Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηρα την παιδίατρο και μου ειπε, σχετικα με το νέο εμβόλιο εαν θηλάζω ακομη να μην το κάνω γιατι περιέχει υδράργυρο και δεν κάνει.

Σχετικά με το εμβολιο του πνευμονιοκοκου μου ειπε οτι και να το κάνω δεν θα προστατεψει το παιδι απο τον ιό αλλά μονο εμενα και οχι οτι δε θα κολλήσω καμία σχεση! Απλά δε μου γυρίσει σε πνευμονία.Εαν κολλησω τον ιό μπορω να τον μεταδωσω σε οποιονδήποτε ακομη και εαν εχω και εχει κάνει το εμβόλιο.

Τωρα τι να σας πω ρε κορίτσια, ο καθενας κρίνει και πράττει ανάλογα...

Παω να μαγειρέψω!Ερχεται ο άντρας μου σημερα! Επιτέλους!!!!!!!!

Καλημέρα και απο μένα!

Αγγελική άντε με το καλό να δεχθείτε με τη μπεμπούλα σου τον μπαμπά σας.

ρε κορίτσια πείτε και εμένα τι ειναι πάλι αυτό με το θηλασμό... να πάρει η ευχή ποτέ δεν παίρνω είδηση τους καυγάδες. ντιπ ούφο μου φαίνεται πως είμαι...

τώρα για το εμβόλιο εγώ το είχα πάρει απόφαση να το κάνω αλλά όλοι λένε οχι. δεν ξέρω τι να κάνω αλλά έχω μια υποψία ότι την έχω περάσει ήδη τη γρίπη.

πάντως στο νηπιαγωγείο παιδιά δεν έχει κολήσει ούτε ένα πιτσιρίκι όλα είναι κατάγερα, θηρία, ζωή να έχουν.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χρειάζομαι τα φώτα σας!! από χτες το βράδυ είχα ένα πρήξιμο στο αριστερό μου στήθος αλλά λέω θα φάει ο μικρός σε λίγο που θα ξυπνήσει και θα μου περάσει, αυτός όμως ξύπνησε μόνο 6 το πρωί κι εγώ κοιμόμουν και δεν κατάλαβα ότι πρήστηκε τόσο. Τον βάζω από κει και πέρα να τρώει από αυτό και ενώ ξεπρήζεται το στήθος, μένει στη μία πλευρά ένα πρήξιμο σαν γρομπαλάκια που πονάει πολύ μόλις ακουμπήσει κάτι, έκανα μαλάξεις, έβαλα και θήλαστρο αλλά δε φεύγει, τι άλλο μπορώ να κάνω?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ρε κοριτσια, παρεξηγηθηκε ο κουνιαδος μου ,επειδη τον πηρα τηλ και του ειπα αυριο που θα ερθουν με το αεροπλάνο να βαλουν μάσκα....για να μην κολλησουν τιποτα και το μεταφερουν στη μικρη..και εκανε λες και του ειπα οτι εχει χολέρα...

τι να πω..

και το θεμα ειναι οτι θα ερθει ο άντρας μου και θα με κραξει που το εκανα!

Ειμαι σιγουρη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χρειάζομαι τα φώτα σας!! από χτες το βράδυ είχα ένα πρήξιμο στο αριστερό μου στήθος αλλά λέω θα φάει ο μικρός σε λίγο που θα ξυπνήσει και θα μου περάσει, αυτός όμως ξύπνησε μόνο 6 το πρωί κι εγώ κοιμόμουν και δεν κατάλαβα ότι πρήστηκε τόσο. Τον βάζω από κει και πέρα να τρώει από αυτό και ενώ ξεπρήζεται το στήθος, μένει στη μία πλευρά ένα πρήξιμο σαν γρομπαλάκια που πονάει πολύ μόλις ακουμπήσει κάτι, έκανα μαλάξεις, έβαλα και θήλαστρο αλλά δε φεύγει, τι άλλο μπορώ να κάνω?

