Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια?

Τι ωραια φωτογραφία!!!!!!!!!!!

Αχ ρε κοριτσια,τι ομορφα ειναι όλα τα μωράκια μας ε?!!!

Αυγουστοκουκλάκια με ποδαρικο την κουκλα μας του Ιουλιου!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!!

μια μερα ελειψα, 3 σελιδες διαβαζα!!!

τι κανετε?

μαγειρεματα, εμβολια και βολτες,ε?

εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο το πρωι!!!

ειχαμε παει οικογενειακως μεχρι την Θεσσαλονικη για διαφορες δουλειες!

η γλυκεια μου ηταν τοσο ησυχη...

προβαραμε και τον υφασματινο μαρσιπο μας http://www.dadaslings.com/gallery/show?offset=27&max=9

ειμαστε η "υπεροχη μικρη στην αγκαλια της μαμας"!!!!

και σαν αποκορυφωμα μια φιλη μου που ηταν παρανυμφος στον γαμο μου, ειναι εγκυος!!!!!!!

φυσικα της ειπα για τα καφε μας και το ποσο υπεροχα ειναι.

το σκεφτομουν εχθες το βραδυ,

μπορει να μην γνωριζομαστε απο κοντα και ισως να μην τυχει να γνωριστουμε,

αλλα το δεσιμο που καναμε απο την εγκυμοσυνη μεχρι τωρα ειναι εκπληκτικο.

δεν ξερω για εσας, αλλα υπηρχαν φορες που διαβαζοντας τα νεα σας και τις συζητησεις, ηρεμουσα και ενιωθα να εχω εναν δικο μου ανθρωπο που περναει τα ιδια με μενα.

και ειδικα τωρα που με την εμπειρια της πρωτοτοκης μανουλας, που ολοι γυρω μου λενε ο,τι θελουν και δεν μπορουν να καταλαβουν καποια πραγματα, ειστε η παρηγορια μου.

ακομη και αν δεν στελνω πολλα μηνυματα, σας σκεφτομαι συνεχεια!!!

φιλια σε ολες και καλο βραδυ!

μαμα, κορη και μπαμπας σερνομαστε απο την ολοημερη εκδρομουλα μας...

Καλησπέρα!

Δεν άντεξα και άνοιξα θέμα στο παλιό πάρεντς για τον ύπνο της μικρής μου μπας κ με διαφωτίσει καμιά με τίποτα καλές ιδέες. Τι να πω άλλο δε ξέρω, απλά δε θέλω ναναι τόσο νευρική!

Τι άλλα??

Εγώ γλυκά δε ξέρω να φτιάχνω, μου τη δίνει και η πολύ ανακατωσούρα στη κουζίνα βασικά.

Μ'αρέσει όμως να τα τρώω, λατρεύω σοκολατόπιτα πάσης φύσεως!

Πως εχασα ποια κιλά βρε Μαρία?

11 πήρα, τα 8 τα χασα το πρώτο δεκαπενθήμερο, δε ξέρω πως, τα άλλα 3 τα χω ακόμα, συν ένα κιλάκι έξτρα από τα γλυκά που τρώω σα χαζή μαζεμένα ότι δεν έφαγα 9 μήνες. Αυτά......

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Είναι είναι τα άτιμα, ένα προς ένα!

Διαφημίσεις

http://www.yupi.gr/gossip/c14184/Nikos_Koyrkoylhs.html

Ελευθερία,τραβα πες του Κουρκουλη να πάρει το 7,5 κιλών νινι του και να πάει αλλου να παιξει!!!!!!!!!!!!!!!!

xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε καλέ το κουρκουλομωρό! Τι να πιάσει μπροστάστα δικά μας??

Μου την έδωσε λιγο πάντως έτσι όπως γράφει και καλά και ο γιατρός εντυπωσιάστηκε που θηλάζει ακόμα κ μετά τις 40 μέρες! Γιατί δε το χουν ξανακούσει κάποια να θηλάζει παραπάνω από 40 μέρες??

http://www.yupi.gr/gossip/c14184/Nikos_Koyrkoylhs.html

Ελευθερία,τραβα πες του Κουρκουλη να πάρει το 7,5 κιλών νινι του και να πάει αλλου να παιξει!!!!!!!!!!!!!!!!

xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να μας πει και εσύ ρε Κουρκούλη με τον μισοριξιά τον γιο σου!!!αχαχαχα. Στην κάναμε στην στροφή και πρέπει να μας περνάει και σε ηλικία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έλα μου ντε βρε Κλεό!Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Αλλά να μην διαφημίσουν τι καλή μανούλα είναι η Κέλυ καλέ???

Λοιπόν έχω μια φώτο του γιού μου που μόλις την είδα νόμιζα πως βλέπω την κόρη σου. Πολύ ομοιότης βρε αδερφάκι! Θα στην στείλω όταν μπω από το άλλο πισί γιατί τώρα έχει απαγορευτικό!!

Είμαστε ένα σπίτι με 2 άτομα και 4 πισί και συνεχίζουμε και μαλώνουμε για το ίδιο λαπτόπι!!!Φοβερό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!!

Εχω ξυπνησει απο τις 6,30 και περιμενω να ερθει το κουνιαδοζευγαρο!!!

Ελευθερια πμ δε μπορω να στειλω ακομη..γκρρρρ,σου απαντησα στο facebook!

Το κοριτσι μου εχθες κοιμηθηκε μια χαρα..αρα καταληγω στο οτι οταν λειπει ο μπαμπας..δε κοιμομαστε καλα..τι αλλο να σκεφτω..και γω το ιδιο παθαινω..αχ ποσο μου μοιαζει αυτο το παιδι τελικά!!!

Όλα μου τα πηρε!!!! :D:D:D:D

Να εχετε μια γλυκιά και ομορφη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκιααααααααααααα

Διαφημίσεις

Kαλημέρα ένα Σ/Κ μπορώ να κοιμηθώ και εγώ δεν θέλω.Μπέμπης και μπαμπάς το έχουν ρίξει στον ύπνο!!!Κοιμηθήκαμε στις 10.30 ξυπνησε στις 4 και στις 7 και κοιμάται φτού φτού!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μα πως γίνετε βρε παιδί μου ΌΛΑ τα Αυγουστιάτικα μωράκια να είναι κουκλιά???:PΜια καλή φουρνιά next top models:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμείς την ημέρα φοράμε μακρυμάνικο ζιπουνάκι και βελουτέ φορμάκι και αν κάνει κρύο ζακετάκι!Την νύχτα κοντομάνικο ζιπουνάκι ,βαμβακερό ολόσωμο πιτζαμάκι και υπνόσακο γιατί όλο ξεσκεπάζεται και είναι παγωμένος!Την φόρμα εξόδου την έχουμε φορέσει 1 φορά(φοράμε μπουφάν έξω) αλλά την πήραμε μεγάλη οπότε είναι οκ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα και από την Πριγκηδοοικογένεια! Αγγελική καλώς να δεχτείς τους μουσαφιρέους σου!

Ντίνα γιατί ο γιοκαρίνος σου κοιτάει μες την απορία????Μια γλύκα είναι το ζουζουνιώ σου!

Εμείς κοιμηθήκαμε 11, ξυπνήσαμε 2 (δεν έφαγε αμέσως νανά) και μετά στις 8 το πρωί. Αν έκοβε και αυτό το 2 θα ήμασταν σούπερ αλλά και πάλι καλά είμαστε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...