Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρααααααααααααα!!!

Πρωινή πάλι εγώ! λίγο πρίν φύγω για δουλειά μπήκα να πω μια καλημέρα.

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσια.

άντε έφτασαν τα Χριστούγεννα και οι γιορτές! εμεις χθες το βράδυ στολίσαμε, για την ακριβεια κάναμε έναν κακό χαμό και τα έχουμε αφήσει όλα μες τη μέση με σκοπό να τα τελειώσουμε σήμερα. χιχιχιχιχι

αχ έχω και νέα από την επιχειρηση "ύπνος νωρίς". ΤΖΙΦΟΣ. τα μωρά ξυπνάνε απο δύο φορές το βραδυ για να φάνε, δεν ειναι μαθημένα να μένουν τόσες ώρες νηστικά και πεινάνε. ξαναγυρίσαμε σε ωράρια νεογέννητων: όλο το βράδυ ξύπνιοι. δεν βαριέσαι που θα πάει θα μάθουν.

Κορίτσια εύχομαι μια όμορφη μέρα.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημερούδια!

Ευτυχώς είχαμε ήσυχη νύχτα, βόγγηξε 5-10 λεπτά μετά το φαγητό αλλά μετά ξεράθηκε ως τις 7.30 ευτυχώς.

Θα πάω ΙΚΕΑ σήμερα και έχουν πέσει να με φάνε. Και άνθρωποι που δε θα πρεπε να ανοίγουν το στόμα τους καν! Το τι μπινελίκι έχω ρίξει δε φαντάζεστε! Αλίμονο σε όποιον το έπιασα στο στόμα μου χτες! Μα νευρίασα πολύ, έλεος, αν δούλευα καθε μέρα εκεί θα μουνα. Δεν είναι και κανας περιορισμένος χώρος 25.000 τετραγωνικά!! Ωωωωωωωωωωχ υστερίες!

Αυτα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μαρίτα μάλλον κιάλλη υπομονή θελει το ύπνος νωρίς.

Εμείς το πετύχαμε εντέλει. Κάποια στιγμή θα το συνηθίσουν οι μπεμπηδες, δεν είναι στο χέρι τους (ακόμα!). Είναι και δύο, πωπωπω!

Και σίγουρα είναι το καλύτερο για τα μωρά να κοιμούνται νωρίς το βράδυ, όλες οι καλές ορμόνες εκκρίνονται τότε.

Που σαι συμπεθέρα και Ντίνα!!!

Επειδή οι φωτό που βγάλαμε είναι πάααααααααρα πολλές, περίμενα χτες δέκα ώρες να τις στείλω κ εντέλει κόλλησε το ρημάδι!

Θα σας τις βάλω σε ένα σιντί και όταν ξανασυναντηθούμε (σύντομα ε!) θα σας τις δώσω , καλύτερα έτσι ε??

Διαφημίσεις

Πωπω ναι καλό μήνα!!!

Ναι, Ελευθερία το ίδιο έχουμε, δεν έχω ιδέα πως το φυλάνε.....φαντάζομαι το αποσυναρμολογείς!!

Μεχρι 9 κιλά λέει ναι, άρα για σας τέλος!!

Kαλημέρα κούκλες και καλό μήνα να έχουμε!!!

Αχ Χριστούγεννα τι ωραία ,τι κάλα!!!Θέλω να στολίσω το δέντρο, να αράξω στον καναπέ με ένα ποτήρί κρασί και να χαζεύω τα φωτάκια που αναβοσβήνουν!!!

Ο μπέμπης μου απο τις 9.30 ξύπνησε στις 3.30 και είχε όρεξή για μπλα μπλά και είχε την απίστευτη ιδέα το στεφάνι μου να το βάλουμε το μωρό στο κρεβάτι μας και να μην το κοιτάμε ούτε να του μιλάμε μέχρι να κοιμηθεί.Κάλα έγινε ένας χαμός ο μπέμπης φώναζε και γέλαγε δυνατά για να τον κοιτάξουμε ακόμα και όταν τον ξαναέβαλα στο στήθος γύριζε ολόκληρο το σωματάκι για να δεί τον μπαμπά του και να του γελάσει!!!Καλά είχαμε και οι 2 το κεφάλι γυρισμένο για να μην μας δεί να γελάμε!Στο τέλος κοιμηθήκε αφού το πήρα αγκαλιά ξαναξύπνησε στις 7!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια όταν αποσύρουμε το ριλάξ που θα τα βάζουμε? Κλεό το ίδιο δεν έχουμε? Μέχρι 9 κιλά δεν είναι?Θυμάσαι? Γιατί έχω φυλάξη στο πατάρι το manual.

ναι δε το βλέπω ο δικός σου να κάθεται για πολύ ακόμα εκεί. ο δημήτρης μέχρι 5 μηνών το παααρα πολύ μετά κατέβαζε τα πόδια κάτω και έφευγε στο πάτωμα, ούτε δεσίματα τον κρατούσαν ούτε τίποτα. μετά πάρκο όσο κι αν κάθονται και εμπρός καλά μου πόδια, κουβερτούλα πάνω στο χαλί και μπουσούλημα, λίγο καθιστά στο καρεκλάκι φαγητού μετά τον 6ο και άντε και καμιά στράτα.

θα τον πέταγα το δημήτρη απ τον 6ο σήμερα, όλο φωνές μες τη νύχτα και ουρλιαχτά, το ίδιο και το πρωί! στραβόξυλο σκέτο!

πρέπει να δουλέψω λίγο σήμερα αν κα θα κοιμόμουν ευχαρίστως. 1 με 6 σήμερα ο ύπνος μας εκτός απ τα ενδιάμεσα ξυπνήματα του μεγάλου.

κλο κλο μου καλή βόλτα να χεις, σίγουρα θα περάσεις μια χαρά! τέλεια τα δεντράκια!

σε όσες δουλεύουμε καλή μας μέρα

και σε όσες είναι σπιτάκι τους καλή τους μέρα μαζί με τα μωρουδέλια τους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...