Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οντως πως τη παλεύετε εσείς οι άλλες μέσα στη μαύρη νύχτα??

Τόσο ξεκούραστες είστεεεεεεεεεεε???? ΕΕΕΕ???

υγ. βελουδένια μπες καμιά φυσιολογική ώρα να πούμε καμιά κουβέντα! Και σου κρατάω κ μούτρα που δε θάρθεις, να ξέρεις!

Νύχτα!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο όρος "γενική" μετά τη γέννα εχει αποκτησει αλλο νόημα πλέον!!!

Εννοω λοιπον: σκουπισμα-σφουγγάρισμα+το μπάνιο...that's all!

Kαθως επισης και ο όρος "σιδερωμα" ...χαχαχα ελα να δεις φανελάκια του άντρα μου να γελάσεις..πιο πολλες τσαλάκες εχουνε τα "σιδερωμενα" απο τα ασιδερωτα!!!

Δλαδη δηλαδη..φτιαξε με..για ποσα τετραγωνικά μιλάμε???!!!!!

Διαφημίσεις

εδώ είμαι ακόμα, ξεκόλλααααααααα

τετραγωνικά 170. Και γαμώ τα σφουγγαρίσματα.

170??ΠανΑΓΙΑ ΜΟΥ! Πως να το φέρεις βόλτα τοσο σπιτι???!!!

Αυτο που μενουμε εδω ειναι 85 και μου φαίνεται τεραστιο!!!

Πριν ερθει το μπεμπέ εδω στη Χιο πάντα,μεναμε σε ενα δυαρι 45τμ!!!Μιλάμε σε 5 λεπτά το έκανες γυαλί το σπιτι!!!

Εσυ αγαπη μου δε θες σφουγγαρίστρα, το Bob το σφουγγαράκη πρέπει να υιοθετήσεις!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα!!!

Αγγελική ποια κοπελιά λες;;; νομίζω ότι ο άντρας σου ειναι από Χαϊδάρι μερια. σωστά; ε τότε αυτή ειναι η ξαδέρφη μου! καλά δεν το πιστεύω ένα μεγάλούτσικο χωριό είμαστε.

τι λέτε τώρα ρε κορίτσια σκούπισμα, σφουγγάρισμα καθαριότητα κλπ εγώ όλα σε δόσεις τα κάνω. από τότε που άρχισα δουλειά όταν μπορώ και αν μπορώ κάνω κάτι. πιάνω τον έναν χώρο τη μία... βδομάδα, τον άλλο την επόμενη και πάει λέγοντας. με το σύστημα που ακολουθώ βέβαια δεν θα έλεγα οτι ήμαστε και πολύ καθαρά! τα βασικά και φτάνει. δεν αντέχω λέμε.

καλά μην πω για σιδέρωμα. αυτό δεν το έκανα ποτέ και τώρα βέβαια η πεθερά μου το κάνει. να ειναι καλά η γυναίκα. δεν το χονεύω μιλάμε με τιποτα όμως.

φύγατε όλες μάλλον. άντε σας φιλώ και εγώ και θα μπω πάλι το πρωι...

Να έχουμε μια υπέροχη, ήσυχη νύχτα.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα,

Μιάς και λέτε για μάτι ,εχθές πήγαμε στη γιορτή της κουμπάρας μου και ο μπέμπης έμεινε απο το κλάμα!!!Στην αρχή ήταν μια χαρά και όταν ξεκινήσαμε απο το σπίτι μες τα γέλια και τις χαρές,και εκει γέλαγε και όλα οκ!Δεν τον άφησα στο πολύ κόσμο και μετά απο κανα 15λεπτο τον πήγα στον επάνω όροφο να τον ταίσω και κοιμήσω.Ε ξεκίνησε το κλάμα και δεν ηρεμούσε με τίποτα!!!Πόνεσε η ψυχή μου!Πήρα τον Δήμήτρη και φύγαμε αμέσως!Τον ξεματιάσανε 2 άτομα και όταν μπήκαμε στο σπίτι ξεκίνησαν πάλι τα γελάκια και τα λογάκια!!!Έφαγε απο το στήθος της μαμάς μόνο και κοιμήθηκε μέχρι τις 6 το μωρό μου!!!Δεν τον ξαναπάω σε τέτοια πράγματα το μωρό είναι μικρό τέλος!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινα ματάκι του φοραγες??? και ενα και δυο και τρια!

Αν και εχει και τις ματάρες του που ειναι σα χάντρες ο μπουμπουκος!!!

Α,οπως ειδες αλλαξα υπογραφη εξαίτιας σου!!!!χαχαχαχαχα

Μαρίτα,οντως ειμαστε ενα χωριό τελικά!!!Απιστευτο ετσι!!!!

Λοιπον οπως καταλάβατε..ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ..ΣΕΡΝΟΜΑΙ...

Στο τσακ με εφερε εχθες, την κοιμισα στο λικνο αλλά σκατά,παλι τα ίδια,οποτε μετά που ξπυνησε την πηρα στο κρεββάτι.

Τη δευτερη φορά που ξυπνησε,στο τελος κατα τις 6 την παρατησα και γω της λεω καληνυχτα και γυρισα και πλευρο να μη την βλέπω και συγχυζομαι περισσοτερο!

Εκεινη να κανει φωνούλες μονη της και να κλωτσάει ποδια..τελικά είδε και αποειδε οτι δε της δινει σημασία κανενας και κοιμηθηκε...δε ξερω ουτε τι ωρα ητανε γιατι εγω φυσικα ειχα κοιμηθει πριν απο αυτην!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...