Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερούδια σας! δε κατάφερα να ξεκουραστώ έχει ο Μανού κάτι φοβερά κλάματα που με ανησύχησαν δε τα χει ξανακάνει.Κωνσταντίνα ξαναρίξε ένα ξεμάτιασμα.

πέρασα μια καταπληκτική Κυριακή! δε καταλαβαίνω πότε περνάνε οι ώρες βρε παιδί μου! δε μου φτάνει ένα πράμα όταν βρισκόμαστε! είναι φοβερό τέτοια χημεία δε την έχω ξαναζήσει σε τόσο σύντομο διάστημα!

τέλειο σπίτι!!!!!!!! τέλεια παρέα!!!!!!! τέλεια σοκολατόπιτα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ τι ωραίες φωτογραφίες!!! Πώς ζηλεύω!!! Μακάρι να ήμασταν όλες πιο κοντά να βρισκόμασταν ρε γμτ. Έχω ξεμείνει από φίλες όλες με ξέχασαν, ούτε ένα τηλέφωνο ρε κορίτσια και μία δεν έχει έρθει καν να δει το μωρό! Εδώ δε με πήρε να μου ευχηθεί που γέννησα...! Και κατά τα άλλα είχε φαγωθεί κι αυτή πότε θα κάνω μωρό!

Νιώθω απέραντη εγκατάλειψη. Και να πεις ότι ήμουν κανένα κακό παιδί... Σίγουρα ο καθένας έχει τα δικά του και αυτές ειδικά που είναι κι ελεύθερες σιγά να μην ασχολούνται. Έχουν αλλού το νου τους αλλά κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που ζαλίζω με τα κατορθώματα του μπέμπη. Μόνο αν με ρωτήσεις θα πω δυο κουβέντες αλλιώς γυρίζω τη συζήτηση σε άσχετα θέματα. 2 μόνο μου έμειναν η κολλητή μου η οποία είναι στην Αγγλία και μια φίλη μου από το Λύκειο που αγαπώ πολύ και με αγαπάει κι αυτή και με την εγκυμοσύνη που δε δούλευα βρισκόμαστε πιο συχνά. Αυτή δε θα τη χάσω με τίποτα κι ούτε αυτή θα με ξεχάσει ποτέ αλλά άλλες που νόμιζες ότι σε υπολόγιζαν...

Με στεναχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση. Τεσπά κάπου ήθελα να τα γράψω. Ελπίζω εσείς να έχετε καλύτερες φίλες από τις δικές μου! Τώρα που έχουμε λίγο περιορίσει τις εξόδους μας λόγω μωρού μια παρέα την ήθελα ρε γμτ...

Τώρα που διάβασα αυτά που έγραψες Αννούλα μου θα με πιάσουν τα κλάματα!!! Νιώθω τόσο μόνη!!!!!!!!!!!!! σνιφ!

αχ πουλάκι μου θα βρεθούμε σίγουρα! εγώ τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, περί τα 10 έχω αλλάξει 3 πόλεις και φυσικά οι φίλοι έρχονταν και παρέρχονταν. τώρα στην Αθήνα δεν έχω πέρα από τις 2 μου κουμπάρες ανύπαντρες και εργασιομανείς σε άλλο κόσμο εντελώς απ το δικό μου. οπότε μόνη στο σπίτι κι εγώ, οάντρας μου δουλεύει απ το πρωί ως το βράδυ και έχω κλειστεί τελείως με 2 μωρά. φέτος δουλεύω και ελάχιστα και που γνωριμίες....θ αρχίσω να οργανώνω βραδιές με τους παππούδες της πολυκατοικίας!

είμαστε πολύ τυχερες που γνωριστήκαμε εδω!!!! είτε από κοντά είτε από μακριά!

