Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ συμπεθέρα με αυτή τη θέα θάλασσα-πιάτο κι εμένα θα μ επιαναν τα συναισθηματικά μου!

Καλά μη νομίζεις, την έχω συνηθίσει τόσα χρόνια κ δε μου κάνει αίσθηση συχνά.

Ε στην εγκυμοσύνη μόνο πέρασα 3 μήνες στη βεράντα στη κούνια!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιος σου είπε Μαράκι ό,τι οι άντρες μας βλέπουν τα λάθη? Ο δικός μου μία μόνο φορά παραδέχτηκε πως ήταν φάουλ η μαμά του και αυτό γιατί ήξερε πως αν δεν το παραδεχτεί δεν θα ξαναπατήσω στους δικούς του. 'Ηταν τότε που έμεινα έγκυος και απέβαλα και έκανε 2,5 μήνες να πάρει ένα τηλ να δει τι κάνω. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα παιδιά και αν κάνω αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εχω πάθει μεγάλη χαρά!

Ρουφάει τη πιπίλα νουκ εδώ και 15 λεπτά χωρίς να της πέσει καθόλου, πωπω θα τρελαθώ!

Αυτή που έχει κ ο Μανού, σε ροζ βεβαίως βεβαιως.

Πωπω Αννούλα, είδα το Μανού τη Κυριακή κ λέω δε της τη ξαναδίνω μπας και??

Και ναι, μάλλον πιάνει! Οεοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Θα πάω να αγοράσω αύριο κιάλλες απτη χαρά μου κ θα τις πετάξω τις ρημαδοκίκο που όλο τις χάνει!

Tις nuk είναι θαυματουργές και μένα ΄μόνο αυτές κρατάει ο μπέμπης και εκεί που δεν ήθελε πιπίλα κοιμάται μόνο με αυτή!!!Αφου τώρα σκέφτομαι όταν πρέπει πως θα την κόψει???Τρέεεελα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Να στειλουμε ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρεία!!!!!!!

Και μενα μονο nuk πιανει.

Με πηρε η πεθερα και συν τοις αλλοις της λεω οτι τωρα που θα ερθουμε να μην εχει κατα νου να μαζεψει τη σαρα & τη μάρα να δουν το μωρο γιατι θα ερθουνε σπιτι και μεις θα λειπουμε!!!!

Και της ειπα να κλεισει και ενα δωμάτιο στο Δαφνί να υπάρχει για να πηγαινοέρχεται (επειδη μου ειπε οτι θα τρελαθεί οταν θα δει τη μπέμπα).χαχαχα

Αγγελίνα εσύ τα χώνεις γερά!!!

σα και σένα έπρεπε να μουνα, να τη περιλαβαίνω, αλλά η δικιά μου έχει ένα στόμα δε θα με ξέπλενε τίποτα...μπρρρρ τι το σκέφτηκα τώρα!

Διαφημίσεις

Πωπω στόλισε το μπαλκόνι α αντρούλης, τρέλα!! Τι καλά!

Η μπεμπού γουρλώνει τα μάτια με τα φωτάκια!

Ρε σεις πονάει πολύ το χέρι μου σήμερα. Ωχ.

Διαφημίσεις

Δεν παρεξηγεί με όσα της λες Αντζελίκ? Βέβαια έχουν μια δόση χιούμορ αλλά θα μπορούσε να το πάρει και σαν ειρωνεία!

Χμμμ εγώ πάλι νομίζω ότι η Αντζελίκ δεν έχει σκοπό να ΜΗΝ ειρωνευτεί, χιχιχιχιχι!

Εγώ μαζί της!

Είμαι μανούλα στην ειρωνεία!

Άστο Παρίσι Ελευθερία!!!Είσαι Ελλάδα και έχει ένα απίστευτο κούκλο αγκαλιά!!!Υπάρχει καλύτερο???

Οχι, αλλά όπως κ να το κάνεις στο Αθήνα είναι ψιλομπλιαξ, στα Παρίσια και τις Βιέννες τα Χριστούγεννα είναι άλλο πράμα!

Ασχετο, θέλω να πάω διήμερο σε σπα! Πως θα γίνει???

Ποιος θα μου δώσει κανα 800άρι ευρά??

Ρε η Ελευθερία είναι στην Κρήτη άρα θα είναι καλύτερα απο εδώ!!!Αν και για να πώ την αλήθεια μου αρέσει η Αθήνα τα Χριστούγεννα!!!Να περπατάω σε στολισμένους δρόμους!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...