Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααχ πες τα!!! έτσι ακριβώς είναι ρε γτ τσαντίζεσαι που δεν αισθάνονται το ίδιο για τα δικά σου παιδιά και στη τελική φαίνεσαι μακάκας που λέει και μια "χιώτικη" ψυχή

Λοιπόν η συνυφάδα μου είναι και η συντέκνισσά μας η μία. Ο Στεφ έχει βαφτίσει το παιδί του αδερφού του δηλαδή, το οποίο τώρα είναι 5,5 ετών. Από τότε που τον βάφτισε 6 μηνών και μέχρι πέρυσι έπαιρνε κάθε βδομάδα τηλ 'νονέ, νονά ελάτε να σας δει το παιδί γιατί σας αναζητάει'. Να τρέχουμε σαν τρελλοί κάθε βδομάδα και να κρατάμε και σε αυτό και στο αδερφάκι του τη μια παιχνίδι, την άλλη παραμύθια, την άλλη σοκολάτες, την άλλη ρουχαλάκια. Μια μέρα λέει η γαιδάρα 'ααα σοκολάτες να μην ξαναφέρετε, μόνο παραμύθια'. Τσαντίστηκα αλλά το κατάπια.

Ε ο μικρός είναι 3,5 μηνών και πέρα από την επίσκεψη στο μαιευτήριο δεν έχουν πατήσει τα πόδια τους. Εεε όχι κυρά μου! Εσύ έχεις παιδιά και εμείς κουτάβια???Φέτος θα πάρει μόνο το βαφτιστήρι δώρο και ο άλλος μόνο παιχνίδι, όχι ρούχο που έπαιρνα κάθε Χριστούγεννα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία ό,τι και να αποφασίσεις να ρωτήσεις οπωσδήποτε νούμερο!!!

Πάντως το παλτουδάκι εμένα δεν θα μου άρεσε γιατί δεν βολεύει για αυτή την ηλικία. Εμένα πχ. που φοράει τώρα το 9-12 μου φαίνεται πολύ άβολο το παλτό. Τώρα γούστα είναι αυτά.

ναι μωρέ γούστα είναι και σίγουρα της μαμάς γι αυτό είπα και να ρωτήσει, τώρα που ναι γιορτές καλύτερα κάτι σε καλό για τις εκδηλώσεις και τα σουαρε!

πάντως είναι άλλο το σώμα ενός παιδιού 9 μηνών που μπορεί και να περπατάει κι άλλο ενός παιδιού 3 μηνών έστω κι αν φοράει 9-12. το παιδί στέκεται όρθιο και δείχνουν καλύτερα τα ρούχα.

συντέκνισσα είναι...;;; ....κουμπάρα;

βλακείααααααα

άντε να πει μη φέρνεις σοκολάτες καλύτερα να μη τρώει όπως λέω εγώ στο νονό του μητσάκου, που επειδή ο ίδιος είναι υπέρβαρος πρέπει να κάνει και το παιδί μου το ίδιο! και κάθε φορά του φέρνει σακούλες με κάθε είδους γλυκειά ακατάλληλη χαζομαρίτσα, κι αυτό από 10 μηνών!

να λεγε μη φέρνετε τίποτα!

καλά κάνεις και τσαντίζεσαι!!!!!!!

να τη πάρεις τηλ και να της πεις "ελάτε το μωρό μας δε σας αποζητάει γιατί δε σας ξέρει"!!!!!!!!!!!

Και ποιος σου είπε πως δεν στέκεται όρθιος ο Πρίγκηπας ε??????Αχαχα! Δίκιο έχεις σε αυτό που λες αλλά όντως ο μικρός στέκεται όρθιος!!! Επίσης το παιδί των 9 μηνών φαίνεται 9 μηνών. Ο γιος της κουμπάρας μου είναι 9 μηνών, 7700γρ. και 70 πόντους. Ο δικός μου είναι 8500γρ. και 70 πόντους. Ε ο άλλος φαίνεται λίγο πιο μεγάλος γιατί ακριβώς στέκεται και έχει και μεγαλύτερο κεφάλι.