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα δεν είσαι η μόνη που νιώθεις έτσι. Αν και εμένα η κολλητή και κουμπάρα μου έχει 2 μικρά παιδιά βρισκόμαστε σχεδόν σπάνια. Και με παιδιά δεν είναι εύκολο να κυκλοφορείς και να ανταλλάσεις επισκέεψεις γενικώς. Όσο για τις υπόλοιπες κρατάμε πάντα επαφή, οι φιλίες μου μετράνε 10ετία και βάλε αλλά δεν μπορώ να πω ό,τι έχω μια φίλη εκεί όποτε την θέλω.

Ευτυχώς μια κολλητή και συμφοιτήτρια στην Αγγλία παντεύτηκε Κρητικό, αυτή είναι από Βέροια αλλά μετακόμισαν Ηράκλειο και μένει 500μέτρα από εμένα. Έχει και αυτή ένα κοριτσάκι 2,5 μηνών (αυτό στην φώτο) και με αυτήν έχουν πιο πολλές σχέσεις τώρα 1-2 μήνες που είναι κοντά μου. Γενικά πάντως μοναξιά και από εδώ, δεν είσαι η μόνη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βεβαίως βεβαίως συναντηθήκαμε!

Αλλά τις φωτό τις βγάλαμε αργά κ δε προλάβαμε το Λιζάκι που είχε έρθει επίσης!

Αρα στις φωτό πρωταγωνιστούν Ζωή, Μάνος κ Λεωνίδας!

Περάσαμε πολύ ωραία, κρίμα που δεν ήρθατε οι υπόλοιπες!

Πάρτε μερικά στιγμιότυπα!

http://img341.imageshack.us/i/dscn1365.jpg/

http://img101.imageshack.us/i/dscn0564x.jpg/

http://img341.imageshack.us/i/dscn1368x.jpg/

http://img109.imageshack.us/i/dscn1378.jpg/

http://img406.imageshack.us/i/dscn0581j.jpg/

Πωπω κουκλάκια είναι όλα ζωγραφιστά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερία θεός ο μπεμπίνος σου!! βλέμμα φοβερό!! καλά για το μαλλί δεν το συζητώ!! πολύ γέλιο όπως έχει αραιώσει! μιλάω εγώ τώρα θα μου πεις που έχουμε πιο πλούσια κώμη!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Ποποποποπο τι μπεμπάκια γλύκα???

Τι τρυφερά τετ α τετ πάλι του ζευγαριου είδα???

Το γκομενάκι του Λίο δεν ηταν εκει ε?

Γιατι σα να παρατήρησα οτι ξενοκοιταζε ο μπαγασάκος την Ζωίτσα!!!!!!!

Βασιλισσα με 2 άντρες!!!!!!!!!!

Εσκασα πάλι απο τη ζήλια μου!!!!!!

Εύχομαι να γυρισει με καλά νέα η Αντριάννα!!!!!!!

Ελπιζω να μην μου τη κάνετε οταν ερθω ετσι???Να εχετε όλο δουλειες κτλ..θα ερχομαι να σας βαράω τις πόρτες να το ξέρετε!!!!!!!!!!

Ειπαμε 19/12 ερχομαστε εκτος απροοπτου πάντα...(παιζει να ερθουμε και 21/12)

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Σήμερα πήγαμε κι εμείς για καφέ με το μπεμπάκο και την κουμπάρα μου και ο μικρός ήτανε πολύ καλός, παρατηρούσε τον κόσμο όλη την ώρα, γελούσε το σκατό, έριξε κι έναν υπνάκο!

Μια χαρά!

Νεκταρία και Ελευθερία και 'Αννα1979 όποτε θέλετε να κανονίσουμε να έρθετε Ρέθυμνο, τώρα είναι καλά και ο μπέμπης, ο.κ??

Αννούλα τα κοίμησες τα αγόρια??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Aχ τι ωραίες φωτογραφίες!!! Πώς ζηλεύω!!! Μακάρι να ήμασταν όλες πιο κοντά να βρισκόμασταν ρε γμτ. Έχω ξεμείνει από φίλες όλες με ξέχασαν, ούτε ένα τηλέφωνο ρε κορίτσια και μία δεν έχει έρθει καν να δει το μωρό! Εδώ δε με πήρε να μου ευχηθεί που γέννησα...! Και κατά τα άλλα είχε φαγωθεί κι αυτή πότε θα κάνω μωρό!

