Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimera!

polu douleia simera!

eleu8eria prin to kaneis den milises me ton pa8ologo sou? emena etsi mou eipe i paidioatros tou dimitri! episis mou eipe pws stin ousia to mono pou boi8aei einai na min nosiseis polles meres oxi oti den kollas ton io.gia auto kai apofasisa na min to kanw apla akolou8w kanones austirous. molis mpainw sto spiti kanw mpanio kai allazw rouxa meta paw sta paidia. to problima einai me tous allous pou den se rwtane alla pane katef8eian sta paidia

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eγώ σήμερα κάνω το απλό της γρίπης.Το νέο εμβόλιο δεν θα το κάνουμε γιατί ο παιδίατρος και ο πνευμονολόγος που παρακολουθεί τον Δημήτρη (έχει ελάφριάς μορφής άσμα)επιμένει πως δεν είμαστε πειραματόζωα.Δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλέσει αργότερα.Εύχομαι να μην κάνουμε λάθος!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ουτε εμεις θα το κανουμε ακριβως για τον ίδιο λογο Ντινα,εδω δε κάναμε στο παιδι το εμβολιο της γαστρεντερίτιδας που υπαρχει 3 χρονια στην Ελλάδα, θα κανουμε της γρίπης που βγηκε πριν ενα μηνα? Με τιποτα.

Ετσι και αλλιως εχει πεσει πολυ τρομοκρατία με την γριπη, οι μισοι γιατροι λενε "τρεχτε για εμβολιασμο" και οι αλλοι μισοι "ειναι μια απλη γριπη μην τρελενεστε"!

Διαλέγω το 2ο!

Ας μην πλουτίσουν εξαιτίας μου και αλλο οι φαρμακοβιομηχανίες.

Εμεις θα κανουμε το απλο του πνευμ/κου.

Της κουμπάρας μου ο θείος είναι παιδοχειρούργος στο ΠΑΙΔΩΝ και την πήρε τηλ και της είπε να το κάνουν οπωσδήποτε. Οι αόψεις διίστανται και εγώ ήμουν επιφυλακτική αλλά προκειμένου να προστατέψω το μωρό, το έκανα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις το καναμε του πνευμονιοκοκκου, στα υποχρεωτικα δεν ειναι ?? Θα κανουμε τωρα και τη δευτερη δοση σε λιγες μερες. Δεν ξερω τι να κανω. Προς το παρον εχω βαλει το μπαμπα μου που εχει γιατρους φιλους διευθυντες σε νοσοκομεια κατω στην Κρητη και θα σας πω οταν μαζεψω ολες τις αποψεις. Φοβαμαι και τη γριπη και το εμβολιο αυτη ειναι η αληθεια και τα Χριστουγεννα θα κατεβουμε Κρητη και δεν ξερω τι να κανω.

Ντινα,να του φορας πάντα να μην τον πιάνει το μάτι!

Εγω της βαζω πάνω της και εχω και ενα πιασμένο μόνιμα στο καρότσι!

Λοιπον τη φορτωσα στο quinny να παμε να παρουμε ψωμί και τα σχετικά!!

Μετα θα προσπαθησω να κάνω κανα συμμάζεμα!!

Α,θυμιστε μου μετά να σας στειλω κατι χριστουγεννιάτικα τργουδάκια πολυ ωραια..

http://rapidshare.com/files/3887571/...2005_.rar.html

Φιλάκια[/QUOδε δουλευει το λινκ

Ουφ! Χθες δε μπήκα, είχε βάρδια ο Άρης και δεν είχα χρόνο, τώρα κοιμάται ο μικρός....για λίγο θα είναι βέβαια τέτοια ώρα! Δεν σας προλαβαίνει κανείς! Βρε Μανταλένα γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες δε σε παρεξηγεί κανείς τα ματάκια μου βγάζω να διαβάσω κάθε φορά! Αν σε βολεύει βέβαια....γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι αν μου έλεγες εμένα να γράψω greeklish ανάθεμα κι αν θα βγάζατε άκρη!

Αγγελική κι εγώ του στρατού θα πάρω τη σύνδεση! Περιττό να σας πω ότι μου έσπασαν τα νεύρα χθες να μου δώσουν τον κωδικό για να διακόψω τη σύνδεση!!!

Εν συντομία:

Καλώ το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών....

"Θέλω να διακόψω...μπλα μπλα..." τα γνωστά "γιατί και πώς??" Τους λέω "μου στείλατε μήνυμα να πληρώσω το λογαριασμό ή αλλιώς θα μου διακόψετε, ε λοιπόν εγώ τον πλήρωσα κι επιθυμώ και να μου το διακόψετε!!" χαχαχα!!!

Αρχίσαν τα μα τα μου τα μη εν τέλει "να σας συνδέσουμε να σας δώσουν τον κωδικό για τη διακοπή.

Με συνδέουν...περίμενα...περίμενα...με τα πολλά πέφτει η γραμμή!

