Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πλησιάζουν τα γενεθλιάκια μας! πότε πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια!!!! κάθε φορά αυτή τη μέρα με πιάνει ένας κόμπος...φρίκη!

Και πού είσαι ακόμαααα!!! Όσο το σκέφτομαι ότι θα γίνω σαν τη μάνα μου.... γιατί έτσι θα γίνω είμαι καταδικασμένη! Ελπίζω να μην τσιρίζω "Γιώργοοοοοοοοο!!!!!!!!!" σα να την ακούω όταν έκανα καμιά αταξία!!! χαχαχα!!!

Γιατί καλέ σας πιάνει κόμπος??? Ωραία πράγματα είναι αυτά!

Δε πάει άλλο, θα ανοίξω θέμα στο πάρεντς να μου πουν τι παίζει με τον ύπνο.

Μα ξύπνια όλη μέρα με 2-3 μισάωρα και αυτά με το ζόρι και με στριγγλιές???

Οχι για μένα, εγώ είμαι οκ, αλλά για αυτή, είναι τόσο νευρική! Πρέπει να ηρεμεί!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μπαμπας & κορη κοιμούνται αγκαλιά! Φτου μη τους ματιάξω μωρε!

Ρε κοριτσια αφου δε σας βγαινει με τη συναντηση δε το αναβάλλετε για Δεκεμβρη μεριά να ερθουμε και μεις??χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!:D

Εχω ενα σκασμο απλυτα,ο νεροχυτης δε φαινεται,και να πεις..δεν εκανα και τιποτα σπουδαίο,μπροκολο,μπιφτεκια,πατατες τηγανιτες και κατι μανιταρακια και ομως..τοση απλυσια πια. Εγω φυσικα δεν εφαγα πατατες..κλαψ..

Τωρα παω να φτιαξω την αγαπημενη μου μηλοπιτα!!!!!!

Και θα επιτρεψω στον εαυτό μου να παρεκτραπει και να φαει 1 κομμάτι!

Σοφάκι,,ασε την καρμπονάρα ουτε ζωγραφιστή δε θελω να τη βλέπω (θελω δηλ αλλά δεν πρέπει)..αντε να δουμε με αυτα τα κιλά..

Ο αντρας μου με κατσάδιασε που ειπα στον αδελφο του για τη μάσκα..και ειχε δικιο..μου λεει εμενα πριν μια εβδομάδα που ηρθα απο Αθηνα γιατι δε μου είπες να φορεσω? στον κουμπάρο μας γιατι δεν ειπες?? ουπς..του δικαιολογηθηκα οτι μολις ειχα μιλησει με την παιδίατρο και ημουν επηρεασμένη..το κακό εγινε τωρα...αλλη φορα να σκεφτομαστε πρωτα!

Διαφημίσεις

Συναδέλφισσα σου έγραψα στα Καρπουζάκια!

Ελευθερία...ζεις ακόμη??? Για να είσαι online....μάλλον πως ζεις!!! χιχιχι!!!

Χουουουου, ζιιιιιιιι, το πτώμα Ελευθερία σας μιλάω. Ο χοίρος την νίκησε! Αχαχαχα

Πάντα online είμαι επειδή έχουμε ADSL αλλά όχι πάντα παρούσα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kalimera!

polu douleia simera!

eleu8eria prin to kaneis den milises me ton pa8ologo sou? emena etsi mou eipe i paidioatros tou dimitri! episis mou eipe pws stin ousia to mono pou boi8aei einai na min nosiseis polles meres oxi oti den kollas ton io.gia auto kai apofasisa na min to kanw apla akolou8w kanones austirous. molis mpainw sto spiti kanw mpanio kai allazw rouxa meta paw sta paidia. to problima einai me tous allous pou den se rwtane alla pane katef8eian sta paidia

Δεν μίλησα με παθολόγο. Ο παιδίατρος μας είπε να το κάνουμε έτσι και αν η παθολόγος μου έλεγε να μην το κάνω θα ήμουν σε δίλημμα. Σίγουρα όπως λες είναι και αυτό ένα εμβόλιο που απλά σε βοηθάει να νοσήσεις με πιο ήπια συμπτώματα. Αν έκανα καλά ή όχι θα δείξει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βρε αγγελική αυτό το τίποτα σπουδαίο που λες για μένα ισοδυναμεί με 800 σκεύη και άπειρες ώρες στην κουζίνα, δηλ. το πολύπλοκο δεν το έχω, μια τυρόπιτα έφτιαξα προχθές και τώρα θα ξαναμαγειρέψω από βδομάδα, βολευόμαστε με delivery ειδικά τώρα που τα goody's φέρνουν και σπίτι χτυπάω κάτι σαλατούλες φοβερές και με πακέτα από πεθερά, η μαμά μου δεν είναι της κουζίνας και χτυπάει και 8ωρα με υπερωρίες σπίτι μου κάθε μέρα οπότε δεν παίζει

νόμιζα ότι ντύνω ελαφριά το παιδάκι μου αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τα ντύνετε κι εσείς, μας κάναν δώρο κι ένα μπουφανάκι, και εν καιρώ θα πάρουμε και τη φόρμα εξόδου, έχουμε δηλ. μία αλλά ακόμη μας είναι μεγάλη, μέσα στο σπίτι του φοράτε μακρυμάνικο εσώρουχο? μια φορά του έβαλα μετά από μπάνιο και πλάνταξε στη ζέστη, βέβαια έχουμε σχετικά ζεστό σπίτι αλλά με αρκετή υγρασία οπότε όταν δε δουλεύει το καλοριφέρ μου είπε η παιδίατρος να βάζω λίγο ac να τραβά την υγρασία, τουλάχιστον δε θα χρειαστούμε υγραντήρα,

θέλετε να ξαναπούμε λίγο για τους υπνόσακους γιατί ακόμη δεν έχω καταλήξει, τι λέτε?

