της μιλάω καθόλου...στις αρχές έκανα το λάθος και τις έλεγα τραγούδια και μετά για καμιά ώρα είχαμε πανηγύρια...τρελό περπάτημα κάτω απο τον απορροφητήρα μέχρι να ξανακοιμηθεί!

Πάνε τα ωραία μου κιλάκια απο την εγκυμοσύνη...εξανεμίστηκαν...και ήθελα να μου μείνουν 5-6...

17 κιλά έφυγαν στο πι και φι επειδή η δεσποινίς μου είχε αυπνίες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άστα να πάνε...

Τα ίδια και δω. Έχω παρατηρήσει ότι γουστάρει που χαζεύει γύρω γύρω αλλά αποκοιμιέται. Αν τον ακουμπήσω όμως κάπου αυτό σηματοδοτεί το τέλος του χαζέματος οπότε ξυπνάει και μου φωνάζει :) Τώρα γράφω με ΄΄ενα χέρι γιατί αποκοιμήθηκε πάνω μου...

καφέ πίνεις;

Τα ίδια και δω. Έχω παρατηρήσει ότι γουστάρει που χαζεύει γύρω γύρω αλλά αποκοιμιέται. Αν τον ακουμπήσω όμως κάπου αυτό σηματοδοτεί το τέλος του χαζέματος οπότε ξυπνάει και μου φωνάζει :) Τώρα γράφω με ΄΄ενα χέρι γιατί αποκοιμήθηκε πάνω μου...

καφέ πίνεις;

τα έχω κόψει όλα απο τότε που γέννησα...

ούτε καφέ πίνω,ούτε σοκολάτες τρώω(εκτός απο λευκή που επιτρέπεται),ούτε πράσινα λαχανικά, ούτε κρεμμύδια,σκόρδα,κλπ...

όλο πατάτες, ρύζι, μακαρόνια,μοσχάρι κ κοτόπουλο τρώω...

Τώρα λέω σιγά σιγά να αρχίσω να δοκιμάζω να προσθέτω τροφές...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χμμμμ η δικιά μου κοιμαται οπου κ να την αφησω, οκ, αλλα το θεμα ειναι οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να αποκοιμηθει χωρίς πιπιλα. Με τίποτα. Μόνο στο βραδινό μας στις 21.00 κοιμάται ξερή όσο τη κρατάω για ρέψιμο κ τη βαζω στη κούνια και οκ. Αλλά τα naps που κάνει μέσα στη μέρα απαραιτήτως με πιπιλα, αν της φυγει γινεται Κοσσοβο. Τι θα κανω?? Εξαρτιόμαστε απο μια πιπίλα....

dIZLp2.pngtgMcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...