Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eyxaristo poli koritsaki mou, axxx makari. pantos koritsia tin idia mera tha prepei na kano to test exo pali tis idies imerominies periodo opote 15-16 dekembriou an den exo adiathetisi tha kano test.

Tis brontes kai tis kategides tis latrebo arki na eimai sto spitaki mou kai oxi sto dromo :)

Α!!!Είμαι σίγουρη πως όλες θα ουρλιάζουμε σαν τρελες εάν δεις ++++(το έβαλα πολλές φορές για να γίνει)!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Eλευθερία στην παραγγελεία που έστειλα έβαλα καταλάθος ένα παντελόνι διπλό.Έστειλα email αμέσως και του το έγραψα.Έχεις υπόψη σου τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση?Επειδή εσύ τα ψάχνεις όλα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινάκι άσε τον μπέμπη ήσυχο. Οι κατρουλίτσες θα τον ζεσταίνουν κιόλας μην τις φοβάσαι. Χιχιχι!

Μαρίτα το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ να σου πω την αλήθεια για τα Mothercare. Μου είπαν ο,τι προς το παρόν δεν μπορούν να στείλουν Ελλάδα και να παρακολουθώ το site τους για το πότε θα μπορούν και πάλι να στείλουν στην χώρα μας. Τι να πω δεν ξέρω!!! Μεγάλο χτύπημα λέμε!!!

Αγγελική εγώ νομίζω ό,τι δεν περνάει τίποτα από Τελωνείο εφόσον είναι Ευρωπαική χώρα αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

Τι πάει να πει να παρακολουθούμε το σάιτ για να δούμε πότε και αν θα ξαναστείλουν Ελλάδα? Πού θα το γράφει δλδ? Είναι και τόσο χαώδες που άντε να βγάλεις άκρη! Κρίμα ρε γμτ γιατί αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο τότε εγώ απεργώ από τα εδώ καταστήματα! Δε δίνω εγώ λεφτά στους κλέφτες! Μα διπλάσια τιμή???

Συναδέλφισσα δε σου απάντησα στο πμ το ξέχασα με το να μην μπορώ να στείλω από εδώ είπα θα σου στείλω από το πάρεντς... πέρασε η μέρα...πάει! Με λίγα λόγια... ω ναι!!! Ξέρεις και καμία που να μην το κάνει??? Σε λίγες μέρες τα ίδια θα σας γράφω!

Διαφημίσεις

Eλευθερία στην παραγγελεία που έστειλα έβαλα καταλάθος ένα παντελόνι διπλό.Έστειλα email αμέσως και του το έγραψα.Έχεις υπόψη σου τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση?Επειδή εσύ τα ψάχνεις όλα!

Ντινάκι δεν έχω ιδέα!!!Πότε έστειλες την παραγγελία? Μακάρι να βγω ψεύτρα αλλά αμφιβάλλω αν θα λάβεις όχι 2 αλλά ούτε 1 παντελόνι!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταριάκι 'στάχτη στα μάτια' ήταν αυτό 'να παρακολουθείτε το site για να μην τους πρήζουμε!!! Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη...πιστεύω ότι ό,τι ψωνίσαμε ψωνίσαμε!

Αχ λες????? ΚΛΑΨ!!! Μιλάμε τα έχω βάψει μαύρα!!! Έχω τρελά νεύρα και είναι αυτό αιτία! Και στις άλλες χώρες τις Ευρώπης δε θα στέλνουν άραγε? Έχω τη φίλη μου στην Αγγλία αλλά δε μου πάει να τη χώνω να μου φέρνει κανένα πραματάκι όταν θα έρχεται. Δεν ξέρω κι αν το κατάστημα στο Πρέστον είναι κοντά στο σπίτι της μην την αγγαρεύω! Αλλά με τρώει ο πισινός μου!!! χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...