Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρήκα τρόπο να τον κοιμίζω ανώδυνα! Στο παράθυρο μπροστά στον ήλιο. ναρκώνεται και με λίγο κούνημα στο καρότσι πέφτει ξερός!!!!

Ααααα ήθελα να σας πω! Για όποια ενδιαφέρεται δοκίμασα τα simply dry της pambers και αντέχουν σε όλες τις κακουχίες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο στόμα κ στο πιπί??

Ουγκ! Ανώμαληηηηηηηηηηηηηηη ξουυυυυυυυυυυυυ

χαχαχαχαχαχα

έλα πιπί στο τόπο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν υπάρχουν αυτά Αγγελική!!! που τα δε γραμμένα;;;;

χαχαχαχαχαχα

έλα πιπί στο τόπο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν υπάρχουν αυτά Αγγελική!!! που τα δε γραμμένα;;;;

Δε τα ειδε γραμμένα ,τα εχει κάνει σου λεω...........!!!!!!!!!!

Ασε με ετσι μου ερχεται να ακυρωσω το ταξιδι απο τα νευρα μου.

Δηλαδη σκεφοτμαι οτι θα ερθω και θα ειμαι στην τσιτα απο πανω απο τη μπεμπα να μην την αφησω στην ανωμαλη και την κατασπαραξει,δηλαδη ημαρτον...

Διαφημίσεις

Καλά πέσανε πυροβολισμοί χτες δίπλα στο σπίτι μου στο δρόμο κι εγώ δεν πήρα χαμπάρι! Την είχαν στήσει σε κάποιον που μένει στη διπλανή πολυκατοικία, τον πέτυχε αλλά δεν πρέπει να είναι σοβαρά! Ρε τι γίνεται έξω την ώρα που εγώ είμαι απορροφημένη στα Μυστικά της Εδέμ!!!

Τι Ζωνιανά μου λες μετά, παντού κινδυνεύεις στην Κρήτη τελικά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

εμενα τα ιδια μου εκανε καλε η πεθερα. με εκανε mikio μου ανω κατω στο σπιτι μου...ετσι ειναι ολες. μολις παμε εκει παει και μου παιρνει το μωρο μεσα απο τα χερια. ουτε ρωταει ουτε τιποτα. κατσε κυρα μου δεν ειναι δικο σου!!!!!! μαζι το γεννησαμε??? και να ταν ανθρωπος δε θα με ενοιαζε αλλα ετσι που μου εχει φερθει ουτε να τη βλεπω δε θελω. κια την επιασα να λεει και στο αυτι του παιδιου οτι σε παιρνουν παλι και θα μου φυγεις...η μ@λ@κισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πωπω, ειναι βρε να μην πιανουμε το θεμα πεθερα γιατι με ποναει παρα πολυ!!

Εχει γινει η Κυριακη η χειροτερη μου μερα!

Δε τα ειδε γραμμένα ,τα εχει κάνει σου λεω...........!!!!!!!!!!

Ασε με ετσι μου ερχεται να ακυρωσω το ταξιδι απο τα νευρα μου.

Δηλαδη σκεφοτμαι οτι θα ερθω και θα ειμαι στην τσιτα απο πανω απο τη μπεμπα να μην την αφησω στην ανωμαλη και την κατασπαραξει,δηλαδη ημαρτον...

Να μην της δινεις τα περιθωρια να κανει τετοια στο μωρο. Πες της δε θελω κανεις να οτ κανει αυτο στο παιδι. Η ακομα καλυτερο. Ο γιατρος ειπε να μην το αφηνουμε το παιδι αλλοι να το φιλανε ετσι.

Καλό μεσημέρι κούκλες! πως τα πάτε; εγώ τώρα γύρισα και τάισα τους μπεμπάκους και είπα να σας διαβάσω λίγο.

γέλασα με αυτά που γράφετε αλλά ρε κορίτσια να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου: γιαγιάδες ειναι μωρέ και θέλουν να τα δουν τα μωράκια. εντάξει η υπερβολή δεν ειναι καλή αλλά σκέφτείτε το λίγο σου λέει η γιαγιά, του παιδιού μου το παιδί ειναι και τρελένεται φαντάζομαι από χαρά.

κορίτσια εγώ, να πω την αλήθεια, χαίρομαι να βλέπω τους παπούδες να αγαπούν τα παιδιά μου. ειναι σημαντικό για τα ίδια τα παιδιά γιατί έτσι θα έχουν πολύ ωραιες εικόνες να θυμούνται. εγώ από τους παπούδες μου έχω τις καλύτερες εικόνες και τους θυμάμαι με τοση νοσταλγία...

και έπειτα ειναι και το άλλο. κάντε μία προβολή στο μέλλον και σκεφτείται λίγο ότι αυτά τα πράγματα που σκεφτόμαστε τώρα εμείς για τις γιαγιάδες θα τα σκέφτονται σε κάμποσα χρόνια οι.... νύφες για εμάς (αυτό μάλλον αφορά οσες έχουμε αγόρια. τυχερές οι κοριτσομάνες). χαχαχαχαχαχαχα

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Καλά Ντίνα θεός!!!!!!!!!!!!!!! τι απίστευτο βλέμμα που έχει στη φωτό αυτή σα μεγάλο παιδί.

κούκλος ειναι βρε. να τον χαίρεσαι.

τον έχουμε και εμείς αυτόν τον υπνόσακο και για τους δύο μπέμπηδες. πολύ μας αρέσει

fYFap3.pngIV83p3.png

Ντίνα, τι παίδαρος είναι αυτός?

να τον χαίρεσαι!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Το θεμα marita ειναι οτι εχεις να αντιμετωπισεις εναν ανθρωπο που σου κανει δυσκολη τη ζωή και την ψυχη κουρελι καθε φορα που σε βλεπει. Και αυτο ειναι το προβλημα. Οτι δεν μπορει να μην αντιλαμβανονται οι αχρηστες οτι για να τις βαλουμε στη ζωη του παιδιου θα πρεπει να μη μας δημιουργουν προβληματα.

Kαλά υπάρχει Αυγουστιάτικο μωρό και μην είναι κουκλί?

Με τις πεθερές δεν έχω άποψη γιατί εμένα είναι πολύ καλή αλλά ρε παιδί μου μερίκες είναι σαν τις κάριες!!!Λέτε να γίνουμε έτσι???

Δεν είναι πολύ μαλακούλι το φορμακι?Μου θυμίζει αρκουδάκι με αυτό!!!Εγώ του το φοράω και σαν φορμάκι μερίκες φορές μέσα στο σπίτι?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

η φωτο που σας είπα του αλεξιπτωτιστή μου!

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1384.jpg

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1382.jpg[/quote

Μην μου πεις ό,τι δεν διαμαρτύρεται????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...