κανε ζεστο μπανιο και μαλαξεις στο σημειο

Ρε κοριτσια, παρεξηγηθηκε ο κουνιαδος μου ,επειδη τον πηρα τηλ και του ειπα αυριο που θα ερθουν με το αεροπλάνο να βαλουν μάσκα....για να μην κολλησουν τιποτα και το μεταφερουν στη μικρη..και εκανε λες και του ειπα οτι εχει χολέρα...

τι να πω..

και το θεμα ειναι οτι θα ερθει ο άντρας μου και θα με κραξει που το εκανα!

Ειμαι σιγουρη!

νοστιμο ξιδι για το φαγητοοοοοοο....ξιδακι αγαπη μου!!!!

Μελιτζάνες με πατάτες φέτα και τυρί στο φούρνο ΚΑΡΒΟΥΝΟ έχετε φάει??????????!!!!!

Αυτό θα φάμε σήμερα! Τις έβαλα στο γκριλ και λίγο που είχα τον μικρό στο βυζί λίγο το πάρεντς.... τις ξέχασα!!!!!!! Θα με κάνει με τα κρεμμύδια ο άντρας μου! Κωδικό θα μου βάλει να μην ξαναμπώ!!Μη σας πω ότι θα κόψει και το ίντερνετ!!! χαχαχα!!!

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??

ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΜ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΦΕ!!!

ΤΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Μελιτζάνες με πατάτες φέτα και τυρί στο φούρνο ΚΑΡΒΟΥΝΟ έχετε φάει??????????!!!!!

Αυτό θα φάμε σήμερα! Τις έβαλα στο γκριλ και λίγο που είχα τον μικρό στο βυζί λίγο το πάρεντς.... τις ξέχασα!!!!!!! Θα με κάνει με τα κρεμμύδια ο άντρας μου! Κωδικό θα μου βάλει να μην ξαναμπώ!!Μη σας πω ότι θα κόψει και το ίντερνετ!!! χαχαχα!!!

Εχω φάει, καλές είναι!

Αν σου κόψει το ίντερνετ τον απειλείς με διαζύγιο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Αχ τυχερούλα....

Εμένα τώρα κλοτσοκοπανιέται στο πάρκο!

Σημερα είναι πολύ καλή, διορθώνει τα χτεσινά μου φαίνεται! Τη γύρισα βόλτα όλη τη Γλυφάδα, κιχ δεν έβγαλε, ξεχέστηκε κιόλας κ έτρεχα να την αλλάξω στα mothercare...

τη βγάζεις μόνη σου βόλτα, δεν ξέρω εγώ φοβάμαι, πάμε μόνο όταν είμαστε με τον μπαμπά, τον κοιτάμε συνέχεια μην κλάψει, μην συγχυστεί, μην αγριέψει, και πάλι πολύ κοντά, φοβάμαι τα αυτοκίνητα, το θόρυβο, μήπως τον έχω πολύ στη γυάλα?

όσο για το θηλασμό αυτά τα σκεφτόμουνα από πριν γεννήσω και μου ήρθαν ξανά στο μυαλό επειδή άρχισε μάλλον να μειώνεται η παραγωγή μου, εμένα για παράδειγμα ποτέ δεν πρηζόταν τόσο πολύ το στήθος για να χρειαστώ θήλαστρο, μόνο ίσως κάποια πρωινά για λίγο μέχρι να ξυπνήσει ο μπέμπης και να θηλάσει, οπότε πώς κάποιοι λένε ότι όλες οι γυναίκες έχουν την ίδια ποσότητα γάλακτος, εγώ γι'αυτό το φοβήθηκα, γιατί μάλλον δεν έχω τόσο πολύ, αν είχαμε όλες το ίδιο δεν θα υπήρχαν τόσες πολλές μανούλες που ήθελαν να θηλάσουν και δεν τα κατάφεραν, μάλλον δεν ξέρω

