Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Ντίνα, αυτό είναι άλλο καρότσι από αυτό που είχες φέρει, έτσι δεν είναι????

Όταν είχαμε έρθει είχα βάλει στο σκελετό του καροτσιού το καθισματάκι αυτοκινήτου επειδή μας έφερε ο μπαμπάς και το είχαμε στα αυτοκίνητο.Αυτό είναι το κανονικό κάθισμα του καροτσιού μας.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

ωραία κοιμάται και κάποιος

εγώ ακόμα δουλεύω και έχω ξεστραβωθεί πάλι! είναι πολύ κουραστικό να δουλεύεις απ το σπίτι γιατί κάνεις κι ένα σωρό άλλα πράγματα μαζί!

σας λέω μη το ανοίγεται το ριμαδοθέμα δε το συγκρατώ το στόμα μου! χα!

για καταστάσεις υπερβολικές μπορείς όπως λέει η Μαρίτα να της πεις 'μαμά σε παρακαλώ ο γιατρός είπε λόγω γρίπης να μην το φιλάμε'. Πάιξε λίγο διπλωματία για το χατήρι του άντρα σου βρε.

ΜΑΜΑ???????????????:o:o:o

Δε παμε καλα!!!!!!!

Μάνα ειναι μονο μία!!!!!!!!!!;);)

Τασία τη λέω, δε τρελάθηκα ακομη!!

Θα μου πει"μα εγω δεν εχω γριπη"!!!!!!

Ένα έχω να σας πω. Εμείς οι αγορομάνες καλύτερα να φυλάμε την όρεξή μας γιατί δεν ξέρουμε τι νύφες θα μας κουβαλήσουν. Εγώ πάντως πιστεύω ό,τι θα είμαι καλή πεθερά αλλά θα μου πεις και ποια δεν το πιστεύει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ωραία κοιμάται και κάποιος

εγώ ακόμα δουλεύω και έχω ξεστραβωθεί πάλι! είναι πολύ κουραστικό να δουλεύεις απ το σπίτι γιατί κάνεις κι ένα σωρό άλλα πράγματα μαζί!

σας λέω μη το ανοίγεται το ριμαδοθέμα δε το συγκρατώ το στόμα μου! χα!

Helloooooooooooooo

και γω δουλευω απτο σπιτι αυτη τη στιγμή!!!!!!

περνάω τιμες σε ενα e-shop!!!!!!!!

Αχαχαχα! Το περίμενα ό,τι θα αντιδράσεις γι'αυτό στο έγραψα έτσι! Αχαχαχα! Πάντως εγώ μαμά την λέω όχι βέβαια με τον τρόπο που φωνάζω την μάνα μου αλλά κρατάω τις τυπικότητες για λόγους ευγένειας και μόνο!

Και που το ξέρει η κυρά Τασία πώς δεν έχει την γρίπη???Αυτή είναι εντελώς άτοπη απάντηση!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτο δε το καταλαβαίνω αν σου χουν κάνει κάτι που δε σ αρέσει γιατί πρέπει σώνει και καλά να το κάνεις κι εσύ; επειδή ήρθε η σειρά σου; (και να πεθάνει ήρθε η σειρά της αλλά δε πεθαίνει! αυτά τα λέει ο λαζόπουλος!!χα!!)

το όνομα να το μάθει στη κολυμπήθρα κι επειδή το μόνο στάνταρ είναι ότι θα μαι κι εγώ σ αυτή τη βάφτιση(όπου κι αν γίνει) θα το δω κι εγώ το πρασινοκίτρινο χρώμα!

Θελω πολυ κοντινές φωτο στη μουρη της ετσι???

Θελω να το αναλάβεις προσωπικά!!!!!!!!!:D :D :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...