Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου έγραψαν ό,τι έχουν πρόβλημα με το Τελωνείο και δεν ξέρουν πότε θα επιλυθεί. Έχει γίνει dispatched η παραγγελία σου?Χρήματα έχουν πάρει? Γιατί εμένα δεν με χρέωσαν καν και ακύρωσαν την παραγγελία!

Κάτσε να δω... αλλά άρχισε να κλαίει και το λυσσασμένο...θα προλάβω???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχαχα! Με τσι γείες μας φιλενάδα!!! Εμένα δεν κλαίει και δεν μπορώ να πω ό,τι τον σηκώνω όλη μέρα, του το έκοψα το χούι αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω και από τα μάτια μου!! Τσαμπουκαλεύεται ανοιχτά λέμε!!!

Α να σου πω να γελάσεις. Ο Στέφανος κάθε βραδάκι μου λέει ό,τι πονάει το στομάχι του! Και ξέρεις τι είναι? Μετά που θα φάει τον σηκώνει και του κάθεται το φαγητό στο στομάχι. Αχαχαχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Να συμφωνήσω με τις προλαλήσασες: Μανταλένα κούκλα και εσύ και τα μωρά σου. να είστε όλοι σας καλά!

Ελευθερία πριν λίγες μέρες είχα αφήσει τον έναν μπέμπη λυτό στο ρηλάξ και μπήκα δύο λεπτά στο πάρκινγκ να κάνω μια δουλειά. άκουσα κλάματα και μόλις γύρισα τον βρήκα στο... χαλί να κλαίει. δεν χτύπησε, απο την τρομάρα του έκλαιγε αλλά είναι ενδεικτικό του ότι τα πιτσιρίκια μας έχουν πάρει δρόμο. και που είσαι ακομη δηλαδή.

κορίτσια εμείς είχαμε παραγγείλει απο το mothercare στα τέλη του προηγούμενου μήνα. μας έστειλαν τα πράγματα εκτος από δύο τα οποία μας έγραφαν ότι θα μας τα έστελναν σε τρεις εβδομάδες. όμως δεν μας τα έστειλαν ποτέ. αντίθετα πριν λίγες μέρες, την περασμένη Παρασκευή μας έστειλαν μαιλ με το οποίο μας ενημέρωναν ότι μας επέστρεψαν τα λεφτά στην πιστωτική κάρτα και ακύρωσαν την παραγγελία.

θέλω να πιστεύω ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά εδώ και καιρό που το συζήταγα με τον άντρα μου και του έλεγα ότι κάνουμε κουβέντα για αυτές τις αγορές εδώ μέσα μου έλεγε: μην το δημοσιοποιείται τόσο πολυ στο ίντερνετ γιατί η εταιρεία που έχει τα mothercare εδώ, και παρεμπιπτόντως ειναι μεγάλη, έχει πολύ μεγάλες απώλειες αν όλοι ψωνίζουν απ' έξω και δεν αποκλείεται να ζητήσει από την μητρική να βγάλει την Ελλάδα από τον κατάλογο των χωρών που εξυπηρετεί. θέλω να πιστεύω ότι δεν τρέχει κατι τέτοιο αλλά αυτή η εξέλιξη δεν μου αρέσει καθολου. οχι τίποτα άλλο είχαμε φτιάξει και μια καινούργια παραγγελία και ήμαστα έτοιμοι να στην στείλουμε.

fYFap3.pngIV83p3.png

, έχει πολύ μεγάλες απώλειες αν όλοι ψωνίζουν απ' έξω και δεν αποκλείεται να ζητήσει από την μητρική να βγάλει την Ελλάδα από τον κατάλογο των χωρών που εξυπηρετεί. θέλω να πιστεύω ότι δεν τρέχει κατι τέτοιο αλλά αυτή η εξέλιξη δεν μου αρέσει καθολου. οχι τίποτα άλλο είχαμε φτιάξει και μια καινούργια παραγγελία και ήμαστα έτοιμοι να στην στείλουμε.

Εμενα κατι τετοιο μου μυριζει..

Συγγνωμη κιολας απο τα λίγα που ξέρω οι αγορες ρουχων δεν περνάνε τελωνείο.

Αν καποια αλλη κοπελα γνωριζει περισσότερα να μας δωσει τα φώτα της!!

Ντινάκι άσε τον μπέμπη ήσυχο. Οι κατρουλίτσες θα τον ζεσταίνουν κιόλας μην τις φοβάσαι. Χιχιχι!

