Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ποια η διαφορά παρκοκρέβατου και πάρκου, επειδή θέλουμε δύο έλεγα να μην πάρω 2 παρκοκρέβατα, είναι πιο ρηχό?

το πλαστικό στήριγμα από που το πήρες, mothercare?, το άλλο που είχα κι εγώ στην αρχή ούτε που το χρησιμοποίησα

Το παρκοκρέβατο όπως λέει και το ονομά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κοιμηθεί το μωρό και έχει μαλακό πάτο οπότε δεν κάνει για παιδιά που περπατάνε ή που στέκονται.

Το πλαστικό στήριγμα το πήρα από το Τζάμπο αλλά έχει σε όλα τα μπεμπομάγαζα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό η μικρή μάλλον έχει ζόρι με τα δόντια!!! Κάποια μωρά βγάζουν στον 5ο-6ο μήνα, δεν είναι παράξενο!

Λινάκι υπομονή με την μικρή τι να πω! Εγώ θα είχα τρελαθεί. Μισή μέρα να μην φάει καλά και τρελλαίνομαι όχι τόσο καιρό!!! Κρέμες τρώει τουλάχιστον???8 πόντοι σε ένα μήνα είναι σούπερ!!! Από βάρος πώς πάει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πωπω τώρα που της πέρασε το βογγητό ρουφάει το κάτω χείλος της σα πιπίλα και το μασάει κανονικά. Αμάν, τι είναι τούτο παλι??

εμένα έκανε έτσι για καμιά εβδομάδα

τώρα το ξέχασε, βέβαια το πιο πιθανό είναι να το ξαναθυμηθεί.

νομίζω οτι είναι δόντια.

θα ρωτήσω και την παιδίατρο και θα σου πω.

ακόμα και να αργήσουν να βγουν λένε οτι προετοιμάζονται από τώρα και ταλαιπωρούνται τα παιδάκια μας -κι εμείς μαζί τους...

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι κοιμήθηκε μόνο 1,5 ώρα το μεσημέρι γιατί την ώρα που έτρωγε για να κοιμηθεί ήρθε ο μπαμπάς του και τον ξύπνησε. Αυτολι οι άντρες γκρεμίζουν σε μισό λέπτο ό,τι φτιάχτουμε σε μία ώρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

o δικός μας κοιμήθηκε πριν από λίγο, λογικά θα ξυπνήσει κατά τις 9 για να φάει, θα μείνει ξύπνιος κανένα δίωρο και μετά θα αρχίσει η διαδικασία του νανουρίσματος για να κοιμηθεί για βράδυ κατά τις 11.30, 12 παρά ως συνήθως, ακολουθεί τα ωράρια της μαμάς του που είναι νυχτοπούλι, εμένα με βολεύει γιατί έτσι ξυπνάει και λίγο αργότερα το πρωί, όχι 6 όπως παλιά, αλλά 7.30 με 8

Καλησπέρα, ουφ, σα να ηρέμησε λίγο η μπέμπα με τις οδηγίες της ντοκτόρισας, να δούμε, πωπω τρελάθηκα σήμερα.

Ντινάκι μου, τι πράμα είναι αυτό που μου κανες, με κατέστρεψες!!!

Είχα χάσει σχεδόν ένα κιλάκι με τοση καροτσάδα κάθε μερα, ήρθες εσύ χτες και με κατέστρεψες. Εχω μπουχτίσει αλλά δε παίζεται η σοκολατόπιτα, θα αηδιάσω σε λίγο τόσο που χω φάει. Τη σοκολατόπιτα της Λίζας την αποτελείωσε ο αντρούλης μου, ευτυχώς!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

http://www.yupi.gr/gossip/c14210/Xainti_Kloym.html

Κοριτσια κοιταξτε ενα μαυρουλάκι!!!!!!!!

Ποπο σα σοκολατάκι ειναι!!!!!!!!

Παντως την λυπαμαι λιγο την Χάιντι,να ειναι τοοοοσο ομορφη και τα 3 της παιδιά να ειναι ίδια ο άντρας της...οχι οτι ειναι άσχημα αλλά ειναι το γαμώτο!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

alloooo

έκανα κι εγώ παραγγελία από mothercare! πολλά ρουχαλάκια, για γιορτές, έχουμε και τ αρραβωνιάσματα του αδερφού, πήρα και δώρο της ανηψιάς μας που χει γενέθλια (ναι ναι της γνωστής γαιδουροκουνιάδας μου που γέννησα κι όχι μόνο δεν ήρθε αλλά κι ούτε ένα πράσινο φύλλο για το παιδί μου! αλλά ας όψεται που είμαι large τύπος και το κάνω για το κοριτσάκι)

alloooo

έκανα κι εγώ παραγγελία από mothercare! πολλά ρουχαλάκια, για γιορτές, έχουμε και τ αρραβωνιάσματα του αδερφού, πήρα και δώρο της ανηψιάς μας που χει γενέθλια (ναι ναι της γνωστής γαιδουροκουνιάδας μου που γέννησα κι όχι μόνο δεν ήρθε αλλά κι ούτε ένα πράσινο φύλλο για το παιδί μου! αλλά ας όψεται που είμαι large τύπος και το κάνω για το κοριτσάκι)[/QU

και πολύ καλά κάνεις....αυτοί ειναι γαιδουρα μην το ξεχνας και φυσικα το παιδακι δε φταιει σε τιποτα..δεν εισαι large μονο στην τσεπη αλλα και στην καρδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...