Εγώ πάντως ξέρεις γιατί το λέω Αννούλα? Βλέπω πως ξεπετάει τα νούμερα που το θεωρώ κρίμα να του πάρει κάποιος παλτουδάκι που μπορεί τον άλλο μήνα να μην του κάνει. Θα μου πεις το 9 μηνών έχει σταθεροποιήσει την ανάπτυξή του. Σωστή σκέψη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

συντέκνισσα είναι...;;; ....κουμπάρα;

βλακείααααααα

άντε να πει μη φέρνεις σοκολάτες καλύτερα να μη τρώει όπως λέω εγώ στο νονό του μητσάκου, που επειδή ο ίδιος είναι υπέρβαρος πρέπει να κάνει και το παιδί μου το ίδιο! και κάθε φορά του φέρνει σακούλες με κάθε είδους γλυκειά ακατάλληλη χαζομαρίτσα, κι αυτό από 10 μηνών!

να λεγε μη φέρνετε τίποτα!

καλά κάνεις και τσαντίζεσαι!!!!!!!

να τη πάρεις τηλ και να της πεις "ελάτε το μωρό μας δε σας αποζητάει γιατί δε σας ξέρει"!!!!!!!!!!!

Αχαχαχα! Συντέκνισσα είναι η κουμπάρα που της έχεις βαφτίσει παιδί και το ίδιο σε λέει και αυτή!

Ξέρεις εγώ γιατί έφριξα? Γιατί οι ίδιοι διατηρούν περίπτερο και την επόμενη φορά που πήγαμε σπίτι τους είχαν ένα κάρο σοκολάτες και σαχλαμάρες πάνω στον πάγκο. Και ρε κυρά μου με ρωτάς εμένα αν έχω κάθε βδομάδα να δίνω 7-10 Ευρώ να πάρω ένα παραμύθι στο καθένα? Και φυσικά στον άλλο που ήταν τότε 6 χρονών δεν μπορείς να πάρεις ένα παραμύθι με τον παπουτσωμένο γάτο!!! Θέλει εικόνες, περιγραφές κτλ ξέρεις αυτά τα εικονογραφημένα και εκπαιδευτικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Το κορυφαίο ξέρεις ποιο ήταν? Πρόπερσι την παραμονή των Χριστουγέννων θα πηγαίναμε να δώσουμε τα δώρα στα παιδιά, ρούχα και παιχνίδια και στα δυο. Της είχα πει από την προηγούμενη ό,τι θα πηγαίναμε πρωινή ώρα, κατά τις 11. Παίρνει τηλ τον Στεφ κατα τις 10 και του λέει 'έχετε σκοπό να καθίσετε για φαγητό???Να ξέρω να μαγειρέψω ή όχι γιατί βαριέμαι'!!!! Ντόινγκ!!!!Του λέω για το χατήρι του αδερφού σου και του παιδιού θα ξαναμπώ στο σπίτι της διαφορετικά δεν θα έβλεπε ούτε την φωτογραφία μου!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χα! το κοντοβιόλικο το μωρό έχω εγώ! φοράει 3-6 και του είναι και τεράστια!

πονεμένη ιστορία τα ρούχα! να το ξέρεις! όσο είναι μωρά, μέχρι τα 2, λες μεγαλώνουν σαν αστραπή και πάνε τζάμπα τα ρούχα, μετά τα 2 ξαναλες τζάμπα τα ρούχα γιατί τα διαβολάκια δε κρατάνε και τίποτα ακέραιο! ειδικά τ αγόρια μια καταστροφή είναι! έχω πετάξει ρούχα με λαδιές που δε βγαίνουν και σκισίματα!