Μαρίτα το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ να σου πω την αλήθεια για τα Mothercare. Μου είπαν ο,τι προς το παρόν δεν μπορούν να στείλουν Ελλάδα και να παρακολουθώ το site τους για το πότε θα μπορούν και πάλι να στείλουν στην χώρα μας. Τι να πω δεν ξέρω!!! Μεγάλο χτύπημα λέμε!!!

Αγγελική εγώ νομίζω ό,τι δεν περνάει τίποτα από Τελωνείο εφόσον είναι Ευρωπαική χώρα αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι άσε τον μπέμπη ήσυχο. Οι κατρουλίτσες θα τον ζεσταίνουν κιόλας μην τις φοβάσαι. Χιχιχι!

Μαρίτα το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ να σου πω την αλήθεια για τα Mothercare. Μου είπαν ο,τι προς το παρόν δεν μπορούν να στείλουν Ελλάδα και να παρακολουθώ το site τους για το πότε θα μπορούν και πάλι να στείλουν στην χώρα μας. Τι να πω δεν ξέρω!!! Μεγάλο χτύπημα λέμε!!!

Αγγελική εγώ νομίζω ό,τι δεν περνάει τίποτα από Τελωνείο εφόσον είναι Ευρωπαική χώρα αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

Αυτό μου είπε και η μαμά μου!!!Καλά δεν τον ενοχλεί???Και του φοράω και το φορμάκι αρκουδάκι που λέγαμε εχθές!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμένα δεν μου ήρθε ακριβώς ε-μάιλ. Εγώ τους ρώτησα γιατί δεν τα έχουν στείλει ακόμη και μου απάντησαν ό,τι δεν μπορούν να τα στείλουν. Η δικαιολογία του Τελωνείου μου φαίνεται μούφα όσο το σκέφτομαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπερα, γραφω στα γρηγορα γιατι η μικρη εχει γκρινια, που την κληρονομησε ηθελα κ να ξερα.

Λοιπον εγραφα και νωριτερα αλλα ειμαι πολυ γκαντεμω, πάνω που ελεγα οτι εβρεχε του σκοτωμου και οτι ημουν μονη και φοβομουν και ευχομαι να μη γινει ΠΑΛΙ καμια διακοπη..τσαφ κοβεται το ρευμα...ξαναρθε μετα απο 15' αλλα βαριομουν να ξαναγραψω και αποφασισα να κοιμηθω, κοιμιζω τη μπεμπα στον καναπέ και την πέφτω και γω απο δίπλα..

ξυπνάω απο τα κλάματά της, ανοιγω τα μάτια θεοσκότεινα παντου,παλι διακοπη ειχε γινει,να ριχνει κατι βροντες και να τριζουν τα τζάμια και να κλαει η μπεμπα..

αφηστε ταινια τρομου γυριζα ανετα.

Αννουλα σε ευχαριστω για την επεξηγηση, ημουν και 3η δέσμη τρομάρα μου, μονο το ορώ θυμάμαι να κλίνω και τον όρο της τραγωδίας!Κατα τα αλλα αγαπημενο-λατρεμενο μαθημα τα αρχαία αλλά με φάγανε οι ερωτες!

Αντριάννα ευχομαι να μεγαλωνει ενα σποράκι μεσα σου!!!

Προς το παρον βλέπω οτι τα κρητικάτσα μας βγηκαν πιο ζορικα ε??!!!

Λοιπον σας αφηνω μη ξαναγινει διακοπη και συγχυστω,

Μανταλένα εισαι κουκλάρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Φιλιά

Eyxaristo poli koritsaki mou, axxx makari. pantos koritsia tin idia mera tha prepei na kano to test exo pali tis idies imerominies periodo opote 15-16 dekembriou an den exo adiathetisi tha kano test.

Tis brontes kai tis kategides tis latrebo arki na eimai sto spitaki mou kai oxi sto dromo :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Λοιπόν κορίτσια η φίλη μου μου είπε ότι θέλει μπλουζάκια χοντρά χειμωνιάτικα για το αστεράκι-βαφτιστήρι μου!!!!! Οποτε θα του παρω από το lapin 2 καλά και 2 πρόχειρα από το μπένετον. Επίσης θα του παρω ένα memory box για να βαλει μεσα το φαλάκι του και το βραχιολακι της κλινικης. Επίσης θα του πάρω ένα κουμπαρά. Επίσης θέλω να του πάρω αυτά που είναι σα ποδηλατάκια και τα σπρώχνεις αλλά δεν ξέρω πώς τα λένε. Ξέρει καμιά σας και που μπορώ να τα βρω?????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...