Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο άντρας λέει μηπως φταίει κάτι που τρωω τωρα με τη δίαιτα κτλ..

Το μονο new entry στη διατροφη μου ειναι το λάχανο,λετε να φταιει αυτο?

Αλλα και πάλι σκεφτομαι την ημερα γιατι ειναι μια χαρα και το βράδυ αρχίζει το πανηγυρι?

Τι να πω,σημερα δε θα φαω λάχανο να δουμε.

Και στο κρεβάτι την παίρνω πολλες φορες γιατι βαριεμαι να σηκωνομαι καθε 3 και λίγο αλλά τα ίδια κάνει και εκει ίσως σε μικροτερο βαθμό.

Αυτο με τη μασχάλη το κανει και η δικιά μου πάντως.

Αντε να δουμε..υπομονη προς το παρόν.

Και δε φτανουν ολα αυτα,το πρωι στις 8 το μάτι γαρίδα, λες και εχει εσωτερικο ξυπνητήρι, δε μπορει να κοιμηθει λιγο παραπάνω να ξεκουραστώ και γω..

Ντινα μηπως το πουλάκι του πάει αριστερα-δεξιά και για αυτο του φευγουνε?

Εμεις τα simply dry εχουμε πολυ καιρο τωρα μια χαρα ειναι ναι, απλα οταν κάνει κακα,της φτάνουν μέχρι τον ώμο γιατι τα κάνει πολυ εκρηκτικά και βγαινουν απο το μπεμπιλίνο προς τα πάνω ειδικα αμα ειναι στο ριλάξ..άστα να πάνε!

Εκει βρεχει ρε κοριτσια? εδω γινεται ο κακος χαμος.

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια

Αγγελική το λάχανο είναι πολύ πιθανό να φταίει.

κόψτο, και εύχομαι γρήγορα περαστικά να ηρεμήσεις κι εσύ.

εδώ έφτιαξε πάντως ο καιρός, σκέφτομαι μήπως πάμε και βόλτα!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλημέρα σας!

Κι εδώ βρέχει σήμερα!

Εμένα ενώ του είχε περάσει η βραδινή ανησυχία και γκρίνια την ξανάρχισε λίγες μέρες, 7-10 περίπου δεν ξέρει τι θέλει, δεν κάθεται πουθενά, μόνο αγκαλιά και βόλτα και πάλι να κλαίει, τρώει, σε 1, 1,5 ώρα του ξαναδίνω λέω μήπως πεινάει αλλά δεν τρώει πολύ,κοιμάται 10 λεπτά και ξυπνάει, τι έπαθε πάλι, στην αρχή κι εμένα τα έκανε αυτά! ελπίζω να του περάσει, εχτές είχα και πονοκέφαλο και νόμιζα θα πέσω κάτω με το παιδί έτσι που είχα ζαλιστεί!

Αγγελική υπομονή και να ξεκουράζεσαι λίγο όταν έρχεται ο άντρας σου, πιστεύω θα περάσει, κρίση είναι που τα πιάνει για λίγες μέρες μάλλον!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ο άντρας λέει μηπως φταίει κάτι που τρωω τωρα με τη δίαιτα κτλ..

Το μονο new entry στη διατροφη μου ειναι το λάχανο,λετε να φταιει αυτο?

Αλλα και πάλι σκεφτομαι την ημερα γιατι ειναι μια χαρα και το βράδυ αρχίζει το πανηγυρι?

Τι να πω,σημερα δε θα φαω λάχανο να δουμε.

Και στο κρεβάτι την παίρνω πολλες φορες γιατι βαριεμαι να σηκωνομαι καθε 3 και λίγο αλλά τα ίδια κάνει και εκει ίσως σε μικροτερο βαθμό.

Αυτο με τη μασχάλη το κανει και η δικιά μου πάντως.

Αντε να δουμε..υπομονη προς το παρόν.

Και δε φτανουν ολα αυτα,το πρωι στις 8 το μάτι γαρίδα, λες και εχει εσωτερικο ξυπνητήρι, δε μπορει να κοιμηθει λιγο παραπάνω να ξεκουραστώ και γω..

Ντινα μηπως το πουλάκι του πάει αριστερα-δεξιά και για αυτο του φευγουνε?

Εμεις τα simply dry εχουμε πολυ καιρο τωρα μια χαρα ειναι ναι, απλα οταν κάνει κακα,της φτάνουν μέχρι τον ώμο γιατι τα κάνει πολυ εκρηκτικά και βγαινουν απο το μπεμπιλίνο προς τα πάνω ειδικα αμα ειναι στο ριλάξ..άστα να πάνε!

Εκει βρεχει ρε κοριτσια? εδω γινεται ο κακος χαμος.

Eδώ στο Περιστέρι ετοιμάζεται για βροχή!!!

Πληρώθηκα αλλά πήρα -250 απο αυτά που περίμενα!!!Κρίμα!!!:(

Μιά χαρα τα simply dry και μόνο 12.99 οι 50 πάνες!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερούδια.

Μαλλον άλλαξε το εσωτερικό της ρολόι.

Κοιμάται στάνταρ 21.00-7.00 πλέον. Εγερτήριο πρωινό λοιπόν κ άντε πες μου εσύ τι να τη κάνω μετά τόσες ώρες. Τώρα την άφησα στο ριλάξ στη ξαπλωτή θέση και έτριβε τη μούρη της δέκα ώρες, γκρίνια, κόκκινα μάτια, έβγαινε συνέχεια η πιπίλα. Αλλά εγώ εκεί! Πείσμα. Οχι δε θα τη σηκώσω! Της χάιδευα το κεφαλάκι κ της έλεγα σσσσσ και νάνι νάνι. Οχι συνέχεια εννοείται, πήγαινα κ ερχόμουν. Ε είδε κ αποείδε κ κοιμήθηκε σε κανα 15λεπτο.

