Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιγα καλε..τι νυχτα και μερα, στο ποπο τα φοράνε!!!

Βαλτο το να τελειωνεις!!

Τωρα θυμηθηκα τον αντρα μου ,που αμα το σαμπουάν

ειναι για "λιπαρα μαλλια" αυτος δε λουζεται!!!! :D :D :D

Τρομάρα του,νομιζει οτι θα χαλάσει η κώμμη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πειτε κοριτσια κανενα ωραιο υποκοριστικο για κοριτσιστικο Γεωργια εκτος απο

γωγω ζορζετ γιουλη τζωρτζινα τζωρτζια

Τζινα

Δε νομιζω να υπαρχουν άλλα!!!

Το Τζορτζινα μαρεσει παντως!!!

Η μικρη τι παρηγγειλε στην καφετέρια???:D

Ασε!!! Πάλι έγκυος εγώ. Με κοροιδευουν ολο χυμους πινω...τι να κανω βρε κοριτσια...το καλοκαιρι επαιρνα και καμια γρανιτα...τωρα τι? τεσπα...ωραια ηταν να φανταστειτε μεχρι τωρα μονο καροτσαδες καναμε..την περασμενη δευτερα πηγαμε για καφε και σημερα ηταν η τεταρτη μας φορα...ωραια ητανε. Να σας πω...αμα ειχα κοντα τη μαμα μου και αμα ο αντρας μου δεν ειχε παθει την κριση που επαθε με τον ερχομο του μωρου θα αρχιζα ηδη προσπαθεια να κανω κι αλλο μωρο...αλλα δοθησεις της καταστασης μας λεω να το αφησω...και με στεναχωρει πολυ αυτο γιατι το ηθελα παρα πολυ να κανω αμεσως κι αλλο παιδακι...:(

Ανστεφ σ αρεσει το τζωρτζινα ε???χμμμ...

σκεφτομουνα γεωργια και αννα γεωργιαννα πως σου φαινεται????

Γεωργιάννα ε??

Χμ....Σα πόλη πρωην ανατολικου μπλοκ μου κάνει ρε κλοεμακ...sorry...:(:):):D:D;)

Βρε κλοεμακ,,,,μη με βρισεις,αλλα πως ειναι το ονομα σου?? θα το εχεις πει σιγουρα αλλά ξεχνάωωωωωωωω:confused:

Διαφημίσεις

Κλεοπατράκι θα σου ρθουμε έτσι όπως το κόβω (εκτός απροόπτου), αλλά θα μαστε σε απόσταση για καλό και για κακό, έχω ήδη πάρει το δώρο της νυφούλας μου!

Το βαρος της σε χρυσό παρακαλώ!! (οχι τώρα, πιο μετά, να πιάσει τίποτα). Ετσι κάνουν στη πατρίδα του συμπεθέρου σου. Και καμήλες και άλλα τέτοια χαριτωμένα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εγώ πότε θα πάω βόλτα με το μωρό μου?μια καροτσάδα δεν έχουμε κάνει ακόμα, θα τον βγάλω όμως από αύριο, τόσες μέρες τον είχα μέσα γιατί είχε κρυώσει!

Κλόεμακ και Γίτσα υπάρχει από το Γιωργία!

Με τον άντρα σου όλα καλά τώρα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Λοιπόν πήγα πάλι στον ομοιοπαθητικό, είπαμε για τη πρόοδό μου, μου άλλαξε την αγωγή αφού με τρέλανε πάλι στις ερωτήσεις.

Μου είπε ότι μπορεί κ να πέρασα τη γρίππη! Ντόινγκ! Μα ούτε δέκατα δεν έκανα. Τεσπά!

Τώρα είμαι περδικι πάντως εδώ κ μέρες δηλαδή εεεεεε μην αγχωθεί καμιά κ δε μουρθει φοβούμενη μη τη κολλήσω γουρουνογρίππη!

Α και μου πε ότι αυτά όλα, ιώσεις κλπ κλπ κολλάνε κυρίως πριν την εκδήλωση των συμπτωμάτων. Οπότε χαλάραααααα ακούς Αννούλα????

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγώ πότε θα πάω βόλτα με το μωρό μου?μια καροτσάδα δεν έχουμε κάνει ακόμα, θα τον βγάλω όμως από αύριο, τόσες μέρες τον είχα μέσα γιατί είχε κρυώσει!

Κλόεμακ και Γίτσα υπάρχει από το Γιωργία!

Με τον άντρα σου όλα καλά τώρα?

E, εισαι στο ρεθυμνο και δεν το εχεις βγαλει ακομα το μωρο??? Κι εγω νομιζα οτι ημουνα η τελευταια!!!! Με τον αντρα το προσπαθουμε παρα πολυ. Το καλο ειναι οτι εχει αρχισει να προσπαθει και ο ιδιος΄.

πέθανα και αναστήθηκααααααααα

τέτοιος ύπνος δεν υπάρχει......δεν άκουσα τίποτα και τώρα είμαι κουρέλι, καιρό είχα να το πάθω αυτό. δε ξύπνησε και το μητσάκι και κλαφτα άντε να κοιμηθεί το βράδυ

Aννα σε που έχει h&m με παιδικά?Νομίζω Αιόλου έχει ανοίξει?Σταδίου που πήγαινα εγώ (πριν την εγκυμοσύνη)δεν είχε!

στην Αιόλου έχει και άνοιξε πολύ ωραίο καινούριο στη Σταδίου ψηλά με Κολοκοτρώνη, λίγο πριν βγεις Σύνταγμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...