Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ Ελευθερία τι να μοιάζει ο γιος σου στη κόρη μου?

Εννοείς θα ναι όπως θα γίνει η κόρη μου σε κανα εξάμηνο! χιχιχιχι

Αχαχα όχι ρε στο χαμόγελο. Κάτσε να δεις!

DSC00438.jpg

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

το μικρό μου γκρίνιαζε προσπαθούσα να το κρατήσω ξύπνιο να το δει η νονά αλλά που...τελικά πέρασε φυσικά το δικό του και ξεράθηκε.

Ελευθεράκι δε ξέρω αν θα περάσει αυτό, αλλεργικό είναι....όχι ιωγενές, άσε πολύ υποφέρει, σήμερα αγοράσαμε νοσοκομειακό αναπνευστήρα και του κανε δουλειά, νομίζω μια χαρά θα πάμε με αυτό.

άσχετο ο μικρός σου έχει τέλειες βλεφαρίδες!!!

εμένα τώρα έφυγαν οι κουμπάροι, στεναχωρήθηκα πότε θα τους ξαναδω τώρα;;;;

ναι αυγουστάκη γράφει στο κουτί, απομεινάρια κάτι τέτοιο, τα χω τσακίσει! τέλεια!

Θα τους ξαναδεις οταν θα ερθεις στη Χιο καλό μου!!!!!!!!!

Εγω κουτουλάω απο τη νυστα, ψοφησα σημερα λεμε απο τα μαγειρέματα-πλυσιματα...ουφφφφφφφφφ

Παω να ξεραθω...

Καληνυχτααααααα

Διαφημίσεις

Καλημερα

Μπαινω κι εγω και λεω θα βρω 1000 σελιδες παλι...αλλα που ειστε? Μετακινηση κ παλι??

Εχθες ειχε ερθει ο κουμπαρος μας Αθηνα και βγηκαμε βολτα (ουαου) το πρωι. Απο το απογευματακι και μετα ξεραθηκαμε με τον καλο μου, εναλλαξ. Αλλά εγω και παλι ξυπναγα, λιγο η συνηθεια λιγο το αγχος. Η μικρη εχει αρχισει να κοιμαται παντως τη νυχτα πιο πολυ, φτου φτου!

Σε λιγο παω στην αδελφουλα μου, θα γιορτασει σημερα γιατι επεσε καθημερινη η ονομαστικη της .

Τελικα κοριτσια ποιες θα πανε στη honey, θα γινει?? Μου ειχε στειλει ενα μηνυμα η κοπελα αλλα κοιμομουν εκεινη την ωρα (ηταν αργα το απογευμα προχθες) και δεν καταλαβα τελικα. Εχθες δε, ελεγα να της τηλ το απογευμα να συνεννοηθουμε αλλα τελικα κοιμομουν τις....ωρες εκτος κοινης ησυχιας. Εμενα με εχουν πρηξει οι συγγενεις, λενε εδω γιορταζει η αδελφη σου κι εσυ θελεις να λειψεις ωχου αυτοι μου ελειπαν τωρα, μαλλον για να δουν το μωρο τα λενε. Τεσπα θα της τηλ αργοτερα να μου πει η κοπελα τι γινεται.

ΚΑλημερα Λιζα, νομιζω οτι θα πάνε ναι, τωρα τι ωρα εχουν κανονισει δε ξερω,κανε ενα τηλ τωρα το πρωι καλε, μη την χασεις τη συναντηση!!!

Θελω φωτο με τα μπεμπόνια στο δέντρο!!!!!!!!

Ελευθερία εσύ είσαι πουλάκι μου που ξεχείλωσες τη σελίδα εεεε???????!!! Καλέ βάλε πιο μικρή φώτο μα φαίνεται η ομορφιά του μπέμπαρου σου σε όλα τα μεγέθη! Παρεμπιπτόντως υπέροχο χαμόγελο, ολόγλυκος και τέλειες βλεφαρίδες!!!! Κι είναι τέλειες και στον άντρα οι μακριές βλεφαρίδες.....αχ τι μου θύμισες τώρα!! χιχιχι!!!

Αννούλα μου περαστικά κούκλα μου στο Μητσάκι σου! Αυτά τα αναπνευστικά με ταλαιπωρούν κι εμένα από παιδί! Μια από τα ίδια! Είχαν βασανιστεί πολύ οι γονείς μου με βρογχίτιδες, αμυγδαλίτιδες, λαρυγγίτιδες! Και το πρόβλημα από οξύ έγινε χρόνιο... Πλέον το έχω συνηθίσει! Βέβαια φέτος δεν πέρασα καμία κρίση... μωρέ λες να με γιάτρεψε η εγκυμοσύνη????? Να κάνω μερικά παιδάκια ακόμα μπας και γιάνω εντελώς???

Χθες πήγαμε σούπερ με τον μπέμπη και όλοι τον κοιτούσαν και χαμογελούσαν! Η ταμίας του έκανε γούτσου-γούτσου και δεν άντεξα της λέω: "Μην το βλέπεις έτσι γλυκούλη κατά βάθος είναι πολύυυυυ κακός!!!" χαχαχα!!!

Και ακούστε τι μου έκανε ρε παιδιά σε ώρα που έλειπε ο μπαμπάς μας! Πάω να τον αλλάξω καθώς χέστηκε! Εκεί που έχω ανοίξει την πάνα και καθαρίζω τα πολλά με μωρομάντηλα για να τον πιάσω αγκαλιά χωρίς να λερωθώ να πάω στο μπάνιο ο αλήτης χώνει το δεξί του χέρι μες στην πάνα!!!!!!!!!!! Και η μαμά να παθαίνει υστερίαααααα!!!!