ελευθερία ο δικός σου είναι 12/8? μας περνάτε μια μέρα? και αρκετά γραμμάρια από ότι μαθαίνω, εμείς είμαστε 6500γρ. αλλά τελευταία δεν παίρνουμε τόσο βάρος όσο στην αρχή

Διαφημίσεις

Ναι 12/08 γεννήθηκε ο μικρός μου. Μια χαρά είναι το ζουζούνι σου εμένα είναι γιγαντάκι. Όσο για το ντύσιμο εγώ στο σπίτι τον έχω με κοντομάνικο ή και αμάνικο (τις ζεστές μέρες) ζιπουνάκι και από πάνω μπλουζάκι και παντελονάκι ή φορμούλα. Τα φορμάκια δεν είναι πια για τα κυβικά μας, έχει μόνο 2 τώρα που του κάνουν. Όταν βγαίνουμε έξω φοράμε κάτι ανάλογο απλά πτοριμώ να φοράει μακρυμάνικο ή με μανίκι ζιπουνάκι και ζακετούλα χοντρουλή. Αν πάμε στο εξοχικό πχ πουέχει υγρασία έχουμε ένα ωραίο μπουφανάκι από μπένετον για αυτή την δουλειά. Από πάνω τον σκεπάζω με κουβερτάκι λεπτό ή χοντρό, αναλόγως. Αλλά εδώ στο Ηράκλειο έχουμε την ημέρα 23-24 βαθμούς, το βράδυ έχουμε υγρασία. Φόρμα εξόδου δεν του έχω πάρει, δεν νομίζω να κάθεται να τον βάλω εκεί μέσα. Εδώ για να αλλάξουμε πάνα παλεύουμε, δίνουμε μάχη, σιγά μην κάτσει να του βάλω τα πόδια και τα χέρια εκεί μέσα. No way!

Υπνόσακο πήρα αμάνικο αλλά τον κατάργησα εφόσον τον απαγόρεψε ο παιδίατρος. Δεν νομίζω να μας βάζει κιόλας πλέον.

Κοιμήθηκε 3 ώρες με διάλλειμα για μαμ εννοείται! Επιτέλους κοιμήθηκα και εγώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εκανα τη μηλοπιτα και ειχα τη μπεμπα παρεουλα, γκρινιαζε,γελαγε,εκλαιγε..εναλλαξ..με τουτα τα τερτίπια της...εκανα τη μηλοπιτα ,τη βαζω στο φουρνο και μετα κοιταω την καννέλα...Ω ναι ξεχασα να βάλω..

Μηλοπιτα χωρις κανελα?? σα να λέμε παστίτσιο χωρις μπεσαμελ ενα πραμα,εριξα λιγο απο πάνω μπας και το σωσω..

Σε λιγο ξεκινάω για τη σοκολατόπιτα..

Οχι,δε κανω διαγωνισμο ποσα γλυκα μπορω να φτιαξω σε μια μερα..

Παραγγελιές ειναι όλα αλλιως..η μηλοπιτα απο τον κουνιάδο και η σοκολατόπιτα απο τον άντρα μου...έχε χάρη.......!!!!!!!!!!!!!!

Εγω μεσα στο σπιτι της φοραω κοντομάνικο ζιπου και βαμβακερο φορμάκι απο πανω,ρε κοριτσια κανει ζεστη ομως εδω.

Οταν βγαινουμε εξω, παντελονάκι-καλτσες-ζιπουνακι-μπλουζάκι, παιρνω και μαζι μια ζακετούλα να βρισκεται.

Φορμες εξοδου εχουμε 2, στη μια και την πιο ουαου δυστυχως δεν πρεπει να χωράμε και την αλλη δε βλεπω να τη χρησιμοποιουμε συντομα..τι να πω..αντε να χειμωνιασει επιτέλους (απο Δευτερα!)

Χρυσοχέρα Αγγελικούλα!!!

Τουλούμπες έμαθες να φτιάχνεις ή ακόμη? Αχαχαχα!

Όσο για τον κουνιάδο ζήτα ένα συγνώμη για να κλείσεις τα στόματα λέω εγώ.

Εγώ είπα σε όλους τους δικούς μου να κάνουν το εμβόλιο και αντιδρούν μερικοί. Οκ λέω, το σπίτι μου είναι κλειστό για εσάς!!Αύριο πρωί πρωί πάνε όλοι κομβόι ολόκληρο! Αμ πως?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://img442.imageshack.us/i/085v.jpg/

http://img213.imageshack.us/i/078t.jpg/

Και για του λόγου το αληθές ορίστε!

Αυτή στο καρότσι είναι σημερινή που φάγαμε στο αγαπημένο μας ιταλικό με τη γιαγιά μας.

Η άλλη είναι από τη περασμένη βδομάδα στις κούνιες!

αχ ειναι θεα!!!!!!!!!!!!!!

Κι εσύ καλέ για πες μας, πώς τα έχασες τα κιλά;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...