Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α!και το κορυφαίο!

Λεώ εχθές του Δημήτρη

-Κοίτα το μπέμπη να κάνω ένα μπάνιο και να ετοιμαστώ και εγώ.

-Οκ ,μου λέει

Κάνω το μπάνιο μου με ανοιχτή την πορτα (προίκα απο την εγκυμοσύνη αυτό)και ακούω τον μπέμπη να γελάει και να μιλάει!!!

-Κοιτα μωρέ παίζει με τον μπαμπάκα του,σκέφτομαι

.Βγαίνω απο το μπάνιο και τι να δώ?Ο μπέμπης μόνος του στην κρεβατοκάμαρα και ο Δημήτρης στο άλλο δωμάτιο(στο p/c) με κλειστή την πόρτα!!!

Πάς καλά του λέω άφησες το παιδί μόνο του???

-Έλα ρε μωρό μου τον είχα το νού μου!!!!

Και αναρωτιέμαι τι μαγικές ικανότητες έχει ο καλός μου να προσέχει το παιδί μας με κλειστή πόρτα???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντινα ματάκι του φοραγες??? και ενα και δυο και τρια!

Αν και εχει και τις ματάρες του που ειναι σα χάντρες ο μπουμπουκος!!!

Α,οπως ειδες αλλαξα υπογραφη εξαίτιας σου!!!!χαχαχαχαχα

Μαρίτα,οντως ειμαστε ενα χωριό τελικά!!!Απιστευτο ετσι!!!!

Λοιπον οπως καταλάβατε..ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ..ΣΕΡΝΟΜΑΙ...

Στο τσακ με εφερε εχθες, την κοιμισα στο λικνο αλλά σκατά,παλι τα ίδια,οποτε μετά που ξπυνησε την πηρα στο κρεββάτι.

Τη δευτερη φορά που ξυπνησε,στο τελος κατα τις 6 την παρατησα και γω της λεω καληνυχτα και γυρισα και πλευρο να μη την βλέπω και συγχυζομαι περισσοτερο!

Εκεινη να κανει φωνούλες μονη της και να κλωτσάει ποδια..τελικά είδε και αποειδε οτι δε της δινει σημασία κανενας και κοιμηθηκε...δε ξερω ουτε τι ωρα ητανε γιατι εγω φυσικα ειχα κοιμηθει πριν απο αυτην!

Πάντα ξεχνάω να του βάλω ματάκι η τρελή!!!

Το είδα το δεντράκι σου και μου θύμησες πως πρέπει να αγοράσω και εγώ ένα!!!

Αυτό που είχαμς πέρυσι το πέταξα γιατί του έβαλα ένα σπρέυ η τρελή για χιόνι και καλά και βρώμαγε.Είχα και την αναγούλες απο την εγκυμοσύνη΄και είχα στραβώσει με το συγκεκριμένο δέντρο!!!Πως δεν το πέταξα απο το μπαλκόνι???Στο τσάκ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινα,να του φορας πάντα να μην τον πιάνει το μάτι!

Εγω της βαζω πάνω της και εχω και ενα πιασμένο μόνιμα στο καρότσι!

Λοιπον τη φορτωσα στο quinny να παμε να παρουμε ψωμί και τα σχετικά!!

Μετα θα προσπαθησω να κάνω κανα συμμάζεμα!!

Α,θυμιστε μου μετά να σας στειλω κατι χριστουγεννιάτικα τργουδάκια πολυ ωραια..

http://rapidshare.com/files/3887571/...2005_.rar.html

Φιλάκια

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Α τώρα που είπες quinny λέω να πάρω το zapp σαν 2ο καρότσι γιατί τελικά το speedi μας έχει βολεψει πολύ που είναι μεγάλο(κοιμάται άνετα εκει) αλλά δεν είναι και΄πολύ πρακτικό!(ο Δημήτρης θα φρικάρει ήθελε να πάρουμε το buzz 3 αλλά μου φαινόταν μικρό)!Αφού θα χρειαστούμε ένα μπαστούνι λογικά πως σας φαίνεται αυτό?

Στο μαύρο χρώμα!!!

http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=23

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Πειτε μου κάποια τι να κάνω ένα ξύπνιο μωρο απο τις 01,00-03,00 & 05,00-07,00 τα χαραματα.

Honey ανταλλάζουμε???

Μπαααα όχι!

Αν κ όταν τσιρίζει μου τη βαράειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε θα πάω να πάρω κιάλλα 2-3 γυμναστήρια μου φαίνεται κ 2-3 ριλάξ ε μα τι να τη κάνω όλη μερα? βαριέται κ αυτή πολύ γρήγορα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλό το ζαπ, εγώ σκεφτόμουν κάτι πιο απλό για τότε...εμένα βέβαια είναι μπαστούνι το ζίπυ όταν βάζεις το κανονικό κάθισμα καροτσιού, και παναλαφρο. Θα δω!

Πάντως τα κουίνι γενικά έχουν ωραίο ντιζάιν.

Διαφημίσεις

Αχου πάλι ξύπνησε, κοιμήθηκε 20 λεπτά κ ξύπνησε με γκρινια, ωωωωχχχχ γιατι πάλι?? Τι θέλειιιιιι????

Τελείωσε, τη παίρνω κ πάω βόλτα, τουλάχιστο έτσι μας περνάει η ώρα! Ασχετο που ξεποδαριάζομαι κ ξεφρααγκιάζομαι, όλο στάρμπακς κ όλο παρασύρομαι κ ψωνίζω κ καμιά μ@λ@κί@, έχω κ το τζάμπο κοντά.....φτου.

Θα μείνουμε και ταπί στο τέλος!

Έκανα το νέο εμβόλιο. Ξέρει καμιά αν μπορώ να θηλάσω γιατί ο παιδίατρος μου τα μασούσε και στο νοσοκομείο δεν ηξεραν!!!!Έλεος!!!! Σε τι κράτος ζούμε???

Καλημερα!

Δεν εχω ιδέα.

Παιζει τέτοιο θέμα?? και εαν δε μπορεις τι θα κάνεις δηλαδη???????:confused::confused:

Στη 13,30 θα παρω την παιδίατρο μου να τη ρωτησω κάτι που θελω και θα τη ρωτησω και για το εμβολιο που εκανες να δω τι θα μας πει και αυτη η αμερικανοθρεμμένη.

Ok, βρήκα μια σύμβουλο θηλασμού και μου είπε ό,τι μπορώ και μάλιστα το παιδί παίρνει τα αντισώματα!!! Ουφ!!! Απλά λέει να προσέχω την υγιεινή και να πίνω πολύ νερό.

Αν δεν έκανε έχω τράπεζα γάλακτος στον καταψύκτη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...