Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα.

Εξαλλη ειμαι εξαλλη.

Με την πεθερα μου παλι...αχ δε μπορω δε μπορω,απο τη μια καταλαβαινω τη λαχταρα της για τη μπεμπα και απο την αλλη μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και γινομαι Τουρκος γινομαι.:evil:

Μιλαμε εχθες στο τηλ και μου λεει τωρα που θα ερθει η μπεμπα θα τη λιωσω στα φιλια ( εγω δε γουσταρω να την πολυφιλάει θυμαστε και οταν ειχε ερθει που της ελεγα "τελος χρονου και γενικα ξενερωνω με την συγκεκριμένη με αλλους δεν εχω προβλημα-να το κοιταξω μηπως??)

τεσπα συνεχιζω...και λεει μεχρι και το πουλάκι της θα τη φιλήσω..

Ααααα οχι της λεω εκει φιλάει μονο η μαμα & ο μπαμπας.

Ναι καλα μου λεει με υφάκι τρελό,γιατι θα εισαι μπροστά να βλεπεις τι της κάνω οταν θα λειπεις? οτι θελω θα κανω.

Ε, καλα για αυτο ακριβως το λογο δε προκειται να στην αφησω ουτε για 1 ωρα ,απαντησα.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αυτη ξινισε την καταλαβα,αλλα σκασιλα μου.

Ρε κοριτσια, εσεις το εχετε αυτο το προβλημα???

Εγω δε μπορω, φουντωνω,αναβω, τρελαινομαι,δε θελω ρε παιδι μου, ειδικα οταν σκεφτομαι οτι οταν εκανε babysitting σε ενα ανηψακι της και το φιλαγε στο στομα....δε μπορω,βγαινω απο τα ρουχα μου λεμε.

Συν οτι την ελεγε μαμα και εκεινη χαιροτανε και ελεγε, βλεπεις δε θελει τη μανα της εμενα θελει..και ερχοτανε η μαμα του να το πάρει και η μικρή της ελεγε φυγε δε σε θελω.

Δε θελω να τα κανει αυτα στο παιδι μου.

Οχι πειτε μου ειμαι παραλογη?

Να σου πω.... αν θεωρείσαι παρανοϊκή τότε βάλε με κι εμένα στο κλαμπ. Σε μια εβδομάδα πάμε Λασίθι. Από τώρα έχω ξεκαθαρίσει στον άντρα μου ότι το μωρό μόνο με τη μαμά του δεν θα το αφήσω! Αν θέλει να πάμε εδώ κι εκεί, για καφέ, σε φίλους κλπ θα έχουμε και τον μπέμπη μαζί μας. Και σαν δικαιολογία του λέω ότι το μωρό δε γνωρίζει τους δικούς του και θα νιώθει ανασφάλεια και οι δικοί του δε γνωρίζουν το μωρό και με τόσα χούγια θα σκάσουν από τη στεναχώρια τους! Φαντάζεσαι την πεθερά μου να προσπαθήσει να ταΐσει ή να κοιμήσει τον Ταλιμπάν??? Το καλό είναι ότι οι δικοί μου επειδή μάζευαν ελιές είχαν να το δουν 1 εβδομάδα κι όταν τους ξαναείδε δεν τους θυμήθηκε αμέσως κι έκλαιγε και χωνόταν στην αγκαλιά μου επειδή τους φοβόταν! Το είδε αυτό ο Αρης και μπορεί να το έχαψε ότι θα νιώθει ανασφάλεια με τους δικούς του. Αλλά κι εγώ δε θέλω για τον ίδιο λόγο με εσένα!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!! ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!! ΤΕΛΟΣ!!! χαχαχα!!! Και μόνο στη σκέψη να το φιλάει, αγκαλιάζει τσατίζομαι! Κι έχω άδικο γιατί είναι εγγόνι της αλλά απλά όταν δε συμπαθείς κάποιον σου βγαίνει! Θα το κρύψω όσο καλύτερα μπορώ αλλά το καλό που της θέλω να μου φερθεί άψογα αλλιώς δε θα το ξαναδεί κι ας γίνει κι αιτία διαζυγίου στο λόγο μου τόσο πολύ τσατίζομαι! Εδώ στο σπίτι μου θα μου πεις με έκανε κι έκλαιγα και στο δικό της το "γήπεδο" θα μου φερθεί καλά?? Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!! Αγγελική μαζί στον αγώνα εξόντωσης της πεθεράς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική πότε σου έρχονται?? εμένα Χριστούγεννα μία βδομάδα!!