τα δικά μας νέα είναι ότι το βράδυ είχαμε πυρετό λόγω εμβολίου, έφτασε 38 του δώσαμε ντεπονάκι, έπεσε, το πρωί ήταν απύρετός, αλλά κατά τις 12 μου φάνηκε πάλι ζεστός και του έβαλα θερμόμετρο και είχε πάλι 37.8, το ζήτημα είναι ότι έκλεισε το 3ο 24ωρο από το εμβόλιο και είναι ανησυχητικό γιατί αυτές τις μέρες ήταν άρρωστος ο πατέρας του, βέβαια όταν τον πλησίαζε φορούσε μάσκα αλλά και πάλι δεν είχε φύγει από το σπίτι, συνυπήρχαν στους ίδιους χώρους, από την άλλη είναι και αυτή η πιθανη ουρολοίμωξη που μας βάζει σε υποψίες αλλά η γιατρός μας είπα ότι εφόσον έχει όρεξη τότε μάλλον δεν είναι, ευτυχώς τρώει αρκετά, θήλασε πολλή ώρα και του έδωσα και μπιμπερό γιατί φοβάμαι για αφυδάτωση ΄λογω πυρετού, τώρα σε καμιά ωρίτσα που θα έχει περάσει η επίδραση του depon θα του ξαναβάλω θερμόμετρο και παρακαλάω να είναι απλά από το εμβόλιο, αμάν αυτά τα εμβόλια κάθε μήνα, τι περνάνε τα μωράκια μας! οπότε δεν ξέρω καθόλου αν θα μπορέσω τελικά να έρθω την κυριακή, μην έχει κάτι και κολλήσει και τα δικά σας μωράκια, καλύτερα να φυλαγόμαστε

αχαχαχαχαχαχα

εγώ που χα πολλές δουλειές με το σπίτι σήμερα απλά δεν έκανα φαί. τυρόπιτα και σπανακόπιτα έφαγαν οι άντρες που στειλε μια θεια απ τη κοζάνη...ναι έχουμε και τα τυχερά μας.

τα παιξα, χτες έκανε άστατο ύπνο το μικρό μου!

το απόγευμα περιμένω τη κουμπαρούλα μου με το δεσμό της....για την ακρίβεια μέλλουσα κουμπαρούλα μου αφού θα βαφτίσει το Μανού.

μήπως έπρεπε να της πω να βάλει κι αυτή μάσκα στο αεροπλάνο; δε το σκέφτηκα!

φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά Αγγελική!

Ελεάνα από μένα να ρθεις, κι ο Μανού σε ανάρρωση είναι, θα τα λέμε από μακριά, αφού είναι και μεγάλο το σπίτι θα έχουμε και ανοιχτά μια χαρά, άκουσα ανεβαίνει η θερμοκρασία σ/κ.

να τον βγάζεις καλέ το μικρό σου έξω! τι φοβάσαι! εγώ απ τις πρώτες μέρες τα βγαζα και τα 2!

Ντινα,να του φορας πάντα να μην τον πιάνει το μάτι!

Εγω της βαζω πάνω της και εχω και ενα πιασμένο μόνιμα στο καρότσι!

Λοιπον τη φορτωσα στο quinny να παμε να παρουμε ψωμί και τα σχετικά!!

Μετα θα προσπαθησω να κάνω κανα συμμάζεμα!!

Α,θυμιστε μου μετά να σας στειλω κατι χριστουγεννιάτικα τργουδάκια πολυ ωραια..

http://rapidshare.com/files/3887571/...2005_.rar.html

Φιλάκια

βρε με το ματάκι με έχει τρελάνει η μαμά μου, από την πρώτη μέρα έβαλε ένα σωρό ματάκια, εικονίτσες και φυλαχτά στην κούνια, ένα στο καρότσι, ένα στο traveler, ένα στον καναπέ που κοιμάται , το relax της ξέφυγε και φυσικά με βρίζει που δεν του φοράω και πάνω του, αλλά φοβάμαι όπως γυρνάει συνέχεια μην τρυπηθεί, λέτε να το δοκιμάσω? αλλά μόνο στις εξόδους μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...