Νιώθω απέραντη εγκατάλειψη. Και να πεις ότι ήμουν κανένα κακό παιδί... Σίγουρα ο καθένας έχει τα δικά του και αυτές ειδικά που είναι κι ελεύθερες σιγά να μην ασχολούνται. Έχουν αλλού το νου τους αλλά κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που ζαλίζω με τα κατορθώματα του μπέμπη..

Σαν να εγραψες τις σκεψεις μου...

ειμαι νυφη εδω και ολες μου οι φιλες ειναι ελευθερες και μακρια.

οι φιλες του αντρα μου ειναι ηδη με μεγαλα παιδια και αλλες ασχολιες.

αν δεν ειχα και εσας....

Έχω ξεμείνει από φίλες όλες με ξέχασαν, ούτε ένα τηλέφωνο ρε κορίτσια και μία δεν έχει έρθει καν να δει το μωρό! Εδώ δε με πήρε να μου ευχηθεί που γέννησα...! Και κατά τα άλλα είχε φαγωθεί κι αυτή πότε θα κάνω μωρό!

...

Εμενα η μια μου έστειλε μηνυμα στο κινητο...τραγικο???!!!!

Και θελει να με αποκαλεί και "κολλητη"...

Μονο στο msn μιλάμε πια και αυτο πολύ αραιά,αν δεν ηταν και αυτο εχω την εντυπωση οτι δε θα είχαμε κρατήσει καμια επαφη..

Ευτυχως η αλλη αυτη που πραγματικά αισθάνομαι καλυτερη μου φίλη, εριξε πολλά τηλέφωνα μεχρι να γεννησω αλλά και μετά..

Ειναι η κοπέλα που ηθελα να κάνω νονα..

Γενικώς σε εμένα με τη μετακομιση στη Χιο αλλά και με τη γεννηση της μπουμπους εχει "ξεκαθαρίσει το τοπίο" απο πραγματικούς φίλους κτλ...

Ενα ειναι σιγουρο, οποιος θελει να ειναι δίπλα σου θα είναι ας εισαι και στην άκρη του κόσμου..

Καληνυχτα φιλενάδες!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Άχ μωρέ τι ωραίες φωτό! τι κουκλιά μωράκια! τι ωραία παρέα! ζήλεψα να πάρει η ευχή. δεν τα κατάφερα αυτή τη φορά (για λόγους που εξήγησα στην Κλεοπάτρα) αλλά υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά δεν θα χάσω συνάντηση με τίποτα! θα φροντίσω να οργανωθώ. αχ ρε κορίτσια και αν δεν το βρίσκεται μακριά πολύ θα χαιρόμουν και εγω να φιλοξενήσω επόμενη συνάντηση. διάθεση έχουμε πολύ και επίσης και χώρο εχουμε μπόλικο για μαμάδες, μπαμπάδες και μωρά.

Ελευθερία κούκλος ο μικρός. εκτός των άλλων΄και τέλειες βλεφαρίδες που χαρίζουν καταπλητικο βλέμμα. να σου ζήσει κοριτσάκι μου.

Σήμερα κορίτσια εφαρμόζουμε νέο σύστημα. βάλαμε τους μπέμπηδες νωρίς για υπνο, δηλαδή στις 10. ΄θέλω να δω πως θα δουλέψει γιατί έχουν γίνει πολύ ξενυχτηδες. πριν τις 12 - 1 δεν κοιμούνται κάθε βράδυ και μας έχουν εξοντώσει. είπαμε να παλέψουμε λίγο να τους αλλάξουμε αυτό. να δούμε θα καταφέρουμε τίποτα ή τσάμπα η φασαρία;

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...