Νεκταρία αυτό το είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ όλες το σκεφτόμαστε τελικά ε? νόμιζα ότι ήμουν υπερβολική που το έβλεπα έτσι αλλά μάλλον δεν είμαι! αν στη δίνει ο άλλος στα νεύρα με αυτά που κάνει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πωπω ναι καλό μήνα!!!

Ναι, Ελευθερία το ίδιο έχουμε, δεν έχω ιδέα πως το φυλάνε.....φαντάζομαι το αποσυναρμολογείς!!

Μεχρι 9 κιλά λέει ναι, άρα για σας τέλος!!

Παιδί μου εννοώ που θα βάζουμε το παιδί να κάθεται????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι δε το βλέπω ο δικός σου να κάθεται για πολύ ακόμα εκεί. ο δημήτρης μέχρι 5 μηνών το παααρα πολύ μετά κατέβαζε τα πόδια κάτω και έφευγε στο πάτωμα, ούτε δεσίματα τον κρατούσαν ούτε τίποτα. μετά πάρκο όσο κι αν κάθονται και εμπρός καλά μου πόδια, κουβερτούλα πάνω στο χαλί και μπουσούλημα, λίγο καθιστά στο καρεκλάκι φαγητού μετά τον 6ο και άντε και καμιά στράτα.

Κάνει κινήσεις να σηκωθεί και σύντομα τον βλέπω ένα με το πάτωμα.Τι και αν τν δένω?'Εχει δυναμη και τσαμπουκαλεύεται.

Πάρκο εννοείς παρκοκρέβατο ξαπλωτός ε??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Παιδί μου εννοώ που θα βάζουμε το παιδί να κάθεται????

Α!!!

Παρντόν!

Ε στο πάρκο, σε κανα χαλάκι στο πάτωμα να αλωνίζει....καρότσι κ βόλτες να ξεπήζει ο μπέμπης....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Φιλί στο στόμα????Εγώ δεν έχω φιλήσει ποτέ το παιδί μου στο στόμα!!!Καλά δεν σκέφτεται το πεθερικό λε συ Αγγελικούλα????Ε όχι κοπέλα μου, δεν είσαί παράξενη!!!Αυτή είναι αλλόφρων!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!! ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!! ΤΕΛΟΣ!!! χαχαχα!!!

Και μόνο στη σκέψη να το φιλάει, αγκαλιάζει τσατίζομαι!

ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ?

ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! :D :D

Επισης σκέφτηκα να αρχισω να περνάω μηνυματα στο υποσυνειδητο της μπεμπας..του στυλ..

"Μολις δουμε τη γιαγιαΤασια κλαιμε"

"Μολις δουμε τη γιαγιαΜαρία γελάμε"

Ειμαι βλαμενη???!!!!!!!!

ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΜΟΥ ΛΕΜΕ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ?

ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!! :D :D

Χαχαχαχαχα!!! ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!! ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ!!!! ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ!!! χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Επισης σκέφτηκα να αρχισω να περνάω μηνυματα στο υποσυνειδητο της μπεμπας..του στυλ..

"Μολις δουμε τη γιαγιαΤασια κλαιμε"

"Μολις δουμε τη γιαγιαΜαρία γελάμε"

Ειμαι βλαμενη???!!!!!!!!

Γιούρι Γκέλερ!!!

Κάνει κινήσεις να σηκωθεί και σύντομα τον βλέπω ένα με το πάτωμα.Τι και αν τν δένω?'Εχει δυναμη και τσαμπουκαλεύεται.

Πάρκο εννοείς παρκοκρέβατο ξαπλωτός ε??

Όταν πάω στο σπίτι θα σας βάλω φωτό πως τον δένω στο καρότσι!Σαν αλεξιπτωτιστής είναι το παιδάκι μου!(χαρά ο μπαμπάς που έκανε την θητεία του εκεί!!!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμένα δεν με νοιάζει να τον αφήσω στην πεθερά γιατί του τραγουδάει και τον κανακίζει και γουστάρει το μούτρο αλλά χωρίς βυζί αυτό το παιδί δεν ζει, οπότε δεν παίζει τέτοιο σκηνικό. Δηλαδή το παραδέχομαι ό,τι η πεθερά μου έχει μεγαλύτερη αγάπη στα παιδιά και πιο πολύ υπομονή μαζί τους από την μάνα μου που η πρώτης της δουλειά είναι η σκούπα και η σφουγγαρίστρα. Πολλές φορές φεύγω και γυρίζω και τον έχει και κλαίει ενώ η πεθερά δεν θα το έκανε ποτέ. Της το αναγνωρίζω αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...