Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες σας! Χάλασε πάλι ο καιρός και κατεβαίνει τρελλή βροχή προς Αττική!

Είχαμε επισκέψεις πρωί πρωί και μας έχει πιάσει λόξυγγας από τα γέλια και τις κουβέντες :)

Τι να περιμένω απόψε μετά το πρώτο εμβόλιο βρε κοριτσόπουλα;

Ρε Μαρακι κι εμενα μ'αρεσε παρα πολυ αυτο το κεικ.Αφου οταν το εβλεπα μου ετρεχαν τα σαλια.Θα ηθελα κι εγω να το κανω.Κανει ομως να φαμε?Αφου εχει καφε

Ευμορφία μου εγώ πίνω καφεδάκι 1 την ημέρα γιατί δεν βλέπω να τον πειράζει. Οπότε λίγο κεικ θα το φάω :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

6800????

ασε δεν χωραει στα ρουχα της!σε λιγο θα φοραει τα δικα μας!

Ναι καλη ειναι δεν εχουμε προβλημα,απλα με το θηλασμο δε ξερεις ποσο τρωει και εισαι πάντα με το άγχος..μονο οταν ανεβει στη ζυγαρια ησυχάζεις.

Βαλε καμια φωτο να τη δουμε τη μπουμπου σου!

και εγω το εχω αγχος!αλλα καθε βδομαδα που την ζυγιζω ηρεμω!

όπως λες sunny... το κάθε παιδί έχει τις ανάγκες του! εμένα τρώει γύρω στα 190 με 200 ml ανά 3-4 ώρες και τελευταία δείχνει ότι δεν του φτάνουν! αχχχ στα φανάρια να ζητιανεύω το γάλα του θα με καταντήσει αυτό το παιδί! χιχιχιχιχι

(σοβαρά όμως.. ζωή και όρεξη να έχει να τρώει όσο θέλει το φουσκαρίνι μου!)

ποσα γευματα?γιατι εμενα τωρα πια τρωει 5 μπορει και 4....οσο μεγαλωνουν ας πουμε οτι τρωνε λιγοτερο.για να καταλαβεις τι εννοω οταν ειναι 1 μηνα τρωνε 150 φορες το βαρος τους δηλαδη αν ηταν 4.5 κιλα 700 ml περιπου...τωρα που ειναι 2 μηνων τρωνε περιπου 120 φορες το βαρος τους δηλαδη αν ειναι 6.5 κιλα 780...και σκεψου οτι ειναι και 2 κιλα παραπανω...δηλαδη δεν ισχυει οτι οσο μεγαλωνουν τρωνε πιο πολυ γιατι ο συντελεστης μικραινει....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα σας!

πωπω τι παλιόκαιρος είναι αυτός σήμερα???

Κορίτσια είμαι στεναχωρημένη...δεν ξέρω τι να κάνω...

Καταρχήν έχουμε το θέμα του ύπνου της μπέμπας...αρνείται να κοιμηθεί όλη τη μέρα....χθες απο τις 12:15 το μεσημέρι ξανακοιμήθηκε στη μια το βράδυ!

Και επειδή κατά τη διάρκεια της μέρας προφανώς νύσταζε αλλά δεν κοιμόταν, είχαμε γκρίνια....συνέχεια όμως...

Και μετά είχαμε το άλλο...κατά τις 7-8 το βράδυ κάθε μέρα αισθάνομαι και τα δυο στήθη τελείως άδεια....και όταν βάζω τη μικρή εκείνες τις ώρες να θηλάσει, τσαντίζεται που πρέπει να καταβάλλει προσπάθεια για να φάει και τελικά καταλήγει με την πιπίλα στο στόμα...

Και αγχώνομαι εγώ γιατί δε μπορώ να καταλάβω πότε και αν χορταίνει...

αφού κλαίει απο γκρίνια συνέχεια και δεν ξέρω πότε είναι και απο πείνα!

Δεν ξέρω τι να κάνω...

πάντως απο βρεγμένες πάνες είναι εντάξει...τα κακά μας ελλατώθηκαν πάρα πολύ. Χθες δεν έκανε καθόλου και σήμερα το πρωί που έκανε, ήταν λίγα...

