Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την φόρμα εξόδου την θεωρείτε τόσο απαραίτητη? Για πείτε γνώμες? Εμείς δεν πήραμε, την θεωρώ άχρηστη αγορά. Αν κάνει τόσο κρύο που πρέπει να τον ντύσω εσκιμώο να τον βγαλω έξω προτιμώ να μείνει σπίτι. Αν δεν έχω επιλογή έχω μπουφάν χοντρό και κουβερτάκι άπειρα για όλες τις εποχές και τις θερμοκρασίες. Άσε που δεν ξέρω πως θα τον πείσω να μπει εκεί μέσα, έτσι αντάρτης που είναι.

Και αν πάμε κάπου και κοιμηθεί εκεί πώς τον βάζουμε στην φόρμα? Γιατί να τον ξυπνήσω ξεχάστε το!!!Δεν είμαι τρελή να ξυπνήσω ένα μωρό που κοιμάται στην χάση και στην φέξη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!!

μετά από κακή βραδιά....το μητσάκι πήγε εσπευσμένα σε γιατρό με οξύ λαρρυγγικό σπασμό! σήμερα θα πάρουμε τον ειδικό νεφελοποιητή από μαγαζί με ιατρικά είδη. είναι νοσοκομειακή μάσκα οξυγόνου γι αυτούς που έχουν άσμα ή παθαίνουν συχνά αναπνευστικές λοιμώξεις αλλεργικές. τι να γίνει, μάλλον είναι κατασκευαστικό το θέμα.

Ελισάβετ τι τέλεια φώτο! η μικρή σου είναι; καλά κατάλαβα; από αυτό το σάιτ το πήρε το μάρσιππο είναι καλό; εγώ έχω το ρινγκ και θέλω τώρα το μέι τάι. να παραγγείλω από κει;

εγώ έχω φόρμα εξόδου και δε βγαίνουμε χωρίς αυτή. ειδικά θεσ.νικη που είχε πιο κρύα δε φορούσαμε τίποτε άλλο. εμας μας βόλευε, τώρα τι να πω τα ρούχα είναι τελείως υποκειμενική υπόθεση, όπως και σε μας τους ενήλικες βρε παιδιά, όλοι βολευόμαστε με τα ίδια;

πάντως πιο δύσκολο είναι να βάλεις σ ένα μωρό μπουφανάκι από τη φόρμα για μένα, ειδικά Ελευθερία αν είναι αντάρτης ο μικρός πώς κρατάει κουβέρτα πάνω του; ο Μανού που είναι πρόβατο όσο και να τον τυλίγω ψάχνω στο δρόμο να τη βρω μετά, τις κλωτσάει ακόμα και στον ύπνο του.

Καλέ τι έπαθε το Μητσάκι??

Δε κατάλαβα αλλά δε μου αρέσει όπως το ακούω! Καλά είναι τώρα δηλαδή??

Εγώ στολίζω σημερααααααααααα!!!!!!!

Οσες έρθετε αύριο θαμαστε σε Christmas spirit!!

Καλέ Ελευθερία τι να μοιάζει ο γιος σου στη κόρη μου?

Εννοείς θα ναι όπως θα γίνει η κόρη μου σε κανα εξάμηνο! χιχιχιχι

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kαλημέρα,

μου κάνει και μένα κόλπα με το φαγητό απο προχθές και τρώει λίγο αλλά δεν τρομάζω αφού όλες το περάσατε!

Αννούλα γρήγορα περαστικά του παιδιού.Φαντάζομαι την αγωνίας σου!

Ελευθερία εμάς μας την πήρε η μαμά μου την φόρμα εξόδου και όπως είπε και η Άννα πολύ πιο εύκολο είναι να τον βάλω σε αυτή (και να τον βγάλω)παρά στο μπουφάν!Εμάς είναι χωρίς ποδαράκια!Όσό για τα κουβερτάκια καλά είναι για τώρα αλλά στις πιό ψυχρές μέρες?Άσε που κάθε φορά που τον βγάζω με κουβερτάκι δεν το σκεπάζω απο την πρώτη στιγμή γιατί σιγουρα το έχει πετάξει κάτω!!!Στη φωτό κοιτάει εμένα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλά είναι εντάξει το χω συνηθίσει, απλά εκεί που γίνεται κοκκινομωβ τον βουτάμε και τρέχουμε βόλτες με το αυτοκίνητο με ανοιχτά παράθυρα, αυτά τα αναπνευστικά προβλήματα θέλουν υγρασία και αέρα.

