Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως τη παλεύεις θαθελα νάξερα Αννούλα πως!

Κλο κλο με φωνάζουν χαχαχα! Το βρήκες κ ήθελα να το κρατήσω κρυφό!

Τι ωραία βόλτα, τσιρίζει σε κατι άσχετες φάσεις η μπεμπού, κοκκινίζει και τσιρίζει σα να τη σφάζω, μετά από 5 λεπτά μπορεί κ να σκάσει στο γέλιο.

Αχ να μη μπορώ να καταλάβω τι έχει....

Μήπως είναι άρρωστη, ξέρω γω...

Τα καταφέρνα και με κάναν να νιώσω άσχημα και υπεύθυνη, μάλλον ανεύθυνη, που τη βγάζω βόλτες και την αρρωσταίνω...δε ξέρω... μαλλον για έξαρση γοπ μου μοιάζει...

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Τι ωραία βόλτα, τσιρίζει σε κατι άσχετες φάσεις η μπεμπού, κοκκινίζει και τσιρίζει σα να τη σφάζω, μετά από 5 λεπτά μπορεί κ να σκάσει στο γέλιο.

Τα καταφέρνα και με κάναν να νιώσω άσχημα και υπεύθυνη, μάλλον ανεύθυνη, που τη βγάζω βόλτες και την αρρωσταίνω...δε ξέρω... μαλλον για έξαρση γοπ μου μοιάζει...

Μιά χαρά τα έχεις καταφέρει Κλεό!!!Κοιτά την μπουμπού σου και το καταλάβεις!!!Αστους να λένε!!!:P

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μπήκε κιόλας ο Δεκέμβρης??? Ποπο έχω χάσει και την αίσθηση του χρόνου!!! Ελευθερούλα σου έστειλα πμ στο πάρεντς. Τι στην ευχή συμβαίνει και δε μπορώ να στείλω εδω??!!!!!!

Κλεό η μπουμπού σου τι είχε τελικά? Μαριτάκι από ότι έχω καταλάβει μερικά μωρά, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, κανονίζουν τα ίδια το πότε, πώς και πόσο θα κοιμηθούν! 50 προγράμματα έχει φτιάξει ο δικός μου μέχρι σήμερα! Το κορυφαίο??? Χθες κοιμήθηκε μεσημεριανό ύπνο 3 ώρες πότε ρε κορίτσια??? Από τις 6 έως τις 9 το βράδυ!!!!!!! Μετά ξανακοιμήθηκε 11. Δε βαριέσαι? Τις δικές μας τις ορμόνες τις έχουμε ξεκάνει!! χαχαχα!!

Αννούλα μου να σου δώσω και τον δικό μου γιατί από τον 2ο με τόσο ξερό κεφάλι τον βλέπω να γλιτώνει!!! Πλάκα-πλάκα τώρα που είπα ξερό κεφάλι χθες με τα σπαστικά που έκανε στο φαγητό τεντώνει μια στιγμή το σώμα του και μου χτυπάει στο τραπέζι! Χριστό δεν κατάλαβε αλλά εγώ κατατρόμαξα!! Είχα το νου μου όλο το βράδυ γιατί τα χτυπήματα στο κεφάλι μπορεί να είναι επικίνδυνα στα βρέφη αλλά ευτυχώς την έβγαλε για αυτή τη φορά!!! χεχεχε!!!

Όσο για το ριλάξ εμένα δε με προβληματίζει....αφού δεν κάθεται και καθόλου το λυσσασμένο!!

δε τη παλεύω θ αρχίσω να μοιράζω χαστούκια κι εγώ μου φαίνεται! αυτό συζητάω με το νίκο πως τη παλεύουμε και δε τον πνίγουμε!!!

κοίτα τίποτα δε παθαίνουν με τις βόλτες, σήμερα βέβαια έχει πολύ αέρα οπότε αν βγεις περιορίσου στο τουτού σας, είναι η γνώμη μου

Διαφημίσεις

Άντε καλέ!!! Κυκλοθυμική είναι!! Γυναίκες παιδί μου...!!

Κορίτσια κερνάω χαλβά!!! Έκανα μια φόρμα προχθές και χθες ήρθε μια γειτόνισσα και μου κρατούσε άλλη μία! Χρυσή την έκανα να την πάρει να την φάει με τον άντρα της αλλά μου την άφησε. Θα βγω να μοιράζω χαλβά στο δρόμο!!! Πήρα κι ένα κιλοοοοοοοοο!!!!

Καλημερα.

Εξαλλη ειμαι εξαλλη.

Με την πεθερα μου παλι...αχ δε μπορω δε μπορω,απο τη μια καταλαβαινω τη λαχταρα της για τη μπεμπα και απο την αλλη μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και γινομαι Τουρκος γινομαι.:evil:

Μιλαμε εχθες στο τηλ και μου λεει τωρα που θα ερθει η μπεμπα θα τη λιωσω στα φιλια ( εγω δε γουσταρω να την πολυφιλάει θυμαστε και οταν ειχε ερθει που της ελεγα "τελος χρονου και γενικα ξενερωνω με την συγκεκριμένη με αλλους δεν εχω προβλημα-να το κοιταξω μηπως??)

τεσπα συνεχιζω...και λεει μεχρι και το πουλάκι της θα τη φιλήσω..

Ααααα οχι της λεω εκει φιλάει μονο η μαμα & ο μπαμπας.

Ναι καλα μου λεει με υφάκι τρελό,γιατι θα εισαι μπροστά να βλεπεις τι της κάνω οταν θα λειπεις? οτι θελω θα κανω.

Ε, καλα για αυτο ακριβως το λογο δε προκειται να στην αφησω ουτε για 1 ωρα ,απαντησα.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αυτη ξινισε την καταλαβα,αλλα σκασιλα μου.

Ρε κοριτσια, εσεις το εχετε αυτο το προβλημα???

Εγω δε μπορω, φουντωνω,αναβω, τρελαινομαι,δε θελω ρε παιδι μου, ειδικα οταν σκεφτομαι οτι οταν εκανε babysitting σε ενα ανηψακι της και το φιλαγε στο στομα....δε μπορω,βγαινω απο τα ρουχα μου λεμε.

Συν οτι την ελεγε μαμα και εκεινη χαιροτανε και ελεγε, βλεπεις δε θελει τη μανα της εμενα θελει..και ερχοτανε η μαμα του να το πάρει και η μικρή της ελεγε φυγε δε σε θελω.

Δε θελω να τα κανει αυτα στο παιδι μου.

Οχι πειτε μου ειμαι παραλογη?

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές!!

Δουλίτσες έχουμε σήμερα στο σπίτι, να μαζέψουμε μπας και στολίσουμε κι εμείς κάποια στιγμή αφού μπήκε και ο Δεκέμβρης!!

Αγγελική δεν καταλαβαίνουν παιδί μου ότι γίνονται υπερβολικές, πρέπει να τσακωθείς για να δουν ότι σε ενοχλεί! ένα φιλάκι εντάξει αλλά όχι και μια ώρα να το γλύφουν το παιδί!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...