Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

E, εισαι στο ρεθυμνο και δεν το εχεις βγαλει ακομα το μωρο??? Κι εγω νομιζα οτι ημουνα η τελευταια!!!! Με τον αντρα το προσπαθουμε παρα πολυ. Το καλο ειναι οτι εχει αρχισει να προσπαθει και ο ιδιος΄.

Μόνο στη μαμα μου και στην αδερφή μου και σε μια ξαδερφη του άντρα μου, σε σπίτια όμως, έξω δεν έχουμε βγει βόλτα! φοβήθηκα τώρα που μου είχε κρυώσει μωρέ, τι να κάνω η μάνα?

Εύχομαι όλα καλά να πάνε και να είστε μονοιασμένοι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Eιμαι σε κατασταση αμοκ.

Με παιρνει τηλ φιλη μου μιλαμε κτλ και μου λεει στειλε ρε μια φωτο της μπεμπας,ε στελνω και γω..

Κορίτσια,ειλικρινα σας το λέω,να μην προλάβω να σηκωθω απο την καρεκλα που καθομαι,μετα απο 5 λεπτα αρχιζει η μπεμπα ενα ουρλιαχτο,ενα κλαμα,δεν εχει ξανακλαψει ΠΟΤΕ το παιδι μου ετσι.

Να μην μπορει να παρει ανασα,να μη συνερχεται με τιποτα,εγω να μη ξερω τι να κανω,σφιχτηκε το στομάχι μου μιλάμε. Ουτε τηλεφωνο δε μπορουσα να παρω, στελνω μηνυμα στη θεία μου να πει στη γιαγια μου να το ξεματιάσει.

Ως εκ θαυματος μετα απο λιγα λεπτα σταματησε, με παιρνει τηλεφωνο η γιγια μου και μου λεει οτι τα μάτια της τρεχουν δάκρυα απο το ξεμάτιασμα και οτι ηταν τοσο πολυ ματιασμενη που δε μπορει να συνέλθει η ίδια.

Αι σιχτιρι απο κει.μιλαμε τα εχω παρει στο κρανιο.

Αγγελικούλα διάβασες το μεσημεριανό μου ποστ?? Η εκείνο το χτεσινοβραδινό της φρίκης??

Ε, το ίδιο έπαθα και γω, και δε τα πολυπιστεύω αυτά. Το μωρό σπάραζε 3 ώρες και βάλε και το δικό μου κεφάλι πήγαινε να σπάσει. Μετά το 3ωρο απελπίστηκε κ πήρα τηλ τα 3 άτομα που ξέρω για ξεμάτιασμα, και οι 3 (χωρίς να ξέρει η μια την άλλη ε), μετά με πήραν πίσω, η μια με δύσπνοια, η άλλη με λιποθυμία κ ζαλάδα, κ η άλλη κλαίγοντας. Το χειρότερο μάτι μου είπαν! Ε σε 5 λεπτά εγώ συνήλθα μπαμ κ η μπέμπα ξεράθηκε στον ύπνο σερί ως το πρωί!

Και ξέρεις τι θυμήθηκα μετά?

Το πρωί στη βόλτα μας κοιτάζαν κάτι γύφτισσες....

Ξέρω γω....

Εξακολουθώ να μη τα πολυπιστεύω αλλά σε κάτι τέτοια....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ουφ,αντε να ηρεμησω..ποπο..

Λοιπον για τα h&m μου το εχουνε πει και μενα ..εχει φοβερα παιδικά!Πιο ωραία και απο του zara λέει!

Honey,επειδη ειμαι ασχετη παντελως με την ομοιοπαθητικη..εσυ ας πουμε ..εχεις κατι και κάνεις θεραπεια ή ετσι ? Sorry που ρωταω..και εαν θες βεβαια απαντας..απλα να ενημερωθω λιγο η χριστιανη! Και τι θεραπεια δηλαδη σου δίνει? με βότανα?

Ναι τα διάβασα και τα δικα σου, εγω το μάτι το πιστευω απολυτα πάντως.

Λοιπον,το μεσημερι προσπαθουσα να καταλαβω τους λογους που το δικο μου μωρο δε τρωει ξένο γάλα με τίποτα..και σκεφτηκα το εξης..μηπως δε της αρεσει το συγκεκριμένο γαλα τελικα??? Nativa ειναι η μάρκα και απο οσο εχω παρακολουθησει δεν το εχω ματακούσει εδω μεσα..

Τωρα να παω να παρω κανενα αλλο??