ουφ...έχω αγχωθεί...

να πάρω μαγιά μπύρας να αυξήσω την παραγωγή μου????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εμάς Μαράκι το πενταβάκ (το πρώτο που κάναμε ) δε μας πείραξε αθόλου. Το πόσιμο για τη γαστρεντερίτιδα (το προαιρετικό) μας τάραξε, κ η 1η δόση κ η 2η.

dIZLp2.pngtgMcp2.png

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Α μακάρι να πάνε όλα καλά! Θα έρθει και ο Γιώργης μου

σε λίγο να πάμε παρέα :)

Καλημέρα σας!

Καταρχήν έχουμε το θέμα του ύπνου της μπέμπας...αρνείται να κοιμηθεί όλη τη μέρα....χθες απο τις 12:15 το μεσημέρι ξανακοιμήθηκε στη μια το βράδυ!

Και επειδή κατά τη διάρκεια της μέρας προφανώς νύσταζε αλλά δεν κοιμόταν, είχαμε γκρίνια....συνέχεια όμως...

Και μετά είχαμε το άλλο...κατά τις 7-8 το βράδυ κάθε μέρα αισθάνομαι και τα δυο στήθη τελείως άδεια....και όταν βάζω τη μικρή εκείνες τις ώρες να θηλάσει, τσαντίζεται που πρέπει να καταβάλλει προσπάθεια για να φάει και τελικά καταλήγει με την πιπίλα στο στόμα...

Και αγχώνομαι εγώ γιατί δε μπορώ να καταλάβω πότε και αν χορταίνει...

αφού κλαίει απο γκρίνια συνέχεια και δεν ξέρω πότε είναι και απο πείνα!

Δεν ξέρω τι να κάνω...

πάντως απο βρεγμένες πάνες είναι εντάξει...τα κακά μας ελλατώθηκαν πάρα πολύ. Χθες δεν έκανε καθόλου και σήμερα το πρωί που έκανε, ήταν λίγα...

ουφ...έχω αγχωθεί...

να πάρω μαγιά μπύρας να αυξήσω την παραγωγή μου????

Σοφούλα καλημέρα! Βρέχει πολύ εκεί κάτω ε;

Όταν λες τσαντίζεται, εννοείς ότι αρχίζει να κλαίει;

Μετά την εδραίωση της γαλουχίας, δεν είναι απαραίτητο να αισθάνεσαι το στήθος τσίτα (εγώ το παθαίνω πλέον μόνο όταν το ροκ μωρό κοιμάται όλη νύχτα - δηλ. 3 φορές μέχρι τώρα).

Αν η μικρή αφήνει το στήθος από μόνη της και σου μοιάζει ευχαριστημένη, τότε χορταίνει και δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι.

Ο καλύτερος τρόπος να αυξήσεις την παραγωγή σου είναι να βάζεις το μωρό στο στήθος και ας πιπιλίζει μόνο.

Εμάς Μαράκι το πενταβάκ (το πρώτο που κάναμε ) δε μας πείραξε αθόλου. Το πόσιμο για τη γαστρεντερίτιδα (το προαιρετικό) μας τάραξε, κ η 1η δόση κ η 2η.

honey επειδη ειχα χασει επεισοδια δεν καταλαβα τι ειχε παθει η μικρουλα με το ποσιμο?εμας ευτυχως δεν επαθε τιποτα το μονο που βλεπω πιο αραια τα κακα της απο τοτε που το εκανε!

Διαφημίσεις

Α μακάρι να πάνε όλα καλά! Θα έρθει και ο Γιώργης μου

σε λίγο να πάμε παρέα :)

Σοφούλα καλημέρα! Βρέχει πολύ εκεί κάτω ε;

Όταν λες τσαντίζεται, εννοείς ότι αρχίζει να κλαίει;

Μετά την εδραίωση της γαλουχίας, δεν είναι απαραίτητο να αισθάνεσαι το στήθος τσίτα (εγώ το παθαίνω πλέον μόνο όταν το ροκ μωρό κοιμάται όλη νύχτα - δηλ. 3 φορές μέχρι τώρα).

Αν η μικρή αφήνει το στήθος από μόνη της και σου μοιάζει ευχαριστημένη, τότε χορταίνει και δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι.