Το κορυφαίο ξέρεις ποιο ήταν? Πρόπερσι την παραμονή των Χριστουγέννων θα πηγαίναμε να δώσουμε τα δώρα στα παιδιά, ρούχα και παιχνίδια και στα δυο. Της είχα πει από την προηγούμενη ό,τι θα πηγαίναμε πρωινή ώρα, κατά τις 11. Παίρνει τηλ τον Στεφ κατα τις 10 και του λέει 'έχετε σκοπό να καθίσετε για φαγητό???Να ξέρω να μαγειρέψω ή όχι γιατί βαριέμαι'!!!! Ντόινγκ!!!!Του λέω για το χατήρι του αδερφού σου και του παιδιού θα ξαναμπώ στο σπίτι της διαφορετικά δεν θα έβλεπε ούτε την φωτογραφία μου!!!

ε καλά και δε της έλεγες "μήπως θέλεις να μαγειρέψω εγώ να σου φέρω;;;"

χα! το κοντοβιόλικο το μωρό έχω εγώ! φοράει 3-6 και του είναι και τεράστια!

πονεμένη ιστορία τα ρούχα! να το ξέρεις! όσο είναι μωρά, μέχρι τα 2, λες μεγαλώνουν σαν αστραπή και πάνε τζάμπα τα ρούχα, μετά τα 2 ξαναλες τζάμπα τα ρούχα γιατί τα διαβολάκια δε κρατάνε και τίποτα ακέραιο! ειδικά τ αγόρια μια καταστροφή είναι! έχω πετάξει ρούχα με λαδιές που δε βγαίνουν και σκισίματα!

Αμάν, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Οπότε πάει η χαρά της μάνας να έχει τον γιο ντυμένο σαν γαμπρό. Έχω ερωτευθεί ένα λευκό λινό κουστούμι από τα mini raxevsky αλλά μου φαίνεται με τον έρωτα θα μείνω.

Αννούλα δεν είναι ο Μάνος σου κοντοβιόλικος (τι λέξη και αυτή???), ο δικός μου είναι γίγαντας. Ο παιδίατρος τον φωνάζει μπασκεμπολίστα!!!Στην ηλικία τους το 3-6 είναι το νούμερό τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τι να της πεις μωρέ που μια φορά μας περίμενε, Πάσχα πάλι να πάμε δώρα και μπαίνω στο μπάνιο και βλέπω το βρακί της σημαία πάνω στο χερούλι τους επίπλου του μπάνιου!!!! Τώρα δεν την επισκεφτόμαστε, τα δώρα τα δίνουμε όταν συναντιόμαστε κοντά στις γιορτινές μέρες στην πεθερά μου. Πέρυσι είχε την απαίτηση να πάω να αφήσω τα δώρα στο μαγαζί που έχει, να τα δώσει αυτή στα παιδιά. Όχι της λέω, τα δώρα θα τα δώσω εγώ!!! Άσε περίπτωση λέμε!!!

Δεν τον αφήνω να στέκεται καλέ, μόνος του τσαμπουκαλεύεται και σηκώνεται και πατάει. Ο γιατρός όμως μας είπε να τον βάζουμε να κάθεται λίγο λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Aννούλα πολύ ωραίο το φορμάκι!!!Η κουκούλα βολεύει?

Θέλω και εγώ να παραγγείλω πάλι.Αυτά που παράγγειλα την ταιλευταία φορά (πριν περίπου 1,5 μήνα)του Λίο του είναι ίσα ίσα!!!Νόμίζω οτι έχουμε ξεφύγει λίγο στο ύψος!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ε καλά και δε της έλεγες "μήπως θέλεις να μαγειρέψω εγώ να σου φέρω;;;"

Πλάκα κάνεις? Αν της έλεγα κάτι τέτοιο εννοείται πως θα το δεχόταν και θα ζητούσε και συγκεκριμένο φαγητό και ιδιαίτερο για τα παιδιά. Σου λέω, περιπτωσάρα συντέκνισσας γαιδάρας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...