Μηπως να μου εστελνε καθεμιά σας 2-3 μεζουρες απο ότι έχετε σε σκόνη να κανω δοκιμες??χαχαχα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Οχι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, απλά ήθελα χρόνια να ξεκινήσω ομοιοπαθητική, και τώρα ήρθε η αφορμή, αφού βοήθησε και τόσο πολύ τη μπέμπα, ε, είπα να μη το αναβάλλω άλλο.

Παλιότερα είχα κάτι κρίσεις πανικού και ήμουν πολύ χάλια για πολύ καιρό, και με τα πολλά με κάτι ομοιοπαθητικά ηρέμησα. Μετά από πολύ πολύ συζήτηση σου δίνει ένα σκέυασμα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου, το οποίο βέβαια σε κάθε συνεδρία μπορεί να αλλάξει, να τροποποιηθεί αναλόγως και με τη πορεία σου. Τα σκευάσματα είναι απολύτως φυσικά συστατικά, και φυτά και ορυκτά και άλλα πράγματα. Στη μπέμπα είδα μεγάλη διαφορά, σε μένα είδα διαφορά με αυτό που μου δωσε για το κρυολόγημα, καμιά σχέση με το παρελθόν, το περασα στο πόδι. Στη καθημερινότητά μου δε βλέπω καποια καραμπινάτη διαφορά, αλλά αν το καλοσκεφτώ υπάρχουν αλλαγές....μου το λέει κ ο άντρας μου.

Το Nativa το ξέρω, πολύ γνωστό.

Μωρέ όλα τα ίδια σκ@τ@ είναι, εγώ φρισολάκ υποαλλεργικό της δίνω, σκυλοβρωμάει, κ το καημένο το πίνει. Το κανονικό φρισολάκ στην αρχή ήταν τόσο ωραίο, κ γω θα το πινα.

Μάλιστα...καταλαβα, σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις παντως!!

Αυτο βλεπω και γω, πολυ φριζολακάκι παιζει!!

Το ξερεις το Nativa??? εγω 1η και τελευταια φορα το ακουσα στο μαιευτηριο πριν βγουμε!

Εγω που το δοκιμασα μια φορα σκέτη πίκρα μου φάνηκε πάντως.

Διαφημίσεις

Αααα νουνου..μάλιστα!!!

Λες να εχουνε τιποτα δειγματα στα φαρμακεια??

Αααα θα ρωτησω και την παιδίατρο,εκεινη λογικά θα εχει.

Να το δοκιμάσουμε και αυτο μπας και γίνει το θαύμα!

Και οσο ελεγα να κάνω καμιά καθαριοτητα το απογευμα,ταραχτηκα τοσο πολυ που τα εκανα και χειροτερα,ποπο αυριο θα μου φυγει ο πάτος στις δουλειες...

γενική πρεπει να κανω..να φτιαξω και κανα γλυκάκι..να παμε στο σουπερμαρκετ..όλα μαζεμενα πάλι.

Καληνυχτα!!!!

Σουπια?????????????

ΜΠΛΙΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ

Εχω και αλλεργία παναγία μου...

Αφου λειπουνε και οι αλλες παω και γω να δω λιγο τηλεοραση δεν την εχω ανοιξει ουτε για 1 λεπτό σημερα,θα παραπονιέται!!!!!!!!

Εσεις τα νυχτοπούλια που θα μπείτε πάλι στις 12.....χαιρετισμούς εχετε!!!!!!!χαχαχα!!!

Αααα νουνου..μάλιστα!!!

Λες να εχουνε τιποτα δειγματα στα φαρμακεια??

Αααα θα ρωτησω και την παιδίατρο,εκεινη λογικά θα εχει.

Να το δοκιμάσουμε και αυτο μπας και γίνει το θαύμα!

Και οσο ελεγα να κάνω καμιά καθαριοτητα το απογευμα,ταραχτηκα τοσο πολυ που τα εκανα και χειροτερα,ποπο αυριο θα μου φυγει ο πάτος στις δουλειες...

γενική πρεπει να κανω..να φτιαξω και κανα γλυκάκι..να παμε στο σουπερμαρκετ..όλα μαζεμενα πάλι.

Αυτό το "γενική" δε το χω. Εγώ τα κάνω ψιλοσταδιακά θα λεγα. Είναι κ τέρας το σπίτι, άσε. Φερνω γυναίκα αλλιώς δε παλεύεται.

Εινι κ ακριβάτα παλιο γάλατα, δε συμφέρει να κάνεις κ δοκιμές! Ξέρεις πόσες κούτες πεταξα (κ ευρά μαζί) όταν μας είχαν τρελάνει οι παλιογιατροί με τα πειράματά τους με τη γοπ? Αι σιχτίρ, τι το θυμήθηκα, τους γύφτους!

ΑΝτε νύχτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...