Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://img442.imageshack.us/i/085v.jpg/

http://img213.imageshack.us/i/078t.jpg/

Και για του λόγου το αληθές ορίστε!

Αυτή στο καρότσι είναι σημερινή που φάγαμε στο αγαπημένο μας ιταλικό με τη γιαγιά μας.

Η άλλη είναι από τη περασμένη βδομάδα στις κούνιες!

κούκλες είστε ..

φτου-φτου και στις δυο σας :)

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική καλώς να δεχτείς τον άντρα σου και τον κουνιάδο με την κοπέλα του!

Τι καλό θα ετοιμάσεις??

Εγώ σήμερα είχα το αγαπημένο σου, καρμπονάρα!!

Νεκταρία το φάγατε εσείς τελικά ή πήγε για φούντο το φαγητό? τόσο πολύ μαύρισε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Έχουμε το ίδιο καρότσι! Σε κόκκινο κι εμείς!

Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν!

Χεχε λένε ότι μοάζουμε, ναι. Εγώ δε το καταλαβαίνω!

Φοβερό το καρότσι, του φέρομαι απαίσια κ τη παλεύει μια χαρά! Και ελαφρύυυυυυυυ, το βολεύω θαυμάσια μέσα έξω στο αμάξι μόνη μου.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Ηoney κούκλες είστε, μαμά και κόρη. σαν μικρούλι κοριτσάκι είσαι εκεί που την κρατάς αγκαλιά στην κούνια! να σου ζήσει.

έχω προσπαθήσει να σου στείλω πμ. το πήρες ή μπα;

fYFap3.pngIV83p3.png

Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν!

Χεχε λένε ότι μοάζουμε, ναι. Εγώ δε το καταλαβαίνω!

Φοβερό το καρότσι, του φέρομαι απαίσια κ τη παλεύει μια χαρά! Και ελαφρύυυυυυυυ, το βολεύω θαυμάσια μέσα έξω στο αμάξι μόνη μου.

Ναι κι εγώ! το έχω πάει σαλόνι κουζίνα άπειρες φορές!!

Ψέμματα έχουμε πάει και στον παιδίατρο!!

Πωπω Ελεάννα πρέπει να βγάλουμε τα παιδιά μας βόλτα!!!

Αύριο θα πάμε το αποφάσισα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ηoney κούκλες είστε, μαμά και κόρη. σαν μικρούλι κοριτσάκι είσαι εκεί που την κρατάς αγκαλιά στην κούνια! να σου ζήσει.

έχω προσπαθήσει να σου στείλω πμ. το πήρες ή μπα;

Το πήρα, το πήρα, κλαψ....

Την επόμενη φορά θα το κανονίσουμε όπως είπες. Το χα σκεφτεί κ γω....

Μικρούλι είμαι μωρεεεεεεεε, αλλά όταν πήγα να σηκωθώ απτη κούνια, χωρίς πλάκα, σηκώθηκα μαζί με τη κούνια....χμμμμμ

Ναι κι εγώ! το έχω πάει σαλόνι κουζίνα άπειρες φορές!!

Ψέμματα έχουμε πάει και στον παιδίατρο!!

Πωπω Ελεάννα πρέπει να βγάλουμε τα παιδιά μας βόλτα!!!

Αύριο θα πάμε το αποφάσισα!

Ρε βγείτε ρεεεεεεεεε εγώ μόνο στο βουνό πίσω δεν έχω ανέβει!

Έλα παιδιά, ναι τρωγόταν Σοφάκι μου ευτυχώς το φαγητό αλλιώς δε θα με ξαναβλέπατε! Είχε αρπάξει το τυράκι πάνω-πάνω και το έβγαλα κι ήταν μια χαρά!

Κλεοπάτρα καλέ τσιλιμπιθρόνι είσαι κι εσύ!!! Για να χωράς στο κουνάκι!!! Εμένα ούτε το ένα κωλομέρι με το συμπάθιο δε χωράει εκεί!!! χαχαχαχα!!!!

Ρε κορίτσια καρότσι χρησιμοποιείτε??? Εμείς έχουμε το πορτ-μπεμπέ προσαρμοσμένο στο καρότσι... Αν τον πάρει ο ύπνος είναι μια χαρά! Κλεό δε σου στραβολαιμιάζει η καημενούλα έτσι όπως κοιμάται?? Εμένα δε νομίζω να τον πάρει ο ύπνος καθιστό... Αλλά σύντομα δε θα μας χωράει το πορτ-μπεμπέ! Σχεδόν ίσα-ίσα του έρχεται!! Το τρενάρουμε όσο μπορούμε αλλά 3-4 πόντους να βάλει ακόμα θα είναι απαράδεκτο να τον βάζουμε εκεί!!