Γιατί έπρεπε πλέον να κρατάω το πόδια για να τον καθαρίσω με το ένα μου χέρι και με το άλλο και να καθαρίζω πωπουδάκι και χεράκι και να κρατάω και το χέρι του μην τυχόν και το βάλει στο στόμα του!!!!!!!! χαχαχα!!!! Παρατρίχα τον γλίτωσα από το να τα φάει!!!! Τρέχω στο μπάνιο και τον πλένω, μιλάμε ίδρωσα μέχρι να τελειώσει όλη η φαση!!! Όταν το είπα στον άντρα μου πέθανε στο γέλιο!!! Να δούμε πώς θα γελάει αν το πάθει ο ίδιος!!!!

Καλημέρα!!! Τι κάνετε κοριτσάκια? Συναντηθήκατε? Θέλουμε ντοκουμέντα!

Εμείς χθες πήγαμε στην γιορτή! Τι το θέλαμε????Το ματιάσανε το παιδί!!! Και τι μεγάλος που είναι, και τι ψηλός που είναι και τι ωραία μάτια και φαίνεται μεγαλύτερο από το δικό μας που είναι 9 μηνών και φαίνεται σαν να είναι 7 μηνών και και και' άι σιχτίρτι. Άρχισε ένα κλάμα ασυνήθιστο, ηρέμησε στην αγκαλιά μου στο αμάξι με το βυζί σφιχτά αγκαλιά και μόλις μπήκαμε σπίτι ξανάρχισε. Τον ξεματιάσαμε και ξεράθηκε!!! Πάντως ματάκι του έβαλα και πάντα του βάζω αλλα οι κορακορίχτρες δεν μασάνε από τέτοια.

Βόλτα τον πήγα το πρωί με την μαμά μου στο λιμάνι. Μόλις καθίσαμε στο 'Μαρίνα' (οι πατριώτισσες θα ξέρουν που είναι) κοιμήθηκε και ξύπνησε μετά από 1,5 ώρα που γυρίσαμε σπίτι. Τελικώς δεν είδε ούτε παπίτσες, ούτε περιστεράκια, ούτε θαλασσίτσα. Τσάμπα η βόλτα και είχα παρκάρει και το αμάξι μια ανάσα από την καφετέρια αν χρειαστεί να πάω να τον θηλάσω.

Πάντως από χθες δεν ξέρω τι έχει πάθει ρε κορίτσια. Δεν μου τρώει...Κάθε 3 ώρες και 5-6 λεπτά. Λέει ο πατέρας του 'είδε τα 8,5 κιλά στην ζυγαριά και είπε να το ρίξει στην δίαιτα'!!! Και σήμερα το ίδιο μου κάνει ως τώρα. Για να δούμε!

Οι βλεφαρίδες είναι από εμένα,εκεί δεν σηκώνει αμφιβολία. Όσο για πιο μικρή φώτο Νεκταρίτσα δίκιο έχεις αλλά αφού έβαλα το λινκ είδα πόσο μεγάλη φώτο ήταν, too late δηλαδή!

Πάω να μαγειρέψω! Μπιφτεκάκια στην σχάρα με πουρέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Βεβαίως βεβαίως συναντηθήκαμε!

Αλλά τις φωτό τις βγάλαμε αργά κ δε προλάβαμε το Λιζάκι που είχε έρθει επίσης!

Αρα στις φωτό πρωταγωνιστούν Ζωή, Μάνος κ Λεωνίδας!

Περάσαμε πολύ ωραία, κρίμα που δεν ήρθατε οι υπόλοιπες!

Πάρτε μερικά στιγμιότυπα!

http://img341.imageshack.us/i/dscn1365.jpg/

http://img101.imageshack.us/i/dscn0564x.jpg/

http://img341.imageshack.us/i/dscn1368x.jpg/

http://img109.imageshack.us/i/dscn1378.jpg/

http://img406.imageshack.us/i/dscn0581j.jpg/

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Περάσαμε τέλεια και τσάκισα πάλι την σοκολατόπιτα!!!Ήταν πραγματικά πολύ καλά!!!Κλέο ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενεία!!!Τώρα πότε θα ξαναδώ τις φιλενάδες μου?Αγγελική τι θα κάνεις ?Θα έρθεις τελικά Αθήνα?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλε τι κουκλια ειναι αυτα????????

παλι συναντηση ειχατε,ε?

τι καλα!!!!!

Αννα, η κορουλα μου ειναι στην φωτο μεσα στον κοκκινο μαρσιπο!!!!

εχω 2 εναν ring Sling και εναν mei tai! και οι 2 με βολευουν. ειχα κατι δυσκολιες με τον πρωτο κυριως απο φοβο δικο μου και πηγα σε μια κοπελα στην Θεσσαλονικη που και η ιδια εχει μαγαζι που κανει. Ηταν πολυ καλη και πολυ εξυπηρετικη!!!! με βοηθησε πολυ και απο την Παρασκευη κυκλοφοραμε αγκαλιτσα!!!

Η μικρη ειναι πολυ ευχαριστιμενη, διοτι ειναι στην αγκαλια μου και βλεπει απο ψηλα. απο τον να την κρατω στα χερια, ετσι εχω τα χερια μου ελευθερα. Κυριως οταν υπαρχει και αλλο αδερφακι, μπορεις να θηλαζεις το μικρο και να διαβαζεις στο μεγαλο, ή να κανεις μερικες δουλειες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...