Εντωμεταξύ μάλλον έχει κολλήσει από τη Μανταλενομπέμπα κ θέλει να γίνει κ αυτή τοπ μόντελ. Νηστική όλη νύχτα κ το πρωί 60γρμ. Της ξαναδωσα στις 9 κ ήπιε με το ζόρι άλλα 80. Η κυρία θεωρούσε το μπιμπερό πιπίλα, κ όταν της το έβγαζα τσίριζε. ΤΙ ΧΑΪΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ??? ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΛΕΩ!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ντινάκι δεν είναι στάνταρ ο μισθός σου??

εγώ τώρα είμαι στην άδεια μειωμένου ωραρίου κ ευτυχώς για 3,5 μήνες θα πληρώνομαι κανονικά. Προχτές μου τα βαλαν και ήταν κατιτίς παραπάνω. Παίζει επίδομα παιδιού?? Δε ξέρω...δε με χαλάει ότι κ ναναι! Θα πέσει λιτότητα μετά με τα λεφτά του οαεδ για το 6μηνο.

Simply dry παρήγγειλα κ γω.

Σας είπα ότι βάζω παραγγγελία στο σούπερ μέσω νετ ε?? Πολύ πολύ βολικό! Γλιτώσαμε κουβάλημα τρελό! Και δε πάρασύρομαι κιόλας να παίρνω ότι αηδιούλα βρω μπροστά μου!

Ντινάκι δεν είναι στάνταρ ο μισθός σου??

εγώ τώρα είμαι στην άδεια μειωμένου ωραρίου κ ευτυχώς για 3,5 μήνες θα πληρώνομαι κανονικά. Προχτές μου τα βαλαν και ήταν κατιτίς παραπάνω. Παίζει επίδομα παιδιού?? Δε ξέρω...δε με χαλάει ότι κ ναναι! Θα πέσει λιτότητα μετά με τα λεφτά του οαεδ για το 6μηνο.

Simply dry παρήγγειλα κ γω.

Σας είπα ότι βάζω παραγγγελία στο σούπερ μέσω νετ ε?? Πολύ πολύ βολικό! Γλιτώσαμε κουβάλημα τρελό! Και δε πάρασύρομαι κιόλας να παίρνω ότι αηδιούλα βρω μπροστά μου!

Άκυρο τα σωστά χρήματα πήρα!Εγώ είχα υπολογίσει λάθος!Είπα και εγώ αφου δεν κάνουν τέτοια ίσα ίσα που μου έδιναν και παραπάνω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ρε τι λέτε για το Mothercare??

ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι ανηθικο κ ραστιστικό. Δε κατάλαβα, online store είναι! Δηλαδή?? Πχ από το ebay δε μπορούμε να ψωνίσουμε?? Δε στέκει!

Α θα γίνει χαμός!

Κλεό πόσους μήνες θα κάθεσαι καλέ???

Σύνολο 15.

2 μήνες πριν 2 μετά τη γέννα.

3,5 μήνες η άδεια μειωμένου ωραρίου.

6 οαεδ.

22 εργάσιμες άδεια 2010.

Λέω να ζητήσω κ 1-2 μήνες άνευ αποδοχών. Αν δεχτούν.

Διαφημίσεις

Σύνολο 15.

2 μήνες πριν 2 μετά τη γέννα.

3,5 μήνες η άδεια μειωμένου ωραρίου.

6 οαεδ.

22 εργάσιμες άδεια 2010.

Λέω να ζητήσω κ 1-2 μήνες άνευ αποδοχών. Αν δεχτούν.

...και αν μείνεις και έγκυος στο 2ο καπάκι :D????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

...και αν μείνεις και έγκυος στο 2ο καπάκι :D????

Χεχε άλλο τόσο!!! και πρόσθεσε κ 8 μήνες εγκυμοσύνης (που δε σκοπεύω να πηγαίνω όταν δε μπορώ όπως έκανα)....όταν δεν είμαι καλά δε πάω, τέλος. Τώρα πήγαινα κ τράβηξα το διάολό μου....γι'αυτό βγήκε πειραγμένο το παιδί!

Αγγελική το λάχανο είναι πολύ πιθανόν να φταίει, προκαλεί αέρια και φουσκώματα. Εγώ την έπαθα 2-3 φορές και τώρα το αποφεύγω όπως ο Διάβολος το Λιβάνι.

Αυτό που σου κάνιε να κοιμάται στην αγκαλιά σου και μόλις την βάζεις κάτω να ξυπνάει το έκανε εμένα σαν νεογέννητο και για πολύ καιρό. Δοκίμασες να την κοιμίζεις στο καρότσι? Δηλαδή με κούνημα? Εγώ αυτό κάνω και έχω βρει την υγειά μου. Μόλις τον κόψω να νυστάζει τον κουνάει 1-2 λεπτά στο καρότσι και κοιμάται σαν πουλάκι. Έτσι δεν τρέμω ούτε στην σκέψη πώς???θα τον ακουμπήσω κάπου, ούτε τον έχω αγκαλιά ή στο βυζί να κοιμηθεί όπως συνήθιζε να κάνει. Με το φαγητό της πώς πάει? Τρώει κανονικά τώρα??

Ντινάκι τα baby dry είναι καλά αλλά 1-2 φορές που βράχηκε και εμένα είναι γιατί δεν του είχα βάλει καλά την πάνα. Για την ακρίβεια παλεύουμε κάθε που τον αλλάζω και δεν την είχα κλείσει σωστά. Πρόσεξέ το. Τα simply dry του τα βάζω την ημέρα και είναι σούπερ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...