Ο καλύτερος τρόπος να αυξήσεις την παραγωγή σου είναι να βάζεις το μωρό στο στήθος και ας πιπιλίζει μόνο.

Ναι Μαράκι! τρελή βροχή ρίχνει και όλο το βράδυ φύσαγε τόσο πολύ που νόμιζα οτι θα ξεκολλήσει η τέντα!

Το ξέρω οτι δεν χρειάζεται να είναι το στήθος τσίτα αλλά η μικρή μου εκείνες τις ώρες που ανέφερα, όταν τη βάλω να θηλάσει, τρώει κανένα 2λεπτο άντε το πολύ 3 λεπτο και μετά με σπρώχνει και αρχίζει να κλαίει! Μόλις της βάλω την πιπίλα στο στόμα σταματάει! Προσπαθώ να την ξεγελάσω και της βγάζω γρήγορα την πιπίλα και την αντικαθιστώ με το στήθος και πλαντάζει στο κλάμα!

Πραγματικά στεναχωριέμαι πολύ...δεν ξέρω τι να κάνω...

Χορταίνει??? κι αν δε χορταίνει τότε ακόμα και με την πιπίλα δε θα έκλαιγε?? Γίνεται ένα μωρό να πεινάει και να μην κλαίει????????

άσε που αυτό που προτείνεις για να αυξήσω την παραγωγή το βλέπω δύσκολο....δε θέλει να κάθεται στο στήθος να πιπιλίζει! στο στήθος κάθεται μόνο για να φάει κανονικά...με το που θα τελειώσει τραβιέται για να φύγει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα σας!

αυτο το κανει καθε μερα?γιατι ειναι μερες που η δικια μου κοιμαται και μερες που δεν κοιμαται...μηπως μπορεις να ακολουθησεις καποιο προγραμμα?δηλαδη να την βαζεις το πρωι καποια συγκεκριμενη ωρα για να μαθει?εγω αυτο που κανω ειναι να την βαζω καθε μερα στις 10 και στην 1 στην κουνια της και ετσι εχει μαθει και κοιμαται.αν περασει η ωρα της εχει εκνευρισμο κ μετα δεν κοιμαται με τιποτα.και το βραδυ στις 7.

honey τι έπαθε η μπουμπού με το πόσιμο???????

Γιατί θα πάμε την άλλη Πέμπτη και μας το έχει γράψει κι αυτό η παιδίατρος!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

honey επειδη ειχα χασει επεισοδια δεν καταλαβα τι ειχε παθει η μικρουλα με το ποσιμο?εμας ευτυχως δεν επαθε τιποτα το μονο που βλεπω πιο αραια τα κακα της απο τοτε που το εκανε!

Κακά κάθε 3 μέρες με ουρλιαχτά, άρνηση να φάει, πολύ κλάμα, γουλιές πολλές, υγρά στομαχου, ξύπνια όλη μέρα κ νύχτα με κάποια 10λεπτα ύπνου στην αγκαλιά μου μόνο. Αυτό 3-4 μέρες....κ στη 1η δόση κ στη 2η. Ισιωσε μετά τη 3η μέρα που πήρε το ομοιοπαθητικό.

dIZLp2.pngtgMcp2.png

ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!

ποσα γευματα?γιατι εμενα τωρα πια τρωει 5 μπορει και 4....οσο μεγαλωνουν ας πουμε οτι τρωνε λιγοτερο.για να καταλαβεις τι εννοω οταν ειναι 1 μηνα τρωνε 150 φορες το βαρος τους δηλαδη αν ηταν 4.5 κιλα 700 ml περιπου...τωρα που ειναι 2 μηνων τρωνε περιπου 120 φορες το βαρος τους δηλαδη αν ειναι 6.5 κιλα 780...και σκεψου οτι ειναι και 2 κιλα παραπανω...δηλαδη δεν ισχυει οτι οσο μεγαλωνουν τρωνε πιο πολυ γιατι ο συντελεστης μικραινει....

γεύματα 4-5... τελευταία μου κάνει 4. ο συντελεστης για τους 3 μήνες πόσο είναι;

uE9Mp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...