Εμείς στη βόλτα Ελεάνα φοράμε βαμβακερό φορμάκι με ποδαράκι ή μπλουζάκι-παντελόνι-καλτσάκια κι απέξω του φοράω και παπουτσάκια αγκαλιάς και ζακέτούλα από τα mothercare μια άσπρη πλεκτή με κουκουλίτσα! Αν κάνει πολύ κρύο του έχω κι ένα ζευγάρι γαντάκια βαμβακερά. Για τα πολύ κρύα του πήρα χοντρά γαντάκια, παππουτσάκια και σκούφο και φυσικά φόρμα εξόδου αλλά έτσι όπως το πάει ο καιρός δε θα μας κάνουν μέχρι να κάνει κρύα

Διαφημίσεις

Ρε βγείτε ρεεεεεεεεε εγώ μόνο στο βουνό πίσω δεν έχω ανέβει!

θα ερθω εγώ να ανεβούμε και στο βουνό χαχαχαχα!

μπορούμε να συναντηθούμε και στην κορυφή αν ξεκινήσω αγώ απο εδώ κι εσύ από εκεί

ραντεβού για φασολάδα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Έλα παιδιά, ναι τρωγόταν Σοφάκι μου ευτυχώς το φαγητό αλλιώς δε θα με ξαναβλέπατε! Είχε αρπάξει το τυράκι πάνω-πάνω και το έβγαλα κι ήταν μια χαρά!

Κλεοπάτρα καλέ τσιλιμπιθρόνι είσαι κι εσύ!!! Για να χωράς στο κουνάκι!!! Εμένα ούτε το ένα κωλομέρι με το συμπάθιο δε χωράει εκεί!!! χαχαχαχα!!!!

Ρε κορίτσια καρότσι χρησιμοποιείτε??? Εμείς έχουμε το πορτ-μπεμπέ προσαρμοσμένο στο καρότσι... Αν τον πάρει ο ύπνος είναι μια χαρά! Κλεό δε σου στραβολαιμιάζει η καημενούλα έτσι όπως κοιμάται?? Εμένα δε νομίζω να τον πάρει ο ύπνος καθιστό... Αλλά σύντομα δε θα μας χωράει το πορτ-μπεμπέ! Σχεδόν ίσα-ίσα του έρχεται!! Το τρενάρουμε όσο μπορούμε αλλά 3-4 πόντους να βάλει ακόμα θα είναι απαράδεκτο να τον βάζουμε εκεί!!

Εμείς στη βόλτα Ελεάνα φοράμε βαμβακερό φορμάκι με ποδαράκι ή μπλουζάκι-παντελόνι-καλτσάκια κι απέξω του φοράω και παπουτσάκια αγκαλιάς και ζακέτούλα από τα mothercare μια άσπρη πλεκτή με κουκουλίτσα! Αν κάνει πολύ κρύο του έχω κι ένα ζευγάρι γαντάκια βαμβακερά. Για τα πολύ κρύα του πήρα χοντρά γαντάκια, παππουτσάκια και σκούφο και φυσικά φόρμα εξόδου αλλά έτσι όπως το πάει ο καιρός δε θα μας κάνουν μέχρι να κάνει κρύα

ακόμα στο πορτ-μπεμπέ???

εγώ να σου πω την αλήθεια το χρησιμοποίησα λίγο γιατί δεν δενόταν το παιδί και ανεβαίνω σκαλοπάτια κλπ και φοβόμουνα μην τη χτυπήσω.

μια φορά την ανέβασε ο μπαμπας της δυο σκαλοπάτια μαζί, νεογέννητο....

και φυσικά .......εξαφανίστηκε, κύλησε στο κάτω μέρος.

τώρα γελάω αλλά θυμάμαι είχα βγάλει καπνούς από τα αυτιά απο τα νεύρα μου.

αλλά τώρα της έχω σηκλωσει και μια σκάλα για να κοιτάζει μπροστά.

pvGHp2.png9TDjp2.png

τι τσιλιβιθρόνι καλέ, σου λέω σηκώθηκα με τη κούνια μαζί!! ασε....

μια χαρά κοιμάται μωρέ, γέρνει το κεφάλι κ τέζα! έχουμε θέμα ανάσκελα δε κάθεται με τίποτα όλο θέλει να σηκωθεί κάνει κοιλιακούς μιλάμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...