το πιο δύσκολο είναι που δε πρέπει να μιλάει και να φυσικά να φωνάζει γιατί χειροτερεύει...α και να μη τρέχει/χοροπηδάει κτλ

πάω για καμιά δουλίτσα και ξανάρχομαι

Εμεις ακομη φορμα δεν εχουμε φορεσει λογω καιρου,θα ειναι σαν αυτες τις μασαζοφόρμες που "καινε το λιπος" ετσι και τη βαλω εκει μεσα..

Σιγουρα αμα κρυώσει ο καιρός και θελουμε να παμε κάπου (που αραγε?? τεσπα) θα τη χρησιμοποιησουμε.

Εμενα το κουβερτάκι το κρατάει πάντως, της το χωνω και δεξια-αριστερα και δε το κουνάει καθολου.

Ντινάκι,ευτυχως που εισαι προετοιμασμένη για την "ολιγοφαγία" τι κόλπα μας κάνουν αυτα τα παιδια...με τις ώρες τους ειναι..

Αννουλα, πολλά πολλά περαστικά στο Μητσάκι..δε πολυκαταλαβα τι ειναι αυτος ο λαρυγγικος σπασμος,πως "ενεργοποιείται" δηλαδη? οταν φωνάζει πολυ? ή οταν κρυωσει ο λαιμουδάκος?

Τι ειπε η νονα για το Μανουλάκι ,τρελάθηκε ε?? Εδωσες καλε το τηλ μου στην κοπέλα?

Εμεις περιμενουμε να γινει το φαϊ μας και θα κατεβουμε για καφεδάκι..

Φιλάκιααααα

αλλεργία από τον αέρα, την ατμόσφαιρα, λίγο κληρονομικά, λίγο το διάφραγμα που μπορεί να μη βοηθάει κάπως έτσι είναι και δημιουργεί λοίμωξη με έντονο βήχα και δύσπνοια, δυστυχώς κατά κει πάει και ο Μανού.

τρελάθηκε φυσικά η νονά μας, μας έφερε και ωραία ρούχα

λοιπόν μου φερε και κάτι γλυκά χιώτικα φοβερά, σα μπακλαβοπουράκια ένα πράμα!!!

που είστε όλες; που εξαφανιστήκατε;

νυστάζω....έχω μέρες να κοιμηθώ....μασάω τσίχλα για να μη πέσω πάνω στο σίδερο...και φτιάχνω μακαρόνια με κιμά. αυτά.

μα που είστε; όλες έξω βγήκατε;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Βγήκαμε κι εμείς σήμερα τη βόλτα μας επιτέλους στην παραλία και στα μαγαζιά να πάρουμε παπουτσάκια και μπλουζοπαντελονάκια κόκκινα του μπέμπη που δεν είχε καθόλου και μας αρέσουνε, όλα μπλε είναι τα ρούχα μας!! Είχαμε και το μπαμπά βέβαια αλλά πιστεύω να τον πηγαίνω και μόνη μου σιγά σιγά με το αμάξι! Μας γράψανε κιόλας εκεί που παρκάραμε, έτσι για να θυμόμαστε τη βόλτα που κάναμε!! Καλός ήτανε ο μπέμπης, κοιμότανε στη μισή διαδρομή!

Αννούλα περαστικά στο Δημητράκι σου, εύχομαι να μην το ξαναπάθει!

Κλεοπάτρα στολίζεις ε? άντε και του χρόνου να στολίσεις με τη μπέμπα παρέα να σου βοηθάει κι εκείνη!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπερούδια!

Κανείς εδώ???

Στολίσαμεεεεεεεεε yeah είναι πάρα πολύ ωραία, έβαλα και 2 πιπίλες που λύσσαξα.

Ηρθαν και μερικοί φίλοι και βάλαμε κ χριστουγεννιάτικη μουσική jazz και τη καταβρήκαμε, η μπεμπού με κάτι γουρλωτά μάτια να κοιτάει συνέχεια! Και κόλλησε στα φωτάκια! Σα να βλέπει τηλεόραση ήταν!

Αχ του χρόνου πρώτα ο Θεός φαντάζομαι τη μπεμπού να τα ρημάζει τα στολίδια!!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

λοιπόν μου φερε και κάτι γλυκά χιώτικα φοβερά, σα μπακλαβοπουράκια ένα πράμα!!!