Αυτό έγινε κορίτσια 3 φορές και κάθε φορά να με ρωτάνε τα ίδια πράγματα, τα στοιχεία μου και το λόγο που θέλω να διακόψω!! Την 4η φορά που αναγκάστηκα να πάρω με ρωτάει η κοπέλα αν έχω κανένα παράπονο από την εταιρία, της λέω "και να μην είχα έχω αποκτήσει πλέον!!" και της εξηγώ ότι ήδη έχω πάρει τόσες φορές και την παρακαλώ να μου δώσει τον κωδικό να τελειώνουμε. Με ύφος μου λέει: "Μέχρι να βγει ο κωδικός δε θέλετε να μιλάμε δηλαδή????!!!!" Τσατίζομαι κι εγώ και της λέω "Όχι!" χαχαχαχα!!!!

Και επιτέλους μετά από ολιγόλεπτη και πάλι αναμονή μου δίνει τον ρημαδιασμένο τον κωδικό! Δεν έχουν το Θεό τους!!!

Γμτ νομίζω ότι ξύπνησε ο μικρός... Πάω να δω κι αν κοιμάται συνεχίζω! Έχω να σχολιάσω και τα δικά σας! Ωχχχχχχ!!! Ξύπνησε!!! Γμτ!!!!!!!! Έφυγα!!!!!!!

Αυτή η πιπίλα δίκοπο μαχαίρι είναι! Του έπεσε, του την ξανάδωσα, τον κούνησα λίγο και ξανακοιμάται... Για πόσο πάλι δεν ξέρω...

Να σχολιάσω τα της Ελεάνας αν και δεν τα θυμάμαι, έπρεπε να κάνω παράθεση! Ελεάνα μου μη νιώθεις άσχημα κορίτσι μου! Τα μωράκια μας έχουν τις καλύτερες μανούλες του κόσμου και το μόνο που χρειάζεται είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου! Μη φορτώνεσαι με τύψεις δεν οφελούν σε τπτ. Ότι μπορούμε κάνουμε. Κι εγώ ακριβώς τα ίδια με εσένα! Δεν μπορώ να στεναχωριέμαι κι εγώ και να στεναχωρώ και τον μικρό! Να γίνεται πόλεμος πλέον πάνω στο στήθος! Ο θηλασμός πρέπει να είναι απόλαυση και για τους δύο! Το μωράκι σου να είναι χαρούμενο κι ας είναι και με τη φόρμουλα! Όσο μπορούμε θα τους δίνουμε κι όταν τελειώσει, τέλειωσε τι να κάνουμε? Απλά θα είμαστε πιο προετοιμασμένες για το 2ο κι αν πάνε καλά τα πράματα έχει καλώς αν όχι δε θα πεθάνουμε κιόλας! Ούτε εγώ θήλασα, λίγο μόνο και είμαι μια χαρά παιδί! Αντιβίωση δεν πήρα ως παιδάκι και η σχέση μου με τη μαμά μου είναι τρικυμιώδης κάποιες φορές όχι λόγω θηλασμού αλλά όπως και να το κάνουμε Ταύρος με Σκορπιό δεν ταιριάζουν!! χαχαχα!!!

Βέβαια iq δεν έχω πάνω από το μέσο όρο βλέπεις όχι μόνο δε θήλασα αλλά είμαι και δεξιόχειρας.........!

Διαφημίσεις

Καλο ειναι να θηλαζει κανεις αλλα ξερω μαμαδες που θηλασαν και υπηρξαν κατι παραπανω απο φρικτες...γι αυτο μην κανουμε προτασεις του στυλ οποιες θηλαζουν ειναι καλες μαμαδες, αλλα οποιες θηλαζουν δινουν αντισωματα στα παιδια τους. δηλαδη ελεος μη λεμε τωρα οτι οι μαμαδες που δινουν αγελαδινο γαλα ειναι κακες μαμαδες.

θα μου πει κανεις ποια ειναι αυτη που λεει για το θηλασμο και δεν εχει θηλασει?

Συναδέλφισσα το πήρα το πμ αλλά δεν μπορώ να στείλω! Γιατί ρε παιδιά????

Ώστε έτσι....!!! χιχιχι!! Για την περίπτωσή μου δε γίνεται κάτι??? χεχεχε!!! Βρε και το Θεό τον ίδιο να βάλω εκεί που θέλω δεν πάω!!! σνιφ!!! Είναι και καινούργιο σχολείο και όλοι το λιγουρεύονται βλέπεις!!!

Καλο ειναι να θηλαζει κανεις αλλα ξερω μαμαδες που θηλασαν και υπηρξαν κατι παραπανω απο φρικτες...γι αυτο μην κανουμε προτασεις του στυλ οποιες θηλαζουν ειναι καλες μαμαδες, αλλα οποιες θηλαζουν δινουν αντισωματα στα παιδια τους. δηλαδη ελεος μη λεμε τωρα οτι οι μαμαδες που δινουν αγελαδινο γαλα ειναι κακες μαμαδες.

θα μου πει κανεις ποια ειναι αυτη που λεει για το θηλασμο και δεν εχει θηλασει?

Ώπα!!! Έχασα επεισόδια!!!! Καλέ τι κουτσομπολεύετε εκεί??? Σφαγή έγινε πάλι και δεν το είδα??? Για πες φιλενάδα??!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...