Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

αυτό με το βρακί όλα τα λεφτά!!!

ντροπή!!!

αυτό δεν είναι ακριβώς φορμάκι Ντίνα είναισα φόρμα εξόδου ή υπνόσακος, είναι πολύ χοντρό, εγώ του το φοράω σαν υπνόσακο προς το παρόν και τη κουκούλα του τη βάζω στο κεφάλι μετα το μπάνιο αντί για σκουφάκι. σε κανα μήνα που θα στέκονται καλύτερα και χει πιο πολλά κρύα θα ναι πολύ cosy αυτό για μέσα στο σπίτι.

αυτό με το βρακί όλα τα λεφτά!!!

ντροπή!!!

αυτό δεν είναι ακριβώς φορμάκι Ντίνα είναισα φόρμα εξόδου ή υπνόσακος, είναι πολύ χοντρό, εγώ του το φοράω σαν υπνόσακο προς το παρόν και τη κουκούλα του τη βάζω στο κεφάλι μετα το μπάνιο αντί για σκουφάκι. σε κανα μήνα που θα στέκονται καλύτερα και χει πιο πολλά κρύα θα ναι πολύ cosy αυτό για μέσα στο σπίτι.

ειναι πολύ τέλειο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αννούλα δεν φοβάσαι να μην βάλει την μυτούλα του μέσα στην κουκούλα???Εγώ έχω ένα φλις με κουκούλα και δεν του το έβαλα επειδή φοβόμουν. Τώρα πια δεν του κάνει, είναι για 6 μηνών! Μήπως να στο στείλω πακέτο?αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται πάνω από όλα η υγεία. Το πιο υπέροχο και συνάμα περίεργο για μένα είναι πως μεγάλωσε με το δικό μου γαλατάκι. Ένας άνθρωπος μεγαλώνει έναν άλλο άνθρωπο κυριολεκτικά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...