Μασουράκια λες!!!

Απτου Αυγουστάκη τα πηρε???!!!!!!

Κανει κατι τσουρέκια αυτος γεμιστα...άστα να πανε,πηραμε 2 το πρωι και τα τσακίσανε στην καφετέρια..!:D

Honey,αντε και του χρόνου με το καλό!!!!!

Θα εχεις και τη Ζωίτσα να στα ρίχνει όλα κάτω...αχ τι ομορφα!!!!!

Και θα σου λεει,"μαμα ποτε σα ερθει ο Αγιος Βασιλης? θελω Barbie!!!"

Καλησπέρα τι μου κάνετε?

Εμείς στρώσαμε χαλιά σήμερα! Επιτέλους να ζεσταθεί το σπίτι, να μυρίσει και χειμώνας. Ο μπέμπης ήταν υπερβολικά ήσυχος σήμερα, έτρωγε κάθε 3 ώρες και ανησύχησα σε σημείο να του βάλω θερμόμετρο. Σαν να είχα άλλο παιδί μες το σπίτι!!!

Καθόταν όλη μέρα στο καρότσι (που???στο καρότσι που δεν θέλει να το βλεπει όσο είναι σταματημένο), πήρε 2 υπνάκους εκεί από μια ωρίτσα και κοιμήθηκε από τις 4:30 και κοιμάται ακόμη! Μου λέει ο άντρας μου μην σε ξανακούσω ό,τι το παιδί όλο να τρώει θέλει και δεν κοιμάται΄γιατί θα γίνουμε μπίλιες. Άντε να τον πείσεις τον Χριστιανό για το αντίθετο.

Τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε στην γιορτή της βαφτιστήρας μου. Θα σας διαβάσω όσο ρολάβω να πάω να φτιάξω και το μεζαμπλί μετά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα!!!

μετά από κακή βραδιά....το μητσάκι πήγε εσπευσμένα σε γιατρό με οξύ λαρρυγγικό σπασμό! σήμερα θα πάρουμε τον ειδικό νεφελοποιητή από μαγαζί με ιατρικά είδη. είναι νοσοκομειακή μάσκα οξυγόνου γι αυτούς που έχουν άσμα ή παθαίνουν συχνά αναπνευστικές λοιμώξεις αλλεργικές. τι να γίνει, μάλλον είναι κατασκευαστικό το θέμα.

Ελισάβετ τι τέλεια φώτο! η μικρή σου είναι; καλά κατάλαβα; από αυτό το σάιτ το πήρε το μάρσιππο είναι καλό; εγώ έχω το ρινγκ και θέλω τώρα το μέι τάι. να παραγγείλω από κει;

εγώ έχω φόρμα εξόδου και δε βγαίνουμε χωρίς αυτή. ειδικά θεσ.νικη που είχε πιο κρύα δε φορούσαμε τίποτε άλλο. εμας μας βόλευε, τώρα τι να πω τα ρούχα είναι τελείως υποκειμενική υπόθεση, όπως και σε μας τους ενήλικες βρε παιδιά, όλοι βολευόμαστε με τα ίδια;

πάντως πιο δύσκολο είναι να βάλεις σ ένα μωρό μπουφανάκι από τη φόρμα για μένα, ειδικά Ελευθερία αν είναι αντάρτης ο μικρός πώς κρατάει κουβέρτα πάνω του; ο Μανού που είναι πρόβατο όσο και να τον τυλίγω ψάχνω στο δρόμο να τη βρω μετά, τις κλωτσάει ακόμα και στον ύπνο του.

Καλέ τι έπαθε το Μητσάκι?? Πολλά περαστικούλια καινα 'γιάνει' σύντομα που λέμε εμείς οι Κρητικοί.

Όντως τα ρούχα είναι υποκειμενικό όπως το λες. Τώρα τι να σου πω. Το κουβερτάκι το αφήνει μόνο όταν τον τυλίγουμε. Γενικά δεν κάνουμε αποστάσεις με το κουβερτάκι. Από το σπίτι στο αμάξι και από το αμαξι στο άλλο σπίτι. Εκτός δεν έχουμε βγει τώρα τον χειμώνα για να ξέρω τι θα κάνει και δεν σκοπεύω και να βγούμε με τόσες ιώσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...